joi, 17 martie 2022

SE URMARESTE SA SE FACA CAT MAI MULTE VICTIME ,PRIN EXPLOZII IN DIFERITE LOCATII !

 

                           

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"                                                                                                                                                          .

                            17  Martie 2022, ora 6,35 !


                                       Dragii mei, 


Tot in aceasta dimineata, aud un glas care spunea asa:

             "Voi Ucraina, urmariti toate exploziile puterii tarii noastre.

Se urmareste insa, ca sa se faca cat mai multe victime.

Urmeaza sa discutam despre explozii in scoli!"

Dragii mei, datoria mea este ca sa scriu toate cate aud si toate cate mi s-arata.

Ce se va intampla, unde anume sau cand,eu nu stiu a va spune.

Putin stie ca nu mai scapa cu viata din acest razboi,si-atunci va cauta sa faca un adevarat masacru,oriunde si oricand. 

Doar Bunul Dumnezeu prin Rugaciunile Maicii Domnului si ale Sfintii Sai, il mai pot opri pe acest tiran.

Sa ne rugam dragilor, ca sa fie oprit pana sa mai faca si alte victime nevinovate.

Sa ne rugam in genunchi si cu lacrimi fierbinti, ca sa se opreasca acest Razboi, sa fie oprit acest odios tiran.

                                     Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. O testare a armelor și răzbunare a celor orgolioși, se intimpla și din cauza celor ce conduc dar și a executantilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. se si vede ca asta vor rusii

    RăspundețiȘtergere
  3. In Ucraina armata inainte de invazia rusa a mutat unitatile militare in alte cladiri inclusiv in scoli . Rusii cand au intrat au sperat ca se repete scenariu din Crimea si nu au bombardat decat unitati militare . Cand au constatat ca majoritatea populatiei lupta impotriva lor ai schimbat tactica si ataca fara a mai tine cont de nimic . Daca va uitati la harta rusii doresc sa ia zona estica pana la Nipru . E zona unde populatia e majoritar rusa 70% . Se pare ca nici rusii nu vor in rusia . Ideea a fost sa ia zona locuita de rusi plus tarmul marii negre si sa se uneasca cu Transnistria . Acum unul e planul pe hartie altul la fața locului . Partea proasta e ca Rusia nu isi permite sa se retraga . Asa ca exista 2 posibilitati . Ori sa iasa in castig cu ceva prin negocieri ori va apela la arme de distrugere in masa . La a 2 varianta iese toata lumea in pierdere .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-a mutat nimic in scoli ... toate depozitele de armament s-au facut in pamint inaintea de conflict ... acum se fac depozite mici in mai multe locatii de care f putini stiu ...

      Ștergere
  4. Atacarea masmediei pentru schimbarea percepției da perspectiva neconstituțională a unui stat Dictatorial care prin cenzura încalcă Constituția aservindu-si inclusiv parlamentul prin Ordonanță de urgenta-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Zelenski critica Germania și Europa pentru ca facind afaceri finanțează războiul și zidul făcut de Rusia contra libertății în timp ce parlamentul Estoniei cere cel puțin o zona cu zbor interzis deasupra Ucrainiei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. De frica rachetelor Știnger și mai nou Ski Saber elicopterele rusești evita zborurile ridicinduse doar pentru a trage rachete imprecis cu traiectorie boltita pentru a le trimite la distanta mai mare compensând deplasarea mica a elicopterelor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se pare ca războiul vizează mai mult decit Ucraina, în ori ce caz din punct de vedere al interesului romanesc deși e mai bine ca granița rusa sa ramina la distanta mai mare războiul poate aduce și oportunitatea de reunificare dar și redeschiderea minelor si centralelor electrice pe cărbuni a căror închidere a fost impusa de UE împotriva interesului României cea ce nu au reușit sa impună Poloniei și Ungariei in ciuda santajarii lor ele au întrat fără aceste condiții în PNRR-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai slugile din RO.au acceptat închiderea minelor, mama lor de trădători.

      Ștergere
  8. Problema Reunificarii discutata în mass-media pentru prima data sub forma alegerii ca viitor președinte comun a lui Maia Sandu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dacă se urmăreşte asta, atunci se încearcă atragerea simpatiei tuturor ţărilor de partea ucrainei!
    Cei ce faqc asta sunt ucrainieni şi nu ruşi, părerea mea!
    O ştiţi pe aia "hoţul strigă hoţi"

    RăspundețiȘtergere
  10. O cincime din generalii rusi din Ucraina uciși de trăgători de elita ucrainieni-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. OMS recomanda Ucrainei să-și distrugă culturile de viruși și bacterii din laboratoare pentru a nu fi victime ale unui bombardament al rușilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Puțin aclamat de un stadion întreg în timp ce spune ca operațiunea sa speciala din Ucraina e pentru a o pedepsi pentru ca Ataca prietenii sai din Dombas pentru care merita sa-și dea Sufletul-
    Cam asa erau și argumentele lui Hitler-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culmea ca esență vorbelor lui Putin sint luate din Biblie dar rastalmacite pe dos de faptele lui-Crăciun.

      Ștergere
  13. Eu cred că zelenski asta este antihristul,d-na Maria. Dumneavoastră,ce părere aveți? Este evreu ,la carte spune sa ne ferim de steaua cu șase colțuri care reprezintă poporul evreu și care se afla in toate instituțiile statelor din toată lumea ,sunt ca ciuma bubonică și predica împotriva lui Hristos,fiul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La carte nu scrie si ca Isus a fost evreu?

      Ștergere
    2. Anonim 17:28 tu te auzi ce tâmpenie poți să spui ? Zelenski este anticristul ? Pt.că își apără țara de invadatorii ruși? ÎȘI APĂRĂ ȚARA !!!

      Ștergere
    3. 17.28 cu cat te plateste Putin?

      Ștergere
  14. da PUTIN este un tiran dar fostii presedinti ai sua din ultimii ani ce au fost? prin cea ce au facut ..tot cu operatiuni speciale prin irak libia afganistan etc eu zic ca razboiul asta pornit de tiranul asta cum multi il numesc este sfarsitul unui capitalism salbatic si a unei noi ere infloritoare in pace si credinta ...o sa va dati seama pe parcurs ce intorsatura vor lua lucrurile

    RăspundețiȘtergere