duminică, 29 iunie 2014

SFÂNTA CRUCE S - A ARĂTAT PE CER , AZI 29 IUNIE 2014 !


                       29 Iunie 2014 ,ora 16,15 !

                         
      

Dragii mei, astăzi în timp ce ma odihneam puţin în pat, stând cu ochii închişi, vedeam tare multe din Tainele Cerului. 
Într-o clipă, pe Cerul de noapte albastră violet, pe care îl vedeam eu cu ochii închişi, sub Bolta Cerească chiar, apare Un Nor alungit, un Nor bleumaren ,care plutea în aer, sub Cer !
Dragilor, în acest Nor bleumaren, precum stă Luna pe Cer, din poza de mai sus, aşa stătea Sfânta Cruce orbitor de stralucitoare , de un galben ,rupt ca din Soare.
Pe Cerul de noapte, nu erau nici stele nici Lună, ci numai norul bleumaren, mai jos de Cer, în care pulsa Sfanta  Cruce ca din Soare ruptă ! 
Puneţi voi în ochii sufletului ,Sfanta Cruce din poza de mai sus, într-un nor bleumaren , sub Cerul de noapte.
Iar acum, vizualizaţi cum arată, mai ales ca era precum Soarele ca si stralucire.
Aşa cum ne bate inima în piept, aşa bătea (pulsa), SFÂNTA CRUCE ca din Aur , în norul oval, alungit mult, sub Cerul ca de noapte.
SFÂNTA  CRUCE , a stat circa 10 secunde sub Cerul dinspre Răsărit , în Norul albastru violet !
Dragii mei, cu siguranţă  BUNUL  DUMNEZEU ,astăzi de Ziua Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ne-a dat UN  SEMN Dumnezeiesc, arătându-ne CRUCEA  SFÂNTĂ, pe care a fost răstignit Prea Scump şi Prea Iubit Fiul Său şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos !
Care este acest Semn Divin ? Însăşi Sfanta  Cruce,prin care ne-a transmis ca a venit vremea să ne întoarcem la El, la Credinţa cea adevărată. Să nu mai punem mai presus de toate viaţa materialnică ,ci sa punem mai presus de toate...pe El ,DOMNUL şi DUMNEZEUL nostru!
Va veni O  ZI  a JUDECĂŢII  SALE DREPTE , şi nimeni nu stie cand, ci doar EL, DUMNEZEUL nostru stie !
Sfânta Cruce de astăzi de pe Cer, este semnul că se apropie ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR, iar oamenii au cam uitat de Crucea Sfanta, şi de faptul ca avem UN CREATOR şi Acela este Dumnezeu !  
Dragilor, v-am spus toate acestea, ca să aveţi timp să vă schimbaţi modul de viaţă şi să puneţi mai presus de toate, pe DUMNEZEU şi pe MAICA  DOMNULUI. 
     Milostenia, faptele bune, Postul şi Rugaciunea, prezenţa noastră la Sfanta şi Dumnezeiasca Liturghie,Sfanta Spovedanie şi Împărtăşirea cu Dumnezeiescul Trup şi Sânge al Domnului, toate sunt Scara către Dumnezeu, pentru mântuirea sufletului nostru .
Să vă ajute Bunul Dumnezeu şi Maica Domnului, ca să vă faceţi SCARA la Cer, şi să aveţi drumul neted, plin de iubire si de Lumină Dumnezeiasca !
                                 Cu dragoste,
                                                     Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu