duminică, 6 martie 2022

IISUS HRISTOS - MANTUITORUL LUMII INTREGI,PLÂNGE !!! PUTETI SA MA SUNATI ,NUMAI LA NR DE TEL: 0747226236 !

                        

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                 

                                 Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce ma rugam la Mantuitorul nostru mult prea iubit, privesc spre sfanta Icoana cu Chipul si Trupul Lui Iisus Hristos ,iar ceea ce vedeam dragilor, m-a cutremurat.
Iisus Hristos plangea cu lacrimi de lumina alba si stralucitoare.
IISUS plangea pentru noi,pentru tot ce traim in prezent ,pentru tot ce vom trai in viitor.
Mantuitorul nostru bland si prea iubit, plangea cu lacrimi de lumina alba stralucitoare pentru ceea ce urmeaza a patimi in Marele si Sfantul Post al Patimirilor Sale.




                                Imagini pentru iisus                                           Imagini pentru iisus PLANGE.

Văzând tristetea si lacrimile Mantuitorului Hristos,din ochii mei au inceput a curge lacrimi adevarate,lacrimi lumesti,moment in care am spus asa:
         Nu mai plange Iisuse drag si scump!
          Porunceste toate cate voiesti si pe toate le voi implini,cu Credinta,cu dragoste si cu lacrimi de pocainta."
De maine 7 Martie 2022, incepe Sfantul Post al Patimirilor Domnului nostru Iisus Hristos,dragilor. 
Trebuie sa fim mai buni,mai intelepti, mai tari in Credinta si sa facem milostenie atat pentru cei necajiti si bolnavi, cat si pentru Sfintele Biserici care, in aceasta perioada savarsesc Slujbe speciale pentru suflet, pentru pace si buna intelegere intre popoare.
Cine doreste dragilor, ca sa ajute in aceasta perioada Sfintele Biserici care au nevoie de ajutor, fie la Pictura,fie la intretinerea Sfintei Biserici, la pregatirea pentru Sfintele Pasti sau doreste sa lase un POMELNIC pentru cei dragi din jurul lor,dar si  pentru cei care nu mai sunt printre noi,  ma poate contacta la telefon 0747226236, si-i voi indruma cu mare drag si cu multa dragoste sufleteasca.
Stiu ca multi dintre voi dragilor, sunteti departe de casa, si nu aveti unde sa va plecati capul si genunchii, dar va doriti ca macar sa dati un pomelnic, sa faceti o fapta buna pentru Bunul Dumnezeu si pentru Maicuta Domnului si nu stiti cum ati putea face aceasta.
Iata, va las numarul meu de telefon si de WAHTSAPP - 0747226236 ! Doar eu ,va voi raspunde la telefon si la Mesaje,nu am intermediari dragilor. Sunt si voi fi aici pentru voi dragilor, in fiecare zi si in fiecare noapte. Sunati-ma si va voi ajuta asa cum ma va indruma DUHUL CEL PREA SFANT si MAICUTA DOMNULUI !
Dragilor , haideti ca sa ne rugam cu totii la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, si sa multumim din toata inima pentru toate cate avem in viata noastra,si astfel, vom fi ocrotiti de tot chinul si de toata suferinta.Sa ne rugam pentru PACEA noastra trupeasca si sufletesca,pentru Pacea Lumii intregi!
                                    Cu dragoste,Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu