vineri, 13 iunie 2014

UN ORAŞ ÎNTREG ,ÎNVĂLUIT ÎNTR-O CEAŢĂ DENSĂ !


                                                 22 Mai 2014 ,ora 3,15  zori de zi !

                                                 
                                           


                                           

                              Bună dimineaţa, dragilor !

În această zi de MAI, după Marea şi Sfânta Sărbătoare a Sfinţilor Împăraţi, Constantin  şi mama sa Elena, în timp ce îmi făceam Rugăciunea, chiar dacă este foarte târziu, ochii mi se închid fără voia mea, şi astfel văd cu ei închisi, spre Est, văd un Oraş întreg, învăluit în ceaţă, sau în fum.
Aşa  cum arată,  în aceste două  poze, pe care le-am găsit pe net !
Dar totuşi nu putea fi fum, deoarece, mi-a fost arătat tot Oraşul de la un capăt la altul, care era învăluit în ceaţă, până sus la acoperişurile blocurilor, iar casele nici nu se mai vedeau.
Numai pe timp de toamnă - iarnă ,vedem asemenea imagini. Si totuşi această ceaţă ,nu era o ceaţă obisnuită. Era ceva ca un praf dens, ca un fum gri , sau precum norii gri-cenuşii pe Cerul senin.
Dragii mei, cu siguranţă din păcate ,vom auzi despre acest Oraş, învăluit în ceaţă, în fum sau ştiu eu ,într-un praf cenuşiu !
Să ne bucurăm dragilor ,de Aerul curat pe care îl respirăm, deoarece în multe locuri de pe acest Pământ, Aerul este poluat foarte, şi aduce cu el multe boli si suferinţe.
Omul care nu a plantat măcar UN POM , în această viaţă, chiar dacă a făcut multe alte fapte bune, înseamnă că .....(completaţi voi mai departe ).
                În articolul următor, veţi afla despre  UN  NOR  NUCLEAR,care va apărea deasupra Pământului ,  sau , este posibil să se afle deja în atmosferă !
                                             Cu dragoste,
                                                             Maria.
                              
                                             

Un comentariu: