marți, 13 martie 2018

S - A ADEVERIT SI INUNDATII EXTREM DE GRAVE ! DIN NEFERICIRE DRAGII MEI, APELE ÎSI IES DIN MATCĂ !

                                               
                                  Atentie !!!

                    Foarte Important !

Pe acest Blog Dumnezeu Exista -Marturii, cititorii care intra si comenteaza referitor la ceea ce ei citesc  aici, si care, au un limbaj vulgar, au un limbaj violent,jignitor si amenintător la adresa mea sau a cititorilor de buna -credinţă , va aduc la cunostinta faptul că,aceste Comentarii nu le voi publica !
Dar,le voi arhiva intr-un loc anume,iar la nevoie,fara nicio ezitare,  le voi pune la dispozitia AUTORITATILOR în drept pentru a fi descoperiti cei care le scriu,si sanctionati conform Legilor in vigoare !
Nu se poate asa ceva! Minut de minut primesc astfel de Comentarii care ,aduc injurii si jigniri,amenintari la adresa mea si a cititorilor fideli.
                           Va multumesc pentru intelegere!
                                           Maria Ghiorghiu !

                                  Dragii mei,

Scriam in urma cu o saptamana ca vom auzi de INUNDATII EXTREM de GRAVE !
Cu tristete va spun dragilor, ca si acest articol s -a adeverit,din nefericire.

Atunci cand scriam aproape zilnic despre INUNDATII, din păcate ,aproape nimeni nu lua in seama ceea ce scriam.
Li se părea ca sunt povesti de adormit copiii.
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: APELE SE UMFLĂ ! INUNDATII EXTREM ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../apele-se-umfla-inundatii-extrem-d...

Translate this page
7 days ago - APELE SE UMFLĂ ! INUNDATII EXTREM DE GRAVE , LA SUD -EST ! Noapte de 5 -6 Martie 2018, ora 1,23 ! Dragii mei, În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad un CER negru si cetos care a acoperit Pămantul. Image result for MAREA NEAGRA FURTUNA

Iata ce se intampla acum in acest moment in Romania: 


COD ROŞU de INUNDAŢII. Unde sunt aşteptate scurgeri... - Romania TV

https://www.romaniatv.net/cod-rosu-de-inundatii-unde-sunt-asteptat...

Translate this page
2 hours ago - Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis un cod roşu de inundaţiipe bazinele Homorodul Mic şi Homorodul Mare.

Cod roşu de inundaţii pe râuri din două județe - Digi24

https://www.digi24.ro/.../cod-rosu-de-inundatii-pe-rauri-din-doua-j...

Translate this page
8 mins ago - Hidrologii au emis, marţi, o avertizare Cod roşu de inundaţii, valabilă din această după-amiază până la miezul nopţii, în două bazine hidrografice de pe raza judeţelor Harghita şi Braşov.

Iata si articolul meu mai pe larg:


                        Noapte de 5 -6 Martie 2018, ora 1,23 !

                                     Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad un CER negru si cetos care a acoperit Pămantul.

Image result for MAREA NEAGRA FURTUNA

Image result for MAREA NEAGRA DA PE DINAFARA.

Era un intuneric apocaliptic dragilor!
CERUL  nu vestea nimic bun,deoarece,in clipa urmatoare vad dragilor cum MAREA sau OCEANUL se umfla si se revarsa cu violenta pe pămantul uscat.
Image result for MAREA NEAGRA FURTUNA.
O Forta divina m-a purtat cu faţa atât spre Est,unde vedeam Cerul apocaliptic, cât si spre Sud,chiar Sud -Est,unde mi se arata cum se umflau apele, de parca ar fi iesit vreun monstru din adancuri.
Image result for MAREA NEAGRA FURTUNA.
Pe strazi ,apele erau pana la varful gardurilor oamenilor.
Prieteni dragi, vom auzi de INUNDATII EXTREM de GRAVE !
Daca se vor produce in Romania,eu nu stiu! Dar este posibil ca sa fie si in Romania, datorita acelui MESAJ in care se spunea asa:
                   "Nori negri în România !"

Iar norii negri aratau asa ,ca în imaginea de mai jos: 
             Image result for nori apocaliptici.

Dragii mei,vom auzi (si poate chiar vom trece)de astfel de nori apocaliptici care, vor aduce cu ei Ploi torentiale ,grindina,furtuni groaznice.
Vom putea trece peste aceste DEZASTRE ,numai prin CREDINTA si RUGACIUNE curata; numai prin mila si bunatatea inimii noastre faţă de Aproapele nostru,fie el prieten sau dusman.
De ne vom intari in CREDINTA,de ne vom ruga macar dimineata si seara, iar Duminica sa mergem la SFANTA BISERICA ca sa ne hranim sufletul cu al LUI DUMNEZEU CUVANT, PREA SFANTA TREIME nu-si va mai intoarce Faţa Sa de la noi Fiii Sai,si tot ce trebuia sa ni se intample rău,va fi amânat sau chiar nu se va mai intampla niciodata.
De noi depinde fratilor daca aceste DEZASTRE se vor dezlantui sau nu. Depinde de CREDINTA fiecaruia dintre noi si de DRAGOSTEA ce o purtam Aproapelui nostru.
Daca acestea vor lipsi cu desavarsire,atunci si MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU ne va lasa din MANA SA cea ATOTPUTERNICA si OCROTITOARE.
Nu este deloc greu ca sa fim mai buni,mai milostivi si sa iertam pe cei care ne-au supărat,pe cei care ne-au gresit.
Totul este sa vrem si sa ne dorim din toata inima, ca sa scapam de povara care ne apasa sufletul si ne fac noptile albe.
De vom merge la SFANTA BISERICA ,vom putea ca sa ne spovedim la PREOT ,si astfel,ne vom invrednici ca sa ne impartasim cu PREA SCUMP si cu PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI care,ne va curata sufletul de intunericul si de ura ce ne-a cuprins,facand loc pentru totdeuna, LUMINII INVIERII LUI HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria.

Iata si situatia ingrijoratoare a momentului:

COD ROŞU de INUNDAŢII. Unde sunt aşteptate scurgeri importante de apă

Publicat: (acum 16 min) // Actualizat: (acum 16 min) // Sursa: romaniatv.net 
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis un cod roşu de inundaţii pe bazinele Homorodul Mic şi Homorodul Mare.
Foto: RomaniaTV.net

COD ROŞU DE INUNDAŢII. În intervalul 17.15-24.00 a zilei de 13 martie sunt aşteptate scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de pericol
Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate, a cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu efecte de inundaţii şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu depăşiri ale COTELOR DE PERICOL în bazinele hidrografice Homorodul Mic și Homorodul Mare, judeţele Harghita și Braşov.

În funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice. Se impune urmărirea evoluţiei situaţiei hidrometeorologice, în conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcţii hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă şi poluări marine în zona costieră".
De asemenea, hidrologii au emis avertizare COD PORTOCALIU de inundaţii pentru intervalul 13.03.2018 ora 14:40 – 14.03.2018 ora 10:00.
Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, prognozate, a cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE pe afluenții mici ai Oltului aferenți sectorului amonte Acumulare Voila, judeţele Harghita, Covasna și Brașov.
Fenomenele se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare în bazinele hidrografice Cormoș, Homorodul Mic și Homorodul Mare.
COD GALBEN DE INUNDAŢII. Conform prognozei Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), se vor înregistra fenomene hidrografie periculoase:
În intervalul 13.03.2018 ora 12:30 – 14.03.2018 ora 09:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Mures – bazin superior amonte confluenta Aries (judetele Harghita, Bistrita Nasaud si Mures), Târnave (judetele Harghita, Mures, Sibiu si Alba), Desnatui (judetele Mehedinti si Dolj), Teslui (afluent al Oltului inferior) – judetele Dolj si Olt.
În intervalul 13.03.2018 ora 12:30 – 14.03.2018 ora 12:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Calmatui (judetele Olt si Teleorman), Vedea - bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Olt, Arges si Teleorman), Arges – bazin superior (judetul Arges), Dâmbovita – bazin superior (judetele Arges si Dâmbovita), Neajlov (judetele Arges, Dâmbovita, Teleorman si Giurgiu), Ialomita - bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Dâmbovita si Prahova).
În intervalul 13.03.2018 ora 12:30 – 14.03.2018 ora 22:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Olt – bazin superior si mijlociu (judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu), Buzau – bazin superior si afluenti bazin mijlociu (judetele Brasov, Covasna si Buzau), bazinele superioare si afluentii din bazinele mijlocii si inferioare ale râurilor: Suceava, Moldova, Bistrita, Trotus, Putna si Rm. Sarat (judetele Suceava, Neamt, Harghita, Bacau, Vrancea, Covasna si Buzau).
În intervalul 13.03.2018 ora 18:00 – 14.03.2018 ora 22:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Baseu, Jijia, (judetele Botosani si Iasi), Bârlad – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Iasi, Neamt, Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati).
Fenomenele se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare in intervalul 13.03.2018 ora 16:00 – 14.03.2018 ora 06:00 pe unele rauri mici din judetele: Neamt, Bacau, Vrancea şi Covasna.
P.S.
Urmeaza si alte articole despre Romania,care va trece prin multe dezastre ,din nefericire.
Pentru ca Romania sa devina NOUL IERUSALIM, este nevoie ca mai intai sa fie curatita de tot ce intineaza LUMINA si CUVANTUL DUHULUI SFANT !

9 comentarii:

  1. Dna Maria e posibil ca prunca 7 să se nască pe 7aprilie 2018 ? Vă rog mult să-mi răspundeți! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe 5 aprilie,Joia Mare

      Ștergere
    2. A spus d-na Maria ca va fi anuntata cu 3 zile inainte de a se naste prunca 7.

      Ștergere
  2. Cam prea ciudati acei nori din pozele pe care le-ai postat ! Zici ca-s "prelucreti"! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe 13 martie intre ora 12 si 14 asa erau nori deasupra la marea neagra ....eu am vazut ...dar ce urmari va fii ramane de vazut ......olimpia mihailescu

      Ștergere
  3. A spus doamna Maria ,ca ne va anunta cind se va naste prunca 7,si eu astept cu sufletul la gura,aceea joia mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ati spus ca va muri o cantareata de muzica populara cu initialele CM.In aceasta seara la star news s-a dat stirea ca a murit Cristina Fulgusin Mateiasu.Oare de ea era vorba?

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria poate bunul Dumnezeu duce acei nori undeva umde nu este populatie.
    Ma gandesc si eu poate Bunul Dumnezeu ne asculta ruga si departeaza de la noi asemenea evenimente neplacute.
    Ma rog la Maicuta Domnului sa ne acopere cu Sfantul ei Acoperamant.
    Sunt sincera doamna Maria nu mai cand vad s-au gandesc mor de frica asta este adevarul.
    Am credinta in Bunul Dumnezeu dar de furtuni,traznete,vijelii ma tem si mai ales sa fie si noaptea.
    Suntem pacatosi ce sa zic.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu d'a ne aiba in paza sa

    RăspundețiȘtergere
  6. Covasna lovita de inundatii=Blestemul lui Cherestoi Atila bogatanul UDMR-ist decedat dupa pedepsa pentru despaduriri.

    RăspundețiȘtergere