miercuri, 24 aprilie 2019

MENINGITA MENINGOCOCICA , SE VA EXTINDE PRECUM EBOLA !


                                                              Dragii mei,

Scriam in urma cu aproape 5 ani de zile,un articol in care, spuneam ca ne vom confrunta cu Meningita meningococica.
Din păcate,la noi in Romania,au aparut in numai o saptamana trei cazuri de Meningita meningococica.

Acum 8 ore - Este al treilea caz de meningită confirmat în România, în doar o ... de bine documentate în ceea ce privește meningita meningococică, din ...








Iata articolul:
9 aug. 2014 - Dragii mei, Meningita meningococica, daca nu este descoperita la timp şi tratată corespunzător , poate ... Incidenta - 20% din toate meningitele au cauza meningococica. ... Cu dragoste, Maria. ... Maria Ghiorghiu ... Arhivă blog.

Dragii mei,
Trebuie sa avem mare grija cu aceasta boala,iar la primele simptome,sa mergem de urgenta la spital.
Iata:

Acum 1 zi - Încă un caz de meningită meningococică s-a înregistrat la Botoșani, la câteva ... Meningita meningococică este forma fulminantă a bolii, care a ucis-o, .... Avem cica 2-3 morti de meningita la milionu de locuitori pe an (2012).

Acum 7 ore - O adolescentă din Vaslui a fost internată în stare gravă, fiind suspectă de meningită meningococică. Este al treilea caz din ultima săptămână, ...


Încă un caz grav de meningită meningococică. Medic: Nu e epidemie, dar vaccinarea copiilor e indicată


mening.jpg


Image source: 
Wikipedia
O adolescentă din Vaslui a fost internată în stare gravă, fiind suspectă de meningită meningococică. Este al treilea caz din ultima săptămână, prima victimă, o elevă a unui liceu din București, murind la scurt timp de la diagnosticare. În acest context, medicul Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, spune la RFI că nu avem o epidemie, dar vaccinarea preventivă, în special a copiilor, e indicată.
adolescentă în vârstă de 15 ani, suspectă de meningită meningococică, a fost transferată în stare gravă, marţi dimineaţa, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Este al treilea caz de meningită care se înregistrează în România în ultima săptămână.
Pacienta a ajuns la Spitalul din Vaslui luni după-amiaza, iar în timpul nopţii starea ei s-a agravat.
„A fost adusă cu Ambulanţa şi avea simptome care îi influenţau starea generală. A fost internată la Pediatrie, iar în cursul nopţii starea ei s-a agravat brusc, cu simptome de meningită meningococică. A fost consultată de medicul de boli infecţioase, care a decis transferul la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi”, a declarat Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.
Conducerea Spitalului din Vaslui susţine că au fost luate toate măsurile necesare pentru a se evita o eventuală răspândire a bolii.
Anterior, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, declara că o fată din Botoşani este și ea suspectă de meningită, dar deocamdată nu se impune introducerea obligatorie a vaccinării împotriva meningitei.
Joia trecută, o elevă de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Capitală, confirmată cu meningită, a murit.

Rafila: Nu e nevoie de panică, nu avem epidemie, dar vaccinul e indicat

În contextul mediatizării acesor cazuri, medicul Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, lansează, la RFI, un apel la calm: ”Nu se poate discuta despre o epidemie de meningită, însă vaccinarea copiilor este indicată”.
El explică faptul că boala, care este extrem de periculoasă, apare anual în România la câteva zeci de persoane, cazurile din ultima săptămână neavând legătură unul cu celălalt, așadar nefiind motive reale de îngrijorare la nivelul țării.
Totuși, avertizează preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, părinții sunt sfătuiți că își vaccineze preventiv copiii, în condițiile în care cea mai vulnerabilă categorie la această boală sunt adolescenții. Cum se transmite această boală, care sunt simptomele ei și cum ne putem proteja, explică medicul Alexandru Rafila:
                                    Cu dragoste,Maria.


P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  





  




                 



16 comentarii:

  1. De ce oare e doar la adolescenti? Nu cumva se vrea promovarea vaccinului? De astia pe la 40-50 ani nu se lipeste? Plus ca eu nu inteleg au fost la scoala si colegii lor sunt sanatosi, deci cum se transmite aceasta boala? As avea o curiozitate ce au facut acesti copii in ultimele saptamani?!!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta iarna,elevele umblau cu capul gol,eu,un mos,cu fesul pe cap.
      Primavara,multi renunta,timpuriu,la a-si acoperi capul.

      Ștergere
    2. Ideea e ca aceasta boala se poate ''lipi'' de oricine, indiferent de varsta...Este o boala contagioasa, provocata de o bacterie si are un potential letal foarte ridicat. Probabil ca se vor face si niste cercetari pentru a se afla sursa ( sursele ) infectiei. Sa speram...PS. Exista niste simptome care pot sa indice suspiciunea de boala : febra foarte mare, dureri intense de cap, chiar varsaturi etc. Daca aceste manifestari apar, trebuie sa consultati un medic urgent. Fiecare ora conteaza...

      Ștergere
  2. Inducerea fricii este scopul fiindca prin frica lumea se controleaza.Ffrica de moarte te impinge sa te supui,asa ca subliminal ti se ordona"fa vaccin!"

    Oamenii se trezesc si nu mai asculta aceste ordine a Ordinii mondiale,si disperarea lor se inteteste fiindca nu mai pot controla omenirea.

    Sfatul meu;'nu va vaccinati!"
    Voi alegeti sa va eliberati sau sa va supuneti in continuare fricii

    RăspundețiȘtergere
  3. Meningita e o raceala grava la cap. Mai ales daca parul e ud sau transpirat. Propaganda antivaccinare ruseasca in UE a fost interzisa prin lege UE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traiasca Uniunea Sovietica daca invata oamenii sa nu faca vaccin !

      Ștergere
  4. Starea infecta a spitalelor, si proasta conducere a unui guvern incapabil , va duce Romania la un dezastru.
    Ciuma rosie se dezlantuie!

    RăspundețiȘtergere
  5. 10,06 da ,e si asta o cauza,boala celor falosi la freza si putini la minte-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. ateii de pe blog sunt boala, iar meningita este leacul.
    scrie si in articolele puse d-na Ghiorghiu ca vaccinu e recomandat? da.
    Vaccineaza-te Gheorghe, Vacvineaza-te Ioane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine sa se vaccineze, ateii sau cei credinciosi(ca tine!)?

      Ștergere
  7. Este intepatura cioplire ? Da.
    Asa ca vaccineaza-te tu in locul lui Gheorghe si Ioan , dar fii constient ca faci ,, chip cioplit ''

    RăspundețiȘtergere
  8. 11,44 DA,pentru ca cine uita trecutul,si asta Herr Iohanis o vrea intentionat ca si voi,risca si e pedepsit sa il repete.Ha -HA HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  9. Ba Crasiune, sini si shio facut Avram Iancu ista ? En nem tudom

    RăspundețiȘtergere
  10. Tocmai ca aia cu nem tudom stiu ce a facut Avram Iancu de aceia nu-l vor nici macar mort.
    In prima parte a celui de al doilea razboi mondial cind ungurii spuneau ca' o sa-i imbrace casa in piele de roman',desi oficial eram aliati au trimis un avion peste Muntii Apuseni si au aruncat o bomba spre casa lui Avram Iancu dar nu au nimerit-o,bomba a cazut in drum si a omorit o femeie si un copil mic,avionul a mai revenit si a mai aruncat o bomba tot linga casa ranind o femeie pe care a aruncat-o explozia in riul de linga casa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie la gradinita prin Sibiu spunea un pui de sas ca daca castigau nemtii razboiul ne puneau la jug..( pe noi raomanii ma refer )
    Nu au castigat, dar ne-au pus !
    Erted ?

    RăspundețiȘtergere