duminică, 13 martie 2022

PLOI TORENTIALE ! RUPERE DE NORI!

                                 

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                                                                           

                                 13 Martie 2022,ora 1,25 !

                                       Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in urechea mea dreapta,vad  inspre Sud -Est, cum ploua torential. Adica, parea ca s-au rupt toti norii, iar apa cadea jos pe pamant.

.
Apa cadea din Cer, precum apa de pe varful muntilor.
Dragilor, vom auzi despre astfel de tragedii,caci o tragedie va fi, un adevarat dezastru acolo unde va ploua atat de tare.
Stau la calculator dragilor,stau si scriu din caietele in care imi notez toate cate vad si aud, si in acelasi timp,deci,chiar in timp ce scriu deja cele vazute si auzite,vad si aud alte si alte noutati care, coboara spre mine cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.Fireste ca, ma opresc din scris pe calculator si-mi notez imediat si cele vazute si auzite in caietul din dreapta mea.
Chiar in acest moment,ca un exemplu viu,sa spun asa, vad un salon de spital in semiintuneric,iar pe un pat de spital vad o fetita de circa 5 anisori, cu unpar frumos blondut si carliontat,fetita ce are un panasament in dreptul inimii. Vad cum se apropie un cadru medical de patul ei, ii ridica putin pansamentul si vad ca are o urma de glont, iar fetita tresare cumplit de tare, se sperie,se ridica in sezut si priveste la persoana de langa ea.Era ingrozita.
Cu siguranta era vorba despre o fetita care, a trecut prin ororile razboiului rusesc.
Asa se petrec lucrurile dragilor, asa vad eu toate cate scriu , le vad chiar si- n timp ce scriu altceva.Nu conteaza locul unde sunt sau ce fac in acel moment. Daca DUMNEZEUvoieste ca sa vad sau sa aud ceva,atunci,aud si vad tot ce El sau MAICA SFANTA voieste. 
Adeseori imi spun ca,si daca as fi in inima pamantului,si acolo as vedea toate cate scriu aici zi si noapte.Important este ca sa le scriu imediat dupa ce am vazut ceva sau am auzit ceva,altfel, uit tot ce mi s-a aratat sau mi s-a grait din Cerul sfant.
Asa cum v-am mai spus dragilor, nu scriu niciodata nimic de la mine! In dreapta mea sta nevazut un INGER al Domnului care ma si corecteaza daca eu scriu ceva ce nu ar trebuie scris, ce nu ar trebui dezvoltat.
Mai am inca multe de scris aici, dar ma voi opri aici pentru aceasta noapte, si voi scrie in continuare maine dupa ce voi veni de la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie.Mergeti si voi dragilor, mergeti la Sfanta Biserica pentru doua ceasuri, si impreuna sa ne rugam pentru Pacea si linistea lumii intregi.
Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Doamna Maria l-am supărat atât de tare pe Dumnezeu,ce sa zic la ce se întâmplă azi pe Pământ,ne meritam soarta.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinca sa nu mai vorbim in numele tuturor,generalizarea vinovatiei,ascunde muuulta ipocrizie.

      Ștergere
  2. Prorocie 2022 https://youtu.be/Iw9Aw4HGMRg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Anonim13 martie 2022, 14:56"
      Eu cred ca duhul lor e duh ardelenesc ca prea incet gandeste si vorbeste. M-a apucat somnul.

      Ștergere
  3. Vin forțele regale britanice sa ne apere de rusi, vine pacea peste țara noastră-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Petre,ai o pensisoara,bucura_te de ea.Ce pace sa aduca hamericanii cu natoistii dracului,ca numa razboi o adus.La sarbi o adus pace ,cica nato de fensiv,nu o fensiv,ca i_o bombardat incepand cu ziua de pastile sfinte si scriaut satanistii de piloti britanici pe bombele radioactive paste fericit.Nu te mai arunca la baita in Mures de cand esti cu hamericanii.

      Ștergere
    2. Dar tu crezi treaba asta, craciune? UK deabia a asteptat sa iese din Brexit.

      Ștergere
  4. Ilie nu aveam nici un comentariu pe aceasta pagina, pricepusi? - crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iartă-mă 22,28 poate am greșit spunând acest lucru.
    Ma refer la lumea întreagă de pe acest pământ.
    Cer iertare dacă te-am supărat 🙏🌷

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi recunosc vinovatia. Pot sa am eu laleaua? E floarea preferata a lui tataie care nu mai e.

      Ștergere