duminică, 18 martie 2018

MIERCURI E PARTEA LUI DUMNEZEU !


                                        17 Martie 2018,ora 6,11 dimineata !

                                         Dragii mei,

Astazi dimineata m-a trezit un glas care, spunea asa:

                  "Miercuri e Partea Lui Dumnezeu ! 
                  E Parte binecuvantata de Dumnezeu si de Maica Domnului !"

În aceasta clipă dragilor, vad un vas in care se aflau mai multe pungulite in care cu siguranta se gasea Sfanta Anafură.

                  Image result for anafura.

Vad doua maini care ia un pachetel ,din cele multe aflate in acel cosulet.
Prieteni dragi, după cum vedem,glas din Cer ne--a grait noua despre ziua de Miercuri.
Numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului cunoaste de ce ZIUA de MIERCURI este Partea Sa binecuvantata.
Noi trebuie sa multumim zi si noapte pentru binecuvantarea pe care o primim clipă de clipă ,si de care ne bucuram alaturi de cei dragi.
Atunci cand mergem la Sfanta Biserica fratilor, sa nu plecam din timpul Sfintei si Dumnezeiestii Liturghii;ci sa stam pana la final cand ,iese Preotul din Sfantul Altar si tine Cuvantul de inavatatura după care ,incepe a mirui pe credinciosi.
Numai asa vom primi Pecetea Duhului Sfant, prin Mirul sfant cu,care ne-a însemnat Părintele facand semnul Sfintei Cruci pe fruntea noastra.
Ne vom simti curaţi sufleteste dar si trupeste, după ce vom fi trait cu inima si cu sufletul Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                                        Cu dragoste,Maria.

45 de comentarii:

  1. Doamna Maria mi se umple sufletul de bucurie si nadejde ca Bunul Dumnezeu nu ne va lasa din bratele sale sfinte.
    Ma rog la Maicuta Domnului si Tatalui Ceresc sa trimita Duhul sau Cel Sfant peste noi toti sa ne miluiasca. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Ma rog la Maicuta Domnului si Tatalui Ceresc sa trimita Duhul sau Cel Sfant peste noi toti sa ne miluiasca."

      Asta-i cea mai buna cerere!
      Io ma rog ca Domnul Iisus Hristos sa trimita Duhul Sfant Mangaietorul!

      Ștergere
    2. Salut pretene " Alexandru Dragomir"
      Nu mai bine te rogi la Hristosul cel Viu si Tatal Ceresc, decat sa ta rogi la o femeie moarta ? Cica este mama lui Hristos. Si ce daca este masa ? Mama lui nu l-a nascut prin vagin precum suntem noi nascuti si nu a avut nici o durere de sarcina precum mamele noastre si nici greutatea nu I-a simtit-o in cele 9 luni. Atunci, ce treaba ai sa te rogi la o femeie moarta? Nu mai puneti botul la orice spuse ale preotilor. Nu tot ce zboara se maninca. Vai de voi care mincati carne caci veti avea valoare ca si celelalte animale carnivore. Ferice de cei Vegetarieni si care tin posture fara mincare si apa pe perioade lungi. Ei vor intra in Inparatia Cerurilor. Ceilalti vor sta la coada sute sau mii de ani.

      Ștergere
    3. Cicerone Lichi20 martie 2018, 00:05
      De ce vrei tu ca sa fii crezut in toate cate afirmi? Ti se pare oare ca detii ADEVARUL DUHULUI SFANT?
      Cum poti s-O jignesti pe PREA CURATA FECIOARA MARIA, MAMA LUI IISUS HRISTOS? PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU L-a simtit si L- a purtat in burtica pe IISUS HRISTOS!
      Iar in privinta nasterii,nu a nascut ca noi femeile,ci pur si simplu I s-a deschis pieptul,acolo unde ne este stomacul, si din TRUPUL MAICII mai intai se vedea un SOARE orbitor,după care, SOARELE S -a facut PRUNC DUMNEZEIESC . Deci, te rog sa respecti CREDINTA tuturor fara ca sa aduci jigniri. Fii tu acela care nu mananci CARNE si impărăteste RAIUL după mintea ta. Si eu mănânc carne si mănânc din toate cate ne-a lasat BUNUL DUMNEZEU. Nu in mancare consta CREDINTA !!! Ci in bunatatea inimii si a sufletului ,in mila fata de Aproapele,in respectarea celor 10 PORUNCI. În a crede in BISERICA LUI HRISTOS,in MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA care este pururea. MAICA DOMNULUI nu este o femeie moarta cum spui tu ! MAICA DOMNULUI a fost ridicata cu tot cu TRUP la FIUL Ei.MAICA DOMNULUI este vie acolo Sus si este IMPĂRTĂTEASA CERULUI si a PĂMANTULUI. Daca tu nu crezi,e treaba ta! Dar nu mai jigni si nu te mai lauda ca tu vei merge in RAI pentru ca nu mananci carne. Nu fi asa de sigur !

      Ștergere
    4. Mai Nesimtitule,Antihristule Ciceroane unde te crezi tu ca esti ???????? La sala ta de adunare ????? De ce batjocoresti Numele Cel Sfant al MAICUTEI DOMNULUI ?????
      Tu stii de ce e pictata MAICUTA DOMNULUI in sfintele icoane ortodoxe avand trei stele pe sfant Acoperamantul Sau ????? Pe cap si pe umeri ?????????????
      Pentru ca a fost fecioara inainte si dupa ce a nascut pe PreaSfantul



      MANTUITORUL IISUS HRISTOS !!!!!!!

      Ștergere
    5. Dna Maria, bine ati facut ca l-ati pus la respect pe antihristul de Cicerone !!!!@!👍

      Ștergere
    6. Cicerone , de la regimul vegetarian ti se trage . S-au imputinat neuronii si ti-au crescut alge in cap , muschi si licheni .

      Ștergere
  2. Este a treia zi din saptamana

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am fost nascuta intr-o zi de miercuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce comentarii INTERESANTE !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne,mare este puterea Ta,daca pana acum ma spovedeam si impartaseam in zile de Dumninica sau in Joia Mare,anul acesta am ales sau Tu ai ales ziua de Miercuri sa ma impartasesc,ca ce urmeaa nu este usor de dus,si fara puterea Ta nu pot merge mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.santegidio.org/pageID/30268/langID/it/VERSO-IL-GIORNO-DEL-SIGNORE.html

    RăspundețiȘtergere
  7. https://it.m.wikipedia.org/wiki/Settimana_santa

    RăspundețiȘtergere
  8. Terremoto Sommariva Perno
    https://www.ilmeteo.it/terremoto/Sommariva+Perno


    Terremoto, Galletti: “L’ambiente è il perno della ricostruzione”

    https://www.google.it/amp/www.meteoweb.eu/2016/10/terremoto-galletti-lambiente-perno-della-ricostruzione/763142/amp/

    RăspundețiȘtergere
  9. Hmmm, duminica asta asa am si facut, am plecat inainte sa se termine slujba, din pacate fata mea era bolnava acasa si m am temut sa nu fi patit ceva, dar acum deja regret ca am plecat, trebuia sa mai fi ramas pana la sfarsit sa nu plec inainte de miruit ! Multumim d na Maria pentru ajutorul dvs, pentru ca ne ajutati sa intelegem lucrurile asa cum trebuie si sa nu mai repetam greselile, multumim Preasfintei Treimi si Maicii Domnului pentru ca ne indruma pe cararea Imparatiei Cerurilor !

    RăspundețiȘtergere
  10. Răspunsuri
    1. Daca apare Prunca Sapte,este corect ca ultima zi de impartasanie este Miercuri,asa cum am fost instiintati de Maica Domnului si IISUS HRISTOS.Doamna Maria,zicea de Joia Mare,dar nu anul acesta,ca suntem slabi in credinta.

      Ștergere
    2. Miercuri pe 7 martie a murit fratele meu😥

      Ștergere
    3. DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace ! Condoleante !

      Ștergere
  11. Raspuns pt 22:51 la mes."Apele dau pe dinafara...." de la Angel.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria Mos Craciun (Iisus Hristos) vine in vara cu daruri?
    Se pare ca Vine in imbracaminte de Mos,ve-ti vedea asta..Dumnezeu cred ca ne-a pregatit ceva surprize..MM

    RăspundețiȘtergere
  13. In seara asta ora 21 o noua serie din interviul lui Cristoiu cu Ghita

    RăspundețiȘtergere
  14. Oameni buni , tineti-va credinta in invatatura lui IISUS HRISTOS , si nu va "suciti" dupa cum spun niste voci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai acest lucru spun si Vocile: Sa credem in Hristos si-n Maica Domnului! Nicodata nu am spus si scris altceva !

      Ștergere
    2. Tanti Marie, daca vocile spun despre Hristos, Tatal Ceresc si Duhul Sfint, Eu cred treaba asta de cand eram mic dar, daca vocile spun ca sa credem intr-o femeie inseamna ca, vocile sunt mincinoase. Si asta o spun fara frica. Nu acea femeie ne ajuta spre lumina divina ci Hristosul cel Viu. Femeia aceea este moarta si sufletul ei nu poate sta linistit deoarece oameni ca matale o zgandaresc mereu. Credema ca si matale vei fi zgandarita si vei intelege. Dar, va fi prea tarziu sa mai repair ceva. Deci nu acea femeie te va mantuii/ierta, ci Hristosul cel Viu.

      Ștergere
    3. 19:23, daaaa! Bravo! 👏👏👏👏

      Ștergere
  15. Europol AVERTIZEAZĂ: 30.000 de potențiali TERORIȘTI sunt în Europa

    https://www.stiripesurse.ro/europol-avertizeaza-30-000-de-poten-iali-terori-ti-sunt-in-europa_1255453.html

    RăspundețiȘtergere
  16. O persoana care nu are nimic de ascuns nu sta în spatele unui anonim sau probabil îi este rușine cu el.

    RăspundețiȘtergere
  17. In zi de miercuri au facut carturarii sfat ca sa-l prinda pe Iisus, si tot in aceasta zi Iuda l-a vandut pentru 30 de arginti.Se cuvine deci sa ne exprimam recunostinta fata de Mantuitorul nostru si desolidarizarea de lacomia materiala a lui Iuda postind fiecare dupa puterea sa, iar la sfarsitul ajunarii noastre sa luam sfintele particele de anafora sfintita .

    RăspundețiȘtergere
  18. A murit o persoana publica Andrei Gheorghe...nu stiu ce sa zic dar nu se potrivesc initialele numelui...Dumnezeu sa l odihneasca

    RăspundețiȘtergere
  19. Cat de nocivi sunt sectantii si cat polueaza acest blog.Macar daca ar invata si ei ceva bun.Este adevarat ca nu trebuie sa iti pui mintea cu blasfemiile sectantilor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim 02:22 de ce nu invatati sa va respectati intre voi cei cu religii. Asta nu inteleg si adta m a facut sa fug de a avea o religie. Tine minte ca Dzeu nu are religie, va insultati degeaba. Cu ce esti mai bun ca ceilalti? Barem pocaitii cum le ziceti voi citesc Biblia zilnic. Cati ortodoxi fac asta? Nici macar nu deschid cartea. Doamne, treziti va fratilor.

    RăspundețiȘtergere
  21. 19 martie 21:04-cate persoane cu numele dumitale sunt in Romania? si cate persoane stau anonime chiar sub un nume preluat-d-na MARIA si-a deschis blogul si era normal sa se prezinte pe numele personal-important este ce si cum scriem

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa nascut prunca lui Yhweh.Tatal.domnului Isus.Dumnezeu.nu este la mina nimanui.si nu este dator nimanui.El.este creatorul.nici.nu anunta o femeie.cand sa nascut prunca 7.este.nascuta.ce bine.ca e la adapost.amin sanatate tuturor.27 07 2018

    RăspundețiȘtergere