luni, 14 martie 2022

SEMNUL KABALEI !

                         

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                                                                                                            .

                                  12 Martie 2022,ora 7,06 !

                                            Dragii mei ,

In aceasta dimineata dragilor, aud un glas care spune asa:

                     "Acuta inaltime!

                  Acuta inaltime,ca semn al Kabalei!"

Prieteni dragi, nu as vrea sa comentez in vreun fel acest Mesaj divin,deoarece,as gresi.

Dar va las pe voi dragilor, ca sa va spuneti parerea cu privire la semnificatia acestui Mesaj divin.

                                               Cu dragoste,Maria,


                              

23 de comentarii:

  1. Kabala evreiasca se plimba liber prin românia de citeva zile și București, ei o sa ne bage în război altora în gura ursului rusesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://adevarul.ro/locale/focsani/care-originea-expresiei-semne-cabalistice-1_5e9039ea5163ec4271943f26/index.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Și China se pregătește de război majorind semnificativ cheltuielile militare cu 7 procente.
    Abia asta e pregătirea scenei de al treilea Război Mondial, mina în mina cu Rusia-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cenzurarea automata a internetului pregătită ACUM de Casta evreiasca de la Conducerea Romaniei prin Cuvinte Cheie ne va obliga la o scriere indirecta cu o grămadă de sinonime mai puțin exacte pentru mintea de găină a celor care instaurează Cenzura neomarxista a Dreptului la Opinie de data asta pe motive de Dictatura Militara- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lavrov ministrul rus vorbește despre încercarea Rusiei de a scăpa de dependenta de relația cu UE-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Petre la o jumate de trilion de euro,e cam greu .

      Ștergere
  6. Deci în viitor nu vom mai putea scrie ca serviciul secret unde era și soția lui Ciuca a furat fondurile armatei cumpărând și un costum de schi lui Iohannis, sau ca au furat zeci de cisterne de combustibil al americanilor de la baza NATO Kogălniceanu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca ala stiu ca sunt litere,cifre ceva de genul.
    Auzeam de citirea cabalei dar chiar nu stiu ce semnificatie are.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aurescu spune ca peste 3000 de ucrainieni de origine evreiasca au fost duși cu avioanele din România spre Israel-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Unii evrei au fost prinși cu mulți bani și bijuterii nedeclarati la vama, alții bărbați deghizați în femei arestați de ucrainieni înainte de a ajunge la granița arestati_craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ti-as dori sa fii in locul celor care si-au parasit casele si munca de o viata! Ai luat-o razna cu evreii, Craciune! Isus a fost evreu, desteptule!

      Ștergere
    2. Da Adevărat Iisus, ca asa se scrie, a fost evreu și a fost omorit tot de evrei, pe cind noua creștinilor cu Talmudul lor anti-Creștin ne-au făcut muulte... belele, ca să fiu mai moderat-craciun

      Ștergere
  10. 😂 Din 9 comentarii 7 sunt crăciun?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Va dati seama ca sunt si oameni dacă se pot numi oameni care profită după durerea si necazul altora.

    RăspundețiȘtergere
  12. După ce Rusia va Termina din Ucraina probabil va mai raminea doar o mica Republica Evreiasca condusa de Evreul Jele-nscki și cu capitala într-un oraș ca Cernăuți sau ca Sighetul Marmației unde tot au venit acum un an evreii din America și din toată lumea de au inaugurat un complex cu școala evreiasca, hotel și cea mai mare Sinagoga evreiasca din Europa.
    În acest ultim caz acest Nou stat evreiesc ar conține pe lingă Ucraina TransCarpatia cu părți din fostul Imperiu evreiesc habsburgic ca fosta Cehoslovacia, Bucovina și Nordul Ardealului, asta dacă romanii nu vor fi atenți la Casta Evreiasca conducătoare și Trădătoare de la București pe unde saptamini asta s-au perinda toată Kabala Evreiasca a lumii-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. După ce Rusia va Termina din Ucraina probabil va mai raminea doar o mica Republica Evreiasca condusa de Evreul Jele-nscki și cu capitala într-un oraș ca Cernăuți sau ca Sighetul Marmației unde tot au venit acum un an evreii din America și din toată lumea de au inaugurat un complex cu școala evreiasca, hotel și cea mai mare Sinagoga evreiasca din Europa.
    În acest ultim caz acest Nou stat evreiesc ar conține pe lingă Ucraina TransCarpatia cu părți din fostul Imperiu evreiesc habsburgic ca fosta Cehoslovacia, Bucovina și Nordul Ardealului, asta dacă romanii nu vor fi atenți la Casta Evreiasca conducătoare și Trădătoare de la București pe unde saptamini asta s-au perinda toată Kabala Evreiasca a lumii, care i-a imbrobodit pe romani cu idei umanitariste distragindu - le atenția de la Adevăratul lor plan-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eugen Badalan fost șef al marelui Stat major al armatei Romane acum pe Antena 3 _
    -Totdeauna dacă vrei sa omori Șarpele îl lovești în Cap. - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Maichalal Pitsbulrg de la Washington vorbește de chinezi ca șeful din umbra a lui Putin și coșmarul geopolitic.
    Informația da fiori și lui Badalau cu polarizarea lumii în un nou Razboi Rece cu relația militara și economica a Organizației de la Sanhai-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. evreii sunt MASONI-infiltrati in cele mai mari afaceri din lume-cei 500 magnati conduc lumea din umbra-ei doresc o alta ordine mondiala cu populatie mai putina- si intreb din declaratiile lui BILL GATES care a stiut din 2015 despre pandemie- pai si el a contribuit in laboratoare la vaccinuri inclusiv la producerea virusurilor-IPOCTRITI TOTI

    RăspundețiȘtergere
  17. Indiferent de cine o conduce dar erau linistiti in țară lor crăciun
    Nu-ți dă nimeni dreptul sa invadezi un popor și să omori oameni si copii.
    Nu ma asteptam la asa ceva din partea unui
    Om care se cheamă si creștin ortodox.
    Cat se pot înșela oamenii,aici la Puțin este mare orgoliu,măreția e greu acum sa dea inapoi.
    Sper ca Dumnezeu și Măicuță Domnului sa-i lumineze mintea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna. Masinca, înțeleg ca sunteți o preș.credincioasa,si eu sunt, dar nu trebuie sa vedem totul cu ochelari de cal, învățați sa citiți și printre rânduri, sa vedeți și substratul lucrurilor. V-aș recomanda sa citiți cartea"Programul Terra-De ce e Biblia neagra". Bine mai nou, a fost editata și cu, coperți roși.

      Ștergere
  18. Cabala carte la origine contine o numerologi zisa Gematria cu care trebuia calculat nr de om 666 dupa numw si prenume ( in antichitate nume si cel al tatalui) .
    Deci va veni fiara nr 7-8 un fruntea Bisericii mari ( Vatican ) ..atunci cardinalii etc se vor scinda pt ca unii cu Francisc vor fi impotriva.
    Francisc va si demisiona dar in favoarea ve.irii Cineva care va converti acea factiune la noul Lor cult zis mireasa .
    La mireasa ne vom converti si noi desis de Marele Sinod viitor dar initial fara prea multa credinta ci cu fanatism majoritar hulitor impotriva din nestiinta si dogme gresite.
    Si sfintii Raraului vor cobora din munti definitiv si vor merge in adunari ca si jumatate din Athos care vor pleca din munte .
    Cei care se vor indarji si nu vor pleca cum fusese poruncit de Sf.Femioara la urgie vor pieri cu tot cu munte in mare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Semnul Kabalei Aici. Dumnezeu acuta înălțime

    RăspundețiȘtergere