miercuri, 30 martie 2022

MARIA, NU UITA! TU ESTI O SUPRANATURALA !

                        

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                                                                                                                                                             .


                         O zi de  8 Septembrie !
                    

Eram trează la această oră, că doar este 8 Septembrie si este SFÂNTA  şi MAREA  SĂRBĂTOARE  a Naşterii  MAICII  DOMNULUI.
Deci ,şi ziua mea onomastică, căci tot  MARIA sunt si eu.
Mă gândeam, in pat fiind, mă gândeam că trebuie sa merg până la piaţă ca să cumpăr un buchet de flori frumoase şi sa le pun la SFANTA  ICOANĂ a MAICII  DOMNULUI,în Sfânta Biserică .
Şi astfel, stând în pat cu ochii închişi, văd un Cer ca de noapte albastra catifelată, iar deasupra patului meu, cât aş fi întins doar un braţ, văd O Lumină albă stralucitoare în albastrul catifelat al nopţii. Iar în această Lumină, nu văd altceva decât ,un caiet de-al meu pe care scriu eu, toate câte văd si aud !
Iar pe caietul meu ,vad cum  o Mână  venită  din Cer ,scrie ca un Titlu pe ambele pagini deschise, scrie aşa :
 
                       
   
                        Maria, nu uita !
                Nu uita, eşti  o Supranaturală !
                   O Supranaturală tu eşti !" 


Şi era scris cu litere de mână , litere ce straluceau foarte în lumina albă stralucitoare !
Am rămas uimită de ceea ce vedeam, iar in clipa când a dispărut totul ca prin topire, am deschis ochii, şi cu lacrimi pe obraji am notat cele văzute si trăite in doar câteva clipe.
Mă gândeam că, nu merit eu un atât de mare DAR, de la BUNUL  DUMNEZEU şi de la MAICA  DOMNULUI.

Aceste cuvinte scrise de Mâna tainică, mi-au răspuns la multe întrebări ce mă frământau, şi sunt sigură dragilor de faptul ca, şi vouă v-au răspuns la multe întrebări legate de mine si de tot ce eu trăiesc .
Şi totuşi, BUNUL  DUMNEZEU în MAREA  SA  BUNĂTATE,S-a milostivit de mine păcătoasa  si nevrednica, şi mi-a îngăduit să cunosc din TAINELE  SALE, nevăzute de ochiul firesc şi neauzite de urechea firească a omului.
Am promis LUI  DUMNEZEU, că voi face toate câte îmi porunceste, si că mă supun VOII SALE , trup si suflet ,inimă şi cuget !
Moment în care, îmi aud Glasul sufletului meu dragii mei,  glas care spune fără ca eu sa deschid gura mea , spune aşa:

                    "Te iubesc Doamne !
             Te iubesc pe Tine Doamne, aşa  cum vei dori !"


Şi astăzi dragilor , spun eu cu glasul inimii mele...

TE  IUBESC  DOAMNE şi voiesc sa mor slujind ŢIE !

Dragii mei, să spunem cu toţii din toată inima noastra, din tot sufletul nostru aşa :
              Te iubesc Doamne, si Te rog dăruieste-mi mie Dragoste !
Căci, dacă avem Dragoste în inimă şi-n suflet fraţilor, putem împlini toate Poruncile  Domnului.
Şi dacă împlinim Poruncile Domnului, facem VOIA  DOMNULUI!
Făcând VOIA  DOMNULUI, sufletul nostru va fi mântuit !
                             Cu dragoste, Maria.

14 comentarii:

  1. Nu numai, ci și o buna comunicatoare și nu o spun doar eu ci era spus și în alt mesaj-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este doamna Maria sunteti un canal de comunicare între Dumnezeu și dv.
    Ce poate fi mai minunat?
    Pentru un om de pe Pământ și divinitate,oare mai are nevoie de altceva?
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului șa va dea sanatate si viata lungă.
    Doamne Ajuta 🙏🙏🌷

    RăspundețiȘtergere
  3. Rusii au mai oprit o conducta de gaz pentru UE-care trece prin Polonia spre Germania a căror autorități au cerut populației sa facă economie la consum-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Colonelul Turcescu, Cristoiu și alte surse externe printre care și ați înțelepți ai Șionului de pe blog, spun ca evreul Iohannis își va da demisia de la președenție pentu o înaltă funcție la NATO mult mai bine renumerata, unii spun ca chiar după ce i-ar fi tras-o lui Băsescu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohanis nu este evreu, Craciune! Apropo, ce ti-au facut evreii? Ti-au furat saracia din cont? Te-a inselat nevasta-ta cu un evreu?

      Ștergere
    2. Te înșeli Iohannis e evreu pe linia mamei, grec și luxemburghez după cea a tatălui și în nici un caz german sau sas cum se vrea el citeodata germanofil și mai sigur vorbitor de germana deci germanofon ca minoritate imperiala iar mai nou mason a la Bilderberg, e precum Rusul ce vrea el-craciun

      Ștergere
  5. Deputatul Coarna exclus din PSD pentru Rusofilie, ar fi vrut sa se intineasca cu ambasadorul Rusie împreună cu Sosoaca, Francisc Tobar sibianul și încă un parlamentar cu care au făcut și un memoriu către mai multe tari sa le spună ca România e neutra - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-au intalnit cu ambasadorul, nu "ar fi vrut sa se..." - asa cum ai inteles tu!

      Ștergere
    2. Hai ca ai culmeea culmilor.Atunci pasada cu panala as aceeasi cloaca de porci.Cum poti sa acuzi deputatii care doresc neutralitatea tarii de rusofilie???NOAPTEA MINTII,MAI OAMENI BUNI!!!MAI SI GANDITI,CRESTINILOR ORTODOCSI,HRISTOS IISUS VREA PACE SI NOI VREM RAZBOI???DE RAZBOI VOM AVEA PARTE!!!MAI SI GANDITI,CA,VORBA AIA,NU DOARE!!!pa,pa.

      Ștergere
  6. Rectorul Politehnicii București Costoiu fost secretar de stat al lui Andronescu condamnat în prima instanta la citiva ani de inchisoa pentru înstrăinarea bazei sportive cutezatorii cu o paguba statului de 10 Milioane Euro.
    Dar el este cunoscut și pentru franciza Euro News din banii de stat ai Politehnicii dar comandate de la Budapesta ai banilor lui Victor Orban premierul Ungariei. - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inflație record și în Germania de 2 procente luna trecuta data de creșterea costului energiei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. General fost sef de stat major Nicolae Spiroiu a încetat din viata azi-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt multi crestini supranaturali=vizionari dar de teama de a nu fi luati drept nebuni impartasesc ce stiu la putine persoane- unii sunt anchetati si altii trimisi si acum in inchisoare

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa cum comentez pe acest blog din 2015,am înțeles ca doamna Maria,este singura persoana din lume care scrie mesajele de la DUHUL SFANT,cursiv,ca întreaga lume sa se lepede de partea materiala și sa mergem numai pe cea spirituala,care ne este de foarte mare folos,asa cum scrie și în Sfznta BIBLIE,vom trece prin foarte mari necazuri și nu are cine sa ne ajute decât CEL CARE A PLANS PE CRUCE DE DURERE,CAND A FOST RASTIGNIT,ca noi oamenii sa-l urmam numai în rugaciune și fapte bune,nu cu minciuni și armament ca să luam viata aproapelui,pentru partea materiala.Suntem în Marele și Sfântul Post,dar foarte mulți nu se gândesc la suferinta LUI HRISTOS,pe SFATA CRUCE,sa se îndrepte sa fie mai buni unii cu alții,sa meargă la biserica sa-si curețe sufletele de păcate prin spovedanie și Sfânta împărtășanie,numai asa putem sa-l înlăturat pe satana din sufletele noastre,care vrea sa ne câștige sufletele sa ne ducă la moarte.Romania este Gradina Maicii Domnului,dar că-ți dintre noi am reparat Sfânta Biserica în care ne-a botezat,câte Troițe am ridicat în intersecții de drumuri,câte SFINTE CRUCI,am pus în scoli,grădinițe,spitale,birouri,magazine,etc.oare IISUS HRISTOS,ne va ierta ca suntem asa de indiferenți de Suferinta LUI PE SFANTA CRUCE,EL ne iubește de când S-A NASCUT,dar noi oamenii de pe pământ îl RASTIGIM,în fiecare zi,cu păcatele noastre.

    RăspundețiȘtergere