duminică, 27 martie 2022

SFANTA BISERICA !!! SA DONAM PENTRU UN POLICANDRU, CARE NE ESTE FOARTE NECESAR IN SFANTA BISERICA !

Dragii mei,

Suntem in Sfantul si Marele Post al Pastilor !
Sfanta Biserica a Lui Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu cu Sfintii Sai, se pregateste de MAREA si UNICA INVIERE a DOMNULUI si MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Si cum am putea altfel, decat prin curatire trupeasca si sufleteasca, prin Sfanta Spovedanie la Preot si prin invrednicirea noastra de a primi TRUPUL si SANGELE MANTUITORULUI HRISTOS,prin Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie.
Iar odata cu toate aceste pregatiri pentru suflet,trebuie dragilor, ca sa avem mare grija si de SFANTA BISERICA a Lui Dumnezeu, sa o innoim, sa inlocuim ceea ce nu mai functioneaza,ceea ce este foarte vechi si foarte uzat.
SFANTA BISERICA cu Hramul Sfantului Dimitrie Izvoratorul de MIR, din Tecuci,are mare nevoie de un CANDELABRU care va fi asezat in fata SFINTELOR USI IMPARATESTI.
Va multumim din inima si din suflet pentru ajutorul pe care ni l-ati dat si pentru renovarea Sfintei Biserici la interior,si pentru mocheta din Sfanta Biserica, pentru toate.
PARINTELE PAROH GHEORGHE VIRLAN, va pomeneste pe toti la fiecare Sfanta si dumnezeiasca Liturghie, ca sa aveti parte de sanatate alaturi de cei dragi, de bucurii si impliniri divine.
Acum ,venim cu fierbintea rugaminte, ca sa ne ajutati si cu acest CANDELABRU de care avem atata nevoie,si care va lumina pentru cel putin 100 de ani de-acum incolo, in SFANTA BISERICA.
Cu ajutorul vostru dragilor, de Sfintele Pasti,SFANTA BISERICA va avea acest Candelabru de mai jos, un suport de lumanari ,precum si aceasta Cadelnita speciala.
Odata cu ajutorul vostru dragilor, va rugam lasati si cate un Pomelnic de vii si un altul pentru cei dragi ai vostri ,care au plecat la Domnul.
Pomelnicele le puteti trimte Parintelui Gheorghe pe Whatsapp, -0722631700 sau chiar mie,  in cazul in care Parintele nu ar putea raspunde in acel moment,pe tel meu- 0747226236 !
Iata dragilor, cum putem dona ca sa achitam aceste Obiecte bisericesti:

Dragii mei, puteti dona oricat de mica suma .
Numai asa vom putea aduna suma de aprox, 6700 lei !

BRD -VÎRLAN GHEORGHE
Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !🙏🙏🙏🙏

.


Cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !

Telefon Parintele GHEORGHE VÎRLAN : 0722631700 !

Va multumim din suflet si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului !

Pentru oricare alte lamuriri, il puteti suna pe PARINTELE GHEORGHE 0722631700 ,si chiar si pe mine- 0747226236!


Cu dragoste si cu multumiri, Maria.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu