sâmbătă, 24 martie 2018

FRANTA ! ATENTAT TERORIST ! S - A ADEVERIT DIN PĂCATE !

                                                      Dragii mei,

Scriam in urma cu aproximativ o luna de zile, un articol cu titlul de mai jos :
                                                   
FRANTA !  ATENTAT  TERORIST  ? TERORISTII  VIZEAZA  FRANTA  DIN  NOU  ?

Dumnezeu există - Mărturii.: FRANTA ! ATENTAT TERORIST ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../franta-atentat-terorist-teroristii.htm...

Translate this page
Feb 15, 2018 - FRANTA ! ATENTAT TERORIST ? TERORISTII VIZEAZA FRANTA DIN NOU ? 14 Februarie 2018,ora 13,10 ! Dragii mei, Astazi la pranz,desi eram prinsa cu alte treburi prin casa,aud un glas care spune ceva ingrijorator despre Franta. Glasul spunea asa: "Deci, nu a fost lovită Franţa?FranţaFranţa,Franţa !"
Daca veti cauta in arhiva ANTENEI STARS,veti vedea dragilor ca am spus si in direct ca, FRANTA va fi din nou lovita de teroristi.
Din păcate,au murit oameni nevinovati, iar multi altii sunt raniti si se afla internati in spitale.
Au iesit la cumparaturi si si-au gasit moartea,din păcate.
Franta dragilor, va mai fi crunt atacata de teroristi!

Teroristii vor ca sa îngenuncheze FRANTA,SUA si 

ANGLIA !

Luarea de ostatici la un supermarket din Franța s-a încheiat cu patru ...

https://www.digi24.ro/.../impuscaturi-si-luare-de-ostatici-la-un-supe...
Translate this page
21 hours ago - Alerta s-a dat în jurul orei locale 11:00, când un bărbat înarmat a intrat într-un supermarket din mica localitate Trebes, situată în sudul Franţei. Atacatorul s-a baricadat înăuntru după ce a tras mai multe focuri de armă în poliţistii care patrulau pe stradă. El şi-a declarat apartenenţa la gruparea teroristă Stat ...
You visited this page on 3/23/18.

Iata si articolul meu mai pe larg:

                            14 Februarie 2018,ora 13,10 !

                                           Dragii mei,

Astazi la pranz,desi eram prinsa cu alte treburi prin casa,aud un glas care spune ceva ingrijorator despre Franta.
Glasul spunea asa:

                       "Deci, nu a fost lovită Franţa? 
                 Franţa, Franţa,Franţa !"

Clipă în care dragilor,vad un pum ridicat in aer amenintator, iar undeva pe o masuta vad cateva randuri ca intr-un link in care ,scria ca in MESAJUL de mai sus.

                                 

                           Related image.

Din păcate dragilor, vom auzi iarasi de Franta, dar nu ceva tocmai bun; teroristii au pus din nou gand rau Frantei .
Sunt sigura ca Autoritatile din Franta vor fi la datorie ,iar cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului vor fi descoperiti cei care ,au de gand sa faca vreun rau Frantei sau poporului francez .
Sa ne rugam dragilor pentru fratii nostri francezi, sa ne rugam pentru toti Semenii nostri oriunde s-ar afla ei pe acest Pămant.
                                           Cu dragoste,Maria.

Guvernul României condamnă atentatul terorist din localitatea Trèbes din sudul Franţei şi transmite „întreaga compasiune şi solidaritate“ 23 martie 2018, 19:39 deNews.ro
Guvernul României condamnă, într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, atentatul terorist din localitatea Trèbes din sudul Franţei şi transmite „întreaga compasiune şi solidaritate“ cu poporul francez şi familiile victimelor. Potrivit unui bilanţ oficial provizoriu cel puţin două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ VIDEO Luare de ostatici în sudul Franţei: cel puţin trei morţi, inclus... „Guvernul României condamnă cu fermitate atentatul terorist din localitatea Trèbes din sudul Franţei. România este alături de Franţa şi de celelalte ţări în lupta împotriva terorismului şi a radicalizării”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Guvernului României.  Executivul îşi exprimă „întreaga compasiune şi solidaritate faţă de poporul francez şi faţă de familiile greu încercate”.  Mai mulţi oameni au fost luaţi ostatici, vineri, într-un supermarket din localitatea Trèbes din sudul Franţei, fiind auzite şi focuri de armă.  Ostaticii au fost eliberaţi în urma unei acţiuni a forţelor de ordine, iar, conform BBC, atacatorul a fost împuşcat de către poliţie. Informaţia a fost confirmată oficial de către autorităţi Bărbatul a deschis focul în supermarket în jurul orei locale 11:00 (12:00 ora României). El s-a revendicat de la gruparea Stat Islamic, iar incidentul este tratat drept un atac terorist de către autorităţile franceze. Emmanuel Macron a declarat în cadrul unei conferinţe de presă ţinute împreună cu Angela Merkel la Bruxelles că luarea de ostatici pare să fie un atac terorist. El a adăugat că se va întoarce la Paris în câteva ore pentru a coordona viitoarele acţiuni ale Guvernului. În urma atacului, cel puţin două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite conform unui bilanţ oficial provizoriu al Ministerului de Interne.

Autorul atacului terorist din Franţa, considerat inofensiv de poliţie. A ucis 4 oameni şi a rănit 16

Citeste mai mult: adev.ro/p620xo

Autorul atacului terorist din Franţa, considerat inofensiv de poliţie. A ucis 4 oameni şi a rănit 16

Ultimul update: Sambata 24 Martie 2018 09:59
Data publicarii: Sambata 24 Martie 2018 07:32
Categorie: Internaţional

00:3802:20
spaceplay / pause
 
qunload | stop
 
ffullscreen
shift + slower / faster
volume
 
mmute
seek
 
 . seek to previous
12… 6 seek to 10%, 20% … 60%
Anchetatorii francezi încearcă să afle de unde a luat o armă marocanul care a comis vineri un atac terorist în sudul Franţei, la Trebes.
Patru oameni au murit şi 16 au fost răniţi după ce atentatorul a tras în poliţişti şi a luat ostatici într-un magazin. Poliţia a arestat-o pe iubita lui de 18 ani şi speră să afle de la ea mai multe informaţii despre legăturile individului cu gruparea Stat Islamic, care a şi revendicat atacul. Pe de altă parte, francezii îşi îndreaptă gândurile bune spre un jandarm erou care a fost rănit după ce a luat locul unui ostatic.
Redouane Lakdim şi-a început traseul mortal ieri, în jurul orei zece dimineaţa. A furat o mașină, rănind şoferul şi omorând pasagerul. Apoi, din autoturism a tras asupra unui grup de polițiști. Unul dintre ei a suferit leziuni grave. Ţinta principală a atacatorului a fost insa un magazin, unde a luat ostatici 50 de oameni.
Francois Molins, procuror: “A strigat “Allahu Akbar” şi a spus că este soldat al grupării Stat Islamic. A cerut eliberarea camarazilor arestaţi, după care a împuşcat un client şi un angajat. Amândoi au murit pe loc.”
Angajaţii şi clienţii au căutat disperaţi adăpost. “Am văzut un bărbat care zăcea pe jos şi un altul, foarte agitat, cu un pistol într-o mână şi un cuţit în cealaltă. Mi-am luat soţia şi cumnata şi, împreună cu alţi clienţi, am plecat să căutăm adăpost. Le-am băgat pe ele într-un frigider care se închidea pe interior. Eu m-am întors şi am sunat poliţia. El m-a văzut, a fugit după mine, dar am reuşit să scap”, spune un martor.
Un jandarm curajos s-a oferit să ia locul unei femei pe care individul o folosea drept scut uman. A lăsat telefonul mobil deschis pentru ca poliția să poată monitoriza situația. Când s-au auzit focuri de armă, prin telefon, trupele speciale au dat asaltul şi l-au omorât pe atacator, dar şi jandarmul a fost atins de gloanţe şi a murit ulterior la spital.
Cetăţean francez, născut în Maroc, Redouane Lakdim, locuia cu iubita lui în oraşul Carcassonne. Era cunoscut poliţiei pentru infracţiuni mărunte şi, din 2014, se afla pe lista indivizilor consideraţi un pericol pentru securitatea naţională. Însă nu era urmărit întrucât autorităţile nu credeau că va acţiona.

Act de eroism în Franța: un jandarm a luat locul unui ostatic civil


4 comentarii:

  1. Iata si cutremur de 6,8 in PApua Noua Guinee . Ati scris despre genealogia cutremurelor

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria va rog frumos nu trebuie sa vă justificați e clar și limpede că apa ce vedeți și auziți mai devreme sau mai târziu se vor adeveri.Cine crede crede cine nu bine .Cine e răutăcios știe că toate se vor adeveri dar nu vor să recunoască asta.Deci nu vă justificați că e foarte clar că aveți aceste capacități.O seara plăcută tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria s-a adeverit cutremurul cu Papa Noua Guinee.
    https://b1.ro/stiri/eveniment/cutremur-devastator-replici-217052.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este doamna Maria chir voiam sa va spun dar fiind la servici am zis ca va scriu mai tarziu ca s-a adeverit atentatul terorist din Franta si le ziceam colegilor.
    Doamna Maria pacat ca unii din semeni nostri chiar daca nu suntem de acelasi neam s-au culoare toti suntem fii lui Dumnezeu.
    Mare pacat s-a iei viata unui om asa.Bunul Dumnezeu s-a ne apere si sa ne dea dragoste si intelegere.
    Cu mult drag doamna Maria si Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze si pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere