vineri, 23 martie 2018

UN NOU COLECTIV ? MULT FUM DENS SI OTRAVITOR !


                                          

                                  Noapte de 22 -23 Martie 2018,ora 1,43 !

                                                 Dragii mei,

În aceasta noapte cand tocmai ma bagasem in pat, brusc sunt intr-o incapere nu prea inalta si  ingusta ca lăţime .
Cred ca era o incapere dreptunghiulara, nu-i vedeam lungimea ,ci numai inaltimea si latimea.
Deasupra in plafon ,era o lumina rosie ca in discoteci, nu părea a fi flacari pentru inceput.
Sunt luata din patul meu si dusa in aceasta incapere in care ,simteam ca ma înec cu fumul dens care era sub si printre lumina rosie din plafon.
Era un fum dens si extrem de înţepator, un fum toxic.
Nu exista niciun pic de aer pentru a putea respira.
In clipa urmatoare ,sunt din nou in patul meu dar nu ma grabesc a scrie ceea ce am vazut si am trait pe pielea mea. 
Iar o forţă nevazuta ma ia din nou din trup si ma duce in aceeasi incapere cu mult fum dens si cu lumini rosii in plafon.
De aceasta data simt ca fumul extrem de dens ma înţeapa 
pe gât, iar caile respiratorii le simteam de parca as fi avut foc pe ele.
Dragii mei,vom auzi de un "INCENDIU "(gen Colectiv )un "INCENDIU" cu mult fum dens si otravitor.
Unde se  va intampla ,sau cand, eu nu stiu a va spune. La fel cum nu stiu a va spune daca acest "INCENDIU" cu mult fum otravitor va fi pus de o mâna criminala.
Sau poate, nu va fi un INCENDIU, ci numai o substanta toxica sub forma de fum dens, ce statea in lumina rosie din plafonul acelei incaperi.
Cert este ca vom auzi de o asemenea Tragedie, si care Tragedie nu va fi intamplatoare. Ceva se pregateste si nu ceva bun, iar rezultatul va fi catastrofal.Vor fi multe victime ! Fumul acela dens si intepator avea un efect dezastruos asupra organismului uman. Nu putea duce decat la moarte.
Din acest motiv am si fost luata din trup,ca sa respir acel fum otravitor care, statea in lumina rosie ca de laser ,din si de sub plafon.Acolo eram si eu ,sus,in imediata apropiere a luminii rosii si obositoare,in mijlocul fumului dens si otravitor.
Noroc ca astfel de experimente nu dureaza mult, iar Forta nevazuta care ma supune la acestea toate, nu lasa sa mi se intample ceva rău. Ci numai mi le-arata si chiar ma lasa sa traiesc aievea astfel de situatii tragice.
Eu nu pot dragilor, decat sa ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa apere pe toti fratii nostri care, se vor afla intr-o astfel de situatie tragică.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toti si sa ne ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa !
                                        Cu dragoste,Maria.


28 de comentarii:

  1. Incaperile inalte rezista mai bine la intoxicari cu fum cea ce nu era cazul aici,deci e grav.

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde stii ca e in Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact,nu cred ca e in Romania . Poate fi oriunde pe glog.

      Ștergere
  3. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22358183-trei-romani-printre-cele-sase-persoane-care-murit-explozia-uzina-chimica-din-cehia-presedintele-iohannis-premierul-dancila-transmit-mesaje-condoleante-cer-demersuri-urgenta-pentru-familiile-victimelor.htm

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria,ati spus ca Romania va fi i doliu...Dumnezeu si Maicuta Lui sa fie cu noi toti! Mantuitorul patimeste pentru noi,dar noua putin ne pasa! Banul nemuncit,de cele mai multe ori,se risipeste in lucruri si fapte straine unui crestin. Doina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 5:54Pai este in doliu cu romanii morti in Cehia.Dumnezeu sa-i ierte!

      Ștergere
  5. Doamna Maria Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa apere de asemenea nemernicii.
    Am observat ca acolo unde se mai castiga bani sa zic asa ;adica merge un pic mai bine se intampla lucruri mai putin placute.
    Te scoate dupa piata te face sa nu mai poti sa faci nimic.
    Sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc.
    Fereasca Dumnezeu fe victime e grav cand mor oameni nevinovati.
    Cuult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bine. Cine merge in lacasurile satanei, asa pateste. In loc sa umple cluburile, discotecile, restauantele si toate alte locuri necurate mai bine ar umplea manastirile si bisericile care sunt goale. De aceea ne merge rau in tara, in familie, in viata personala. Lumea nu-i serveste lui Dumnezeu ci diavolului care pana prinde omul in capcana il face sa creada ca totul se poate si totul este bine doar ca odata ce-ti pune hamul te distruge.Cei cu credinta in Dumnezeu n-o sa-i gasesti prin asemenea locuri pt ca Domnul are grija de ei si stie cum sa-i indrume. Asa ca nu incercati sa cautati vinovati pt ceea ce se-ntampla in acele lacasuri pt ca sunt ei insasi vinovati. Satana odata ce-i vede toti la un loc se distreaza pe seama lor dandu-le droguri, alcool, sex, si-apoi le da foc, fum si tot ceea ce-i nascoceste mintea intunecata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 8:57Sunt de acorf cu tine. DOMNUL a murit in chinuri groaznice pt noi toti iar acestia sfideaza patimile Domnului si se destrabaleaza si nu cred in Judecata si A Doua Venire.In felul asta satana ii prinde in cursa si ii nimiceste.Nu este o rautate ci un adevar pe care oamenii se feresc sa- l expuna de teama celor fatarnici care ascund adevarul sub pres.Cei de facut-guvernantii sa dea legi bune pt a interzice astfel de practici .Va veni vremea cand aceste toate mizerii vor fi interzise:infractorii incorijibili, violatorii etc.vor fi expulzati din tara atunci cand ROMANIA se va declara "Tara Sfanta Ortodoxa"-Noul Ierusalim!Vino Doamne Iisuse Hristoase si implineste planul Tau!Amin!

      Ștergere
    2. Foarte bine ca iau oamenii foc, nu-i asa? Sunteti un crestin "autentic". Dumneata atata sti, sa judeci. Te-ai erijat in judecator. De oameni ca dumneata trebuie sa scape omenirea. Iar ca idee, Dumnezeu este chiar si in aceste locuri pentru ca el salasluieste in interiorul fiecaruia, iar daca cineva e acolo, acolo e si Dumnezeu cu el.

      Ștergere
    3. 17:05, vezi ca aluneci ca idei in ceea ce se numeste partid religios, iar de acolo la o cruciada nu mai ai decat un pas.
      Iisus ne spunea sa ne iubim unii pe altii. Daca in loc sa urasti si sa critici tu ai invata sa-ti iubesti semenii ajutandu-i cu blandete? Intrebarea este valabila si pentru 08:57.

      Ștergere
    4. Care cruciada? Tu nu vezi ca se omoara singuri? Eu n-am urat in viata mea si ma rog mereu pt toti. Problema e ca oamenii nu se iubesc pe ei insasi dint moment ce iau parte la asemenea dezmaturi in loc sa-l invoce pe Dumnezeu .Fiecare are ce cere.

      Ștergere
    5. Vai ce crestini sunt aici pe blog.

      Ștergere
    6. 09:28, ideile tale asa cum le-ai expus la ora 17:05 conduc catre organizatie-partid religios. Iar dintr-un partid religios usor se ajunge la un razboi de aceasta factura (i-am spus generic "cruciada", pentru ca asa ceva a mai fost).

      Ștergere
  7. Arderea interioara a cailor respiratorii omproduce o singura substanta in stare gazoasa,care este un gaz de lupta ,un gaz interzis a fi folosit pe civili,acelasi gaz ce a fost folosit in Colectiv ,ce a ars caile respiratorii si plamanii celor in cauza,acolo a fost folosit si napalm ce arde rapid si dezvolta temperaturi grozave facand ca pur si simplu sa se topeasca carnea de pe os(fapt constatat de popierii ajunsi la fata locului si care spuneau ca nj au mai intalnit asa ceva)..acel gaz se numeste acid cianhidric si nu se afla nicaieri intamplator,ca si napalmul ...ambele sint intotdeauna puse intentionat

    RăspundețiȘtergere
  8. Fum fum fum, eu eram pe terasa si imi beam apa minerala, si dintr-o data au venit pompieri....... :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Am văzut la tv că măslinele sunt colorate cu aditivi alimentari.A mai rămas ceva nepotrivit?La asta nici nu mă așteptam.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cele rosii-maronii si cele verzi sunt bune?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca le culegi tu direct din maslin, atfel nu ai nici o siguranta pe ele.

      Ștergere
    2. Dar si daca le-ai culege direct s-ar putea sa fie spray-ate de la chemtrails. Deci nimic nu-i sigur. De la 22:48.

      Ștergere
  11. 22,02 Maslinele negre de obicei sint falsificate-adica inegrite artificial cu niste compusi ai fierului toxici pentru a rezista , a se pastra si creste profitul,cele verzi nu ,deci sint mai sanatoase cu mult-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. S-a intamplat si s-a adeverit. Din pacate! Doamne ajuta, fereste si pazeste pe cei care sunt raniti.
    https://www.realitatea.net/tragedie-in-rusia-cel-putin-patru-copii-morti-intr-un-incendiu-bilantul-poate-fi-mai-dramatic_2141484.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

    RăspundețiȘtergere
  13. http://mobi.protv.md/stiri/actualitate/incendiu-devastator-la-un-mall-din-rusia-cel-putin-5-persoane---2193941.html

    RăspundețiȘtergere
  14. https://observator.tv/extern/morti-copii-incendiu-mall-rusia-246585.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=246585

    RăspundețiȘtergere
  15. Iată incendiul,la un mall în Rusia
    https://youtu.be/P0BCmYIsEAg

    RăspundețiȘtergere
  16. https://stirileprotv.ro/stiri/international/incendiu-la-mall-in-rusia-41-de-copii-printre-cei-64-de-morti.html

    RăspundețiȘtergere