luni, 16 iunie 2014

BOMBA ATOMICĂ ??? DEVASTATOR !!! DEVASTATOR !!!

                                                15  iunie  2014 ,ora 7,45  dimineaţa !

Trează fiind ,mai stăteam puţin în pat ,când brusc aud un glas care exclamă pe un ton înspăimântător aşa :

                 "Devastator !  Devastator !
                   DE - VAS - TA - TOR  "!

A silabisit glasul , acest cuvânt înspăimântător.
Clipă în care văd spre răsărit, văd cu ochii închişi un câmp deschis şi la mare distanţă de acest câmp ,văd multe locuinţe, ca un mic orăşel ,sau chiar ca un sătuc.
Când glasul a exclamat : DEVASTATOR, văd O Mare Explozie , precum  acestea, din cele două poze de mai jos.
Explozia avea forma unui copac  cu o coroană imensă, sau mai bine spus, avea forma unei Ciuperci uriaşe.
Din Pământ  ,ieseau Nori groşi de fum si de cenusă.
Prima oară a fost o singură EXPLOZIE, apoi au mai apărut încă două simultan, la distanta fată de prima.
La mare distanţă de locul exploziei, văd case de locuit.
Dragilor, aşa cum se topeşte o pungă de plastic,daca o punem in foc, tot asa se topea din senin, acoperisurile  caselor; iar peretii caselor, se sfarmau de parca ar fi fost făcuti din praf si cenusa ,si nu din zid.
Din pricina EXPLOZIEI BOMBELOR, atmosfera devenise UN  CUPTOR , ce topea totul instantaneu, fără să fie flacără ! Era prea de-ajuns "COPACUL",în urma Exploziei ,ce ieşea din pământ şi se urca până la Cer. 
1.
Glasul  spunea cu uimire :
                  DEVASTATOR !



Fotografia a fost realizata in asa-numita 'Baker Day', cand a avut loc testul nuclear din Insula Bikini de catre SUA, pe 25 iulie 1946.
2.

                                          DEVASTATOR !


Primul test termonuclear a fost efectuat de catre Statele Unite in Atolul Enewetak din Oceanul Pacific, in noaptea de 31 octombrie 1952, iar numele de cod al operatiunii a fost Ivy Mike.



Pe 27 martie 1954 a avut loc testul unei arme termonucleare denumita TX-17, iar operatiunea a avut codul Castle Romeo.




















































Dragii mei, ce pot eu ca să mai spun, când peste tot în lumea asta mare, oamenii pornesc scânteia Războiului ?
Să ne ferească BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI , de o astfel de nenorocire, căci va pieri tot ce suflă, va pieri instantaneu.
Să ne rugăm cu toţii pentru conducătorii Statelor ,în care izbucnesc tot felul de conflicte armate, ca nu cumva să folosească ARMA  NUCLEARĂ !
Să ne rugăm dragilor ,pentru PACEA  LUMII  întregi şi pentru sufletul nostru, pentru cei care aprind în orice loc ,scânteia unui posibil Razboi Nuclear, ca să le luminze Dumnezeu mintea, şi să fie dornici de pace şi nu de război.
Să fim optimişti şi să nu ne clătinăm în Credinţă, şi vom putea trece mai uşor peste obstacolele vieţii.
                             Cu dragoste, MARIA.

4 comentarii:

  1. Cu tot respectul pentru dv. d-na Maria , 95% din oamenii acestei planete isi duc zilele greu sau la limita supravietuirii, fara serviciu, cu familii despartite ,plecati prin alte tari la lucru , cei care mai au de lucru vai mama lor ce salariu de mizerie au la patronii din Romania ; si tot pe ei ii pedepseste Dumnezeu ?! tot ei sant "pacatosii" care trebuie sa plateasca pt pacatele lor ?! Nu doamna , jocurile sant facute de Satana , ea conduce lumea prin "trimisii" ei care sant lacomi de bogatie, de acaparare de teritorii si ocupare a altor tari , lacomi pentru ca din razboi castiga tot ei din vanzarea de armament si apoi din asa-zisa "reconstructie " a tarilor devastate de razboi ; bancile care apartin unei categorii anume de populatie imprumuta statele care sant in razboi cu sume la dobanzi uriase , dupa ce tot ele au provocat razboiul.Si Dumnezeu nu ii pedepseste pe acestia pentru lacomia lor nemasurata care sta la baza motivelor oricarui razboi , ci tot pe oamenii simpli care-si vad de viata lor grea si de familiile lor amarate.Unde este logica lui Dumnezeu doamna ?Ne indemnati sa ne rugam lui Dumnezeu dar unde a fost Dumnezeu in razboiul 2 mondial in razboiul din Serbia, in razboiul din Afganistan, din Irak si din cele care vor urma ?Nu, razboaiele nu vin pentru ca oamenii obisnuiti sant pacatosi ci pentru ca Satana e mai puternica aici pe pamant decat Dumnezeu. Ce o fi in Ceruri nu stiu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice este posibil astazi! Poate doar extraterestrii benefici sa impiedice acest eveniment!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cei bogaţi care fac trafic cu armamente şi nu numai, îşi vor primi pedeapsa lor, numai că...va fi veşnică ! Iar noi cei mici nu avem nicio putere ! DUMNEZEU nu ne prin nelegiuirile celor mai mari. Ci ne arată din timp ,ne previne si ne spune ca noi sa nu facem ca ei, ci sa fim credincioşi şi buni la suflet, iar EL ne va rasplăti nouă şi vom sta de-a dreapta Sa în ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU. Din păcate, mai devreme sau mai târziu, în timp, nu stiu cand si unde ,dar se va face uz de BOMBA NUCLEARA ! Poate să dureze si ani...., dar până la urmă acesta va fi deznodământul.
      Şi ca să mai dau un ex, priviti la RUSIA , au sistat gazele pentru UCRAINA, le-au închis robinetul. Credeţi ca SUA, va sta cu mainile în sân ??? IRAKUL....,aici mor zilnic zeci de oameni nevinovati, femei si copii deopotriva ! HIROSHYMA..., NAGASAKI ... din nefericire se va repeta !

      Ștergere


    2. Tornado devastation in Pilger, Nebraska US ( Tornada ...
      www.stirimeteo.com/.../tornado-devastation-in-pilger/

      Translate this page
      by Nicorel Nicorescu
      6 hours ago - Tornado devastation in Pilger, Nebraska US ( Tornada dubla in PilgerNebraska). 20140617-083021-30621923.jpg.
      You visited this page on 6/16/14.
      .. Tornado Watch&Storm.
      Category:Tornadoes in Nebraska - Wikipedia, the free ...
      en.wikipedia.org/wiki/Category:Tornadoes_in_Nebraska

      Wikimedia Commons has media related to Tornadoes in Nebraska. This category contains articles about tornadoes and tornado outbreaks affecting the state of ...
      Missing: dubla
      Nebraska Tornadoes
      www.tornadoproject.com/alltorns/netorn.htm

      This page lists the date and location of all the Tornadoes that have occurred inNebraska from the year 1950. If you are interested in reading about the “worst” ...
      Missing: dubla
      Din fericire, dacă se poate spune aşa, a fost vorba de O DUBLĂ TORNADĂ în NEBRASKA din 17 iunie 2014 !

      Ștergere