miercuri, 25 iunie 2014

BOMBARDAMENTE !!! PRAF, FOC, FUM ŞI CENUŞĂ LA RĂSĂRIT !


                 25 Iunie 2014, ora 8,12 dimineaţa !

                         Bună dimineaţa, dragilor !

Astăzi dimineaţă, în timp ce scriam aici la calculator, aud într-o clipă un glas, care spune :

        "M-am simţit bun ,pe proprietăţile  mele "!

Clipă în care, văd un bărbat între două vârste,îmbracat în uniformă militară verde, cu multe grade aurii pe umeri,care vorbeste cu cineva nevăzut, şi apoi priveste spre răsărit unde ,un cartier întreg de locuinţe ,ca un mic orăşel,  sare în aer, ca le cele mai puternice  bombardamente.
Întâi văd un bloc cu multe etaje, care explodează, apoi un altul mai la distanţă de acesta care explodează şi el de la jumătate, şi în cele din urmă văd  o întindere mare , de unde se ridică praf, foc,fum şi cenuşă  până la Cer; nimic nu se mai vedea în acel loc. Totul era un nor uriaş de la pământ la Cer, un nor de foc şi cenuşă.
Şi văd din nou pe acest Comandant de armată, care spune râzând şi plin de satisfacţie ,în timp ce privea la deazastrul dinspre răsărit :

         "M-am simţit bun ,pe proprietăţile mele "!

Numai că ,acele proprietăţi pe care le comanda, acum erau praf şi cenuşă ,tot la comanda sa !
Dragii mei, sa ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului , ca să fie pace şi linişte ,atât în Ţara noastră, cât şi la vecinii noştri ucrainieni.
Simt în sufletul meu, că omenirea stă la momentul actual, pe un butoi imens de pulbere, care e gata să explodeze.
Este o continuă luptă pentru supravieţuire, în care tot cel mai puternic înarmat câştigă o bătălie, dar care bătălie ,va avea consencinţe grave asupra Pământului şi  tot ce înseamnă viaţă pe pământ.
Noi să rămânem buni şi credincioşi, şi să ne fie milă de cel în necaz şi-n suferinţă, şi să-l ajutăm fără ca să aşteptăm răsplată.
Răsplata, ne va veni cu adevărat de la Bunul Dumnezeu şi de la Măicuţa Domnului.
                         Cu dragoste,
                                         Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu