luni, 12 martie 2018

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! AVIONUL A LUAT FOC LA SOL !

                                                       Atentie !!!


                    Foarte Important !

Pe acest Blog Dumnezeu Exista -Marturii, cititorii care intra si comenteaza referitor la ceea ce ei citesc  aici, si care, au un limbaj vulgar, au un limbaj violent,jignitor si amenintător la adresa mea sau a cititorilor de buna -credinţă , va aduc la cunostinta faptul că,aceste Comentarii nu le voi publica !
Dar,le voi arhiva intr-un loc anume,iar la nevoie,fara nicio ezitare,  le voi pune la dispozitia AUTORITATILOR în drept pentru a fi descoperiti cei care le scriu,si sanctionati conform Legilor in vigoare !
Nu se poate asa ceva! Minut de minut primesc astfel de Comentarii care ,aduc injurii si jigniri,amenintari la adresa mea si a cititorilor fideli.
                           Va multumesc pentru intelegere!
                                           Maria Ghiorghiu !


                                                Dragii mei,


Scriam încă din iulie 2016,un articol cu titlul :

       

."UN AVION LA SOL, ÎN MARE PERICOL !"

Şi iata dragii mei că, ceea ce scriam acum mai bine de un an si jumatate ,s-a adeverit intocmai acum,din păcate !
Iata linkul:

Dumnezeu există - Mărturii.: UN AVION LA SOL, ÎN MARE PERICOL !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../un-avion-la-sol-in-mare-pericol.ht...

Translate this page
Jul 25, 2016 - UN AVION LA SOL, ÎN MARE PERICOL ! 24 - 25 Iulie 2016,ora 0,30 ! Dragii mei, În aceasta noapte ,în timp ce scriam la articolul anterior, văd dragilor înspre Est,Sud -Est,văd un AEROPORT si un Turn de control. Partea de sus a TURNULUI de control,a început a se roti,precum morisca unui ventilator.


Iata si Informatia cu,cumplita Tragedie:

              Image result for lumanari

Un avion cu 71 de oameni la bord s-a prăbușit în Nepal și a luat foc ...

https://www.realitatea.net/un-avion-de-pasageri-s-a-prabu-it-in-nep...

Translate this page
4 hours ago - comentarii, Un avion de pasageri al companiei aeriene US Bangla Airline cu aproximativ 71 de oameni la bord s-a prăbușit în Kathmandu și a luat foc, anunță agențiile de presă., stiri, realitatea.net.

avion

Iar aici mai jos,iata si articolul mai pe larg:

                                      24 - 25 Iulie 2016,ora 0,30 !

                            Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce scriam la articolul anterior, văd dragilor înspre Est,Sud -Est,văd un AEROPORT si un Turn de control.
Partea de sus a TURNULUI de control,a început a se roti,precum morisca unui ventilator.  
.

Jos la sol, pe pistă, văd un AVION alb, învelit intr-un fum dens,extrem de dens.
AVIONUL abia că se mai putea vedea,din pricina fumului alb si dens,care îl cuprinsese de jur împrejur. 
.

Dragii mei, din nefericire vom auzi despre un Avion la sol, care va fi prins intr-un fum dens si alb, precum o ceață densa prin care ,poti vedea doar la un metru.
Unde anume si când se va întâmpla ,eu nu stiu a vă spune.
Cine ,sau ce va provoca acest Incendiu la bordul Avionului,sau la motoare,iarasi nu cunosc.
Cert este că, se va întâmpla ceva rău cu un AVION la sol,in timp ce partea de sus a Turnului de control ,se invartea precum elicea unui elicopter. 
Să dea BUNUL  DUMNEZEU si Măicuța  Domnului ,ca sa nu fie victime printre pasagerii acestui Avion, ce se va confrunta cu grave probleme.
                                   Cu dragoste,Maria. 

Iata mai detailat ce s-a intamplat:



Un avion de pasageri s-a prăbuşit în momentul... - Romania TV


https://www.romaniatv.net/un-avion-de-pasageri-s-a-prabusit-in-mo...

Translate this page
2 hours ago - Ştirea iniţială: Un avion de pasageri s-a prăbuşit, luni, în apropierea aeroportului din Kathmandu, Nepal, după ce a raportat probleme în momentul aterizării, relatează site-ul publicaţiei Express. Potrivit informaţiilor preliminare, 78 de pasageri se aflau la bordul aeronavei care venea de la Dhaka, capitala ...


Un avion cu 67 de pasageri la bord s-a prăbușit pe aeroport... - Digi24

https://www.digi24.ro/.../un-avion-cu-67-de-pasageri-la-bord-s-a-p...

Translate this page
49 mins ago - Un avion s-a prăbușit pe Aeroportul Internațional Tribhuvan, din Kathmandu, capitala Nepalului, au confirmat mai mulți oficiali pentru BBC News. ... Este cel mai grav incident aviatic dinNepal, din ultimii ani. ... Nepal bound US Bangla, a Bangladeshi Private Airline plane crashes in Kathmandu.

UPDATE: Cel puţin 40 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce un avion care avea 71 de persoane la bord s-a prăbuşit la aterizarea pe aeroportul din Kathmandu, anunţă BBC, care adaugă că sunt cel puţin 23 de supravieţuitori.
Avionul, operat de US-Bangla, o companie din Bangladesh, şi-a schimbat brusc cursul şi a ieşit de pe pistă atunci când a aterizat luni după-amiază, luând foc.
Prim-ministrul Nepalului, K P Sharma Oli a prezentat condoleanţe, a spus că este „extrem de şocat" de acest accident şi a promis că va avea loc o investigaţie a guvernului.
„Avionul a primit permisiunea de a ateriza venind din partea de sud a pistei zburând peste Koteshwor, dar a aterizat venind din partea de nord", a spus Sanjiv Gautam, directorul general al Autorităţii de Aviaţie Civilă din Nepal.
„Încă nu s-a putut stabili cauza acestei aterizări neobişnuite", a adăugat el.
Unul dintre supravieţuitori, Basanta Bohora, a spus că după ce avionul a decolat normal de la Dhaka, aeronava a început să se comporte ciudat odată ce se apropia de Kathmandu.
„Deodată, avionul a început să se zgâlţâie violent şi apoi s-a auzit un zgomot puternic. Eu stăteam aproape de geam şi am putut ieşi pe geam", a spus Basanta Bohora.
„Nu îmi mai amintesc nimic după ce am ieşit din avion, cineva m-a dus la spitalul Sinamangal iar de acolo prietenii mei m-au dus la spitalul Norvic. Am primit îngrijiri medicale pentru rănile suferite la cap şi la picioare, dar sunt norocos că am scăpat cu viaţă din acest chin", a adăugat el.
Conform AFP, care citează surse din poliţie, 31 de persoane au murit la locul accidentului iar alte nouă au decedat din cauza rănilor la spital.
Un purtător de cuvânt al armatei a declarat pentru Reuters că cel puţin 50 de persoane au murit.

Ştirea iniţială: Un avion de pasageri s-a prăbuşit, luni, în apropierea aeroportului din Kathmandu, Nepal, după ce a raportat probleme în momentul aterizării, relatează site-ul publicaţiei Express.
Potrivit informaţiilor preliminare, 78 de pasageri se aflau la bordul aeronavei care venea de la Dhaka, capitala statului Bangladesh.

Oficialii nepalezi nu au oferit deocamdată informaţii despre eventuali supravieţuitori, dar câţiva martori au precizat că aeronava a fost cuprinsă de flăcări şi s-a dezintegrat la contactul cu solul.

8 comentarii:

  1. Buna ziua doamna Maria.Va rog frumos din suflet dacă aveți citeva minute și pt.mine.Ati spus că vi sa arătat că veți mai trăi 22 de ani .Dar in același timp ați spus că Iisus va veni în timpul vieții dvs.Cum sa muriți dacă mai întâi va veni IISUS.Va rog lamuriti-ma dacă aveți puțin timp.Va mulțumesc tare mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci cand va veni IISUS HRISTOS toata lumea va invia,de la FACEREA LUMII si pana in prezent. Cei buni vor fi dati de-a dreapta MANTUITORULUI pentru a se veseli in NOUL PĂMANT al FAGADUINTEI,iar cei care nu au ascultat de PORUNCILE SALE,cei care au hulit NUMELE si CUVANTUL SĂU, vor fi pusi de-a stanga SA ,pentru a se chinui in focul cel vesnic. Deci, nu este nicio pb, daca nu voi mai fi in trup. Dar,exista un DAR,daca va veni în acesti ani ai nostri in care traim in trup?

      Ștergere
    2. 16.55 si cine sunt cei care „au hulit NUMELE si CUVANTUL SĂU”, cei care nu-s de acord cu tine?

      Ștergere
    3. Dar eu imi aduc aminte ca ati spus mai demult ca o sa traiti pana la 90ani.Gresesc cumva?78 sau 90 ani?

      Ștergere
  2. Mulțumesc doamna Maria pt.raspuns.Sa va de Dumnezeu sănătate .

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci sa inteleg: Dumnezeu creeaza universul in 6 zile si apoi pierde mii de ani incercand sa repare ce a stricat un sarpe vorbitor in 5 minute?

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca va veni Isus cit traim noi, poate ca nu,dar intotdeauna va trebui sa fim pregatiti, ca nu stim care va fii aceea zi,cind va bate la usile noastre!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria poate Bunul Dumnezeu va va arata in timp cand va veni de acest lucru sunt sigura ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului va va arata.
    Noi trebuie sa fim pregatiti tot timpul pentru ca vremurile se grabesc a se implini.
    Cum spune priveghiati si sa fim treji ca nu cumva sa ne surprinda moartea nepregatiti.
    Spovediti Impartasiti si plini cu fapte bune,si moartea nu va avea efect asupra noastra.
    Cu mult drag doamna Maria si sa fiti cu noi si sa ne spuneti toate cate le ingaduie Bunul Dumnezeu sa le vedeti si sa auziti.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere