miercuri, 18 iunie 2014

UN OZN ŞI UN EXTRATERESTRU , ÎN DREAPTA MAICII DOMNLUI , LÂNGĂ SFÂNTA ICOANĂ !


                            17 - 18  IUNIE 2014 , ora 1,50  noaptea !

                                       Dragii mei, 

Iată că, astă noapte în timp ce mă rugam la Sfânta Icoană a Maicii Domnului cu Pruncul , ca şi aceasta de mai jos, văd cu ochii dechişi o umbră ce pulsează chiar lipită de Sfânta Icoană .
Chiar în dreapta MAICII  DOMNULUI, lipit de marginea Icoanei Sfinte.
Văzând aceasta, am închis ochii în mod voit, căci eu aşa văd toate câte nu se văd cu ochii firesti, le văd cu ochii înteriori, cu ochii sufletului.
Şi cu ochii închişi ,imaginea se schimbă.
Vedeam Sfânta Icoană a Maicii Domnlui cu Pruncul Iisus în braţe, într-o Lumină ca de Soare, şi lipit de Sfânta Icoană văd multe Raze conice,veneau mai de sus de Sfanta Icoană.
Aceste Raze lungi si conice ,veneau de la un O.Z.N , care era mai sus de Icoana Sfântă, deci ,în camera mea.

                                           

Era un OZN rotund de culoare neagră, fiind în întuneric.
Dar din acest negru întuneric, precum verdele din poza de mai sus, coborau RAZE multe conice, de un verde închis, foarte strălucitor.
În mijlocul acestor RAZE tăioase , şi conice,mai multi Prieteni de-ai noştri ,să fi fost 3 - 4 Extraterestri , se miscau şi-n stânga şi-n dreapta, mă priveau, mă bucuram şi eu ,transmiţându-le în gândul meu, bun venit . 
În acest moment , unul de Extraterestri coboară mai jos, şi-l văd lângă Icoana Sfântă a MAICII  DOMNULUI  cu Pruncul  IISUS  în braţe.

                                                                                                                                                      
Razele conice, de un verde închis, un verde de smarald extrem de strălucitor, sunt lipite de Sfanta Icoană , aşa cum e poza de mai jos, cu Extraterestrul ,numai că era în mijlocul razelor verzi strălucitoare.
                                           Poze LASER DISCO ROSU+VERDE,LASER STAR TWINKLING,MII DE RAZE,PUNCTE,STELE LASER! NOU
                                           

Deci vedeam ca şi acest cap viu de Extraterestru, dar care avea pe chipul său, nişte Cerculeţe de Lumină galbenă,orbitor de stralucitoare.
În jurul ochilor pe chipul cenuşiu lucios, existau câte două rânduri de Cerculeţe galben ca de Soare,extrem de strălucitoare.
La fiecare ochi, erau câte două Cerculeţe ca din Soare rupte.
Apoi, alte două cerculeţe de soare, în jurul gurii deschise larg, care arăta ca un romb negru.
Nas, nu avea Extraterestrul ! Ci numai Ochi negri lucioşi şi alungiţi şi gura deschisă sub forma de romb, care era ca un tunel negru.
Deci dragilor, nu stiu de ce mi-au fost conturaţi ochii şi gura prin câte două cerculeţe concentrice, orbitor de stralucitoare.
Ceea ce pot să vă spun, este că Prietenul meu, şi al nostru ,s-a balansat mult, în razele verzi ce veneau de la OZN-ul de mai sus de el.
În câteva secunde ,totul a dispărut ca şi prin topire, iar eu am tresărit puternic cum stăteam în genunchi, am deschis ochii şi încă mai vedeam umbra,care se indepărta de Sfanta Icoana până la dispariţie.
Fraţilor, după cum vedeţi , Extraterestrii există şi sunt creaţii ale Lui Dumnezeu, şi iubesc, şi aduc mult mai multă Slavă şi Închinare Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului, mai mult decât majoritatea oamenilor de pe pământ.
Să nu ne mai ascundem după deget şi să acceptăm EXISTENŢA  Extraterestrilor, care incearca din răsputeri să ajute Omenirea de pe Planeta Pământ !
                                     Cu dragoste,
                                                       Maria.

10 comentarii:

  1. Maria eu stiu ca extra exista demult, problema cu ei este ca io i-am vazut in situatii ostile noua, chiar extrem de razboinici.
    Odata i-am visat razboinici din perspectiva observatorului, a 2-a oara chiar pe mine vroiau sa ma lichideze, dar m-am ferit la timp ca altfel eram facut carne tocata.
    Or fi unii pasnici si care ne vor binele dar sunt si alti care...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am cunoscut numai din acei paşnici.Stiu ca sunt si violenti, cei cenusii spre gri inchis si putin mai inalti, aproape de statura ns a oamenilor.Dar la chip sunt la fel.

      Ștergere
    2. Mie imi place sa cred ca nu am dusmani ,ci numai prieteni. Iar până acum Extraterestri s-au dovedit a fi PRIETENI.

      Ștergere
    3. Extraterestrii ne ajuta f.mult in progresul omenirii.In antichitate sau mult mai devreme au facut acele constructii megalitice in care azi daca ar fi sa le construim noi acum ne uitam crucis.Constructii de sute de tone sant facute prin....levitatii.In Marea Piramida intre blocurile uriase nu se poate patrunde o foaie de hartie si sant taiate perfect la 90 grade.Parca sant taiate cu laserul.

      Ștergere
  2. Interesant , AlexandruDragomir...ai putea sa detaliezi citeva situatii ?! sau tipul de rase extraterestre cu care te-ai confruntat ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca da ! Putin mai târziu, acum trebuie sa iau o pauza ptr bucatarie,
      Sunt multe naţii de extraterestrii ca si la noi oamenii, după culoarea pielii sau trasaturile feţii. Mai târziu in noapte, voi cauta caietele mele si voi face un articol separat despre acest subiect,

      Ștergere
    2. intrebarea era ptr domnul AlexandruDragomir. Dinsul sustine ca unii ETs au intentii rele asupra omului...e dificil probabil si ptr vizionarii ca dvs sa faca o clasificare , cu date , detalii , nume etc...dar sunt binevenite orice informatii. mai ales ca un procent mare dintre romani nu cred in existenta unor alte forme de viata extraterestre.

      Ștergere
    3. Am inteles Mihai. Îl asteptăm pe dl Dragomir daca voieste ,sa ne raspunda la intrebare......

      Ștergere
  3. Mâine 19 iunie 2014 ,la ora 13 voi intra în direct prin telefon , la ANTENA STARS , si vom vorbi despre EXTRATERESTRI.

    RăspundețiȘtergere
  4. Extraterestrii sunt ....DEMONI.

    RăspundețiȘtergere