luni, 26 martie 2018

SFANTUL PARINTE ANTONIE DE LA GIURGENI ! MESAJ DE DINCOLO DE MOARTE !


                                    25 Martie 2018,ora 6,33 dimineata !

                                               Dragii mei,

Astazi dimineata am trait doua MINUNI aievea.
Prima oara l-am vazut pe SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA care luase Chipul Crucii.
Dar iata articolul:


Dumnezeu există - Mărturii.: SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../sfantul-parinte-arsenie-boca.html

Translate this page
11 hours ago - Deci, SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA luase Chipul Crucii ! Chiar daca vedeam acest uimitor lucru,eu inca nu-mi notasem in Caietul de sub pernuta mea. Imi spuneam ca, ma mai gandesc daca -mi notez. Nu intelegeam de ce SFANTUL PĂRINTE luase CHIPUL CRUCII asa cum mi-a spus un glas in ...

Şi pentru că am intarziat cu notatul in caietul meu de suflet,la circa 10 minute, a apărut la geamul meu SFANTUL PARINTE ANTONIE despre care ,cu regret va spun,că am aflat de PĂRINTELE ANTONIE de la TV,in ziua cand a plecat la Domnul.
PĂRINTELE ANTONIE era viu,era in carne si oase,era extrem de trist, si arata exact asa ca in imaginea de mai jos:

                                           .
       Născut la 11 octombrie 1971, si a plecat la Domnul    18 februarie 2018. 
Părintele ANTONIE ma priveste de la fereastra,apoi, face un pas la celălalt geam spre stanga sa,  si-l vad din nou, doar ca ,era mai tanar si fara barba sau mustata.
Si de aceasta data PĂRINTELE ma priveste dar nu mai era trist ,ci imi zambeste ca un PĂRINTE cu DAR si HAR, moment in care ,aud glas care-mi spune raspicat asa:

                            "Sfantul Antonie !
                Părintele Antonie îţi cere din obligatie sa vorbesti ! "
În aceasta clipă fratilor, m-am gandit la SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA pe care-l vazusem cu vreo 10 minute mai inainte,si care,luase CHIPUL CRUCII LUI HRISTOS.
M-am gandit cum de am lasat timpul sa se scurga ,fara ca sa notez imediat ceea ce vazusem cu SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA.
M-am simtit vinovata si i-am promis PĂRINTELUI ANTONIE ca, nu se va mai intampla si ca voi face intru totul asa cum MANTUITORUL voieste . 
Voi scrie intotdeuna ca si pana acum de altfel,toate asa cum mi se arata si toate asa cum mi se graieste cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Dragii mei,vedem cu totii ca exista VIATA după MOARTE; vedem cu totii ca SFANTUL PĂRINTE ANTONIE stia sau aflase de mine după ce a trecut la Domnul,si ca, a venit din viata cea vesnica ca sa ma certe cu Duhul blandetii,pentru ca ,nu am scris in acea clipă despre SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA ,despre felul cum luase el Chipul Crucii.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI pentru odihna vesnica in randul SFINTILOR Săi a SFANTULUI PĂRINTE ARSENIE BOCA,pentru odihna vesnica tot in randul SFINTILOR ,a SFANTULUI PARINTE ANTONIE de la MANASTIREA GIURGENI.
Iata dragilor, cateva randuri despre SFANTUL PARINTE ANTONIE:


Sa stins ucenicul Maicii Domnului, de la Giurgeni - Monitorul de Neamt

monitorulneamt.ro › Actualitate

Translate this page
Feb 19, 2018 - Unul dintre cei mai apreciaţi stareţi din Neamţ, părintele arhimandrit Antonie Jeflea, păstorul sufletelor de la Mănăstirea Naşterea Maicii Domnului din Giurgeni, comuna Valea Ursului, nu va mai putea da binecuvîntarea şi nici sluji, misia sa luînd sfîrşit după o lungă luptă cu boala şi suferinţa. Stareţul

Durere mare printre credinciosi! A murit părintele arhimandrit Antonie Jeflea, starețul Mănăstirii Giurgeni, din comuna Valea Ursului. El s-a stins din viață, după o grea suferință. Anunțul a fost făcut duminică după-amiază de reprezentanții Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului: „Cu durere, vă aducem la cunoștință că în această după-amiază a plecat la Domnul părintele Arhimandrit Antonie Jeflea, staretul Mănăstirii Giurgeni. Ne rugăm ca Domnul să așeze în ceata cuvioșilor pe slujitorul său”.
“Domnul sa va aiba in paza Sa. Sa continuati cu drag randuiala impusa de Parintele Arhimandrit Antonie, care va va veghea de acolo de sus. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l tina in partea celor drepti, astfel incat Parintele, sa aiba grija si de noi pacatosii. Amin!”, spune un enorias.
În urmă cu o săptămână, pe 9 februarie, credincioșii fuseseră îndemnați să se roage pentru sănătatea starețului: „În pas de mare durere venim cu umilință rugându-vă să vă rugați pentru Părintele nostru iubit Arhimandrit Antonie, care are mare nevoie de rugăciuni. Dacă în momentele grele ale noastre, el fost alături ore întregi, acum a venit timpul ca și noi o rugăciune să facem pentru el”. Părintele Antonie își sărbătorise ziua de naștere în data de 16 ianuarie.
“Loc binecuvantat de Bunul DUMNEZEU, pentru noi fiii SAI, cu o minunata fereastra deschisa spre Imparatia SA, Icoana MAICII DOMNULUI cu trei ochi si doua guri, vindecatoare, mai ales a bolilor trupesti, prin care rugaciunile prea iubitului nostru Parinte Arhimandrit ANTONIE si soborului de preoti care slujesc in aceasta manastire, sunt primite si implinite . Loc in care,Maica Domnului ne astepta sa ne asculte durerile si sa ne ajute. Marturisesc toate acestea intrucat am avut fericirea sa fiu martor la mai multe minuni, printre care o persoana oarba si-a recapatat vederea in urma rugaciunilor facute in acest loc iar in anul 1995 copilul din municipiul Vaslui fiind mut si cu deficiente de auz in urma rugaciunilor parintelui staret, a inceput sa vorbeasca pentru prima data, chiar in timpul slujbei, martori fiind mai multi credinciosi. Prin suferintele primite, Parintele a plecat la DOMNUL, precum un inger si se va ruga mult mai mult pentru turma sa. Drum lin si odihna vesnica Parinte”, scrie un enorias pe pagina de facebook a manastirii.
Părintele stareț Antonie Jeflea a fost un bănățean care și-a găsit liniștea în mănăstirile Moldovei. Drumul spre călugărie l-a început la mănăstirea Secu, sub îndrumarea preafericitului părinte Cleopa. Mănăstirea l-a purtat în școală, după liceul sanitar urmând Seminarul Teologic, Facultatea de Drept și, apoi, Facultatea de Teologie. Fost secretar al mănăstirii Cetăţuia – Iaşi, părintele Antonie a fost trimis slujitor la Mănăstirea Giurgeni de la 1 iulie 1995, fiind numit stareț la 1 noiembrie 2000. În mănăstirile Moldovei el a descoperit sufletul cald și primitor al moldovenilor. „Sufletul omului este ca o cameră din casă pe timpul iernii. Dacă afară e frig și în casă cald – este bine, dar dacă frigul de afară pătrunde și în casă – nu putem trăi”, spunea părintele stareț Antonie Jeflea, în urmă cu 14 ani.
Așezământul monahal de la Giurgeni datează de la începutul secolului al XVIII-lea, când apare menționat documentar pentru prima dată ca fiind un schit construit în anul 1721, de câțiva călugări greci. Pe la jumătatea secolului XIX-lea, lăcașul de cult a fost transformat în schit de maici și, apoi, în mănăstire de maici. Actuala biserică a mănăstirii a fost construită în anul 1833, funcționând până în anul 1959, când a fost desființată de comuniști. Mănăstirea a rămas în paragină până în anul 1993 și a fost redeschisă în aprilie 1995. Cererea credincioșilor care au susținut reînființarea mănăstirii a fost acceptată de Episcopia Romanului și, la 1 iulie 1995, părintele Antonie Jeflea a fost trimis ca preot slujitor. Chiar din anul sosirii la mănăstire, părintele Antonie a început lucrările de restaurare și reconstrucție a mănăstirii.
Mănăstirea Giurgeni este recunoscută și căutată de credincioși pentru că adăpostește o icoană veche despre care se crede că înfăptuiește minuni. Icoana este îmbrăcată în argint și a fost dăruită bisericii la data de 6 august 1831, dovedindu-se, după cum spun localnicii, făcătoare de minuni. Se spune că cel de-al treilea ochi și cea de-a doua gură au apărut peste noapte, prin voie dumnezeiască, pe icoana deja pictată.
Părintele Antonie spunea că a fost martor al minunii chiar în anul sosirii sale la mănăstire, în anul 1995. „Era un copil de vreo șase ani, din Vaslui, mut din naștere. Părinții l-au adus la mănăstire și, la un moment dat, după slujba de maslu pe care am oficiat-o, copilul a rostit limpede primele cuvinte din viața lui, cerându-i mamei sale să-l ia în brațe și să-l ridice până la icoană pentru a o săruta”, povestea părintele Antonie.
Povestea a făcut înconjurul țării și oamenii au bătut drumul până la Giurgeni să ceară ajutor. Icoana nu are o dată de prăznuire, dar pelerinii o cinstesc la 6 august, data intrării icoanei în posesia mănăstirii, la hramul lăcașului de cult și la toate sărbătorile închinate Maicii Domnului.
                                         Cu dragoste,Maria.
P.S.

                      SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA,A LUAT CHIPUL CRUCII !
                  Image result for ARSENIE BOCA.

                                        Image result for MORMANTUL ARSENIE BOCA IMAGINI.

                             25 Martie 2018,ora 6,23 dimineata !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata treaza fiind, vad înspre Est un Cer de ziua, si un loc in care era un Mormant cu un postament de Cruce.
În varful piciorului Crucii ,in locul propriu zis al Crucii,statea un om ghemuit si cu faţa spre Rasarit.
Acest om care luase locul Crucii era SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA.
Da fratilor! SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA imbracat cu o camasa alba si cu o curea neagra in talie se ghemuise pe acel postament, asa precum ar sta in genunchi si cu capul in palmele sale.
La prima vedere SFANTUL PARINTE luase Chipul Crucii,imi spune chiar acum un glas.
 Deci, SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA luase Chipul Crucii !
Chiar daca vedeam acest uimitor lucru,eu inca nu-mi notasem in Caietul de sub pernuta mea.
Imi spuneam ca, ma mai gandesc daca -mi notez. Nu intelegeam de ce SFANTUL PĂRINTE luase CHIPUL CRUCII asa cum mi-a spus un glas in aceste clipe.



                   Image result for ARSENIE BOCA.

Si pentru că nu-mi notasem in caiet de prima data,o forta nevazuta imi arata din nou exact ca si prima oara,pe SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA, care luase Chipul Crucii.
Iar eu nici acum nu-mi notasem, si-mi spuneam ca o sa ma mai gandesc la acest moment.
Dragii mei,eu am scris adeseori despre aparitia SFANTULUI PARINTE ARSENIE BOCA si despre faptul că este SFANT in CEATA LUI HRISTOS,daca aici pe Pămant BOR nu l-au canonizat inca, nu l-au facut Sfant.
Iata cateva linkuri:

Dumnezeu există - Mărturii.: SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../sfantul-parinte-arsenie-boca-plang...

Translate this page
Mar 6, 2017 - În aceasta după amiază,în timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor în stanga mea, vad un Cer ca un amurg în camera mea, si imediat sub plafonul camerei mele,care disparuse,vad Chipul blând al Sfantului Părinte Arsenie Boca, era acoperit de şiroaie de lacrimi, precum cade ploaia torentiala. Image result ...

Dumnezeu există - Mărturii.: SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../sfantul-parinte-arsenie-boca-morm...

Translate this page
Jul 28, 2015 - SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA ! MORMÂNTUL ESTE SFÂNT, IAR LOCUL DEASEMENEA ! SFÂNTUL POPORULUI ROMÂN ! Noapte de 26 -27 Iulie 2015 ,ora 0,55 ! Dragii mei, În această noapte în timp ce mă rugam , aud un glas de bărbat care intreabă insistent aşa : "Locul acesta este sfânt !


sfântul părinte arsenie boca, stă lângă maica - Dumnezeu există ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../ar-sfantul-parinte-arsenie-boca-lan...

Translate this page
Oct 16, 2016 - SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, STĂ LÂNGĂ MAICA DOMNULUI ! 16 Octombrie 2016,ora 7,20 dimineața ! Dragii mei, Sunt foarte multi dintre Preotii BOR,care il neaga pe SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA,ca fiind Sfânt si făcător de Minuni. Scriam, nu prea de mult timp,un articol cu titlul : ..


sfântul părinte arsenie boca, chiar plânge cu... - Dumnezeu există ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../sfantul-parinte-arsenie-boca-chiar....

Translate this page
May 7, 2015 - SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, CHIAR PLÂNGE CU ADEVĂRAT PENTRU POPORUL ROMÂN ! ... În această seară, în timp ce scriam pe Blog, aud un glas, care spune ceva minunat, despre Sfântul Românilor şi al României, Sfânt nerecunoscut de BISERICA ORTODOXA ROMÂNĂ, ca fiind Sfânt.


iată mesajul de la sfântul părinte arsenie boca : au mai rămas 50 de zile


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../mesaj-de-la-sfantul-parinte-arsenie...

Translate this page
Sep 7, 2015 - În dreapta mea, erau tot DINOZAURI dar cu aripi foarte mari, aripi foarte lungi, si care aveau tot trup de lumina alba si densa. Pterozauri - Reptilele zburatoare sau Dinozaurii zburatori . Din mijlocul acestor reptile zburătoare, isi face aparitia SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA ! Parintele-Arsenie-Boca-1 .

Si la circa 10 minute după ce am vazut aceasta MINUNE, cineva a apărut la geamul meu ca sa ma certe pentru faptul că ,nu mi-am notat in caiet ceea ce tocmai mi se aratase de doua ori consecutiv.
Cine era aceasta persoana, era un PREOT cu mare HAR si DAR care trecut la DOMNUL de curand si despe care eu aflasem de la TV.
Dar continuarea in articolul urmator!

                                       Cu dragoste,Maria.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...

Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI 
Sfant .
                                                   

21 de comentarii:

  1. Dumnezeu ne-a daruit romanilor sfinti parinti care sa ne arate drumul cel bun si care sa ne calauzeasca atunci cand avem nevoie. Daca noi ramanem impietriti si indaratnici cu sufletele si nu vrem sa ascultam de cei pe care Dumnezeu i-a trimis la noi in toate timpurile, vina este doar a noastra, fiindca am refuzat iubirea divina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesti Sfinti parinti si multi alti parinti care mai sunt in viata, se roaga pentru poporul nostru roman crestin de ne mai paduieste Dumnezeu doamna Maria si multi pusnici care mai sunt in padurile tarii noastre,batranii si bunicutele care tot asa se duc la sf.biserica mai mereu.
    Noi care mai avem servici mai lipsim de la Slujbe nu avem ce face,mergem cand putem.
    Bunul Dumnezeu este peste tot si oriunde,credinta sa ai si rugaciune sincera si Bunul Dumnezeu te vede si aude tot.
    Noi sa cerem ajutorul tuturor sfintilor sa duca rugaciunile noastre inaintea Dnului Nostru Iisus Hristos .
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca ar trebuii ca unii dintre noi care cunosc calugari sau buni preoti , sa le prezinte aceste mesaje , viziuni , si sa ne dea si noua un verdict , daca trebuie sa credem aceste mesaje , viziuni,sau NU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A crede aceste mesaje este un atribut al nostru al fiecaruia. Credinta este personala (a noastra a fiecaruia) si putem sa vedem daca se implinesc sunt de la Duhul Sfant sau daca sunt miciuni ale necuratului cel mincinos si trufas.

      Ștergere
    2. 17:11, am aratat mesajele unor preoti cu mare har. In RO mai sunt foarte putini preoti cu mare har in viata. Raspunsul la intrebare a fost: Nu.

      Urmeaza sa merg la o intalnire cu cativa pustnici, care o data pe an se intalnesc cu noi pacatosii... Vom vedea si raspunsul lor.

      Ștergere
    3. 21:55 Este discutabil harul lor. Parca se mai spunea de cineva ca are har dar a fost excomunicat.
      Nu tot ce este aia e...

      Ștergere
    4. 21.55 Da, pentru ca daca ar recunoaste , ar contrazice scripturile in care nu se scrie despre acesti E.T.

      In lume sunt multe persoane care sunt adevarate canale de comunicare , insa nu se cunoaste identitatea acestori mesageri . Aici este problema .

      Ștergere
  4. 17,11 Mesajele sint pentru oameni obijnuiti care au nevoie de ajutor ,pe preoti de obicei ii intereseaza banii ca si pe unii doctori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maine 27 martie 2018, se împlinesc 100 de ani de la actul istoric al Unirii Basarabiei cu Patria mamă.

    ora 10.00– participarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la şedinţă comună a celor două Camere ale Parlamentului dedicată evenimentului aniversat, la Palatul Parlamentului României;

    ora 11.00 – Catedrala Patriarhală: slujba de Te Deum şi Trisaghion pentru membrii Sfatului Țării, care au votat Unirea Basarabiei cu România și pentru toți susținătorii acestui act istoric;

    ora 12.00 – sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei Române: vernisajul Expoziției de documente, fotografii şi cărţi referitoare la Unirea Basarabiei cu România;

    ora 13.00 – la cimitirul Mănăstirii Cernica, precum şi în alte cimitire din București și din țară, unde sunt înmormântați făuritori ai Unirii Basarabiei cu România, se va oficia slujba de parastas pentru pomenirea acestora;

    potrivit hotărârii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, nr. 1.127 din 15 februarie 2018, cu prilejul aniversării Unirii Basarabiei cu România vor fi oficiate slujbe de Te Deum și se vor trage clopotele în toate bisericile din cuprinsul Patriarhiei Române timp de un minut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am visat ca in Indonesia in Kawah Ijen va intrs in eruptie un vulcan ce are lava albastra pur de culoare violet ce arde si soseste in aer fum toxic ce va avea gaze sulfuric si ne va intoxica dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 17,11 rar s-au chiar deloc nu gadesti preoti care sa fie de acord cu oeni care au viziuni care viseaza si vad unele lucruri.
    Religia combate.
    Am avut si eu vise legate de o persoana(preot) mie sincer nu m-ia venit s-ai spun dar sotul meu Dumnezeu s-al ofihneasca i-a zis.
    Va rog sa ma credeti ca a fost asa cum am vazut in vis.
    A incercat sa ascunda de mine dar nu s-a putut. Am zis ca si Maicuta Domnului a visat
    Exista Visul Maici Domnului.
    Va spun ca acum ma intreaba ce am mai visat.
    Cred in tot ce spune doamna Maria pentru ca toate se implinesc am vazut asa ca nu incape indoiala.
    Cu mult drag doamna Maria si doresc la toata lumea sa avem parte de iubire Dumnezeasca si mantuire.
    Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toti.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru ca e marele post va propun o priceasna care ma face sa-mi cumpanesc sufletul de cate ori o ascult:
    https://www.youtube.com/watch?v=MwUTG_M1Gms

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragii mei,în iarna lui 2015,mama mea a ajuns (pentru prima dată) la PRISLOP.Încă de la intrare a simțit ca o urmarește îndeaproape cineva.Nu a fost nimic,dar persoanele cu care se însoțea ,au plecat să stăbată curtea Mănăstirii.Mama (țin să menționez)nu a plecat decăt cu câțiva bănuți la dânsa,dar și-ar fi dorit să aibă mai mulți pentru a plăti pomelnice pe o perioada mai lungă.Așa așezându-se pe o lespede din curtea Mănăstirii,lângă ea au apărut de nici unde două sau trei bancnote cu valoare mare.S-a uitat în stânga,s-a uitat în dreapta,dar... toată lumea era strânsă la rândul ce duce la mormântul Părintelui.Așa a avut să plătească pomenirile .Eu nu am știut de momentul plecării,nu a vrut să spună ca nu cumva să existe piedici.Însă când am auzit că a avut chemarea să se ducă la Părintele,așa ma podidit plânsul,consolându-mă cu o fotografie adusă de acolo.Seara înainte să adorm,ma uitam cu jind la acea fotografie,iar în sinea mea am spus Părintelui:am o fata ca o floare,Părinte Arsenie,vreau să vin să mă rog pentru ea,pentru viitorul ei!.La șase luni, după aceasta,fericirea că am ajuns acolo unde mi-am dorit,nu v-o pot descrie în cuvinte.Am fost însoțita de părinții mei,și de două cunoștințe.Când am început să urcâm dealul care duce spre poarta de intrare,pe drum, aglomerație mare,o văd pe mama repezindu-se la un Preot călugăr(fără a ști că este chiar starețul Mănăstirii)pentru ai săruta mâna și ai cere bine-cuvântare.Eu priveam spre puhoiul de lume care se strânsese,pe marginea drumului.Deodată,văd cum Părintele stareț,se uită spre mine și spun blajin:„Hai vino și tu,ce stai acolo!”Deci,vă spun,una să cauți să iei bine-cuvântare și alta este să fii chemat.în momentul în care am simțit mâna sa,pe creștetul capului,am simțit că mi-au crescut aripi,și mă voi înălța.
    A doua zi,am fost iarăși ca să prindem Sfânta Liturghie.La plecare,însă simțeam că trebuie să mai fac ceva,dar câutând acolo un strop de anafură,căutam (aveam să-mi dau seama)bine-cuvântare la plecarea spre casă.Însă,slujba se terminaseră,eu la portița pe unde ieșeau sfinții Părinți,stăteam(cum stau cerșetorii cu mâna întinsă pentru pomană)și așteptam să iasă Părintele stareț.După mine au venit și părinții mei,cu acele cunoștințe,grăbiți să plece spre casă,întrebându-mă ce aștept.Le-am spus,că nu plec fără bine-cuvântarea Părintelui.Și da,oameni buni,am primit-o.A ieșit Părintele din Biserică și a întrebat:„Mă,și voi ce mai așteptați?”La care toți cei care eram strânși la ușița aceia am strigat în cor:„Bine-cuvântare,Părinte!”Atunci Părintele a spus:„Uite,pentru că știu,că veniți detul de departe,să vă vindecați rănile sufletești și trupești,aici la Părintele Arsenie,am să vă fac mai mult decăt o bine-cuvântare.Am să vă vă citesc o rugăciune de dezlegare,asta o să vă fie mult mai de trebuință,decât o simplă bine-cuvântare.”Dragii mei,atâta plâns,la toate persoanele ce strânseseră acolo,printre care și eu,atâta durere a luat după umerii și poate din sufletele noastre,acea rugăciune,că am plecat ușoară ca un fulg.Nu simțeam efectiv pământul sub picioare.Parcă pluteam.Ajunsă acasă,m-am așezat să dorm,nu mă simțeam obosită(deși parcursesem la întoarcere 478 de km)dar așteptam parcă să adorm să retrăiesc, cu ochii minții, tot ce mi se întâmplaseră în ultimele două zile.Însă,noaptea l-am visat pe Părintele Arsenie.Se făcea că era exact filmul înmormântării sale.Mie așa îmi apăruse.El în sicriu,cu toca de călugăr,purtat pe umeri de ucenicii săi.Într-o secundă văd în locul unde este înmormântat,nu crucea aceea de lemn, oameni buni,ci o Biserică din lut imensă,văruită cu alb,turla era acoperită cu lemn,iar împrejur iarbă verde și pădure.Deodată mă aflu în acea biserică,privesc înspre sicriu și spre Părintele,dar în fracțiune de secundă,acesta se ridică în șezut,dar avea altă înfâțișare,era îmbrăcat în alb,cu plete aurii,și ochii... da ochii albaștri mari.Dădu să îmi spună ceva,dar fix la 3 dimineața m-am trezit din somn.Ar mai fi multe de povestit,dar mă opresc deocamdată aici.Cu drag, Mirela.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce mult mi-a placut Mirela, te rog sa mai povestesti ceva !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sigur ca exista viata dupa moarte fara boala fara suferinta dar abia dupa ce va raveni Domnul pe norii cerului mortii vor invia ca sa inceapa judecata celor morti si a celor vii dar pana atunci mortii nu stiu nimic nu au parte de nimic ce se face sub soare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08.27 De ce sa stea mortii,fara sa existe? Daca e adevarat,asa cum spune si religia ortodoxa,informatia despre ei e pastrata in o memorie,ca intrun calculator. Ce asteapta detinatorul memoriei,ca oamenii sa dispara si sa-i recreeze pe unii,pentru a repopula planeta? Partea cu adevarat ilogica e recreerea celor multi si rai,pentru a fi pedepsiti! Cum? Vor fi pusi sa se bata,precum gladiatorii,sau vor fi folositi ca sclavi ai celor buni? Toma

      Ștergere
    2. Anonim 18:17, pai cum asa?! Atunci, hai sa mai si glumim "mai in gluma, mai in serios", vorba aia, deci noi de ce suntem p-aci...?! :))))

      Ștergere
  12. Si mie m-ia placut tare mult Mirela pentru ca si eu am multe minuni facute de Bunul Dumnezeu cu mine.
    Stiu ce ai simtit credema.
    Cu multa dragoste pentru toti,iubire si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dupa cum aratati in toate mesajele reiese ca Dzeu Tatal, Fiul sunt ortodoxi. Vi se pare normal???????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:56, linisteste-te caci Dumnezeu nu are religie. Nu a avut si nici nu va avea vreodata. El este pretutindeni.

      Ștergere
  14. Si eu nu am nicio indoiala ca sunt sfinți, ca se roagă pentru noi, ca ne ajuta. Am urmarit si eu comentariile despre Parintele Antonie JeFlea si un coleg deal lui, coleg de la Manastirea Giurgeni a spus ca-l pomenea foarte mult pa Parintele Arsenie Boca.
    Eu sunt foarte bucuros, mândru ca in locul unde s-a nascut acest Sfânt comuna Vidra, satul Jeflesti, judetul Alba (Muntii Apuseni) m-am nascut si eu si-l cunosc fiind veri iar mai apoi s-a mutat în judetul Timis cu părinții si cele 2 surori.
    Să dea bunul Dumnezeu sa intre in randul Sfintilor si sa ajute neamul românesc si noi sa ne rugam pentru ei (Sfinti)
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere