luni, 6 martie 2017

SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA , PLÂNGE CU AMAR PENTRU NOI !

                                                           

                                     ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                            5 Martie 2017,ora 17,13 !

                                  Dragii mei,

În aceasta după amiază,în timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor în stanga mea, vad un Cer ca un amurg în camera mea, si imediat sub plafonul camerei mele,care disparuse,vad Chipul blând  al Sfantului Părinte Arsenie Boca, era acoperit de şiroaie de lacrimi, precum cade ploaia torentiala.

Image result for LACRIMI PARINTELE ARSENIE BOCA IMAGINIImage result for PLANGE ARSENIE BOCA..Image result for PLANGE ARSENIE BOCA

Prieteni dragi, din toate părtile curgeau siroaie de lacrimi pe Sfântul Chip al Părintelui Arsenie Boca; era ca şi cum toate firele de păr din capul său, s-ar fi transformat în râuri de lacrimi pe care le bătea un vânt puternic.
Dragii mei, SFÂNTUL  PĂRINTE ARSENIE BOCA, arăta exact ca în poza de mai sus.
Doar că, avea chipul tot acoperit de izvoare de lacrimi.
Dragilor, să ne rugăm SFÂNTULUI PĂRINTE ARSENIE BOCA,căci SFANT este în CEATA LUI IISUS HRISTOS,chiar daca BOR nu se grabeste ca sa accepte acest ADEVAR  DIVIN.


SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, LÂNGĂ MAICA DOMNULUI ...

https://plus.google.com/.../posts/1irWFKEdywo

Translate this page
Oct 16, 2016 - SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, LÂNGĂ MAICA DOMNULUI ! SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, LÂNGĂ MAICA DOMNULUI !


PLÂNGE SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA , PRIN SFÂNTA SA ...

https://plus.google.com/.../posts/2aXqmeY9K32

Translate this page
May 7, 2015 - PLÂNGE SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA , PRIN SFÂNTA SA ICOANĂ DE LA VASLUI - ROMÂNIA ! SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, CHIAR PLÂNGE ..

Cu lacrimi sa ne rugam si sa - ngenunchem în faţa Sfintei Icoane a Sfantului Părinte Arsenie Boca, rugandu-l ca sa ne ajute cu Rugaciunile sale, catre IISUS  HRISTOS si MAICA DOMNULUI ,ca sa ne ierte pentru toate câte L-am mâniat si am gresit ,cu voia sau fara voia noastra,Amin !
                                  Cu dragoste,Maria.


  P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au 

pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA 

 CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!


Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in 

parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de 

Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 







https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA




43 de comentarii:

  1. Ne asteapta vremuri fff grele.Doamne sa fi spijinul nostru si facase voia Ta Amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne IISUSE HRISTOASE,Fiul Lui DUMNEZEU,miluieste-ma pe mine pacatosul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fii bine, nu se adeverească nimic,din tot ce a prezis el!

    RăspundețiȘtergere
  4. Părintele Sfânt Arsenie plânge cu lacrimi de mir pentru poporul nostru român (reportaj despre aceste lacrimi de mir https://youtu.be/hkV29iMDNk0). El este si acum apărarea României cu preasfintele sale rugăciuni ca și atunci când era să intre rușii in țară pe la Prut in noiembrie, anul 1968. Rușii ajungând la granița țării, el se ruga cu lacrimi fierbinți de a făcuse o baltă pe pdeaua din sfântul altar. Am scăpat teferi fiindca am avut o "armă secretă" (se zicea despre arma laser a lui Coandă sau aerodromuri subterane (?), așa cum tot circula de-alungul timpului și iată care a fost aceasta: 21-22 noiembrie 1968 doua tancuri rusesti trecusera Prutul intr-o zona cu limane si coturi. Nu au intrat decit 2-3 km prin lanurile de porumb si floarea soarelui si ceva le-a facut sa revina dincolo de Prut. A doua zi au revenit 3 tancuri. Nu s-au mai intors fiind distruse. "Arma laser" nu era altceva decit fire de inalta tensiune intinse la 20 cm de sol care, atunci cand au trecut tancurile, au facut un arc electric care le- au distrus (turela și carcasele lor erau taiate exact ca niște nervuri ca si cum ar fi fost făcute cu aparate autogene, dar tancurile erau inca intregi) Astfel rușii s-au speriat crezând că noi, românii, deținem arme laser (in 68'!) și s-au retras.
    andreeaD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru informatii Anonim 04:36.

      Ștergere
    2. D-na Maria va rog sa cititi povestea unei doamne din Braila, care a lucrat la restaurarea Senatului,dar a fost nevoita sa plece in Italia pentru un trai mai bun.Povesteste prin cite greutati a trecut cu italienii,care nu vroiau sa-i dea nici concediu pentru a merge la niste examene pentru pictura si scluptura.Violeta Coteanu era tratata ca o sclava in casa italienilor unde avea grija de un batran,dar facea si mancare curatenie,spala,calca etc.Asa ca a renuntat sa mai lucreze la acel patron,care nu i-a dat nici macar 8 zile de concediu si vroia sa o munceasca 24 din 24.A reusit la acel concurs si acum pregateste de Paste o expozitie de pictura cu icoane. Este o persoana foarte credincioasa cu suflet de artist,care vorbeste atit de frumos de tara ei,spre deosebire de altii. Atat de mult m-a impresionat povestea ei incit am vrut sa o impartasesc aici cu dvs.si cu cei care doresc sa o cunoasca. Prin cuvintele ei frumoase despre Romania si despre oamenii, care au invatat-o meserie le va da multora o lectie de viata si patriotism pentru ca din nefericire unii isi uita si limba cind pleaca din tara. Va trimit mai jos linkul cu povestea acesei femei minunate si fotografia ei.Tot respectul meu.DS

      Ștergere
    3. http://www.ganduridinierusalim.com/in-italia-sunt-familii-care-cred-ca-daca-lucram-in-casele-lor-suntem-sclavi/ Vizionati va rog aceasta poveste de viata a romancei noastre si luati exempu voi cele care sunteti plecate prin straini. Demnitatea si patriotismul trebuie sa fie litera de lege.DS

      Ștergere
  5. din Oficiul Arhivelor Publice din Marea Britanie dezvaluind in anul 2000.:
    "Trupele Tratatului de la Varsovia urmau sa invadeze Romania pe 22 noiembrie 1968, la ora 4 dimineata, conform unor documente ale Oficiului Arhivelor Publice din Marea Britanie.
    Planul era elaborate in detaliu de un colectiv din care facea parte si ofiterul polonez. Invazia trebuia sa se desfasoare in etape, mai intai Cehoslovacia, dupa care, la intervale de doua-trei saptamani, urmau Romania si Iugoslavia.[...]

    http://m.ziare.com/stiri/urss-a-avut-un-plan-de-invadare-a-romaniei-391475

    andreeaD

    RăspundețiȘtergere
  6. "Ca parintele tot asa se rugase si cand traia, in 1968, cand era sa intre rusii in tara, atata se rugase in altar, la Draganescu, ca a gasit parintele Bunescu podeaua altarului uda de lacrimi, si i-a zis atunci parintele Arsenie: "M-am rugat pentru neamul românesc, să nu ne lase la ăștia".

    https://anunt.uk/home/spiritualitate/285-parintele-arsenie-boca-sfantul-ardealului.html
    andreeaD

    RăspundețiȘtergere
  7. Cînd plînge o icoană sau sîngerează icoana Mîntuitorului nu e de bine. Se va întîmpla ceva rău.Dacă privim prin jur peste tot se vede teren propice să se întîmple lucruri rele.Să ne dea Domnul putere să le putem duce că suntem fiii neascultării.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiti optimisti!Sigur rade cu lacrimi.La ce comentarii fac unii vizitatori ai blogului gen: "pamantul este plat"...ce sa faca saracul?

      Ștergere
    2. Imi pare rau,dar,nu cred ca e cazul pentru ironii.Tot ce scrie D-na.Maria s-au adeverit! Maria H

      Ștergere
    3. maria handic, am inteles ca tu vrei sa te semnezi de doua ori, chiar daca ti s-a spus de 'n' ori ca nu este cazul, dar n-ai inteles nici ca an.10:01 nu face referire la postarile d-nei maria, ci la "unii vizitatori ai blogului" (poate chiar si ca tine)?
      despre asta este vorba !

      Ștergere
  8. Bună dimineața
    Nu aș vrea asă creez panică dar cred că vom avea în următoarele 12-15 ore un cutremur de peste 5 la noi și undeva în lume peste 7.Să fim mai buni să-l rugăm pe Dumnezeu să nu piardă aceasta lume care a uitat ca suntem chipul și asemănarea Tatălui ceresc alergînd după bani și plăceri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ați văzut la TV.cum s-au destrăbălat pensionarii de ziua femeii ținută în avans,mi s-a făcut sila cum dansau,cu gesturi obscene,ce pretenții sa mai avem la tineri noștri!?

      Ștergere
    2. 07:09, dar de ce "crezi"(!) tu asta, asa, hodoronc-tronc ? ai visat urat sau asa esti tu 'setat' pe pareri negative ?
      stai linistit, nu creezi nicio panica cu ce crezi tu, creeaza panica doar existenta unor specimene ca tine.
      tu traiesti ca sa te panichezi doar pe tine insuti !

      Ștergere
    3. Ca urmare al unui asemenea dans, tusti, ai aparut si tu, vexatul(a) ! Adevarat graiesti, farisee, mai bine nu dansau ...

      Ștergere
    4. Da' nu suntem in post?

      Ștergere
    5. 16:01, da' tu cand esti in post, stai de dimineata pana seara cu fata la perete si bocesti ?

      Ștergere
    6. Vai de voi,ce care gândiți așa,un pic de bun simt macar!

      Ștergere
    7. Cutremurul s-a produs ceva mai târziu și a fost mai mic.Nu este nici o intenție de a panica.Cert este că simt cu ore bune înainte că se va un cutremur important.De ce specimen prietene mă cunoști ca să spui asta.Am această capacitate și încerc să o pun la dispoziția celorlalți.Dacă deranjează nu mai comunic nimic.

      Ștergere
    8. Anonim 6 mar 07.09 chiar azi a fost un cutremur in Vrancea,dar a avut doar 4,1 grade.

      Ștergere
  9. Anonim :de unde știi tu ca vom avea curand un cutremue la noi????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spun asta pentru că le simt cu multe ore înainte de ase produce și aceste semne și percepții sunt mai intense în cazul unor seisme mai intense.

      Ștergere
  10. Plange ??? Un alt semn al credintei false ,poate plange din cauza BOR ca face o gramada de bani de pe urma lui,sau din cauza aberatiilor pe care le sustineti toti ,un alt motiv ar fi ca NU AVETI CREDINTA IN DUMNEZEU .

    RăspundețiȘtergere
  11. V-a fi o perioada de schimbari climatice care vor afecta scoarta terestra,o tranzitie dureroasa in care cutremurele vor fi in prim plan.Soarta oamenilor va fi grea,asta cred ca e sensul viziunii.Ce se intimpla la Izvoarele e numai inceputul unei perioade dureroase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa viziunea Mariei, acel lux va fi înghițit de pamant.
      Ce fac autoritățile?
      La fel si cei din Italia au fost avertizați de un mare cutremur si ce măsuri se iau?

      Ștergere
  12. http://www.ganduridinierusalim.com/aceasta-fotografie-a-fost-realizata-in-timpul-sfintei-liturghii-atat-preotii-cat-si-cel-care-a-facut-fotografia-nu-au-vazut-nimic-deosebit-abia-cand-filmul-a-fost-developat-a-fost-vizibila-lumina/

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am ajuns inca la Mormantul parintelui dar cu ajutorul luo Dumnezeu poate reusesc.Doamna Maria parimtele plange si pentru faptul cs lumea se duce mai mult la el decat la biserica. Este doar parerea mea. Este foarte bine dar sa stim cum sa ne rugam. Sa cetem ajutorul parintelui sa mijloceasca la Dumnezeu pentru noi. Nu stiu ce sa zic. Sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajută, e foarte frumos acolo. Așteptați să inverzeasca natura. E o gură de rai! Si Sfântul ne asteaptă pe toți la el.

      Ștergere
    2. Si la parinte e biserica, deci............

      Ștergere
  14. Parintele ARSENIE BOCA: Postul, rugaciunea, spovedania si impartasania

    https://www.youtube.com/watch?v=aQiYdxcH7-w

    RăspundețiȘtergere
  15. Sinbata o sa fie doua cutremure nu vreau sa bag spaima in oameni ramine sa vedem Va rog sa publicati doamna maria va respect si multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Mesaj pentru cine nu crede in parintele arsene boca eu am fost de doua ori la mormintul parintelui arsenie boca si pot sa va spun cu mina pe inima ca ma vindecat de cancer am fost pe lista de operatie si am plecat la mormintul dinsului si mam rugat cind mam dus la operatie a resultat ca nu mai am cancer medici sau intrebat ce am facut. Multumesc si ma rog in continuarie sa-mi apere familia de tot raul si sa fi alaturi de familia si copiii mei si la bine si la rau amin

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru noi Iisus e Sensul vietii si al Istoriei;reazemul ei in ispitele si furtunile timpului.Iisus e asemanarea dupa cate tanj si insetam de-a lungul desertului lumii: originalul nostru,autencitatea noastra,dar,mai mult decat acestea,Iisus este Prietenul nostru,singurul Care ne ramane credincios si nu ne paraseste niciodata.Si mai mult:e Sfanta noastra Impartasanir cu desavarsirea:foamea noastra mrtafizica.
    Iubirea lui Dumnezeu pentru cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant.fata de Dumnezeu.
    Cat asculti de Dumnezeu,atat asculta si Dumnezeu de tine.
    Dumnezeu nu uits de om,cum uita omul de Dumnezeu.
    Credinciosul in Dumnezeu depaseste limitele omului.
    Iertand,stergi ce ierti.Ce ierti la altul,tie ti se sterge.Judecata aceasta te scoate de sub judecata.
    Sa fugim de vorbirea de rau,de acest pacat atat de amar.Nu invinui pe nimeni,ci zi:Dumnezeu le stie pe toate la fiecare.A judeca este o rusinoasa rapire a vredniciei Dumnezeiesti.Toti cei ce vreti sa se coboare mila lui Dimnezeu peste casa voastra si peste ostenelile manilor voastre, curatativa sufletele voastre cu rugaciuni,cu spovedanie curata si cu post.Si veti vedea cum are sa vina mila lui Dumnezeu si ocrotirea lui Dumnezeu asupra ta si asupra a tot lucrul manilor tale.Rugaciunea este virtutea virtutilor,caci prin ea se daruiesc omului toate virtutile si se risipesc patimile.Rabdarea este cea mai puternica arma in ispite.Omul rabdator stie ca toate sunt in voia lui Dumnezeu si de aceea este senin si linistit.Prin Cruce,prin suferinta unei rasticniri in viata,se intra in Imparatia lui Dumnezeu.
    PARINTELE ARSENIE BOCA.
    Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cei care nu cred ar trebui să se abțină .Minunile se întâmplă în fiecare moment .Faptul că putem vedea respira vorbi gândi sunt astfel de minuni cotidiene.Despre sfinți ar trebui să vorbim cu respect fiind că sunt prietenii Lui Iisus.Când vom ajunge la trăirea și faptelor lor atunci să ne dăm cu părerea.Am mai spus sunt martorul unei minunii care se întâmplă de 4 luni.Într-o bisericuță de țară 2 candele se mișcă singure în timpul liturghiei fără ca ceva sau cineva să le atingă.Cine vrea să se convingă să meargă să le vadă.Nu am un aparat suficient de performant ca să e filmez plus că aș tulbura slujba din biserică.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua.Si eu merg la mormantul parintelui,si am trait de fiecare data cate o minune,care ma facut alt om,si cred foarte mult in ajutorul lui.Am foarte multe vise,dar eu cred ca sunt pentru mine personal,mai ales ca la noi ortodocsi ne invata la biserica sa nu credem in ele.Am avut un vis in februarie,ca am mers cu familia la Prislop,dar cand am ajuns acolo mormantul parintelui era mutat si nu mai avea cruce,eu m-am aplecat si am sarutat mormantul,cand am plecat de linga mormant am inceput sa strig in gura mare cat ma tinea plamanii ca ce au facut cu crucea dar nici la un mormant si nici pe manastire nu mai iera cruci.Cand plecam spre poarta la iesire din pamint a inceput sa iasa apa ca fantani arteziene.Toata lumea a onceput sa tipe sa plinga dar nimeni nu se ruga.Sotul meu mia zis sa ma rog eu la parintele ca el pe mine ma ajuta dar in zadar ma rugam la parintele ca nu ma auzit,si a inceput si pamantul sa scoata un sunet iesit din comun te dureau urechile de acel sunet,cand ma uit la rasarit valuri albe ca de ghiata mai mari de doua ori cat muntele.M-am speriat si am inchis ochii,dar cand i-am deschis era dusa pe un munte si acolo era o cruce foarte inalta si eu stateam pe cruce sa ma rog la Dumnezeu sa opreasca urgia asupra noastra.Cum ma chinuiam sa nu cad de pe cruce vine o femeie in alb si imi zice ca ma tine ia sa mu cad dar eu nervoasa pe ia ca nu se roaga pentru noi sa nu ma tina pe mine ca daca ne rugam impreuna Dumnezeu ne aude.si opreste urgia.Ia ma intrebat de ce ma rog singura unde sunt ceilanti dar eu am zis la manastire si ia a zis ca nu a auzit pe nimrni sa-l strige pe IISUS numai pe mine.Ia a zis sa ma rog ca raul acum incepe pe pamant,dar eu iar m-am suparat ca de unde stie ia.si cand a ridicat fata ei lucea ca soarele chiar mai puternic avea hainele farte albe,sa asezat linga mine in aer si se ruga.Ma intreb a fost Maica Domnului?
    Nu stiu daca acest vis a fost pentru mine sau pentru toti?
    Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea, m-a impresionat visul tau si iti multumesc ca ai impartasit cu noi acest vis. Intr-adevar Maicuta Domnului a fost acolo langa tine sa te protejeze.Numai datorita credintei tale puternice ai primit acest vis,mesaj,...ca TU sa-l imparti cu semenii tai[adica cu noi pacatosii].Inca odata iti multumesc pentru credinta ta,curajul tau si ...DECI, MAI SUNT SANSE SA NE SALVAM. Citeste printre randuri din postarea ta si vei intelege mesajul visului tau. Cu multa dragoste Paraschiva.

      Ștergere
    2. Este pentru TOTII SA NE RUGAM TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH SI SFINTEI PURURA FECIOARA MARIA SI TUTUROR SFINTILOR CERESTI.Noi trebuie sa ne rugam totii pentru UNUL DUMNEZEU si UNUL pentru totii.dar si cum o mana spala pe cealanta asa sa ne rugam si pentru dujmani ca sa-i intoarca Dumnezeu din drumul pirzaniei ca pe fiul ratacit.Amin

      Ștergere
  20. 7.09 ,


    Acum au vazut toti ce tampenie ai spus ! Lasa previziunile , lasa inducerea de panica, lasa oamenii sa traiasca fara sa le bagi in cap ineptii . Si lasa si blogul asta in pace si liniste , ca doar d-na Maria poate si e in masura sa prezica ceva .



    din 2 in 2 zile esti ca cucuveaua

    RăspundețiȘtergere
  21. Numele meu este Sandra, viața mea sa întors! După 7 ani de căsătorie întreruptă, soțul meu mi-a lăsat doi copii. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a termina aproape sinucidere, am fost emotionala in jos de foarte mult timp. Mulțumită unei vrăjitoare numită Lord odudu, pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez prin internet, am dat peste mărturii despre mărturia acestui vrajitor. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că reface pântecele, vindecă cancerul și alte boli, unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, despre o femeie numită Lydia, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de două zile și, la sfârșitul mărturiei sale, a renunțat la adresa de e-mail a DOMNULUI. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat pe VIA Email și i-am explicat problema. În doar 48 de ore, soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte de Lordul odudu, este într-adevăr un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată castă de vrăjitor Pentru a vă rezolva toate problemele pentru dvs. Încercați oricând oduduspiritualshrine@gmail.com, el ar putea fi răspunsul la întrebările dvs.
     
    1. REALIZAREA EXECUTIEI
     
    2. LOTTERII CÂȘTIGĂRII.
     
    3. BATEREA COPILULUI.
     
    4. REFLECȚIA CURSULUI DE GENERARE.
     
    5. ÎNȚELEGEREA LOCULUI DE MUNCĂ.
     
    6. PROMOVAREA LOCURILOR.
     
    7. SPRE MONEY.
     
    8. PROTECȚIA SPIRITUALĂ.
     
    9. ÎNGRIJIREA BERCELOR.
     
    10. SPELL BEAUTY.

    RăspundețiȘtergere
  22. Mai face cineva încă îndoială plantele naturale? Am văzut importanța deosebită a ierburilor naturale și munca minunată pe care au făcut-o în viața oamenilor. Mă întreb de ce oamenii își cheltuiesc încă banii pentru intervenții chirurgicale, injecții și medicamente de fiecare dată când sunt bolnavi. Ierburile naturale pot vindeca tot felul de boli, inclusiv herpes, diabetici, astm, HIV, hepatită etc. Am văzut-o cu ochii mei. Am fost vindecată de HIV, iar mătușa și soțul ei au fost vindecate de herpes de Dr.Edede, care folosește ierburi naturale pentru a vindeca diferite boli. Chiar și Dr.Edede demonstrează întregii lumi că ierburile naturale pot vindeca toate bolile și a vindecat nenumărate persoane care foloseau ierburi naturale. Știu că e greu de crezut, dar sunt o mărturie vie. Nu este nici un rău în încercarea de ierburi. El este, de asemenea, un vrăjitor, el poate arunca o vrajă pentru a vă restabili căsătoria înapoi la normal, o vrajă de noroc pentru a prospera în viață și a excela în ceea ce faceți în viață. Contactați-l la adresa: Ededetemple@gmail.com, (numărul de telefon îl sunați la numerele de telefon sau la ce-l cereți): +38972751056

    RăspundețiȘtergere