marți, 13 martie 2018

S - A ADEVERIT CODUL PORTOCALIU DE INUNDATII , DIN PĂCATE !


                                               
                                  Atentie !!!

                    Foarte Important !

Pe acest Blog Dumnezeu Exista -Marturii, cititorii care intra si comenteaza referitor la ceea ce ei citesc  aici, si care, au un limbaj vulgar, au un limbaj violent,jignitor si amenintător la adresa mea sau a cititorilor de buna -credinţă , va aduc la cunostinta faptul că,aceste Comentarii nu le voi publica !
Dar,le voi arhiva intr-un loc anume,iar la nevoie,fara nicio ezitare,  le voi pune la dispozitia AUTORITATILOR în drept pentru a fi descoperiti cei care le scriu,si sanctionati conform Legilor in vigoare !
Nu se poate asa ceva! Minut de minut primesc astfel de Comentarii care ,aduc injurii si jigniri,amenintari la adresa mea si a cititorilor fideli.
                           Va multumesc pentru intelegere!

                                           Maria Ghiorghiu !
                                  Dragii mei,

Am scris aproape zilnic ca ne vom confrunta cu mari si grave Inundatii.
Ba mai mult, am scris în 28 februarie 2018,ca vom avea COD  PORTOCALIU de INUNDATII si nicidecum Galben cum se anuntase.
Iata dragii mei,linkul cu articolul din 28 februarie 2018,dar si trista INFORMATIE cu gravele INUNDATII.
Mai intai insă,doresc sa va asigur dragii mei, ca nu de la TV scriu toate acestea sau din alte surse lumesti,asa cum sunt acuzata de unii cititori,ci numai din GRAIUL si cu VOIA DUHULUI CELUI PREA SFANT.
Iata:

SALVAREA  LOCUITORILOR  !!!  COD  PORTOCALIU  SI NICIDECUM  GALBEN  ! 
Rog din suflet pe cei in masura ,sa salveze oamenii din calea puhoaielor.
Apele vor trece de gemurile caselor, sau de geamurile de la parterul blocurilor.

Dumnezeu există - Mărturii.: SALVAREA LOCUITORILOR !!! COD ...

mariaghiorghiu.blogspot.de/.../salvarea-locuitorilor-cod-portocaliu-...

Translate this page
SALVAREA LOCUITORILOR !!! COD PORTOCALIU SI NICIDECUM GALBEN ! 28 Februarie 2018,ora 6,22 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata m-a trezit un glas care spune ceva despre vremurile sivremile in care traim. Iata ce spunea acel prim glas: " În aceste luni neobisnuite, Cod Galben ? Iar un alt glas vine ...

Iata si Informatia trista si foarte ingrijoratoare :


Avertizare COD PORTOCALIU de INUNDAŢII în 5 judeţe... - Romania TV

https://www.romaniatv.net/avertizare-cod-portocaliu-de-inundatii-i...

Translate this page
20 hours ago - Hidrologii au emis avertizare cod portocaliu de inundaţii pentru bazinele hidrografice din cinci judeţe, valabil până marţi la ora 18.00. De asemenea, până miercuri la ora 22 este valabilă o avertizare cod galben pentru râuril.


COD PORTOCALIU de inundaţii! Unde vor lovi VIITURILE! Informaţii DE ULTIM MOMENT (VIDEO)

Un articol de:  
EVENIMENT
Hidrologii au pus sub avertizare de cod portocaliu de inundaţii râuri din judeţele Timiş, Caraş Severin, Mehedinţi, Dolj şi Gorj, până marţi la ora 18.00, iar râurile din 28 de judeţe vor fi vizate de codul galben.
Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA), este cod portocaliu pe râurile din bazinele hidrografice: Timiţ – bazin superior, Bârzava - bazin superior şi mijlociu, Moraviţa, Caraş, Nera, Cerna - bazin superiorşsi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele Timiş şi Caraş Severin), Desnăţui (judeţele Mehedinţi şi Dolj), Motru – bazin superior şi afluenţi (judeţele Mehedinţi şi Gorj), Gilort – bazin superior (judeţul Gorj), Jiu – afluenţii mici aferenţi sectorului aval S.H. Sadu – amonte S.H. Filiasi (judeţul Gorj).
Avertizarea cod portocaliu de inundaţii în cele cinci judeţe a intrat în vigoare luni la ora 23:00 şi va expira marţi la ora 18:00
Totodată, a fost instituit cod galben de inundaţii pe râuri din judeţele Maramureş, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Timiş, Caraş-Severin, Alba, Cluj, Hunedoara, Mehedinţi, Dolj, Gorj, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea, Argeş, Olt, Mureş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Prahova, Buzău, Suceava, Neamţ, Bacău şi Vrancea.

Iata si articolul meu,mai pe larg:

                                   28 Februarie 2018,ora 6,22 dimineata !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit un glas care spune ceva despre vremurile si vremile in care traim.
Iata ce spunea acel prim glas:

      " În aceste luni neobisnuite, Cod Galben ?

Iar un alt glas vine repede cu un sfat, la imperativ :

              Salvarea locuitorilor !!!

           Cod Portocaliu !"

După care dragii mei,glasul nu mai spune nimic! 
Prieteni dragi, ne vom confrunta cu zăpezi mari si inghet, cu INUNDATII EXTREME, cu ploi torentiale care vor face un adevarat dezastru si chiar multe victime.
Image result for inundatiiImage result for inundatii
Vremea si vremurile ,parca s-au intors cu susul in jos.
Vom auzi in lumea intreaga ,de astfel de fenomene extreme! Fenomene care,ori nu au mai fost pana acum, ori s-au produs  cu multi ani in urma.
CREDINTA fierbine fratilor, bunatatea ,iubirea faţă de Aproapele sunt VIRTUTIT care ,daca le vom implini cu dragoste,ne vor ridica Scara la Cer,Scara vesnica in IMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU ,sub aripile ocrotitoare ale MAICII DOMNULUI.
                                     Cu drag,Maria.

P.S.


Cod portocaliu de inundaţii până la ora 16.00. Zonele vizate de ...

https://www.antena3.ro/.../cod-portocaliu-de-inundatii-325718.html

Translate this page
Hidrologii au emis în această dimineaţă, la ora 2, un cod portocaliu de inundaţii pe râurile din judeţele Maramureş şi Satu Mare.

Cod portocaliu de inundaţii în 10 bazine hidrografice, până marţi ...

https://stirileprotv.ro/.../cod-portocaliu-de-inundatii-in-10-bazine-hi...

Translate this page
18 hours ago - Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundaţii, valabilă până marţi seara, în bazine hidrografice din judeţele Mehedinţi, Gorj, Timiş, Caraş-Severin şi Dolj.

9 comentarii:

  1. Sa pui menirea ADEVARATULUI DUH SFANT ca se ocupa cu meteorelogia , mare greseala .

    RăspundețiȘtergere
  2. 14,56 Daca te deranjaza,schimba Bogul,pe noi nu ne deranjaza,doar tu ne deranjezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:10 chiar tu ne deranjezi prin astfel de comentarii.
      14.56 bine ai spus, sa nu te pleci te rog de pe blog.

      Ștergere
    2. Daca te deranjeaza ....bla bla, an.16:10. Ce vocabular sarac ai. Pune mana si citeste o carte adevarata.

      Ștergere
  3. Adevarat doamna Maria s-a adeverit chiar vorbeam cu colegii si le spuneam ca a spus doamna Maria ca aude ca va fi inundatii grave si iaca asa este.
    Greseala este a celor care nu cred nu a dv. care vedeti si auziti de la Bunul Dumnezeu ce se va intimpla.
    Doamna Maria Bunul Dumnezeu sa va dea rabdare putere si sanatate sa fiti cu noi care va iubim.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.30 daca ti-ar spune Maria ca o matura danseaza singura, ai crede-o, nu? Lasa tu pe ceilalti sa creada ce vor, nu mai constata tu cine greseste si cine nu.

      Ștergere
  4. Trebbuie sa se bage cate o spurcaciune de om sa vorbbeasca urit. Calatoria in Duhul sau calatoria astrala, ajuta sa vezi cele pregatite in timp sau cele trecute in trecut. Nu are nici o treabba cu Duhul Sfint. Si apropos de duhul sint: Duh = Suflet, sfint/sfinx = prea luminat/prea curat, cer/stea/planeta. Deci, Prea Luminatul Suflet Parintesc adica a Tatalui Ceresc, nu ati arata nimic. Cei ajunsi la Lumina divina pot vedea tot ceea ce vor si fara voia lor pot vedea parti din viitor. Cand Duhul Sfint vorbeste prin cineva, acel cineva nu asi da seama de ceea ce spune. Se mai zice: vede prin Duhul si in alte limbaje se spune ca, vede prin ochiul al 3-lea. Este acelas lucru pt ca al 3-lea ochi este ochiul spiritual care are legatura cu glanda pineala prin producerea DMT-ului in fractiuni de secunda. In trupul nostrum nu exista cu adevarat ochiul al 3-lea. Cand incepi sa vezi cu ochii inchisi, se deschide ceva oval stil ochi si incepi sa vezi prin aceea deschidere. Dar treaba asta fara sa adormi. De multe ori can ma trezesc din somn sau nu am somn si stau in pat, inched ochii si privesc in zona fruntii si ma vad ca, calatoresc deasupra padurilor sau a apelor sau vad diferite fetze de oameni si pt ca trec rapid si nu pot sa le opresc/controlez, ma inerveaza si ma ridic sus si plec sau fac ceva. Pe mine nu ma intereseaza ochiul al 3-lea pt ca oricum nu pot sa fac nimic si daca as vedea ceea ce vede tanti Maria, m-as enerva ft tare pt ca nu pot sa le opresc. Asa, ca mai bine nu vad. Unii anonimi fricosi ma acuza ca gresesc la scris. Am problem cu tastatura dar, numai in programele Google. In rest nu am problem. Sau poate este din cauza ca este mai vechi laptopul meu. Oricum eu nu cumpar laptopuri sau telefoane, le gasesc la gunoaele englezilor adica la containarile de reciclare pt electronice aici in Londra, zona 2. Si mai anonimilor, cand ami scrieti ceva pt mine, va rog lasati-mi un email sa va trimit raspuns ca eu intru de 2-3 ori pe unde am lasat mesaj si nu stiu daca voi veti mai citi raspunsul meu. Asa ca lasati-va ceva sa putem colabora. Bafta la toti.

    RăspundețiȘtergere
  5. CICERONE CINE ESTE SPURCACIUNE--SUNTEM IN POSTUL PASTELUI!-te-ai stabilit in tara babilonului?-eu am vazut ce se intampla acolo-oricum esti corigent la literatura si gramatica, dar mai ales la morala si maniere

    RăspundețiȘtergere
  6. Cicerone daca locuiești în zona 2a Londrei înseamnă că ai un job bun și i_ti permiți să plătești chiria care e atît de scumpă.Londra e frumoasă în centru dar începând din zona 3,4 e foarte mult jeg și un miros grețos de la fas-fuduri.Recunosc că nu știu să scriu corect în engleza,pe vremea mea făceam rusă și franceză.

    RăspundețiȘtergere