luni, 19 martie 2018

O PERSOANA DE DUPĂ GRATII,VA TRECE PRINTR-O CUMPLITA TRAGEDIE !


                                              19 Martie 2018,ora 16,12 !

                                          Dragii mei , 

Astazi după amiaza,desi era preocupata cu alte lucruri,aud glas care spune ceva tragic despre o persoana aflata deja după gratii.
Din ceea ce a grait acel glas, urmeaza sa si se intample o Tragedie fara asemanare acelei persoane afkate deja după gratii.
Glasul spunea asa:

                "Va informam ca-i fara de seaman, Tragedia lui C.C.!"
Glasul a spus numele complet,dar eu nu pot sa-l spun complet deoarece ,nu vreau sa mi se spuna ca am contribuit in vreun fel la o posibila Tragedie.
Pot insa ,ca sa ma rog pentru familia acestui om, chiar si pentru el, ca sa fie sanatosi si ocrotiti de orice Tragedie ,de orice suferinta.
Îi este indeajuns faptul că, este privat de liberatate si nu mai are nevoie de o alta Tragedie fara de seamăn.
                                     Cu dragoste,Maria.

32 de comentarii:

  1. O fi dupa gratii Adevarul cu capul spart ca minciuna e in Palate.Ce bine se simte minciuna,se crede rege.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare trebuie sa treaca prin incercarile care-i sunt date de Dumnezeu. Doamne ajuta-i pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici unul din numele celebre aflate deja condamnate nu au C.C.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian Cioacă https://huff.ro/news/mama-elodiei-intalnire-intre-patru-ochi-cu-cristian-cioaca-s-a-aflat-adevarul-146358/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cruntul adevar este ca a omorat-o. Unde a ascuns cadavrul ar face doar sa reconfirme adeverirea crimei. Doar insuficienta abilitate a anchetatorilor de a-l face pe Cioaca sa spuna adevarul despre ce a facut cu cadavrul acesteia. Dar si membrii familiei lui Cioaca (parinti, frati, etc.) sunt complici in ascunderea adevarului.

      Ștergere
  5. VIDEO YOUTUBE

    PATTI TRADITI UFO/USA


    TRADUS: PACT TRADAT. UFO/USA
    vizionati, forte interesant

    RăspundețiȘtergere
  6. Video YouTube

    Impressionante movimenti in Antartide.

    TRADUS: Importante miscari in Antartide, atit America, cit si Russia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Video YouTube

    Impressionante movimenti in Antartide.

    TRADUS: Importante miscari in Antartide, atit America, cit si Russia.

    RăspundețiȘtergere
  8. ANDREI GHEORGHE-a fost gasit decedat in casa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dac-o fi adevarat ceea ce scrieti, atunci sa zicem :DUMNEZEU SA-L IERTE !!!!!!

      Ștergere
  9. Maria,
    in ce domeniu a activat acea persoana de care vorbesti ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim21,03, esti de o rautate de nedescris, daca acestea blog nu e pe placerea ta, la ce il urmarasti, esti o pesroana razboinica si invidiosa, singur nu esti un crestin, Sau poate esti un CRETIN, IUBITORULE DE SCANDAL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria,
      de ce permiti asemenea postari jignitoare ?

      Ștergere
  11. Nu stiu o persoana publica cu aceste initiale care e dupa gratii. Ajutati-ne putin, fara sa-i spuneti numele.
    Este o persoana publica, sau cineva dintre oameii mai obisnuiti pe cae ii stiti intamplator?

    RăspundețiȘtergere
  12. Dumnezeu sa-i fie aproape,lui si familiei! Doina

    RăspundețiȘtergere
  13. S-ar putea să fie vorba de cei doi Cosma (tată și fiu) ???

    RăspundețiȘtergere
  14. Ati avut o profetie cu razboi in oras:
    https://www.youtube.com/watch?v=zxxUzoIkFrA

    RăspundețiȘtergere
  15. 00,11 Ai reactionat .Foarte bine .Inseamna ca esti viu.Cel mai rau este sa nu ai nici o reactie.Doar indiferenta si lipsa de atitudine poate ucide.Inseamna ca mesajul meula 21,03 reusit sau rau a trezit o reactie.Bravo tie,chiar daca l-ai perceput asa,tot e mai bine decit nici o reactie.Esti pe drumul cel bun si tu si eu.

    RăspundețiȘtergere
  16. O fi Cioaca ! Se descopera Elodia si pt el va fi o tragedie . Va urma noi cercetari care il va incrimina pana al face sa recunoasca: sau poate o persoana draga din familia lui va pati ceva si va fi foarte afectat .....

    RăspundețiȘtergere
  17. In seara asta la ora 21 un nou episod al 4 -lea din interviul lui Cristoiu cu penalul,viitor dupa gratii, Ghita, anuntat cu inregistrari facute la Cotroceni.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru 0,11 un citat de la raposatul abia racit, Andrei Gheorghe-Dumnezeu sa-l ierte;'In fata nu vad numai bezna si intuneric.In jurul nostru doar mizerie si dezmat.Cei mai netremnici se rasfata in calesti 'scumpe'.

    RăspundețiȘtergere
  19. Hai sa vedem un pic Palatele minciunii,la Kremlin reales Putin ortodoxul -ateu razboinic si criminal la Londra cu cei doi otraviti cu un gaz rar neuroleptic interzis de legile razboiului si care a ucis un ziarist opozant chiar in piata Rosie si multe sute de mii in Siria.La Casa Alba in SUA ales Trump cu voturi sub numarul celor ale pierzatoarei Clinton dar cu ajutorul pe internet al lui Putin.Sint doar doua dintre marile minciuni de la Palate.

    RăspundețiȘtergere
  20. 00,11 ai limbaj foarte 'crestin' de 'avocat, aparator' din sever.

    RăspundețiȘtergere
  21. Andrei Gheorghe decedat la 56 ani ,nascut in Rusia ,era fiul unui roman cu scoala la Moscova conform obiceiurilor comuniste ,casatorit cu o rusoaica evreica,el va fii inmormintat fara slujba si va fi incinerat.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ion Iliescu si el cu un traseu asemanator,scolit la Moscova,etc Declara ca a inceput sa-si incinereze pozele.Dupa altii e prea tirziu pentru ca pozele lui deja au aparut in presa si se afla in arhiva multor comunisti inclusiv Ceausescu.

    RăspundețiȘtergere
  23. Dupa noile decizii , detinuti ar putea fii despagubiti in euro pentru conditiile necorespunzatoare din inchisori.Inclusiv cei pentru coruptie.Bineinteles tot din banul contribuabilului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar pe cei care au plătit 40 de ani pt. casa de sănătate și când sunt nevoiți să se interneze stau 2 în pat alături cu șoareci și gândaci CINE ÎI RECOMPENSEAZĂ ?????

      Ștergere
  24. Andrei Gheorghe vorbea pe Nasul TV, de rusii din KGB=FSB cu tehnica lor MAFCHIROFKA-de a te face sa crezi altceva decit credeai tu,despre tehnici de manipulare inclusiv la mineriade,provocari si dezinformarile de la Tirgu Mures in martie 1990 prin stiri neverificabile de la prima ora a zilei cu singe si femei. Cofariu.

    RăspundețiȘtergere
  25. Becali vorbeste din experienta lui de inchisorile romanesti ca un loc al abuzurilor pe motiv ca puscariasilor nu l-i se permite a pleca la familie in zilele acordate de lege.Mai mult el zice ca dupa ce a fost achitat in trei dosare, trecerea lui pe Lista lui Baroso a fost un abuz mare care l-a adus dupa gratii,iar verisora lui i-a confirmat completele de executie comandate din care facea parte si Livia Stanciu[-cea ce si-a condamnat-o abuziv si pe Rarinca] rasplatita de presedinte [pe care l-a achitat in cazul de incompabilitate dupa un an si alegeri ]cu un mandat la Curtea Constitutionala..

    RăspundețiȘtergere