marți, 8 martie 2022

LIDERUL DE LA KREMLIN !

                                         7 Martie 2022,ora 4,21 !

                                           Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori, aud un glas care tipa, striga cu furie asa:

             "Erdogan !!!

Apoi,un alt glas spune ca o stire asa:

               Liderul de la Kremlin....!"

Clipa in care,il vad pe Vladimir Putin la un birou stand pe scaun, si era complet transformat , cu fața schimonosita.Parea ca ii venise rau de atata furie.



Dragilor, ce legatura are Presedintele Turciei cu Putin, eu nu stiu. Publicul afla doar ce cred sefii de state ca trebuie sa afle, dar adevaratul ADEVAR, sta in spatele usilor inchise.

Asa e in politica! Minti cat poti,ca sa dai bine poporului care te-a ales.

Sa ne rugam dragilor ! Singura noastra scapare este numai la BUNUL DUMNEZEU,la PREA SFANTA TREIME si la MAICUTA DOMNULUI.

Sa postim (cine poate) atat de la alimente,dar mai ales de la rautati,de la ura fata de Aproapele nostru, iar Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului nu ne vor lasa, ne vor ajuta,ne vor scoate din toate necazurile.Sa nu ne indoim nicio clipa, de acest minunat lucru.

                                       Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Erdogan vinde dronele de 600 kg și 800 kg cu rachete cu tot și cu aripi mici cu anvergura de 12 metri, care opresc tancurile rusești cu doar 5 milioane Euro de 6 ori mai ieftine ca Vestul-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine !!!

      Ștergere
    2. Maicuta Domnului ea nu mai poate ajuta pe nimeni ea a fost om ca si noi cu misiunea care a primit o pe pamint.. Numai Dumnezeu Domnul Isus si Duhul Sfint este in putere sa ajute!

      Ștergere
    3. Pai pe cine sa incerce dronele? Pe fraierii ne antrenati si tancuri vechi. Sunt sigur ca Putin e la curent cu asta.

      Ștergere
    4. Anonim8 martie 2022, 20:06 MAICUTA DOMNULUI este vie in CERURI si se roaga la FIUL SAU si MANTUITORUL nostru ca sa fim iertati si mantuiti. MAICA DOMNULUI a fost Om ca si noi, dar a fost hranita de INGERII DOMNULUI cand au lasat-o Sfintii si Dreptii Parinti IOACHIM si ANA la TEMPLUL din IERUSALIM.Iata:iografia istorică şi teologică a Maicii Domnului cuprinde patru perioade: 1-15 ani; 15-28 ani; 29-46 este o perioadă de 18 ani de tăcere, 46-49 ani şi 49-60 ani.

      Prima perioadă cuprinde trei momente importante: Naşterea Mariei, ducerea ei la templu şi încredinţarea ei de către Zaharia Dreptului Iosif.

      Cât priveşte primul moment, potrivit Protoevangheliei lui Iacov, Maria s-a născut din părinţii Ioachim şi Ana, fiind unicul lor copil, dobândit la bătrâneţe după stăruitoare rugăciuni. Ioachim, tatăl Fecioarei Maria, se trăgea din seminţia lui Iuda, fiind urmaş al regelui David, iar Ana, mama sa, era fiica preotului Mathan din Betleem, din seminţia lui Aaron.

      La 3 ani – potrivit făgăduinţei făcute de Ana încă înainte de zămislire – Maria a fost afierosită Templului din Ierusalim, unde a rămas până la vârsta de 15 ani. Este vorba despre Templul construit de Zorobabel la porunca profeţilor Zaharia şi Agheu în anul 517, pentru că cel construit de Solomon, la îndemnul profetului Natan, a fost dărâmat în 587 de Nabucodonosor; templu avea în preajma lui un aşezământ dispus pe trei paliere destinate fecioarelor, văduvelor şi pelerinilor închinători. Ruda sa, Zaharia, tatăl lui Ioan Botezătorul, s-a ocupat de creşterea ei spirituală.

      La 15 ani, Maria – potrivit tradiţiei evreieşti – trebuia să părăsească aşezământul de pe lângă templu şi să se întoarcă în familie. Numai că, spre deosebire de celelalte fecioare, ea îşi dorea un nou mod de viaţă. Aşa se face că, prin descoperire dumnezeiască, a fost încredinţată de Zaharia Dreptului Iosif, un bătrân în vârstă de 80 de ani, văduv, din Nazaret, tâmplar de meserie. Dreptul Iosif avea, din căsătoria cu Salomeea, șapte fii: patru băieţi – Iacov, Iuda, Simeon şi Iosia, şi trei fete – Salomeea (mama lui Iacov şi Ioan), Estera şi o fiică, al cărei nume nu a fost reţinut de evanghelişti.

      A doua perioadă din viaţa Maicii Domnului, cuprinsă între 15 și 28 ani, este indestructibil legată de întruparea Mântuitorului şi cuprinde ca evenimente de mare însemnătate Buna Vestire, vizita de trei luni făcută Elisabetei, rudenia sa, tăierea împrejur şi ducerea Pruncului la Templul din Ierusalim, închinarea magilor, fuga în Egipt, întoarcerea în Nazaret şi pelerinajul la Ierusalim.

      Ștergere
    5. 20.06, esti ratacit! Cum poti sa vorbesti astfel de Prea Sfanta si Pururea Fecioara Maria????? Nu te gandesti ca te va pedepsi?!??!?!?

      Ștergere
  2. Parintele paisie ...urmeaza razboi intre rusia si turcia .

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este doamna Maria, acum circula atatea vești si nu mai stim ce e adevarat și ce nu.
    Adevarul este ca nu stim ce se intampla in spatele ușilor închise.
    Dacă ar vorbi când se întâlnesc cu cărțile și ușile deschise ar fi o speranță, ar vedea toata lumea ce gândește fiecare.
    Asa zic una si in realitate fac altceva.
    O zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  4. Migrația ucrainienilor creste riscul de poliomielita, difterie și rujeola-văzut și într-un mesaj, mai ales la copii nevaccinati și oamenii în virsta cu sistem imunitar slăbit.
    Totodată exista riscul ca cei doi beligerantilor sa folosească agenți patogeni pe post de arme biologice, în timp ce rusii au bombardat ieri o instalație nucleara de cercetare de mica putere în nordul Ucrainei la Harcov-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Puțin continua propaganda cu lupta contra nazismului combătută și de prizonierii rusi.
    Dacă ar trai Hitler ar fi invidios pe Putin care arde în creatorii proprii militari dintre minorități, fata de Hitler care își ardea doar dușmanii-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Într-un comunicat al serviciilor secrete americane apărut în mass-media europeana se spune ca R Moldova poate fi a doua tara țintă a lui Putin, deși ea are trecuta în Constituție neutralitatea, dar a făcut cerere de întrare în UE discutata ieri de urgenta într-o ședință a celor 27 membri UE-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Turcia vrea insulele Greciei, si Erdogan are propriile ambiti de a restaura imperiul otoman.

    Probabil s-au inteles cu ceva si a aflat ca erdogan i-a dat teapa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, lui Erdogan care nu e cuminte acum desi rusii l-au ajutat cind era sa fie detronat, e posibil sa i se insceneze un razboi cu Grecii si sa mai ia si bataie in acel razboi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mă întrebam care să fie cauza ca rusu să năvălească peste turc, există o profeţie cum că turcii vor fi mătrăşiţi de ruşi, dar nu vedeam motivul!
    Dronele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Siria începe ultimul război mondial. Se extinde in Turcia si Grecia!? Astfel si țara noastră intra in razboi si va fi puternic afectata. Anul 2026!?

      Ștergere
  10. Păi dacă se pune doar Turcia și Polonia desfiinteaza Rusia, îi scoate ifosele de razboi din cap damblagiului de la Kremlin. Restul tarilor nato stau pe margine aplauda si se uita cum îl toacă marunt si bine. Damblagiul Putin ameninta in dreapta si in stanga crezand că sperie pe cineva dar el si armata lui de cufuriti in urma ratiilor expirate s-au înfundat in Ucraina. Îi impusca in cap Ucrainienii in timp ce stau pe cacatoare. Da ce ati patit armata rosie ? Ne-am cufurit ca ne-a dat Putin ratii expirate! Ca doar nu ne-o da mancare buna ca sa cheltuie el banii de yahturi pe mancarea noastra ? Ne trateaza asa cum ne considera ca pe niste porci. Bei in timp ce eu si acolitii mei invart banii cu lopata si nu mai am yahturile unde sa le parchez voi Rusii faceti foamea dar fiti mandri ca faceti parte dintr-un imperiu , imperiul foametei si dictaturii ! Lasă că vouă nu vă trebuie mancare ca va ingrășați si vă miscati greu si nu vă mai puteți lupta cu naziștii. Dacă vrea sa ii dispara Moscova de pe harta si sa ramana pășune unde ,,prietenii,, lor intru dictatura Chinezii sa-și pască caprele să se puna cu nato. Am auzit ca damblagiul se trezeste brusc si asudat in toiul noptii în urma vedeniilor cu drone care ii distrug armata de fiare vechi. Trezit damblagiul dă din maini haotic si striga Bayraktar, Bayraktar ! B.D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te superi daca te traduc? Tactic mi se pare in regula.

      Ștergere
  11. Dacă la acest mesaj adăugăm și altele și poziția artagoasa a Chinei de astăzi vedem ca scena e cam pregătită pentru Marele Război inclusiv la noi unde se pregătesc de Marea Mobilizare-spusa pe Realitatea Tv-cu pregătirea buncarelor.
    ASTA a maifost dar nu cu arme nucleare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. https://youtu.be/LUQfTPTVSH0
    Profetia indianulyi

    RăspundețiȘtergere
  13. Maria scumpă, citind in coace și în colo, mai ales la modul în care decidenții României decid, sunt convinsă că mesajul cu fuga oițelor de la Deveselu se va adeveri, iar pe locul casei Poporului va creste mușețel......

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca dupa Romexit cind ambele tari vor pune ochii pe gazele din mare...Turcia va lua peste noapte Dobrogea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ministrul bulgar de externe-Următoarea țintă va fi Moldova-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ministrul de finanțe ungar - Ungaria Nu va aplica sancțiunile UE, cei ce vor sancțiuni vor ca noi sa plătim costul razboiului din Ucraina-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere