sâmbătă, 28 iunie 2014

ŞI OCHIUL LUI DUMNEZEU ,VEGHEA ASUPRA MEA ! OCHIUL LUI DUMNEZEU , SE AFLA SUB PLAFONUL CAMEREI MELE !


                          28  Iunie  2014 ,ora  8,30 dimineaţa !

   Ochiul  Lui  Dumnezeu ,veghea  asupra mea !



                                                     

Dragii mei, astăzi dimineaţă când m-am trezit şi am deschis ochii, văd sub plafonul camerei mele, exact deasupra patului meu,văd o umbră densă. 
Mai precis, cum stăteam culcată în pat, văd cu ochii deschişi deasupra patului meu, văd  UN  ROMB !
Un Romb de culoare negru ,spre maro închis.
Rombul era mare, cât o pătrăţică de ciocolată. 
Acest Romb, se mişca, pulsa încontinuu acolo sus, sub plafon, de parcă m-ar fi îndemnat ,ca să închid ochii mei şi să văd ce Taină este în El.
Am închis ochii mei, şi aşa cu ei închişi, văd un Cer de noapte albastru violet în camera mea, şi pe acest Cer, Un Romb de culoare fagurelui de miere, şi în mijlocul Rombului văd dragilor, un Ochi Viu . Era un OCHI mare, de un verde stralucitor, ca de smarald.
Ochiul se mişca şi mă privea cu dragoste.
Asa cum arată OCHII  din poza de mai sus cu Mântuitorul, tot aşa, dar mai viu ,mai strălucitor  şi unic ,UN  OCHI  Dumnezeiesc şi plin de Viaţă, plin de Dragoste ,mă privea de la doar un braţ întins înspre plafon.
Şi a stat Ochiul  Lui Dumnezeu acolo Sus, preţ de câteva secunde.
Apoi, după ce mi-am umplut inima şi sufletul de bucurie imensă, OCHIUL  Lui Dumnezeu, s-a îndepărtat ca si prin plutire spre Sfintele Icoane, de pe peretele de care, este lipit patul meu.
Dragilor, o singură dată, doar o singură dată ,dacă aţi vedea Ochiul Lui Dumnezeu, veţi simţi în suflet din acel moment, că nimic nu mai contează pe lumea aceasta, decât UNICUL  DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI !
Şi viaţa fiecăruia dintre noi, se va schimba radical ! În sensul că, vom pune mai presus de toate pe DUMNEZEU şi pe faptul că ,trebuie să ne adunăm Comori în Cer şi nu pe Pământ !
Putem să dobândim Împărăţia Cerească şi mântuirea sufletului ,
prin fapte de milostenie, prin a merge la Sfanta Biserică, prin a ne spovedi la Preot, prin Post  şi  Rugăciune. 
Dragilor ,din inimă si din suflet, vă doresc tuturor, ca să vedeţi cu toţii ,Ochiul Lui Dumnezeu ,şi să  vă uniţi sufleteste pentru totdeauna ,cu OCHIUL  DIVIN !
                                   Cu dragoste,
                                                   Maria.

4 comentarii:

  1. Aveti cunostinta despre existenta unei entitati care este mai presus decat Lumina si Intunericul? Numele acestui personaj apare numai in cateva scrieri si a fost interzis sa se vorbeasca despre el...Il Separatio...

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti cunostinta despre existenta unei entitati care este mai presus decat lumina si intunericul? Numele acestui personaj nu apare decat in cateva scrieri pe Pamant si a fost interzis sa se vorbeasca despre el...Il Separatio...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai presus de TOT şi de TOATE , este DUMNEZEU ! El este Făcătorul a Toate câte sunt şi în Cer şi pe Pământ !

      Ștergere
    2. http://egophobia.ro/?p=6617

      Ștergere