sâmbătă, 12 martie 2022

VINE PACEA LUMII ! VINE PACEA LUMII PESTE TOT !

                                

.

.


12 Martie 2022,ora 2,30 !

Dragii mei,

Iata, in timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas care ne da o veste divina.
O veste care ne va face ca sa rasuflam mai usurati si sa fim mai intariti in Credinta si in Nadejde catre Bunul Dumnezeu si catre Maicuta Domnului.
Glasul spunea bucuros asa:
"Vine Pacea lumii peste tot!
Se asterne Pacea lumii intregi!"
Dupa care,glasul dispare.
Dragii mei, exacct asa cum spuneam,ca daca ne vom intoarce cu toata fiinta noastra la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,atunci si DUMNEZEU TATAL si DUMENZEU FIUL si DUHUL SFANT se vor intoarce cu Fața catre noi pacatosii,la Rugaciunile Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.
A venit momentul schimbarii noastre,a venit momentul schimbarii lumii intregi si sa intelegem odata pentru totdeauna ,ca nu suntem singuri,ca avem un CREATOR,ca avem un TATA Sus in Ceruri si o Mama care este mai intai de toate,Maica Fiului lui Dumnezeu si apoi Maica noastra a tuturor.
Haideti sa ingenunchem si sa cerem iertare pentru pacatele noastre, sa cerem mila si mantuire pentru sufletul nostru si sa dovedim ca suntem buni crestini ,si ca ne ajutam intre noi ca frati ce suntem intru Hristos Domnul,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.
  

28 de comentarii:

  1. Da, dupa razboi, vine si pacea lumii peste ce a mai rsmas din ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu are cum sa vina pacea lumii prea curand. Mai intai trebuie sa vina pedeapsa. Poate apoi pacea. Cum sa vina pacea daca din 2016 un om nevinovat nu are dreptul la aparare in justitie? Cum sa vina pacea cand traficul de influenta a devenit ceva obisnuit? Un sfat de la cei care patimesc din 2016: nici sa nu va ganditi sa va rezolvati problemele in justitie. Nu veti reussi. O sa public pe retelele sociale un nr de tel la care o sa va spun ce puteti pati daca apelati la justitia din RO. Nu puteti banui nici in cosmarurile dvs. Sfat: incercati sa va rezolvati pr prin orice alt mod, ORICE alt mod. Acolo este hell pe pamant. Sa nu ziceti ca nu ati fost atentionati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Ajuta doamna Maria
    Doamne Ajuta!!!
    Ce poate fi mai bine pe acest pământ de cât pace și liniște.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să audă rugăciunile noastre a tuturor si sa ne aduca pace și liniște.
    O zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va fi pace, razboiul in Ucraina va mai dura aproape o săptămâna. Dezastrul si efectele razboiului însă vor continua si ne vor afecta si pe noi, urmând SCUMPIRI pe toate planurile. Sa ne rugăm sa fie pace in țara noastră.

    RăspundețiȘtergere
  5. Unde este pacea mult anunțată!? Voi nu vedeți la televizor cum mor foarte mulți oameni nevinovați in Ucraina? Câteva mii de oameni vor muri până la terminarea războiului, si pana la așa-zisa pace aparentă. Hai sa fim buni și să fim alături cu ce putem fiecare fata de acești migranţi ucraineni să lăsăm vorbăria și să facem FAPTE. Câți dintre cei care scriu pe acest blog au făcut FAPTE?
    Poate administratorul acestui blog ar trebui să se implice in strângere de fonduri si de ajutoare, sau sa facă apel la UNITATE si RUGĂCIUNE.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ucraina este bombardata fara mila. Pana la pace va fi distrusă complet _

    RăspundețiȘtergere
  7. Vin forțele regale britanice sa ne apere de rusi, vine pacea peste țara noastră-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Să vină pacea şi poate ne rezolvăm şi problemele noastre!

    Jurnalista Adriana Vitan Balint a fost interzisă pe site-urile de socializare pentru acest text, cât se poate de adevărat!
    Pentru asta eu îl repostez:
    “1. Unde trebuie să îngenunchem ca să ne cerem scuze că am dat străinilor, de sute de ani, de la sare, apă, grâne, petrol, păduri, până la propriii copii?
    2. Unde trebuie să îngenunchem să cerem iertare străinilor pentru că dăm petrolul austriecilor, in pământul cărora nu se găsește nici gram de petrol, dar care au, culmea tupeului, chiar la intrarea în Viena, ditamai rafinăria, poate cea mai mare din Europa, în timp ce ale noastre au fost toate închise?
    3. Unde trebuie să îngenunchem pentru că plătim miliarde de dolari americanilor pe niște rachete care nu au ajuns în România nici până în ziua de azi, deși noi le-am plătit de vreo 6 ani?
    4. Unde trebuie să îngenunchem pentru că am plătit americanilor o autostradă pe care nu au construit-o niciodată și pentru care, culmea, am plătit și despăgubiri că ne-au luat banii și nu au făcut nimic?
    5. Unde trebuie să îngenunchem pentru că atunci când deschidem aragazul sau dam drumul la căldură în casă, francezii încasează toți banii, deși nu au construit nimic și au preluat toată infrastructura făcută de Ceaușescu pe banii noștri, foamea noastră, frigul și lipsurile din perioada comunistă?
    6. Unde trebuie să îngenunchem pentru că atunci când deschid robinetul de apă, pornește contorul pentru francezi, deși e apa României, pe țevile făcute de Ceaușescu, pe banii și lipsurile noastre?
    7. Unde trebuie să îngenunchem pentru că sate întregi sunt înghițite de ape sau de surpări de teren pentru că austriecii ne taie pădurile, cu sutele de ha lunar?
    8. Unde trebuie să îngenunchem pentru că ne dispar copiii din țară, în drum către ei, că poliția ne ia la mișto dacă anunțăm răpirea vreunei fete la 112, că prin fața poliției de frontieră trec, zilnic, zeci persoane răpite, tiruri cu marfa de contrabandă către aceiași străini care se fac că nu văd nimic, deși șeful Parchetului european anticorupție e o româncă, una care știe exact ce se întâmplă în România și tace?
    9. Unde trebuie să îngenunchem pentru că în țara noastră ajung deșeurile lor de toate felurile, chiar și biologice și radioactive, in timp ce nouă ni se arată obrazul si suntem suprataxați că îndrăznim să avem Euro 3 la mașina înmatriculată in Bulgaria, pentru că jupuiți de bani, pământ și mijloace de trai, mai mult nu ne putem permite din cauza sărăciei in care suntem lăsați de aceiași străini îmbuibați și aroganți?
    10. Unde trebuie să îngenunchem să cerem iertare străinilor pentru că am dat tot tezaurul României englezilor, cărora le mai și plătim anual chirie și taxe pentru poansonarea lingourilor?
    Acum, după ce ne-au luat tot, ne pun și în genunchi. Pentru că romanian lives don't matter!
    Îngenuncheați, bre, nu fiți fraieri, arătați ce popor deschis la minte suntem.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragomire,ai mai avut chenar rosu la postari?O sa ai curand si telefonul urmarit.Trai bun cu iepulletii.

      Ștergere
  9. Bineinteles ca vine pacea ... dupa doi ani de razboi ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Semnal pentru Rusia: Ministrul de Externe din Israel vine în România
    https://www.stiripesurse.ro/semnal-pentru-rusia-ministrul-de-externe-din-israel-vine-in-romania_2286675.html
    La terminarea războiului se instaurează pacea. Nato ne asigura nouă pacea-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  11. oare sa fie pacea cea falsa cu venirea lui Antichrist?!?!?
    multe profetii zic ca Antichrist va aduce pacea in lume si va rezolva multe chestii, incat toata lumea il va considera un erou si va fi mult prea tarziu cand lumea realizeaza ca au fost inselati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nici o pace. Războiul continuă-craciun

      Ștergere
    2. Toate razboaiele au fost planuite de noua ordine mondiala.
      Au vazut ca pandemia nu a mers , planul de rezerva este razboiul.
      Ei o sa opreasca razboiul cand oamenii vor fi asa disperati de pace incat atunci va fi momentul potrivit sa se instaleze dictatura mondiala.
      Totul e o teorie dar este foarte logic la ce se intampla in lume. Nimic nu e intamplator in politica mondiala.

      Ștergere
  12. Se poate să vină pacea dacă aşa a hotărât Dumnezeu, cred că putina a distrus ce a avut de distrus, de-acum MK (mafia khazară) sper să fie istorie!
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  13. Romania trebuie sa se mentina neutra daca doreste sa nu fie invadata de Rusia!
    Ucraina nu a permis scoli in limba română pentru români.
    De ce sa ne bagam noi in ceva ce nu ne priveste?
    Credeti ca ne vor ridica elogii si ne vor pune de la soare la umbra oricare strain, ca ii va durea sufletul de poporul român?
    Cel mai bine este sa fim NEUTRI si vom fi apreciati de toti, de toate popoarele lumii!
    Nici altii nu sar pentru noi sa nu ne ia Ardealul, Moldova, Balcicul s.a.! Deci luati aminte si ganditi! Nu va lasati manevrati de o parte sau alta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai lasa dezinformarea mai Ivane 13.27.Cat primesti de mesaj ?

      Ștergere
    2. Dar tu?
      Ce nu-i adevărat?
      https://www.facebook.com/watch?v=309913774464810

      Ștergere
    3. "Anonim12 martie 2022, 17:41"
      Mai Anticristule, tu cat primesti daca Romania intra in razboi. Tu asta ati doresti? Omul a spus bine. Nu treb sa ne scarpinam in fundul altora. Daca esti shmeker, dute si lupta pe front cu toata familia ta.

      Ștergere
  14. Protestele si revoltele masive vor începe in lume, cu pagube insemnate si victime. Doua luni de proteste vor bulversa si Europa. Pregatiti-va vor urma și in România!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se apropie revolutia cea mare.
      cel mai probabil va fi de la preturile imense la combustibil si mancare .

      Ștergere
  15. Sa nu uitam ca fiecare om,președinte de stat,tara are pe cineva mai puternic de cât el.
    Sa nu uitam ca mulți prieten devin dușmani aprigi când te atingi de banii lui,aici ma refer la cei bogați ai lumii,ruși,americani etc.
    Cand isi vad puse în pericol averile,nu le mai esti prieten.
    Acum am vazut la tv.cat o fi de adevarat un rus într-un magazin,complex ,a aruncat banii ca nu mai aveau valoare.
    Sa nu ne dorim război ca asta vom avea.
    Sa ne dorim pace și liniște.
    Capetele mari se schimbă, ce nu mai sunt oameni pe acest pământ, țară cu credintă
    S-au terminat oamenii buni?
    Sa vedeti schimbări de capete mari anul acesta.
    Aveti răbdare,să ne rugam la Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să facă pace.
    Razboi poate fi război de cernere ,boli,cutremur,furtuni etc.
    Tot război este si acesta,as putea spune ca mai multi oameni au murit de covid de cât in razboi.
    Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să liniște pace și sanatate.
    Nimic fără Dumnezeu.
    Nu ca ar porni războiul Dumnezeu,nu oameni pornesc războaiele.
    Sa ne rugam sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului De navalirea altor neamuri peste noi si de războiul dintre noi.
    Este Postul Mare al Domnului Nostru Iisus Hristos Să ne ducem CRUCEA cu răbdare și cu credință.
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  16. da si mesajul urmator RAZBOI MONDIAL-ce sa mai intelegem?!

    RăspundețiȘtergere
  17. MAI INTAI VINE PACEA LUI SATAN...APOI VINE PACEA DOMNULUI.

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.facebook.com/photo/?fbid=5555923417775119&set=a.1791774927523339

    RăspundețiȘtergere
  19. E întortocheată treaba cu războiul!
    https://spirituletern.blogspot.com/2022/03/y-251-conflictul-din-ucraina-de-ce-un.html?zx=2390539703fed601

    RăspundețiȘtergere
  20. mai avem de asteptat pacea- pana atunci vom trece prin mari necazuri- doar vom intelege ce este binele

    RăspundețiȘtergere