miercuri, 21 martie 2018

S - A ADEVERIT ! IARNA A VENIT SI-N VESTUL ŢĂRII !

Dragii mei,

Scriam în 11 martie 2018,un articol cu titlul :


Dumnezeu există - Mărturii.: VINE IARNA DIN NOU , IN VESTUL ŢĂRII !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../vine-iarna-din-nou-in-vestul-tarii....

Translate this page
Mar 11, 2018 - Asadar dragilor,aveti mare grija deoarece,Iarna isi va mai scutura cojoacele in Vestul Ţării. ... mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile... Translate this page. Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR !

Şi iata dragilor cum Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului au voit ca sa ne arate noua tuturor ,că toate
cate eu scriu sunt de la EL si ca toate se adeveresc in timp.
Iata :

Image result for IARNA IN VESTUL ROMANIEI  .

Image result for ANIMALUTE IN ZAPADA.
Image result for ANIMALUTE IN ZAPADA














S-a întors iarna în România: A nins abundent în nordul şi vestul ţării VIDEO

Publicat: Vineri, 15 Martie 2013 10:11 // Actualizat: Vineri, 15 Martie 2013 14:32 // Sursa: RTV.net 

Iarna a revenit în forţă, în nordul şi vestul României. Ninsorile abundente şi gheaţa de pe carosabil creează probleme pe mai multe drumuri din nordul şi vestul ţării. Mai multe drumuri au fost blocate din cauza accidentelor şi zeci de maşini au ajuns în şanţuri. Autorităţile române iau în calcul închiderea punctelor de frontieră care fac legătura între ţara noastră şi Ungaria şi îi sfătuiesc pe români să-şi amâne călătăriile în Ungaria unde a fost instituit cod roşu de ninsoare.

E iadul pe pământ! Asta au spus şoferii care s-au încumetat să treacă Pasul Tihuţa, în judeţul Bistriţa-Năsăud. O furtună de zăpadă a creat haos pe şosea. Mai multe TIR-uri au derapat în şanţ sau au rămas blocate. Şi pe celelalte drumuri din judeţul Bistriţa-Năsăud se circulă în condiţii de iarnă, iar drumarii acţionează cu material antiderapant de la primele ore ale dimineţii.
Şi în judeţul Maramureş se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile naţionale, judeţene şi comunale. Din cauza ninsorilor abundente din ultimele ore, în Pasul Gutâi, pe DN 18, traficul rutier a fost restricţionat pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Ninsori abundente au căzut şi în judeţele Suceava şi Timiş, unde gheaţa de pe carosabil creează probleme în trafic. În Suceava, pe DN 17, o dubă a ajuns în şanţ după ce a derapat. Probleme sunt şi pe E85.
Vremea rea a făcut probleme şi în Capitală. Patru maşini au fost distruse joi noaptea după ce vântul puternic a doborât un copac în cartierul 1 Mai. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca autoturismele să fie scoase de sub pom.
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizări COD GALBEN de ploi, vânt puternic şi ninsori viscolite până vineri la ora 20. Vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze la rafală de 55-70 km/h, iar la munte va continua să sufle puternic, cu peste 90 km/h.
În Banat, Crişana, Maramureş, local în Transilvania şi în nordul Moldovei, precum şi la munte, va mai ninge şi vântul va viscoli zăpada.
În Ungaria, meteorologii au instituit cod roşu de ninsori, viscol şi rafale puternice de vânt pentru judeţele Komarom-Eszergom, Fejer, Veszprem, Somogy şi Zala, situate în partea de vest a ţării, şi asupra judeţului Borsod-Abauj-Zemplen, în nord-est. În toate celelalte judeţe ale Ungariei a fost emis cod portocaliu şi galben de ploi, ninsori şi vânt.
Autostrăzile M1 (Budapesta - Viena) şi M7 (Budapesta - Croaţia) sunt blocate din cauza troienelor de zăpadă care s-au format ca urmare a vântului foarte puternic. De asemenea, o serie de şosele principale şi drumuri naţionale sunt blocate în partea de vest a Ungariei.
Ministrul ungar de Interne Sandor Pinter a declarat vineri stare de urgenţă în ţară, din cauza intemperiilor. 

Iata si articolul meu ,dar mai pe larg:


                               11 Martie 2018,ora 7,13 dimineata !

                                           Dragii mei, 

Cei care locuiti in VESTUL Ţării, sa nu va apucati a curata pomii sau viile. 
La fel cum,nu trebuie sa va puneti cojoacele la naftalina!
Iata ce spunea un glas,astazi dimineata:
             
              
           "Ninge in Vestul Ţării !"

.

Asadar dragilor,aveti mare grija deoarece,Iarna isi va mai scutura cojoacele in Vestul Ţării.Image result for NINSOARE.
Image result for NINSOARE.
Nu va grabiti a face lucrarile de Primavara!Sa mai asteptam puţin.
                          Cu dragoste,Maria.

cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...

Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- .

5 comentarii:

  1. Cel mai de pret dar - film - o extraordinara lectie de viata

    https://www.youtube.com/watch?v=K3CeFqdXF90&index=24&list=PLZ6a_iZv3rnVU5m5QXtHaRlNHW93blfU2&t=0s


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exceptional filmul, draga 22:35 ! Acum l-am vazut si am simtit ca sa-ti spun ca-ti multumesc frumos !

      Sa auzim numai de bine !

      Ștergere
    2. Frumos!. Felicitari pentru initiativa de a recomnda acest film. Deceptiea este ca astfel de lucruri se intampla doar in filme sau foarte rar in realitate. Mi-a placut foarte mult exprimarea: Visul meu e sa fiu cu oamenii pe care-i iubesc si care se iubesc intre ei si care ma iubesc si pe mine. Sa ai o zi frumoasa.

      Ștergere
  2. Maria, te rog nu mai folosi semnul exclamarii dupa S-A ADEVERIT!, caci lasa impresia ca te bucuri de faptul ca poti demostra adeverirea prezicerii. Eu de exemplu desi nu intru de multa vreme pe acest blog, nu-mi pun problema daca se vor adeveri (s-a adeverit de prea multe ori ca sa mai am dubii), ci ma gandesc cum vor putea trece oamenii prin ceea ce vine asupra lor. E clar, unele evenimente se adeveresc repede, unele mai tarziu si mai sunt si unele care inca nu s-au intamplat. Nu ne este dat noua ca Duhul Sfant sa ne spuna cand se vor intampla, fiindca nu suntem merituosi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate ca toate,dar pisoiul din fotografie...e din cale afara de adorabil ! Ah,ce l-as smotoci un pic !...

    RăspundețiȘtergere