luni, 21 martie 2022

PIEPTUL LUI , ESTE PLIN ACUM DE CANCER ! RAZBOIUL VA INCETA! NU VA INCEPE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! NU INCA !

                               



                               20 Martie 2022,ora 4,11 !


                                                     Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas care spune ceva ce va pune capat Razboiului actual,atunci cand totul se va implini.

DUMNEZEU nu doarme! Dumnezeu rasplateste fiecaruia dupa faptele lui. Poate sa fie cineva cel mai tare credincios,poate sa manance numai pietre in Sfantul Post,daca nu are dragoste fata de Aproapele,daca nu face fapte bune, in focul iadului va arde pe vecie.

Asadar dragilor, sa avem mare, mare grija,la ce facem clipa de clipa si cum actionam in aceasta viata grabnic trecatoare.

Voi reda Mesajul intocmai,dar fara nume. Se stie la nivel mondial cine si de ce a inceput acest Razboi in care, au murit oameni nevinovati,copilasi care sunt INGERI in Fața Bunului Dumnezeu.

Iata ce spunea acel glas :

                   "XXXXX mai are puțin până trece.

                În pieptul lui inconjurat de Pricesne si cu, cântări religioase,este plin de Cancer!"

Si vedeam aceasta persoana care ,arata precum leguma ce a stat o saptamana in soare.

Dragilor, haideti sa nu mai dam atentie la tot felul de conspiratii  si la tot felul de regizari, de presupuneri ca va incepe al treilea razboi mondial! Nu va incepe !!! Nu acum!

Acest Razboi dintre Rusia si Ucraina va inceta odata cu incetarea din viata a personajului care a pornit razboiul. Nu mai are nicio sansa de supravietuire.Daca in viata aceasta putem cumpara cu bani,cu aur si arginti tot ce vrem, pe DUMNEZEU nu-L poate cumpara nimeni! Absolut nimeni!

Nu ne putem cumpara zile in plus ,daca DUMNEZEU hotaraste ca trebuie sa mergem la EL si sa dam socoteala pentru faptele noastre. Asa cum nu stim ziua cand venim in trup pe pamant,tot asa ,nu stim nici ziua si nici imprejurarile cand si cum vom pleca din aceasta viata.

DUMNEZEU hotaraste pentru fiecare cum sa murim, fie in razboi, fie in accidente,fie sa cadem jos din picioare,fie de o boala grea,fie schingiuiti si rastigniti,etc etc.

Chiar daca,am fost cei mai buni,cei mai credinciosi,daca DUMNEZEU vrea ca noi sa patimim inainte de a pleca din aceasta viata,atunci asa va fi. 

Sa ne amintim de toti SFINTII LUI DUMNEZEU care au fost schingiuiti, batuti,trasi pe roata,rastigniti,etc.etc. 

SFANTULUI IOAN Botezatorul i s-a taiat capul;Sfantul Andrei, Apostolul romanilor a fost rastignit pe Cruce sub forma de X si cu capul in jos;Insusi Fiul Lui Dumnezeu,IISUS HRISTOS a fost rastignit si batjocorit de cei carora le-a  facut atata bine, pentru ca,asa a voit BUNUL DUMNEZEU:

Căci Dumnezeu aşa a iubit lumea, încât, pe Fiul Său Cel Unul-Născut ,L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.

Deci,chiar daca ne pierdem viata printr-un anume mod, este pentru ca asa a hotarat Dumnezeu!

Daca ne pierdem viata,sa nu ne ingrijoram, ci sa ne ingrijoram atunci cand, L-am putea pierde pe DUMNEZEU din inima si din sufletul nostru,caci asta ar insemna,ca sa ne pierdem mantuirea si sa ardem vesnic in focul gheenei,asa cum va arde acest suflet care a secerat mii,zeci de mii de vieti de toate varstele.

Poate sa asculte cate PRICESNE doreste,si-a pierdut sufletul!

Sa avem grija dragilor,ca sa nu ne pierdem sufletul!

Viata de ne-o vom pierde,asa va fi ,ca asa este Voia Domnului.

Dar cat suntem in viata,sa respectam PORUNCILE DOMNULUI,sa avem CREDINTA fierbinte in inima si-n suflet,pentru BUNUL DUMNEZEU si pentru MAICUTA DOMNULUI cu Sfintii Sai,sa facem fapte bune,sa daruim dragoste si sa nu deznadajduim niciodata in fata necazului si a suferintei de orice fel. Sa stam drepti si cu fruntea sus in fata necazului,dar sa fim ferm convinsi ca procedand astfel, vom castiga IMPARATIA CEREASCA! 

                              Cu dragoste,Maria.


40 de comentarii:

  1. CITITI VERE APOCALIPSA CA NU E PREA LUNGA.
    Daca toata lumea ar citi Apocalipsa, ar intelege ca razboiul cel mare va fi dupa ce 140 de mii de copii vor fi pecetluiti cu peceta Dumnezeului cel viu de catre acel inger care se ridica de la rasarit. Se gasesc o gramada de intelepti care interpreteaza tot felul de tampenii.

    Capitol 7
    1 După aceea am văzut patru îngeri, cari stăteau în picioare în cele patru colţuri ale pămîntului. Ei ţineau cele patru vînturi ale pămîntului, ca să nu sufle vînt pe pămînt, nici pe mare, nici peste vreun copac.
    2 Şi am văzut un alt înger, care se suia dinspre răsăritul soarelui, şi care avea pecetea Dumnezeului celui viu. El a strigat cu glas tare la cei patru îngeri, cărora le fusese dat să vatăme pămîntul şi marea,
    3 zicînd: ,,Nu vătămaţi pămîntul, nici marea, nici copacii, pînă nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru!``
    4 Şi am auzit numărul celor ce fuseseră pecetluiţi: o sută patru zeci şi patru de mii, din toate seminţiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei sunt deja pe pamant si s-au reunit...au in jur de 25-30 de ani

      Ștergere
    2. "Anonim21 martie 2022, 19:06" care ei, cei 4 ingeri sau copii?
      Nu stii absolut nimic si nu te crede cineva ca nu esti nimeni. A m reusit sa inteleg cine te crezi. Nu esti tu. Nici cei 4 ingeri nu sunt inca cunoscuti cat nici cei 144 de mii de copii. Acei copii nu sunt evrei. Sunt din mai multe natii crestine. Dar toti acestia se trag din lucrarea de lumina.

      Ștergere
  2. AL 3-LEA RAZBOI MONDIAL, RAZBOIUL CEL MARE va fi dupa urmatoarele:

    Apocalipsa, Capitolul 9, versetele urmatoare:

    Îngerul al cincelea a sunat din trîmbiţă. Şi am văzut o stea care căzuse din cer pe pămînt. I s'a dat cheia fîntînii Adîncului,
    2 şi a deschis fîntîna Adîncului. Din fîntînă s'a ridicat un fum, ca fumul unui cuptor mare. Şi soarele şi văzduhul s'au întunecat de fumul fîntînii.
    3 Din fum au ieşit nişte lăcuste pe pămînt. Şi li s'a dat o putere, ca puterea pe care o au scorpiile pămîntului.
    4 Li s'a zis să nu vatăme iarba pămîntului, nici vreo verdeaţă, nici vreun copac, ci numai pe oamenii, cari n'aveau pe frunte pecetea lui Dumnezeu.
    Sa subliniem "ci numai pe oamenii, cari n'aveau pe frunte pecetea lui Dumnezeu*
    Li s'a dat putere nu să -i omoare, ci să -i chinuiască cinci luni; şi chinul lor era cum e chinul scorpiei, cînd înţeapă pe un om.
    6 În acele zile, oamenii vor căuta moartea, şi n'o vor găsi; vor dori să moară, şi moartea va fugi de ei.

    Si acum stirea razboiului:
    13 Îngerul al şaselea a sunat din trîmbiţă. Şi am auzit un glas din cele patru coarne ale altarului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu,
    14 şi zicînd îngerului al şaselea, care avea trîmbiţa: ,,Desleagă pe cei patru îngeri, cari sînt legaţi la rîul cel mare Eufrat!``
    15 Şi cei patru îngeri, cari stăteau gata pentru ceasul, ziua, luna şi anul acela, au fost deslegaţi, ca să omoare a treia parte din oameni.
    16 ştirea lor era în număr de douăzeci de mii de ori zece mii de călăreţi; le-am auzit numărul. Cititi si voi restul ca nu e mare pierdere de timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dna Maria am o intrebare dar să nu vă supărați că vo pun : v-ați da fîul pe mâna unor borfași să fie bătut și schingiuit doar așa ca vreți dvs ? ( " pentru ca,asa a voit BUNUL DUMNEZEU )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde dragoste nu e, nimic nu e. - Marin Preda

      Ștergere
    2. Dumnezeu si- a dat fiul ca tu și eu ,și toți ceilalți sa fim mântuiți.Nu pune întrebări fără rost .Ce multumeste-i domnului în fiecare zi ca ai sănătate, și încă ești în viata.Ca alți nu mai au aceasta oportunitate.

      Ștergere
  4. Haideti sa vedeti cateva predictii din apocalipsa, inainte de inceperea razboiului cel mare.

    CAPITOL 8.
    7 Îngerul dintîi a sunat din trîmbiţă. Şi a venit grindină şi foc amestecat cu sînge, cari au fost aruncate pe pămînt: şi a treia parte a pămîntului a fost ars, şi a treia parte din copaci au fost arşi, şi toată iarba verde a fost arsă.
    -----Este vorba despre incendiile de vegetatie.--------

    8 Al doilea înger a sunat din trîmbiţă. Şi ceva ca un munte mare de foc aprins a fost aruncat în mare; şi a treia parte din mare s'a făcut sînge;
    9 şi a treia parte din făpturile, cari erau în mare şi aveau viaţă, au murit; şi a treia parte din corăbii au pierit.
    ------Asta inseamna ca: ori este vorba de Japonezii care au atacat marina Americana inainte de bomba atomica Hirosima-Nagasaki, ori se va intampla acum de curin din partea lui Putin.-----

    10 Al treilea înger a sunat din trîmbiţă. Şi a căzut din cer o stea mare, care ardea ca o făclie; a căzut peste a treia parte din rîuri şi peste izvoarele apelor.
    11 Steaua se chema ,,Pelin``; şi a treia parte din ape s'au prefăcut în pelin. Şi mulţi oameni au murit din pricina apelor, pentrucă fuseseră făcute amare.
    ------Pelin in limba Ukraineana inseamna "CERNOBIL". Deci, s-a si intamplat.-----

    Ce va urma?
    12 Al patrulea înger a sunat din trîmbiţă. Şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, pentruca a treia parte din ele să fie întunecată, ziua să-şi piardă a treia parte din lumina ei, şi noaptea de asemenea.
    -----Deci, asta va urma sa fie si inca una cu ingerul adincului-----
    Deci, pina la razboiul cel mare mai este foarte mult. Mai aveti mult de chinuit, special pentru cei care vor sa traiasca in lux.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim21 martie 2022, 01:50 Nu ma supar deloc . Doar ca, in viata nu este dupa voia noastra,ci dupa VOIA BUNULUI DUMNEZEU! Ce putem noi face? Cum sa ne opunem? Cu cine sa ne luptam? In UCRAINA si-a dat cineva FIUL cu buna vrere ca sa se duca la Razboi? Categoric nu! MAICA DOMNULUI si-a dat singura FIUL ca sa fie batut si batjocorit de oameni ? Nu ! A plans langa CRUCEA pe care era rastignit,a suferit cand vedea Sangele Prea Sfant si Prea Curat curgand din Trupul Fiului Lui Dumnezeu.Dar,in acelasi timp,stia ca EL va invia a treia zi si astfel, lumea se va mantui,toate sufletele din iad vor fi scoase la lumina INVIERII SALE.Deci, nu avem cum sa ne aparam!Nicio mama,nu doreste moartea sau chinul pentru copilul sau.Dar nu are nicio putere ,daca asa a fost si este VOIA DOMNULUI.Si eu m-am rugat 10 zile la rand,am plans zi si noapte, ca sa nu -l ia DUMNEZEU pe sotul meu. Cu 10 zile inainte mi s-a aratat ca va muri pe un pat de spital,il vdeam doar cu o bluza de pijam foarte uzata,culcat pe partea dreapta si livid la fata.Stiam ca este mort. Dar,cu toata ruga mea, cu toate lacrimile mele care nu se mai opreau,DUMNEZEU a oprit viata sotului meu,dupa 10 zile de cand mi-a aratat toate acestea. Iar dupa alte 40 de zile,cand eu tot il plangeam si nu-mi mai reveneam,un glas divin imi spunea asa: 'De ce plangi? Nu mai plange ! Asa a voit DUMNEZEU ca sa-l ia si sa-l duca intr-o lume mai buna!"Uite-l ! Iar in acea clipa,desi eram cu ochii pe monitor,vedeam de parca mai aveam inca un ochi in crestetul capului, vedeam cum au disparut toate obstacolele lumii acesteia,vedeam cum a disparut si Cerul pe care il vedem noi,vedeam un alt Cer bleu senin si stralucitor foarte,si o pajiste verde,cu iarba frumoasa,divin de frumoasa. Pe aceasta pajiste divina,stateau lipiti unii de altii oameni de toate varstele. Toti erau fericiti si erau incalziti,luminati de un SOARE auriu,un Soare care doar facea ca sa imbrace in auriu,in lumina DUHULUI SFANT tot ce eu vedeam cu Voia Domnului. Brusc,precum o cortina care se trage in stanga si-n dreapta, asa s-a despartit multimea de oameni(de suflete cu trup)iar in mijloc ca pe o alee mare si verde,il vad pe sotul meu,mai tanar cu vreo 20 de ani,imbracat in costum de mire si care, se plimba fericit cu mainile la spate(asa ii placea lui si cat era in viata)pe pajistea verde din Lumea mai buna. Din acea clipa,nu am mai plans pentru ca mi la- luat BUNUL DUMNEZEU,ci am plans si mai plang din cand in cand,de bucurie ca sufletul lui s-a mantuit si ca este fericit acolo sus.Nu am cuvinte si nici nu voi avea nici in aceasta viata si nici in cea vesnica ,ca sa-I multumesc Lui Dumezeu si Maicii Domnului ca l-a luat din aceasta viata si l-a dus intr-o lume mai buna,si nu a mai apucat sa traiasca cu frica de razboi.Cu dragoste,Maria !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce va osteniți să aprindeți o lumină,pentru cel care nu are ochi de văzut? Datoria noastră este să ne rugăm pentru înțelepciune și luminarea minții,ca atunci când va fi nevoie sa știm a desluși tainele vieții acesteia. Aceștia fac umbră pământului degeaba,sunt neghina din lanul roditor cu fapte bune. Ei nu cunosc pe Dumnezeu,pentru că nu știu a iubi.

      Ștergere
  6. Mesajele se pot indeplini si dupa 10 ani. Asa ca.... . Daca ne dam crestini de ce vrem moartea cuiva? De ce nu va intrebati ce se plateste cu atatea morti? Poate ca ni se intorc pacatele ( adica greselile, erorile) facute de noi. Unii preoti considera ca platim milioanele de avorturi facute in ultimii ani. Ca acei copii cer asta. Deci sa incercam sa gasim ce am gresit noi. Tot ce ni se intampla e oglinda noastra. Avortul e considerata crima cu prem. de religia ortodoxa. De ce nu ne oripilam la avorturi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect ! Dumnezeu îngăduie toate astea . Este o plată pentru ceva . Nu trebuie sa ne bucuram de moartea nimanui .

      Ștergere
    2. Sau o ...recolta de suflete. Exista momente in istorie cand sunt necesare mai multe jertfe pt. planul divin.
      Suspect de brusca schimbarea de comportament a lui Putin. Intr-adevar o boala ar putea explica modificarea comportamentala ...

      Ștergere
    3. https://informatialibera.ro/putin-rupe-tacerea-lumea-este-condusa-de-reptilieni-elita-mondiala-nu-este-umana-e-formata-din-hibrizi-cu-sange-rece-video/

      Ștergere
  7. Îmi umpleți sufletul de bucurie, sunteți un suflet minunat. Vă rog din suflet să vă rugați și pentru mine păcătosul, nu mă simt bine, am o durere în corp, cu respect Dumitru!

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria nu ma bucur de raul nimănui
    Este cea mai grea povară Ura ,grea pentru suflet.
    Acum ce sa zic dar DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI îl judecă.
    Au murit oameni,copii,corect nu poti sa faci lucruri si sa de duci la biserică și să omori pe fratele tau precum Cain.
    Doamne pune pace între oameni,pace și liniște ne dorim.
    Faca-se voia lui Dumnezeu
    Isi merita soarta, nimic fără Dumnezeu 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. Răspunsuri
    1. Citește din urmă și vei afla că Putin are cancer și că mai are puțin te trait cam într-o luna moare_

      Ștergere
  10. Dna Maria, daca da coltul Putin in Rusia va veni unul ca el sau va veni cel asteptat de rusii ortodoxi din neamul Romanov? La ei exista profetia ca un pic inainte de venirea antihristului va veni acest conducator din nemul ultimului ţar.
    Eu as pune pe lista de dus pe langa Putin si pe Biden, Zelenski etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serghei Narîșkin ,seful spionilor rusi ,care este ruda cu mama tarului Petru I cel Mare, tarina Natalia Kirillovna Naryshkina (1651-94).

      Ștergere
  11. Dumnezeu și Maica Domnului îi vede pe toți care fac rău.
    Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului
    Ci sa se întoarcă și să fie viu.
    Dacă nu există căință, iertare nu există viață veșnică ci moarte veșnică.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acesta e al treilea razboi mondial, a spus-o si Bidon, si sluga lui, Zelenski: în traducere înseamnă verde, necopt.

    RăspundețiȘtergere
  13. soros
    https://www.youtube.com/watch?v=U0mcUIeORAo

    RăspundețiȘtergere
  14. https://tristar77.blogspot.com/2022/03/secretele-fiarei.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandre,Mihaela ne lasa ca de obicei,ca la dentist.Are capacitati iesite din comun.Am vaxut o inregistrare cu draga de ea la Tv Neamt ,Viata in armonie.Ma bucur ca urmaresti si blogul lui Marius,ai un baiat istet,nu oricare ajunge zburator.Pa,pa.

      Ștergere
  15. Nu Putin a omorat civili ci mercenarii din 20 de tari adunati. Nimai mizerii si minciuni se soun la tv. Putin a vrut sa salveze pro rusii dar americanii si au bagat coada. Nu i dau voie pres Ucrainei sa incheie pace cu Rusia. Putin adevarar nu maiveste din 2011, este inlocuit cu o clona ca si alti conducatori. Nu are cum sa aibe cancer. Nu credeti? cititi, ganditi zau, nu doare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. duamna Foxy mai zceti de antimasca si antivacgin ca ca asa frumos ziceati duamne ajuta in sfintu post

      Ștergere
    2. duamna Foxi asa e nu doara capu si eu citez bloguri care nu e platiti cu 30 de arginti si nu doare capu,de la 5g doare pe toata lumea,duamne ajuta in sfantu post

      Ștergere
    3. Doamna Foxi ,cred ca ati uitat sa luati pastilele...,pardon ,bulinele, hâc...sau clonele , hâc....-craciun.

      Ștergere
  16. Razboiul climatologic a reînceput!?
    Praful galben peste România!? Si peste Europa. Praful toxic. Pregatiti-va sa va protejați

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii au renuntat la masca. Nu pricep ca e vorba de protectie, nu de ce vrea un politician sau altul. In mijloacele de transport unii tusesc f urat, dar nu poarta masca. Nu au inteles nici dupa 2 ani ca a purta masca inseamna a-l apara pe cel din fata ta, de langa tine. Acel cineva poate fi un batran cu imunitatea scazuta, un copil, sau un adult care trebuie sa mearga la serviciu, nu sa stea prin spitale ca tu nu ai priceput sa porti masca (macar cand tusesti si esti bolnav). Lipsa educatiei medicale si-a spus cuvantul pe intregul glob. Si inca ne indobitocesc cu tot felul de lucruri inutile, nicidecum cu ceva util. Cu drag, Maria. Banii unora au creat mon_trii.

      Ștergere
    2. 07.33 dar pana in 2020 nu ati dat coltul fara masca? Nici macar nu va gandeati la ea! Acuma de, tv tipa ca fara masca mori si voi ati preluat-o! Pe scurt corpul nostru are nevoie de imbolnaviri usoare ca sa isi construiasca sist imunitar, o raceala poate omori dar poate face si corpul mai puternic.
      Dar acum lasam toata stiinta la o parte si sa revenim la Dumnezeu: nimeni nu se imbolnaveste sau moare fara ca El sa ingaduie.
      Concluzia : nu uitati sa traiti viata de frica mortii care oricum ne va gasi pe toti candva.

      Ștergere
    3. 07.33, acum de bun simt este ca macar sa puna mana la gura cand tusesc sau stranuta, dar daca sunt needucati... nu mai zic ca era de bun simt ca strict cel bolnav sa poarte masca pentru a nu raspandi din rautate si altora ce are el/ea. Restul nu sunt obligati sa poarte masca doar fiindca e unul nesimtit, ticalos si vrea cu tot dinadinsul sa ii imbolnaveasca pe toti cei din jur. Acela care procedeaza asa nu se gandeste ca se intoarce la el microbul modificat si mult mai adaptat si devine rezistent la orice tratament?!? Aici nu e vorba de covrig, ci de orice virus. Trebuie sa fie responsabili oamenii si sa nu mai faca rau celorlalti ca isi fac lor rau pana la urma!

      Ștergere
  17. Voi umpleți vidul de iubire care va deveni evident atunci când atâtea crime împotriva omenirii vor fi expuse.

    Îl umpleți cu voi.

    https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2022/03/nasterea-unei-lumi.html

    RăspundețiȘtergere
  18. A murit Jirinovsky ..chiar putinova a ieșit din bârlog pentru înmormântarea lui!s-a adeverit!doamna Maria !sa va dea Dumnezeu sănătate !

    RăspundețiȘtergere
  19. Razboiul va continua concentrat pe partea de est pina cind va ajunge la Prut cu epurare etnica la orasele din R.Moldova.
    Si va ajunge sa se suprapuna cu marele razboi jihadist de care noi vom fi feriti .

    Ele vor fi incheiate de urgia biblica care nu va veni din senin nici atunci nici fara vestirea iminentei ei de catre Dumnezeu insusi. Urgia va crea vid de putere in toate tarile cu dictaturi.
    Si la noi cel promis ca presedinte tot dupa urgie va fi pus dar dupa Basescu interimar lus de noul FSN de care poporul va fi multumit.
    Mai cereti detali despre prunca ..daca e din Romania ..si daca e deja mare de maritat cu Iisus.

    RăspundețiȘtergere