joi, 24 martie 2022

MANTUITORUL LUMII,DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS VA FI PREZENT LA SUMMITUL NATO , CU PRIVIRE LA RAZBOIUL DINTRE RUSIA SI UCRAINA!

                                         24 Martie 2022,ora 0,00 !

                                                 Dragii mei, 


In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad in spatele meu, inspre Sud, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa ,vad cum coboara din Cer,asa precum S-a si inaltat acum 2000 de ani, pe Insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos. 

Din Cerul senin, dar senin numai in acel loc de unde se pogora IISUS HRISTOS(restul Cerului era ca o negura)vad cum coboara lin ,in vesminte rosii si cu pelerina albastra catifelata,Blandul Pastor,Iisus Hristos Mantuitorul Lumii intregi. 

In coborarea Sa, Vesmintele-i sfinte fluturau in vant,precum flutura Drapelul Romaniei sfinte in asteptarea Noului Ierusalim.                                           

.
Vedeam un loc mai inalt ca o scena imensa, dar care era goala.
Brusc,apare intr-un colt,asa cum priveam era spre dreapta mea,respectiv stanga acelei scene uriase, vad cum a coborat odata cu MANTUITORUL si un mic Birou maro, din lemn normal si cu un scaun normal.
In acea clipa ,vad cum si IISUS HRISTOS a "aterizat" in mod nevazut de nimeni, direct pe acel scaun.
 S-a asezat comod, cu mainile Sale prea sfinte si prea curate pe birou,ca si cum ar spune,hai sa dezbatem.
Asa ca in Sfanta Icoana de mai jos, exact asa era imbracat Mantuitorul ,stand la acel birou micut si singur, nu mai era nimeni in jurul sau.

.

Dupa ce S-a asezat la acel Birou ce a venit din Cerul Sfant inainte ca EL sa ajunga, vad cum de-a stanga si de-a dreapta biroului ,chiar langa palmele MANTUITORULUI apar doua Drapele care sunt stranse,sunt rasucite chiar daca erau prinse in cele doua colturi alE biroului,dar nu in fata biroului cum ar fi firesc pentru noi oamenii, ci la colturile unde erau Mainile Lui Iisus Hristos,adica,spre interiorul biroului.
Brusc,Drapelul din stanga Mantuitorului se desface,flutura in vant desi nu adia vantul :

.
In dreapta Mantuitorului ,vad cum se rasfira singur si celalat Drapel.Acesta era Drapelul Ucrainei :

.
Ambele Drapele,fluturau in vant,desi deasupra era acoperis.
Si erau asezate exact asa:



.
Intre cele doua drapele,statea IISUS HRISTOS la biroul(masa) coborat din Cerul Sfant odata cu El!
In clipa urmatoare totul a disparut,iar eu m-am cutremurat la propriu de cele vazute si totodata m-am bucurat nespus de mult,ca la acest SUMMIT NATO,DUMNEZEU va fi in mijlocul celor care vor hotarâ soarta omenirii. 
IISUS HRISTOS a fost si este ROMÂN in NOUL SĂU VIITOR al Doilea Nou Ierusalim,care este foarte aproape.
Asa cum am mai spus si scris dragilor, nimic nu este fara DUMNEZEU ! Absolut nimic!
Sa nu va indoiti niciodata,dar absolut niciodata ,de faptul ca,DUMNEZEU nu ar cunoaste prin ce trecem!Toate cate ni se intampla, se intampla numai cu Voia Lui  Dumnezeu, a Duhului Sfant!Numai DUMNEZEU stie de ce a ingaduit,ca sa inceapa acest RAZBOI dintre RUSIA si UCRAINA!
Dar asta nu inseamna ca, BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne lasa ca sa pierim cu totii.
Este Sfantul Post al Patimirilor MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, si se cuvine ca sa ingenunchem si sa ne rugam pentru Pacea si linistea noastra sufleteasca,pentru Pacea LUMII intregi, si pentru iertarea si mantuirea celor care si-au pierdut viata in acest Razboi.
Sa fim tari in Credinta,sa ne punem toata nadejdea in Dumnezeu si-n Maica Domnului,sa nu avem teama de moarte si vom fi clipa de clipa in Sanul MANTUITORULUI IISUS HRISTOS, si sub Aripile ocrotitoare ale Maicii Domnului.
Cu dragoste,Maria.


6 comentarii:

  1. Dacă e și steagul nostru înseamnă că se va pune și problema Reunificarii la discuțiile de pace de la sfirsitul razboiului, nu acum la ședința NATO-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Conducerea armatei Rusiei în frunte cu Soigu nu mai apare de 10 zile, cea ce arata disensiuni la virful Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se credea ca e bolnav, dar a scos ciocul afara, spune in agerpres.ro

      Ștergere
  3. Cred ca suntem uniți în suferință, poporul roman suferă din cauza celor care nu mai au nimic,au plecat din tara lor cu ce au pe ei.
    Copii mici mame,pe de altă parte părinții lor mulți bătrâni și bărbații care au rămas sa lupte.
    Cred ca suntem uniți în suferință.
    Suferim odată cu ei,cu poporul Ucrainei.
    Bunule Mantuitor fa pace Doamne pe Pământ precum in cer.
    Harul lui Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    O zi binecuvântată tuturor 💐🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. EVREUL Gitenstain fost ambasador al SUA în România, guvernator al fondului romanesc Proprietatea, acum ambasador al lui Biden și SUA la Bruxell a pregătit vizita lui Biden de azi de la Bruxell-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru romanii De la Nistru pin la Tisa problema cu războiul din Ucraina e foarte simpla și Clara.
    Rusii cu granița lor sa stea cit mai departe de Nistru.
    ORICINE spune altfel este agent rusesc, Trădător sau nostalgic al Bolsevismului=COMUNISMULUI ÎN VARIANTA mai românească pentru ca și comuniștii e după Gheorghiu Dej mai aveau urme de naționalism și patriotism-craciun.

    RăspundețiȘtergere