marți, 6 martie 2018

ROMÂNIA ! NORI NEGRI DEASUPRA ROMÂNIEI !


                                                   5 Martie 2018,ora 16,45 !

                                                Dragii mei,

Astazi după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa :

                    "România !
                   Nori negri deasupra României ! "

Clipă în care,vad înspre Sud -Est un Cer senin de ziua,când, ca la smuncitură vin dinspre Est nori negri si foarte grosi.
Asa :
Image result for nori negri

    Image result for nori negri.
Dragii mei, acesti nori negri au intrat in Romania cu acea smuncitura si facuse din zi noapte.
Sa ne rugam fratilor la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa nu-şi intoarca Faţa Sa de la noi Fiii Săi; ci sa ne ierte cu mila si cu dragostea Sa .
Sa ne intarim in Credinta, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,sa facem fapte bune,fapte de milostenie fata de cei saraci si necajiti.
Procedand asa dragilor, vom putea trece mai usor peste toate incercarile pe care ni le trimite BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA  DOMNULUI.
În articolul urmator, veti vedea ce INUNDATII CATASTROFALE se vor abate asupra ROMANIEI.
                                  Cu dragoste,Maria.

82 de comentarii:

  1. A-ti scris 2 mesaje in 20/21 febr despre explozii.Sa aibe vre-o legatura cu explozia de la CERN de saptamana trecuta?.. numai ca aeasta a avut loc sub pamant in buncar cu peretii grosi 5 metri.Observ ca nu apare pe stiri nimic. Inside job,top secret,cati morti sunt?. Am scapat de gaura-neagra:NU NE MAI MANANCA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, ceapa nu ai mancat si nici gura nu-ti miroase.

      Ștergere
  2. Am visat azi noapte apa ca o mare peste Bucuresti peste tot apa ca la mare si in valurile marii era chipul lui Iisus trist si in văzduh erau demoni în forma de nori negri si am vazut un demon negru cum râdea in hohote in urma apei care sa revărsat peste Romania..cred ca se potriveste cu viziunile doamnei Maria cand spune ca vor veni inundații catastrofale sau apele învolburate care se revarsă la ses.După parerea mea poate fi ruperea unui baraj cum e cel de la Bucuresti nu mai stiu cum se numeste e in sectorul 6..daca stie cineva cum se numeste sa zică..cred cu adevarat ca va fi ceva rau..nu e de gluma ..si tot ce spune doamna Maria sunt avertismente foarte grave..sa ne rugam la Dumnezeu cu tot sufletul ca nu avem cum sa scăpăm de aceste lucruri dar măcar sa fim salvați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce ne da Dumnezeu ni se datoreaza noua si trebuie sa trecem prin ele, altfel nu ne corectam. Cat sa ne tot ierte Dumnezeu daca noi nu ne intoarcem cu credinta la El.

      Ștergere
    2. de ce ar crede cineva ca tu visezi viitorul ? mai degraba si tu esti cu sorcova

      Ștergere
    3. Lacul Morii se află în Sectorul 6

      Ștergere
    4. 8 33Visele de marti sunt de la diavol care vrea sa ne inspaimante.Rugati-va la Dumnezeu si nimic nu se va intampla.Dati slava lui Dumnezeu tot timpul si multumiti-i pt pace si liniste!Amin!

      Ștergere
    5. Hei,visele,viziunile sunt pentru înștiințare,avertizare nu pentru a ma numi tu cum vrei tu..lasa ca vei da tu socoteala pentru vorbele tale..si la adresa doamnei Maria.nu mai scăpați.in curand râul va fi tăiat de la rădăcina..vine si apocalipsa ta.

      Ștergere
    6. 15:12 si tu te crezi buricul pamantului? In ograda ta e totul perfect de te ratoiesti la altii?

      Ștergere
    7. Barajul de ĺa Ciurel.Maria H

      Ștergere
    8. Alo, tanti de la 15:12! Raul de la radacina esti tu. Nu mai poza in sfanta ca nu te coafeaza. Zau, stai si tu si cugeta inainte de a deschide pliscul.

      Ștergere
  3. A inceput era Varsatorului,apele care se revarsa pe pamant..Acea femeie divina de sus care sta pe glob varsa apele spre curatarea pamantului.Ea este si jos si sus..numele ei e MARIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varsatorul este zodie de aer nu apa!

      Ștergere
    2. :)) Dromikete, eu unul am auzit ca multe dintre cele care poarta nume de Maria se cred ele pe ele ca si cum ar fi cea care-a fost "Fecioara Maria"! Cea de la 09:15 de-asta a postat ca zice ca ea este aceea ! Este una Maria-Aurelia care-i foarte pornita sa demonstreze ca ea-i cea "aleasa"! Toate privirile-s atintite pe "mesajele ei" in care intr-una blestema si are treaba cu toata lumea , mai putin cu ea, saraca ! Ba isi fmai gaseste si "aplaudaci" dintre cei ca ea, ca doar de aceea isi iau "aparare" reciproc! Mare ti-e gradina, Doamne !

      Ștergere
  4. Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de tot raul.
    Numai cand ma gandesc si vad postarea dv.doamna Maria ma ia un fior pe sira spinari.
    Dumnezeu sa se indure de noi si sa ne ocroteasca. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  5. Devino ucenicul lui Hristos, ”Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.” (Matei 28:19-20)
    https://moldovacrestina.md/devino-ucenicul-lui-dumnezeu/

    RăspundețiȘtergere
  6. Or fi norii care dau inundatiile vazute mai inainte.Specialistii spun ca umiditatea din atmosfera a crescut cu 10 la suta din cauza incalzirii globale cu peste un grad si va continua sa creasca-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Ati scris un mesaj,6 MARTIE ! 6 MARTIE ! O AVERTIZARE ???
    11 Iunie 2015 , ora 14,30 !

    Dragii mei,

    În această după amiază dragii mei, trebăluind prin casă, aud un glas care spune ceva, despre o anume lună si o anume dată.
    Glasul spunea aşa :

    "6 Martie !
    Am spus 6 Martie ! "

    Glasul a repetat la imperativ :

    Am spus 6 Martie !

    Dragii mei , ce va fi la 6 MARTIE, vom vedea impreună !
    Glasul nu mi-a specificat si anul ! Asadar ,banuiesc că este următorul 6 MARTIE.
    Dar stiti cum se spune : vom trai si vom vedea !
    Cu dragoste, Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Puterea lui Dumnezeu nădejdea la el și vom fi protejați.

    RăspundețiȘtergere
  9. Barajele pot ceda probabil la cutremur,si sa lase apele sa se revarse.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mare comunista mai esti, Maria Ghiorghiu !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu esti un mare trădător 10:54

      Ștergere
    2. 10:54, o da! Si, si sustine ca noi suntem orbi si nu vedem fata umana a lui dracnea. Vai de tara asta.

      Ștergere
    3. Daca era doar comunista era bine, din pacate e de partea hotilor si a analfabetilor de la guvernare care jefuiesc si duc tara de rapa doar pentru ca i-a marit pensia cu cativa lei. Si tot nu e asta cea mai mare problema ci faptul ca induce lumea in eroare pe aici si le da sugestii cu cine e bine sa voteze. Sunt o gramada de alde Craciun care cauta semne si minuni in orice se intampla in lume. Pe urma trambiteaza ca „s-a adeverit” desi sunt multe evenimente asemanatoare cu marea adeverire.

      Ștergere
    4. 10:54Comunistii nu erau cu credinta in Dumnezeu!

      Ștergere
    5. Daaa !!! :)))
      Maria ar fi fost buna ca activista de partid ... :)))

      Ștergere
    6. Acuzatorilor, sunteti bolnavi de politica si obsedati de Dragnea. Nici somn nu mai aveti din cauza obsesiilor. Inca nu v-ati plictisit?

      Ștergere
    7. Hop si tu 23:30 , ca musca in lapte...Ia-l acasa pe Dragnea , poate iti mareste salariul. Vezi ca tocmai a cumparat fi-su casa de vanatoare a lui Ceausescu din Teleorman , cu piscina ,23 camere ,47 hectare pamant ...o nimica toata.E sarac lipit tov. Dragnea...dar iubeste oamenii nevoiasi ...;)
      .

      Ștergere
    8. Acuzatorule 12:36, iar esti obsedat de Dragnea? Nu vrei sa te infieze? Ce zici?

      Ștergere
    9. 23:00 te-a infiat deja pe tine ,ca d'aia te plateste ,sa il aperi pe internet. Ce zici de bogatia familiei Dragnea ? Nimic? Lasa dezinformarile de partid.
      ( doamna Maria sper sa postati acest mesaj , ca pe primul l-ati cenzurat fara sa contina injurii sau incalcari ale legilor audiovizualului . De ce practicati CENZURA in fata lui Dumnezeu ?)

      Ștergere
  11. A inceput campania pentru alegeri locale la Chisinau.

    RăspundețiȘtergere
  12. 8,33 Lacul se numeste Ciurel-Straulesti si este cu zeci de mertri peste nivelul de jos al Dimbovitei,deci e un pericol mare pentru Bucuresti in caz de cutremur sau razboi,mai ales pentru Metrou si zona de linga Dimbovita-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu am visat de 2 ori la rand ape si valuri mari saptamana trecuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi astia de visati numai catastrofe, nu v-ati gandit macar o clipa ca se intampla pentru ca cititi seara de seara acest blog plin de lucruri negative?

      Ștergere
  14. 08,33 Acelasi lucru poate fi general si de lacul Vidraru de pe Arges care la un debit brusc ar putea fi directionat de autostrada prin afluentul Ciorogirla al Dimbovitei tot in lacul Ciurel-Straulesti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu cat te plateste "umanistul" Voiculescu sa apari la Antene ???

    Nu mai ai ce manca ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13:27 cata răutate ai in sânge.ferească Sfântul

      Ștergere
    2. de ce te uiti in farfuria altuia ? Te-a razbit foamea ? si iese acidu' pe gura ??

      Ștergere
    3. Anonim6 martie 2018, 13:27
      Cu siguranta vei primi un raspuns de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI ! Roaga-te insa, ca sa-l poti duce acest raspuns !

      Ștergere
    4. 16:28, iar pozezi in nefericita. Roaga-te tu la Dunnezeu sa te ierte pentru ceea ce faci! La blesteme esti tare buna. Zau, poti scrie o carte pe aceasta tema.

      Ștergere
    5. 16.28 ai un stil de a blestema camuflat in vorbe bisericesti. Se vede rautatea si orgoliu de la posta. Unde iti e iubirea de semeni cu care te lauzi?

      Ștergere
    6. 22:32 încetează cu blestemele tale.o tii tanga si dalanga cu asta.Las-o in pace pe Maria..este de-a noastra ..ce bici ai merita de la Hristos..

      Ștergere
    7. Doamna Maria nu mai doriti raul celor care va critica ! Iubiti-i , daca aveti inaltimea spirituala necesara .Gresiti foarte mult ca doriti sa primeasca "rasplata" sau "raspunsuri" , daca va critica . Incercati sa invatati din spusele si criticile semenilor , deoarece ati gresit de multe ori si o veti mai face . Acceptati ca ati gresit si fiti smerita in fata Domnului.

      Ștergere
    8. 00.31 ea vrea sa fie crezuta in tot ce spune si laudata. Nu intelege ca si aceste crititi sunt spre ridicarea ei spirituala. Vrea razbunare de parca Dumnezeu nu are altceva de facut decat sa-i dea ei si adeptilor ei satisfactie la ura pe care o revarsa asupra celor ce se indoiesc de asa-zisele adeveriri. Eu cred ca ET sunt Dumnezeul ei.

      Ștergere
    9. Bine punctat, 00:31 !

      Ștergere
    10. 00:31 Foarte frumos spus .... Asteptam o schimbare a doamnei Maria : fara ura , fara blesteme ! Domnul e sus si vede .

      Ștergere
    11. Mai oamenilor, nu mai fiti atata ispita si nu tot aruncati cu pietre asteptand sa vi se arunce inapoi cu paine. Toti suntem oameni, nu sfinti si nici dumnezei.

      Ștergere
    12. 07:02 Nu este ispita daca dojenesti un semen , sa nu-si mai blesteme criticii! Si ei sunt tot supusii Domnului, deci trebuie sa îi iubim , ca pe noi însine.
      Fi mai atent, pe viitor si nu mai incuraja trufia si interpretarea gresita a Cuvantului lui Dumnezeu !

      Ștergere
    13. 07.02 poate ca Dumnezeu o incearca si ii da lectii de invatat pentru a se intari spiritual. Dar ea raspunde cu un soi de blestem.

      Ștergere
  16. Vai,Vai,doamna Maria cata rautate la
    Unii semeni ai nostri.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va dea rabdare,multa rabdare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar si posesoarea blogului ,raspunde tot cu rautati si blesteme . Te faci ca nu vezi ? Fiti blanzi cu cei care va critica si incercati sa fiti mai BUNI.

      Ștergere
  17. Nu mai traiti cu frica-san. Mergeti si va spovediti, ca ati inceput sa atrageti raul prin gandireagnegtivista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:14 spune-i asta si d-nei Maria. De aia viseaza toti numai calamitati! A inceput sa le placa!

      Ștergere
  18. Mulțumesc DUMNEZEU PĂMÂNT căci pentru slava ta binecuvântezi cerul și pământul României...

    RăspundețiȘtergere
  19. 6 martie cred ca astazi secuii anunta un mars de 40 mii persoane spre Tirgu Mures pentru autonomie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Doamna Maria da-ti drumul comentariilor cu adevarat spirituale,lumea s-a trezit din somn,multa lume au tot felul de vise si viziuni,Dumnezeu ne instiinteaza in toata lumea,este timpul de pe urma,in America oamenii s-au intors in masa la Hristos datorita viselor transmise prin instiintari si avertismente divine.La noi oamenii sunt atei,pagani,se practica ocultismul inca,si diferite practici neconforme legii universale,faptele rele si uciderile sunt la tot pasul din pacate si se inmultesc,este nevoie de o trezire nationala.Va spun sincer aici lumea este tinuta intentionat intr-un intuneric total sa nu poata vedea si sa nu poata auzi,de aceea va si mirati de ce lumea reactioneaza atat de rau la mesajele dvs.,pentru ca le permiteti..
    Romania are vizionari,profeti,apostoli,ucenici,dar nu li se permit nimic nici macar public sa se exprime pentru ca au grija unii sa le puna capac,si binenteles cine poate fi decat vrajmasul,inamicul...Oamenii trebuie sa inteleaga cine sunt ei,sa patrunda mai adanc in inima,in suflet,si sa cunoasca scopul si menirea pentru care sunt aici,de nu va ve-ti intoarce la iubirea lui Dumnezeu ve-ti fi pierduti pe vesnicie.si cum ve-ti mai raspunde lui Dumnezeu la judecata cu capul sus cand ati trait in prostie si ignoranta,nevrand sa ascultati decat de Marele Egou,care este SATAN ? Treziti-va acum,nu mai e timp de pierdut,acceptati tot ce va trimite Dumnezeu prin lucratorii sai si credeti ca A DOUA VENIRE ESTE ACUM..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:48 o fi cum spui tu, multi profeti in Romania dar nu cred ca se ocupa vreunul cu politica asa cum face Maria Ghiorghiu.

      Ștergere
    2. 16 48Foarte adevarat f.frumos si convi gator spus!Doamne ajuta!

      Ștergere
  21. Răutatea va ține captivi intr-o tulburare mentală continua..Sunteti intr-o inchisoare provizorie.Deveniti liberi si iesiti la lumina.Deschideti-va inimile si sufletul si cuprindeti-l cu toata dragostea pe Dumnezeu.Vrea sa va îmbrățișeze.Sa va ia in brațele sale si sa va sopteasca ca sunteti copii..Inca va priveste ca pe un copil al sau.Inca ii sunteti dragi.Vrea sa il iubiti neconditionat si infinit..Nasterea din nou este sa fi din nou copil.Acel copil nevinovat pe care la creat la începuturi..Si il vrea inapoi acasa..Tu vrei acasa? Sau crezi ca vei împărați pământul de unu singur? Tu alegi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Da an 16;48 , trebuie sa DISCERNEM ce este de la DUMNEZEU , si ce este de opusul lui .
    Caci cum se spune si in Biblie ;multi proroci vor fi in vremurile din urma , dar putini vor fi de la DUMNEZEU.
    Mesajele din partea DIVINATATII , sunt pline de iubire Divina , si chemare la spovada de pacate , dar totodata, ne si spune ca asa cum EXISTA RAIUL , tot asa exista si Iadul .
    Numai cei ce lasa in urma placerile trupului , placerile lumesti , si i-si i-a Crucea si merge cu ea pe Calea Mantuirii , doar atunci se poate MANTUI , si asta din prea marea iubire si mila a lui IISUS catre oameni.

    RăspundețiȘtergere
  23. 6 martie ....de unde esti asa sigur ca a doua venire a lui Isus este ACUM?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El a spus..Este a doua venire Acum..Maria oare de ce va trimite avertismente ca sa va pregatiti..nu?

      Ștergere
    2. 23.18 avertismente ca sa ce? Sa tremuram de frica? Oare Dumnezeu asta isi doreste e la noi?

      Ștergere
  24. Bolsevicii vor fi aruncati in fundul Iadului !!! ... si toti cei care ii sustin cu minciunile lor ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te referi la PSDragnea si posesoarea blogului , doamna Maria ?!
      Daca au mintit ,au furat ,au indus in eroare semenii , iertati sa fie de Dumnezeu si sa se roage sa le poata duce tot ce vor primii , pentru ca este numai dupa suflet si fapte.
      Laudat fie numele Domnului si iubiti sa fie semenii nostrii chiar daca au pacatuit. Amin

      Ștergere
    2. Amin !!! Amin !!! Amin !!!

      Ștergere
    3. Acesti nori negri pot fi: generati de o furtuna mare, de un nor radioactiv , de o eruptie vulcanica , sau ... de camp energetic de frecventa mare venit din univers - atunci efectele vor fi numai asupra oamenilor !!!!!

      Ștergere
    4. Norii pot fi si niste roiuri mari de lacuste ...

      Ștergere
    5. Avem conducatorii pe care-i meritam.

      Ștergere
    6. 07.08 avem conducatori care ne seamana. Oare cati dintre noi, daca ar ajunge la putere, n-ar face la fel ca ei?

      Ștergere
  25. 22,36 interesul pentru politica e normal pentru ca ea opereaza prin decizi viitorul ales,bun sau rau.

    RăspundețiȘtergere
  26. Omul cu cit e mai orb spune ca exista doar putinul care-l vede el si mai are tupeu sa contrazica si sa jigneasca.Ori cei ca doamna Maria au mai multi ochi si transmit ce vad cei de Sus care si ei au ochi mai buni si vad si stiu mai multe . Ai contrazice nu e numai o jignire dar si o mare NAIVITATE.E cam acelasi lucru cu a spune ca nu exista cimp magnetic pentru ca noi 'orbii' nu-l vedem cu ochii nostri foarte limitati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca transmite de la cel de Jos ???

      Ștergere
    2. 17.44 de la cei de sus, adica de la ET care i-au dat sa bea ceva ciudat. Poate de aceea unele mesaje sunt scrise gresit sau de neinteles.

      Ștergere
  27. Doamne ajută. sUNT ON OM MIC SI SINCER CARE A AVUT ANUMIRE REVELAȚII (VERIFICATE PERSONAL ȘI DE ALȚII- NU IES IN FARA CI DOAR SPUn. NU MINT!. NU AM VOIE.) Lucrurilei in care nu credem, nu putem afirma ca nu există. 1. SITUAȚIA LA NIVELUL TRĂIRILOR FIECĂRUI OM este inceputul. Daca in comunism era una, acum este alta. Ce? adica oamenii se mai ajutau. Acum se unesc in rau. In primul rand banii. De ce? si eu am nevoie de bani, ptr facturi, mancare, haine, caldura. Dar toate acestea au o limita si toate acestea trebuie si la aproapele tau. Asta e problema- nepasarea si rautatea de aproapele care defapt este Christos.
    2. Bataia de joc asupra mancării, avorturile (in special), atrocitațile asupra animalelor, furtul și risipa in detrimentul celui care o cere real (nu celor care sunt puturosi si nu vor sa muncească). 3. Crearea de dusmanii in tara intre oameni si in afara tarii.4.Rautatea. Construim biserici dar nu ne rugam cu drag, ci asa...de forma...dade,dade. Fals. Des, puți, permanent, in minte, la sapă, la serviciu, pe masina. In minte, citeste, etc. Fi om de omenie. Pana atuci, ceea ce afirma multi clarvazatori este 90 la suta adevarat. Putem schimba lucrurile dat trebuie rapid.

    RăspundețiȘtergere
  28. 23,4o In Biblie scrie Ce e sus este si jos.Eu as spune ca omul e si sus in aer si jos in mine,peste tot.

    RăspundețiȘtergere