duminică, 15 iunie 2014

S - A ADEVERIT !!! AVION PRĂBUŞIT , CU UN MILIARDAR LA BORD , ÎN SUA !

Dragii mei, din nefericire miliardarul
american Richard Rockefeller,
a murit ,după ce avionul  său, s-a 
prăbuşit din cauza ceţii  dense şi
a condiţiilor  meteo nefavorabile.
Citiţi ce scriam eu , în urmă cu
o lună si o săptămână !

marți, 6 mai 2014


UN AVION SE CLATINĂ PUTERNIC , LA MARE ÎNĂLŢIME !

                                           6  Mai 2014 ora 17 ,35  !

Astăzi după amiază dragilor, în timp ce stăteam puţin întinsă în pat, am închis ochii, şi mare mi-a fost surpriza, să constat dacă mai era nevoie , că nimic nu e întâmplător. 
De ce spun aşa ? Pentru că dacă mă luam cu treburile gospodăriei cred că nu aş mai fi fost pe fază.
Deci, văd cu ochii închişi  un Cer de ziuă, dar cu multă ploaie sau ceaţă ! Cred că era O PLOAIE ca o rupere de nori.
Avionul ,fiind la mare înălţime ,părea mic şi avea culoarea gri-spre bleu  ! 
AVIONUL , era învăluit în acel abur dens, ca o ceaţă densă, sau putea fi prins în ploaia torenţială !  Oricum , condiţiile atmosferice nu erau deloc bune ,pentru zborul unui AVION !
AVIONUL , se îndrepta dinspre VEST  spre  EST ! 
Aud un glas, care spune doar două cuvinte. Citez :

                                  " UN  FANATIC ...."!

Avionul , se clătina  extrem de tare în aer !
Ambele ARIPI ale AVIONULUI, se cutremurau în acelaşi timp. Se balansau ,precum piftia în furculiţă ! Era un joc al ARIPILOR de parcă ar fi fost pe arcuri. 
Dragilor, eu nu ştiu unde si când ,vom auzi de acest AVION, care va avea mari probleme de orientare ,acolo sus, din cauza vremii nefavorabile,dar cu siguranţă ,aşa cum se spune în cele două cuvinte de mai sus : 
UN FANATIC , va avea curajul  ca să zboare şi pe o astfel de vreme potrivnică ! 
Ce se va întâmpla ,vom afla împreună, dar....în timp !

                                   Cu dragoste, Maria.

  • Richard Rockefeller a murit după ce sa prăbuşit cu un avion ...

    Richard Rockefeller a murit după ce s-a prăbuşit cu un avion ultrauşor. 13 iunie 2014, 22:17. de. Radu Eremia. Devino fan ... „Este o teribilă tragedie. ... Wikileaks: Poroşenko a fost informator al SUA ieri; VIDEO Cel mai scurt drum spre Grecia, ...
    You visited this page on 6/14/14.

  • Unite Richard Rockefeller a murit după ce s-a prăbuşit cu un avion ultrauşor 13 iunie 2014, 22:17 deRadu EremiaDevino fan Salvează în arhivă download pdf print article +1 (1 voturi) cuvinte cheie:richard rockfeller a murit david rockefeller standard oil miliardar filantrop afaceri 12 comentarii 16 share 1 inShare 4 Live Aboneaza-te la newsletter Abonare Richard Rockfeller avea 65 de ani. FOTO: flickr.com Fiul miliardarului şi filantropului american David Rockefeller, Richard Rockefeller, a murit, vineri, după ce s-a prăbuşit cu un avion ultrauşor în statul american New York, informează Wall Street Journal. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Principesa Irina, fiica Regelui Mihai, va pleda vinovat la acuzaţiile ... Avionul ultrauşor în care se afla Richard Rockefeller, în vârstă de 65 de ani, s-a prăbuşit imediat după decolarea de pe aeroportul Westchester, în statul New York. Aeronava era pilotată de fiul marelui filantrop american, potrivit autorităţilor locale, citate de Wall Street Journal. Richard Rockefeller intenţiona să revină în statul Maine după ce participase la ziua de naştere a tatălui său, David Rockefeller, care a împlinit 99 de ani. Fiul filantropului american avea vârsta de 65 de ani. Potrivit Federal Aviation Adminsitration, avionul de tip Piper PA-46 s-a prăbuşit cel mai probabil din cauza unei erori de pilotaj pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile. În momentul prăbuşirii vremea era ceţoasă şi ploua mărunt, informează autorităţile americane. Managerul aeroportului de unde decolase Richard Rockefeller, Peter Scherrer a declarat pentru CNN că miliardarului american era un pilot experimentat, însă ceaţa probabil i-a pus probleme. „Este o teribilă tragedie. Familia este şocată. Richard a fost un membru de bază al familiei, un fiu, frat şi soţ iubit. Era, de asemenea, un medic respectat ”, a afirmat Fraser Seitel, purtătorul de cuvânt al familiei Rockefeller. Ştire în curs de actualizare

    Dumnezeu  să-l  ierte ,şi să-l odihnească în pace !


    2 comentarii: