sâmbătă, 31 martie 2018

VREMEA ? IATA CUM VA FI VREMEA !


           29 Martie 2018,ora 4,10 zori de zi !

                              Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea cum va fi vremea in continuare.
Iata ce spunea glasul:

                   "Vremea?
               De-aici de la noi, doar se raceste. (şi arata spre Sud fluturand o batista alba).
               Şi din partea cealalta  (acum arată cu batista spre Vest,Nord -Vest), la vertical".
Prieteni dragi, faptul ca vremea se raceste,nu este un semnal atât de grav. Dar cand ni se spune ca in Vest,Nord -Vest vremea va fi la vertical,aici este un mare semn de intrebare.
Ne putem gandi la Inundatii extreme, ne putem gandi la furtuni violente si la cu totul alte grozavii care ne-ar face viata un calvar.
                     Image result for furtuni violente imagini
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere si sa ne ocroteasca de tot necazul si de toata suferinta.
                                    Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. La vertical,de la polul sud la polul nord,cred ca nu vom avea vara

    RăspundețiȘtergere
  2. Atunci inseamna ca are legatura cu un articol in care scriam ca AXA PĂMANTULUI se inclina,se rupe. Si mi s-a aratat spre Nord,cum se intoarce Pămantul,Globul Pămantesc pe dos. Sa ne fereasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna, Pamantul este un disc plat,acoperit de un Dom (firmament) , asa cum scrie si in Biblie la Geneza. Nu este un glob si asa zisul Pol Nord este in centrul discului numit Pamant,iar asa-zisul Pol Sud este de fapt un zid de cel putin 50 m inaltime care margineste oceanul planetar la exteriorul discului. Asa ca nu se va inclina nici o axa,poate inseamna altceva.https://youtu.be/Gw_4R3h8ol8

      Ștergere
    2. anon 14; 26 sa te ajut putin (ptr cine nu are solzi pe ochi) http://www.atlanteeanconspiracy.com/2015/08/200-proofs-earth-is-not-spinning-ball.html
      Cristi

      Ștergere
    3. 14:26, daca ar fi asa cum zici atunci Pamantul nu-i decat un OZN biologic.

      Ștergere
    4. Si eu ma indoiesc ca ai capul rotund,cu siguranta e plat!

      Ștergere
  3. Mi-aduc aminte ca eram copil , prin clasa a 4-a, a 5-a si le povesteam celor de la bloc de aceasta axa a pamantului . Habar nu aveam despre ce vorbesc , parca nici nu vorbeam eu . Copiii ascultau in tacere , nu se vorbea atunci de asa ceva . Nu de putine ori am avut senzatia in viata, ca anumite lucruri , momente, situatii mi-au fost coordonate de undeva din afara mea .
    Exista lucruri neexplicate , nu avem bagajul necesar de descifrare a multor coduri . Cert este ca inaintea noastra au fost altii cu o alta cuprindere mentala si spirituala , noi parca traim intr-un grafic, intr-un cliseu . Cei care s-au simtit totdeauna ca neapartinand lumii acesteia, stiu despre ce vorbesc .

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-aduc aminte ca eram copil , prin clasa a 4-a, a 5-a si le povesteam celor de la bloc de aceasta axa a pamantului . Habar nu aveam despre ce vorbesc , parca nici nu vorbeam eu . Copiii ascultau in tacere , nu se vorbea atunci de asa ceva . Nu de putine ori am avut senzatia in viata, ca anumite lucruri , momente, situatii mi-au fost coordonate de undeva din afara mea .
    Exista lucruri neexplicate , nu avem bagajul necesar de descifrare a multor coduri . Cert este ca inaintea noastra au fost altii cu o alta cuprindere mentala si spirituala , noi parca traim intr-un grafic, intr-un cliseu . Cei care s-au simtit totdeauna ca neapartinand lumii acesteia, stiu despre ce vorbesc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu la fel..aceeasi experienta am avut-o pe cand eram copil,dar cu extraterestrii in cazul meu..oau am crezut ca e doar mintea mea...acum aflu ca eram un emițător din alta lume,nu eu vorbeam..Interesant ce spuneti.incredibil.

      Ștergere
  5. La cercul artic gheata scadea vara si crestea iarna,dar de citiva ani scade si iarna si vara deci nivelulb polul va scadea in oceanul artic care va creste nivelul apei,implicit umiditatea si precipitatiile atmosferice in emisfera nordica-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Incep sa se lege lucrurile sau sa se dezlege mai degraba?! N-ar fi pentru prima data in istorie cand se procedeaza la inversiunea polilor, de la sud la nord, existand marturii in acest sens. In infinitul Univers nimic nu se pierde, totul se transforma. Puntile Einstein-Rosen realizeaza crearea campului aferent evolutiei atat pe orizontala cat si pe verticala, regasindu-se in geometria sacra sub forma FLORII VIETII. Miscare, transformare, transmutare, transcendere. Vibratie. Traire tainica. Regasire. Sfanta si Binecuvantata Zi de astazi, Invierea lui Lazar, sa ne fie de folos la toata suflarea, in intelegerea profunda a fenomenelor care se petrec, activarea, reactivarea, invierea, inaltarea si ascensiunea, cresterea noastra, astfel incat sa fim pregatiti sufleteste, spiritual, sa facem SALTUL catre un nou nivel, o treapta noua, o era noua, Era Pacii, de aur, lumina pura. Un Nou Inceput. Oare nu simtim noi, cu totii, de oriunde am fi, ca lumea asta este cu "susul in jos", intoarsa pe dos, sucita, deviata, deturnata de la Cale, Adevar, Viata, si ca civilizatia umana se indreapta intr-o directie gresita?! Dumnezeul Cel Adevarat, Lumina din Lumina, sa ne ocroteasca in Imparatia Sa, Cer si Pamant, cum stie mai bine si mai frumos. Drept. Corect. Moral. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  7. In aceasta noapte am visat si am vazut luna era albastra am vazut inundatii puternice si am vazut si bombardamente pamintul crapa aluneca in toate directiile sa ne rugsm la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne fereasca de tot raul amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant.Am vazut si eu azi noapte luna albastră totul era sinistru.

      Ștergere
  8. Doamne ferește ! Să ne apre bunul Dumnezeu și Măicuță Domnului ! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca este asa globul pamintesc pe dos
    La ce ne mai intereseaza extraterestri sau chemtrails sau razboiul mondial sau teroristii etc sau chiar venirea Mintuitorului ar putea fi peste 1000 de ani
    Toate stirile astea sint pt a speria lumea
    Toate au fost si v-or mai fi nu este nimic nou sub soare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cicluri ale vietii si existentei pe planeta Pamant.

      Ștergere
    2. 15:04, cat adevar! Nici eu nu inteleg rostul acestor stiri. Roata nu se inveteaza acum. Asa cu a spus si 23:08, exista cicluri ale vietii. Se pleaca din punctul zero - nasterea - si se ajunge in punctul "t" - moartea. Deci nimic nou sub soare; poate doar ptr. cei indiferenti in invataturi.

      Ștergere
  10. Doamne Fereste doamna Maria va fi dezastru.
    Numai bunul Dumnezeu ne mai poate apara de relele care sunt facute de om poate cu stiinta s-au fara de stiinta.
    Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  11. Satelitul european a descoperit la Polul Sud o cavitate de citeva ori mai mari decit Manhatanul de circa 45 m adincime .Se banueste existenta unor lacuri cu apa lichida sub calota de gheata care s-a prabusit-craciun

    RăspundețiȘtergere