miercuri, 16 martie 2022

DOAMNA MARIA HANDIC ARE NEVOIE DE AJUTOR,CA SA SE OPEREZE SI LA CELALALT OCHI !

                               Dragii mei,

M-a sunat dna Maria Handic,mi-a scris mesaje, a scris si aici pe Blog si pe fb, are nevoie de ajutorul nostru ca sa se opereze si la cel de-al doilea ochi.

Acum ,in aceste zile grele suntem solidari cu poporul ucrainian si foarte bine facem, dar, haideti sa ajutam si pe ai nostri, sa ajutam un suflet necajit care isi pierde vederea.

Dna Maria Handic are nevoie de ajutor, ca sa se poata opera si la cel de-al doilea ochi.

Iata mesajul de azi al dnei Maria Handic:

 Maria H11 martie 2022, 12:30

Oameni buni,cu rusine Va rog,ajutati-ma sa-mi poată opera si celalalt ochi! Se simte tare rau ca,se întunecă si ochiul stâng! Cei care dispuneti;Va rog mult ajutati-ma! Cu mulțumiri Maria H.M-a operat pe data de 3 luna trecuta! Cine nu crede, sa sune si sa se intereseze!

Enter
Maria
Imi pare rau ca lumea ma judeca! Nu sunt mincinoasa!
Enter
Maria
Maria Handic
Am lăsat si adresa si nr.telefon!Operatia a costat 2300 pus taciul so asteptatul 470lei si medicamentele! Dorește deviz ?
.




Maria Handic Va rog frumos,as avea nevoie de a doua operatie! Va rog frymos,cine ma poate ajuta as fi tare mulțumită! Va rog frumos! Cu mult respect!

                                                       Dragii mei,

Mi-a scris dna Maria Handic si m-a rugat in putinele sale randuri ca sa o ajutam cum putem,pentru a se putea opera si la celalalt ochi. Dna MARIA HANDIC nu are posibilitati financiare ca sa poata achita costul unei operatii la ochi.

Iata:

Maria Handic

Va rog frumos,as avea nevoie de a doua operatie! Va rog frymos,cine ma poate ajuta as fi tare mulțumită! Va rog frumos! Cu mult respect!

Iata Prieteni dragi si cu suflet bun si cu inima mare,iata cum o putem ajuta pe dna MARIA HANDIC:

Faceti bine dragilor, si veti gasi numai bine !

Dna Maria Handic m-a rugat ca sa scriu cateva randuri pentru dansa,ca poate s-or mai gasi cativa oameni cu inima mare si cu suflet bun si s-o ajute . Iata dragilor mesajul dnei Handic,pe care l-am preluat de pagina mea de facebook:

Oameni buni,d-na.Maria stie despre ce ieste vorba,am sunat-o frumos daca,poate posta rugămintea mea! De ceva timp nu vad deloc cu ochiul drept si mi-a făcut fund de ochi,am nevoie de operatie la ambii ochi! Operațiile cu analizele ma costa in jur de 2800lei.Va rog frumos sa ma ajutati,cei cu suflet mare!Cu respect si mulțumiri Maria HMaria Handic

2 comentarii: