joi, 17 martie 2022

SA NU VA PLANGETI ! NICIUN SECOL NU SI-A LUAT EXPLICATIA SA !

                               

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                                                                                                                                                          .

                           17  Martie 2022,ora 5,21 !

                                         Dragii mei, 


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea  ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa:

             "Magazinele sunt golite de produse                      alimentare .

        Sa nu va plangeti!

      Nici un secol al ei,nu si-a luat explicatia sa!"

Dragii mei, vedem cu totii ce se intampla acum in lume, vedem cu totii ce se intampla cu Razboiul pornit de Putin.Nu pot spune ca e pornit de Rusia,de poporul rus,ca as gresi. Razboiul acest are un varf, iar acest varf este VLADIMIR PUTIN cu toti slujitorii lui.

Dar, sa fim convinsi fratilor, ca va inceta acest Razboi,nu se va extinde,nu va incepe al Treilea Razboi Mondial,nu inca.

Nu peste prea mult timp, PACEA Lumii intregi se va asterne, si-atunci ne vom putea relua din nou vietile normale.Mai putin fratii nostru ucrainieni, deoarece, majoritatea nu mai au case,nu mai au familie,din pacate.

Sa ne rugam pentru ei ,sa ne rugam pentru Pacea lumii intregi, sa ne rugam pentru sanatatea si mantuirea noastra.

Sa nu deznadajduim niciodata  dragilor, sa avem Credinta in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Sai si vom putea trece mai usor peste toate aceste chinuri si suferinte! 

                            Cu dragoste,Maria.

                                              

                               

12 comentarii:

  1. BUNA SEARA DOAMNA CAT DE CRIMINAL ESTE PUTIN SI CAT DE CRIMINAL ESTE BAYDEN AL AMERICI CARE A DISTRUS UMANITATEA CU IMPLICARE LU ZELENSCHI ?ACEST RZBOI ESTE DIN ORDINUL ,,IE DE SUS ,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate ! Fiecare isi va primi rasplata de la Dumnezeu !

      Ștergere
    2. Corect, bine punctat!

      Ștergere
    3. Cum a distrus Biden umanitatea?!Da un exemplu ....
      In schimb Putin e un criminal dovedit.

      Ștergere
    4. An 15:35,pe ce lume trăiești, chiar nu ești capa îl sa discerni, sau nu vrei?!

      Ștergere
    5. Acest razboi este intre America si Rusia si a cazut la mijloc Ucraina si pt asat suferim toti,pt ca americanul trebuie sa se extinda in lumea toata .pt America , Rusia este o amenintare si invers, dureros pt noi care suntem pasnici ,

      Ștergere
  2. Noua cei care trăim aceste vremuri și nu știm care sunt dedesubturile care duc la suferințe umane pe întreaga Planetă, nu ne rămâne decât să ne rugăm și să acceptăm ceea ce trăim.
    Mulțumesc Doamne pentru tot.

    RăspundețiȘtergere
  3. Golirea magazinelor Din Rusia pina în Spania este expresia temerilor popoarelor pentru un război mai mare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se împlinesc 2 ani de cind la începutul pandemiei Hurezeanu și Iohannis trimiteau romanii la cules de sparanghel în Germania, ocazie cu care ziarul Turnul Sfatului din Sibiu critica în aceasta luna condițiile inumane de mica din Germania în condițiile în care pandemia pare sa revina- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sint un iubitor al pacii si al adevarului. Vad ca Putin,cel pe care il pupau toti liderii europeni,a devenit criminal. De ce s-o fi schimbat? Nu se spune este ca din 2014 autoritatile de la Kiev au facut totul sa-l provoace. Pentru ca rusii din Donbass au protestat impotriva interzicerii limbilor minoritatilor in Ucraina( si romanii au mers la Kiev sa protesteze si au venit cum s-au dus) citeva zeci dintre ei au fost bagati de celebrul batalion Azov intr-o casa de cultura si li s-a dat foc. Apoi, rusii au pus mina pe arme iar ucrainienii au bombardat inclusiv plajele omorind sute de copii rusi.Dupa 2014 locuitorilor Donbass-ului nu li s-au platit pensiile si salariile. Aprovizionarea magazinelor din zona s-a facut din Rusia.De asta a intrat Putin in Ucraina. Daca oricum voia sa intre,ucrainienii i-au oferit alibiul perfect. Imi doresc pace,nu vreau omoruri,indiferent sub ce pretext! Dumnezeu sa apere Romania!

    RăspundețiȘtergere
  6. Lucrurile tin si de planul demult anu tat de Putin de reanexare cu forta a tatilor foste Urss. Cecenia Georgia etc tot prin arme au fist realipite ..doar le.a schimbst sefimea cu una obedienta de acird cu alipirea.
    Politia Moldoveneasca e condusa de rusi ..cam ca si pe la noi de o anumita parte politica mai clara in viitor. Odata prins nu mai scapi de rus.
    Dar razboiul de anexare e si cu.multe minciuni si agenti infiltrati chiar si in Azov cu presa care prezinta mincinos si chiar regizat filmat.
    Cum.e posibil.ca toti refugiatii sa stie ca orasele si satele lor sint puse la panant de rusi iar propaganda rusa sa faca sa para ca vestul.si ukraina ar fi de vina .
    Or fibavind alte vini dar nu pt invazia rusa care e si cruda si hoata praduie chiar si pahare furculite nu doar bani si bijutetii.
    Rusii au senzatia ca terenul si resursele tarilor fostei URSS le apartine si cine le ia aoararea e dusman ocult glibalist ( democratic ) ..democrstia e demonizata odata cu Soros care a apronovato prin facultati de politologie administratie si jurnalism deontologic.
    Cum.se face ca sint deranjati de Soros doar Putin Orban ungur, Erdogan si ..Psd ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Faptul.ca explicatia nu s.a luat nici.un secol inseamna ca e ceva biblic iar asta tine de toata umanitatea ..in.Apocalipsa se zice de oreturi ka ires etc dar dublu fata de pretul din vremea lui Iisus ..adica inflatie cresteri de preturi lipsa mincarii destule .. bataie pe mincare, vesti de foamete .
    A doua zi dupa ziua cintarilor in Sion toata lumea va goli rafturile cu mincare pt termen lung.

    RăspundețiȘtergere