duminică, 11 martie 2018

PĂDUCHII ! PĂDUCHII S -AU ÎNMULTIT PE INTREG PĂMANTUL !

                                               11 Martie 2018,ora 3,34 zori de zi !


                                              Dragii mei, 

Astazi dimineata in zori de zi,am primit un MESAJ mai puţin obisnuit.
Iata ce spunea un glas:

              "Păduchii !
           S-au înmulţit păduchii de pe faţa Pămantului !"
După care,glasul a incetat.
Dragii mei, cu siguranta acest lucru stanjenitor are legatzura si cu lipsa Apei potabile,a Apei cea de toate zilele despre care am scris intr-un articol acum cateva zile.
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: AM RĂMAS FĂRĂ APĂ ! APA A FOST ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../am-ramas-fara-apa-apa-fost-bleste...
Translate this page
Mar 1, 2018 - Pentru că apa e blestemata ! O spune IISUS HRISTOS !" Image result for APA DE BAUT . Prieteni dragi, va veni o vreme cand ,apa cea de toate zilele va lipsi din multe case de pe acest Pămant. Deja in multe Ţări, Apa potabila este raţionalizata sau lipseste cu desavarsire. Sau chiar de va exista APA ..

Trebuie ca s-avem grija dragilor, ca sa ne controlăm copiii ,fie ei mari sau mici de gradinita,pentru a preintampina aceasta stanjenitoare situatie.
Acest lucru nu va aduce nimic bun in lume, ci va aduce o viata lipsit de apa ,de sapun si de ce nu,o viata sub limita saraciei.
Sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI pentru orice ni se intampla in viata bun sau mai putin bun,si sa-i aducem inima noastra,sufletul nostru Dragostea noastra inifinita.
                                       Cu dragoste,Maria.

P.S.
 

Paduchii de gene - Ce sunt paduchii de gene? Tipuri de paduchi ...

thursdayplantation.ro/.../paduchii-de-gene-ce-sunt-paduchii-de-gen...
Translate this page
Sep 21, 2014 - Paduchii de gene Stiati ca genele sunt vulnerabile la infestarea cu paduchi? Paduchii sunt insecte mici care traiesc pe scalp, dar ocazional se gasesc si in.
    

Paduchii - Academia Pacientului

www.academiapacientului.ro/sfaturi-medicale/paduchii/
Translate this page
Feb 27, 2012 - Se pare ca atat ouale, cat si paduchii adulti au devenit rezistenti la acestea. Exista unele semne de intrebare privitoare la folosirea de substante chimice puternice la copii. Sunt foarte costisitoare si neplacut de folosit. Exista totusi variante de remedii naturale si sfaturi medicale pe care a-ti putea sa le urmati ...
                        Image result for PADUCHE IMAGINI

29 de comentarii:

  1. Nici o problema ,pt romani e o problema cu spălatul...o data pe saptamana. Nu vor sa si "toceasca" piele. E suficient sa mergi cu un mijloc de transport si vezi ce putori inspiri. Guri nespălate.transpiratii ,putoare. Daca mergi la Amsterdam sau Viena cu tramvaiul ai senzatia ca esti intr o drogherie. . Cine i tine pe romani sa fie nespalati?( cei 20% se exclud).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate09:34,ai uitat sa enumeri si babele de la Biserica Duminica care vezi Doamne tin post de sambata seara pana Duminicam la amiaza dar,uita cu desavarsire sa-si spele "clampanitoarea"uf,si put de-ti cade parul!

      Ștergere
    2. 09:34 Sa inteleg ca 80% din cetatenii romani sunt nespalati,"putori""putoare"etc.
      Imi pare rau ptr tine,ptr experientele tale (80% ai exagerat, a fost doar ura din interiorul tau impotriva romanilor. Esti ca un mar frumos la exterior si 80% gaunos stricat in interior.
      Urat te-ai exprimat si jignitor. Sunt profesoara de 40 ani si greu accept astfel de "critici" .

      Ștergere
    3. Sunt intru totul de acord, 14:28!!!!

      Ștergere
    4. Paduchii de cap apreciaza curatenia. Lipsa apei/tratamentelor/petrolului/etc. ar putea explica o "epidemie".
      Dar daca e vb de paduchii din VT ?

      Paduchii au fost responsabili de ciuma bubonica, tratamentul: fierberea hainelor in otet.

      Ștergere
  2. Un test promiţǎtor pentru cancerul pancreatic ... descoperit de un adolescent


    https://www.ted.com/talks/jack_andraka_a_promising_test_for_pancreatic_cancer_from_a_teenager/transcript?language=ro#t-631658

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca se referă la păduchi ca vietăți, ci la ceva (rau)care se inmulteste precum păduchii. Sa de Domnul sa nu fie așa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:09,ceva rau precum politicienii romani:hoti,tradatori si mincinosi !!!!!

      Ștergere
  4. E vorba de paduchii pesedei ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:33, cred ca e vorba de paduchioii penelei care misuna pe la voi de cand s-au camuflat din cei pedelei. Sunteti plini, au depus si oua. Unde-i petrolul?

      Ștergere
    2. 15:42 pnl nu e in stare sa faca nici opozitie, tu nu ai cu cine te certa??? Ti-se pare incredibil ca sunt oameni care urasc dictatura psd fara sa tina cu niciun alt partid? Pe mine ma umfla rasul cand unii psedei se iau de Iohannis, cu toate ca acesta nu face nimic. Poti sa-l acuzi pentru faptul ca nu face minic, nu pentru ca ar face vreo opozitie cuiva.Voi, pesedeii, chiar nu aveti cu cine va certa! :)))

      Ștergere
    3. Ohooo dar cate nu face... anonimule 11:14. Ma umfla rasul cat de naiv poti fi... Habar nu ai despre multe. Vezi tu, nu cunosti "din cate paturi este placinta" insa iti place tie sa dai replici aiurea.

      Ștergere
    4. 15:18 mai inteleptule, de unde ai capatat „inteleciunea” asta de doi bani, cumva de la Gadea si Badea? Si cam ce face Iohannis si stii doar tu? Nu-l iubesc pe Iohannis, mi-e indiferent dar unii dintre voi sunteti paranoici, ai auzit, naivule?

      Ștergere
    5. Ce a facut si face Iohannis? Hmmm... dar tu nu traiesti in Romania draga 20:15? Ori esti decuplat de la realitate?

      Ștergere
    6. 22:52, nu te mai erija in lupul moralist! Esti tare buna buna la "teoria chibritului". De fapt, tu reprosezi altora ce urasti la tine. Hotul striga hotul. Esti in aceasi oala cu toti cei pe care ii acuzi. Din '89 tot romanul de la mic la mare se pricepe la tot si la nimic. O avem in sange. Ne credem buricul pamantului. Si cea mai mare calitate a noastra este hotia.Fii dreapta inaintea lui Dumnezeu, ma!

      Ștergere
    7. 07:20 vorbesti aiurea anonimule! Lup moralist esti tu. Te rog sa recitesti mesajele. Parca altcineva (nu eu) incepuse aceasta discutie aruncand vorbe deplasate. Ei bine, daca iti place sa dai cu pietre fa asta, dar la tine in ograda cu cei ca tine. Va place sa loviti in imaginea altora dar altii sa nu va zica voua ceva caci nu va place. Tine minte: ce tie nu-ti place nici altuia nu face. Vezi-ti de treaba, nu mai jigni si nu te apuca sa strici imaginea cuiva pentru ca asa ai tu chef. Eu inteleg ca ai o problema, dar rezolva-ti frustrarea acolo printre ai tai. La guvernare nu aveti cum pentru ca este altcineva acolo. Este ocupat "postul", nu este vacant. Ghinion!

      Ștergere
    8. Lasati partizanatul politic, rade diavolul(dia-vola=imprastie-voile=dezbinatorul).

      Nu mai e de ceva vreme stanga vs dreapta, e credinta vs vanzare("traieste clipa").

      Ștergere
  5. Paduchii doamna Maria mai sunt si o prevestire de rau(razboi) acum sa ne ierte Dumnezeu dar chiar am o repulsie numai cand vad poza postata de doamna Maria ma ia cu rau far da mai si avem asa ceva?
    Daca detergentii nu mai fac fata facem lesie ca pe timpuri si era foarte buna.
    Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  6. Paduchii pot fi si parazitii sociali care desi sunt capabili sa-si castige painea si sa munceasca, prefera sa stea cu mana intinsa si sa cerseasca mila trecatorilor. Toti tiganii din Romania fug in strainatate la furat si la cersit de s-au speriat europenii din tarile vestige vazand salbaticia cu care insista sa primeasca de pomana. S-a procopsit Europa cu aceasta natie care a migrat din nord-vestul Indiei si din Pakistan, iar acum lumea nu mai poate trai in tihna de ei. Marele necaz este tare multi romani s-au tiganizat prin comportament si fapte neconforme cu viata crestina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Paduchii inseamna saracie crunta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La asta ne va aduce guvernarea neocomunista ...

      Ștergere
  8. Paduchii aici au sensul indirect,adica 'Paduchii 'care nu se lasa pina nu ajung in virful Capului si ale Bucatelor

    RăspundețiȘtergere
  9. Masinica Ion spune-mi cum obtii lesia te rog
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Leșia se obține așa:Pui cenușă intr_un vas apoi torni apa fierbinte peste cenușă lași să se limpezească apa apoi strecori încet și te speli pe cap cu acccesta apa.Este buna și pt.spalarea hainelor manual.

    RăspundețiȘtergere
  11. multumim pt informatie, va rog sa ne spuneti daca aveti vreo previziune si despre coropisnite va rog, eu sunt gradinar si ma intereseaza pentru culturile de anul asta ca anu trecut mi-au mancat cartofii

    RăspundețiȘtergere
  12. Pt.coropisnite eu cumpăr de la un magazin unde se vinde semințe și tratamente pt.plante .Ceri pt.coropisnite .

    RăspundețiȘtergere
  13. Scripturile demonstrează că Satana poate săvârşi semne şi miracole (ex. 2Tes.2:9, Apoc.13:13-15). De asemenea, conform lui Ezechiel 14:9-11, ca o pedeapsă, Dumnezeu însuşi poate chiar îngădui unui profet fals să se amăgească singur şi la rândul lui să amăgească poporul necredincios şi păcătos.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ca, si păduchi se inbogatesc hoți statului, si afacerea firmei fabricării șampoanelor antipaduchi se inbogatesc, ca le trebuie cumparatori

    RăspundețiȘtergere