joi, 24 martie 2022

PIROANELE ERAU PREGATITE , INCA INAINTE DE NASTEREA PRUNCULUI IISUS HRISTOS !

Dragii mei,

 Iata cum I-au fost pregatite piroanele inca inainte de a se naste Iisus Hristos,Fiul Lui DUMNEZEU si al Prea Curatei Fecioare Maria.

Iata un articol pe care l-am scris de la Duhul Cel Prea Sfant ,cu mult timp in urma:


                              Dragii mei, 

In aceasta dimineata, treaza fiind , vad dragilor deasupra patului meu ,vad Cerul de noapte si nu mai exista niciun obstacol pe niciunde priveam.

Iar pe Cerul de noapte, la doar doi metri distanta de  mine,vad un norisor bleu luminos foarte,si-n acest norisor,in mijlocul lui,a aparut o palmuta de copilas.
O palmuta rozie, o palmuta adevarata incadrata intr-un contur rosu,exact dupa  forma ei si a degetelelor.
Related image..
Era dragilor, palmuta Pruncutului Iisus ,Fiul Lui Dumnezeu si -al Prea Curatei Fecioare Maria.
In mijlocul palmutei,exact in podul ei, a aparut o Lumina alba orbitor de stralucitoare,mare cat un bob de mazare,Lumina ce pulsa incontinuu si -mi spunea fara cuvinte:

               `"Aici, se vor bate piroanele !"

Da,Prieteni dragi !  
Mai avem doar putine zile  pana cand ,vom sarbatori NASTEREA PRUNCULUI IISUS.
Si iata ca ,DUHUL CEL PREA SFANT a voit ca sa ne arate noua tuturor, ca inca din pantecele Fecioarei, PRUNCUL IISUS stia ca va fi rastignit si de faptul ca ,in palmutele Sale fragede si sfinte,se vor bate cuie mari si va curge sange sfant si nevinovat.
Dragii mei, sa incercam macar in aceste zile premergatoare NASTERII DOMNULUI,ca sa devenim mai buni la inima si la suflet, sa ajutam pe cei necajiti si pe cei bolnavi,sa ajutam pe vaduva si pe sarman,fara ca sa ni se ceara acest ajutor, sa mergem la Parintele duhovnic ca sa ne spovedim ,dupa care,sa primim SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE.
De vom face asa dragilor, vom simti cu adevarat IUBIREA DIVINA a NASTERII PRUNCUTULUI IISUS HRISTOS.Amin!
                              Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Piroanele ne sunt si noua pregatite de dinnainte, de judge. Proces care tine de 7 ani, aflat acum la C d A Buc, judge (cu inca doi) ia hotararea sa respinga recursul in cateva minute, demonstrand ca nu se tem ca ar putea pati ceva chiar pe fata pt m_ta primita. Dorm linistiti. Sectia care-i ancheta e desfiintata, cu toate ca in toata activitatea ei nu a condamnat vreodata vreun judge. Dd Nn aa condamna inainte cate 5 pe an aprox. Deci dreptate nu exista in justice. E ceva de neinchipuit pt un om normal, cinstit. Lawyers sunt mana in mana cu ei. Nu mi-au raspuns la tel in ultimele 4 luni. Dar au raspuns imediat dupa ce a fost respins dosarul imens cu inscrisuri adunate de-a lungul timpului in 7 ani. In paralel existau si dosare pen_le. Nu exista cuvinte in lb romana ca sa poata descrie ce se intampla acolo. Cor___ e generalizata. Ganditi-va de 1000 ori inainte de a apela la ei. E de neimaginat ce e acolo. Va urma.

    RăspundețiȘtergere