marți, 13 martie 2018

HORRORUL HORROR , DIN ŢARA ASTA HOROR !

                           Atentie !!!

                    Foarte Important !

Pe acest Blog Dumnezeu Exista -Marturii, cititorii care intra si comenteaza referitor la ceea ce ei citesc  aici, si care, au un limbaj vulgar, au un limbaj violent,jignitor si amenintător la adresa mea sau a cititorilor de buna -credinţă , va aduc la cunostinta faptul că,aceste Comentarii nu le voi publica !
Dar,le voi arhiva intr-un loc anume,iar la nevoie,fara nicio ezitare,  le voi pune la dispozitia AUTORITATILOR în drept pentru a fi descoperiti cei care le scriu,si sanctionati conform Legilor in vigoare !
Nu se poate asa ceva! Minut de minut primesc astfel de Comentarii care ,aduc injurii si jigniri,amenintari la adresa mea si a cititorilor fideli.
                           Va multumesc pentru intelegere!
                                           Maria Ghiorghiu !


                                         13 Martie 2018,ora 10,36 !

                                Dragii mei,


În aceasta dimineata, chiar daca eram preocupata cu alte lucruri de prin casa, aud glas care ne spune asa :

                "Să vezi ce-i asteapta pe oameni, asa râzând!
              Horrorul Horror,din Ţara asta Horror !"
Clipă in care, glasul nu mai spune nimic,iar eu ma grabesc a scrie in caietul meu de suflet.
Dragii mei, acum mai mult ca oricand,trebuie sa ne rugam mai mult; trebuie sa fim mai intelegatori si iertatori cu cei care ne-au gresit.
Duminica fratilor, sa nu stam acasa! Ci sa plecam din faţa televizorului sau a calculatorului si sa mergem in SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Prea Curatei Fecioare MARIA.
Sa asistam la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie;sa ne contopim sufletul cu al Lui IISUS HRISTOS CUVANT sub Aripile ocrotitoare ale PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU.
Sa mergem la Preot fratilor, sa ne spovedim si sa ne invrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE cu PREA SCUMP si cu PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI.
Sa ne iubim Aproapele fratilor,indiferent de culoare pielii sau de Credinta pe care o imbratiseaza.
Sa nu urâm pe nimeni; sa ieratm ca sa fim iertati.
Sa stiti fratilor, căci, cu ce masura dam Aproapelui nostru tot cu aceea vom primi,doar ca,inzecit,insutit.
Asadar, s-avem mare grija ceea ce daruim,ceea ce graim si ceea ce facem pentru Aproapele nostru,deoarece,asa vom primi,doar ca, inmultit după Voia TATALUI CERESC,a FIULUI si -a SFANTULUI DUH,Amin !
                                          Cu dragoste,Maria.

54 de comentarii:

  1. Sambata fratilor sa nu stam acasa si sa mergem la biserica nu pt pomenirea mortilor ci pt a ne ruga in duh si adevar Lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar duminica nu ne indemni sa mergem la biserica?. La sfanta liturghie cand Duhul Sfant coboara la Sfantul altar si in sfantul potir, de ce nu ne indemni sa mergem?. Poate ca ai omis involuntar indemnul de a merge si duminica la Sfanta Liturghie. De altfel, rugaciunea ar bine sa o facem zilnic nu doar sambata, nu-i asa?.

      Ștergere
    2. Totdeauna e bine sa ne rugam Lui Dumnezeu,dar din inimi caurate si din duhuri de umilinta ferindu-ne de pacate,si Duhul Sfant se pogoara oricand,si oriunde gaseste sfintenie,fie ca e in biserica sau pe strada,sau acasa!

      Ștergere
  2. Nu merita sa le acordati atentie

    RăspundețiȘtergere
  3. O singura constiinta - Trezirea la Realitate ! Mesaj pentru umanitate !

    https://www.youtube.com/watch?v=QfLo_rSSghg&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere
  4. Ocupatia armatei americane in Irak - Rusine !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=1Gs2Ha4MHN4&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine le fac !

      Ștergere
    2. Serios 21:39? Te-ai uitat la video si aceasta este concluzia ta? Inseamna ca esti ca soldatii aceia care rideau si se distrau facand raul. Sa sti ca nu ai suflet.

      Ștergere
    3. Anonim 13 martie 2018, 22:34

      Las' ca vin refugiatii islamisti si-ti vor arata ce fel de suflet au ...

      Ștergere
    4. 23:18, sincer, te-ai uitat la video? Daca da, vazand batjocura acelor soldati indraciti asupra copiilor si locuitorilor pasnici dar si asupra acelui scump de puiutz de caine nevinovat pe care l-au izbit pur si simplu (nici nu cred ca a mai supravietuit) iar asta din distractie pentru ca se credeau dumnezeii locului, ce sa mai cred despre tine? Esti foarte infierbantat si ti-ai pierdut latura care te defineste ca om.

      Ștergere
    5. Pe de alta parte 23:18, cine le-au distrus viata acelor oameni? Ia gandeste-te. Mai apoi, treaba cu refugiatii islamisti este planul Ocultei Mondiale. Nu este vina acestor oameni. Sunt victimele acestui sistem odios care paraziteaza planeta si omenirea. Ce cauta cineva sa distruga casa altuia? Cine a inceput toata mizeria asta? Mai gandeste-te.
      Pe urma iti mai spun ceva, amestecand rasele se distruge ADN-ul, se slabeste (si nu numai asta), iar ei nu au nevoie de un om puternic ci de unul slab care poate fi usor subjugat. Ai inteles acum jocul monstrilor din Oculta. De ce te lasi prins in capcana acestor demoni? Nu vezi ca te transformi in ceva care nu are nimic a face cu ce te-a invatat Iisus?

      Ștergere
  5. Copiii umanitatii

    https://www.youtube.com/watch?v=7zbyr9pghys&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere
  6. „Sa nu urâm pe nimeni; sa ieratm ca sa fim iertati.
    Sa stiti fratilor, căci, cu ce masura dam Aproapelui nostru tot cu aceea vom primi,doar ca,inzecit,insutit.”

    E valabil si pentru tine, Maria! Credeai ca rolul pe care ti-l-ai ales e usor? Dumnezeu te pune la incercare, cat despre comentariile jignitoare stii bine ca ai nedreptatit pe unii, nepublicand comentarii ok dar care nu te laudau. Asta cu autoritatile las-o mai moale ca doar n-o sta madam Carmen Dan sa-ti caute tie pa aia de te injura, e penibil. Oficial,nu te pune nimeni sa faci ceea ce faci, faci de buna voie! Toti politicienii au facebook si sunt injurati ca la usa cortului, si totusi, niciunul, oricat de ticalos ar fi, nu a pus problema asa ca tine. Si-a asumat urmarile conform rolului ales in societate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:48, bravo! Foarte bine ai punctat.

      Ștergere
    2. Toleranta nejustificata fata de oamenii needucati si lipsiti de bun simt nu-i ajuta. Lipsa educatiei pe care ar fi trebuit sa o primeasca de acasa si refuzul educatiei din scoli au facut ca unii sa aiba un comportament in afara societatii. Toleranta nejustificata a acestora nu va duce la imbunatatirea climatului social nici in societatea romaneasca si nici pe acest blog. O societate fara pricipii nu exista. Maria nu are doar dreptul, ci si obligatia de a nu publica postarile injurioase, agresivitatea verbala exprimarile violente ale persoanelor certate cu bunul simt sau care vor sa faca prozelitism (convertirea la o alta religie/secta religioasa) pe acest blog.

      Ștergere
    3. Sa nu asemuim ceea ce face Maria cu ceea ce face un politician. Maria nu participa la elaborarea unor acte normative (legi, norme, etc.) pentru societatea romaneasca si nici nu administreaza fonduri publice sau unitati administrative din teritoriul romanesc ca sa nemultumeasca cetatenii prin ceea ce face. Ea doar transmite pentru cei interesati si curiosi, mesaje venite din mediul astral, fara sa prejudicieze pe cineva. Cine se simte ofensat de continutul mesajelor si nu crede in ele, pur si simplu nu intra pe acest blog. De ce sa scrie injurii si cuvinte inveninate la adresa Mariei sau catre celorlalti care isi exprima parerea cu referire la un subiect sau la un mesaj publicat. Sa intre pe un blog cu injuraturi daca simte nevoia de a-si exprima public "talentul" si necesitatea lui personala de a injura si vorbi urat. Nu sunt de acord cu agresiunea verbala in comunicarea dintre oameni.

      Ștergere
    4. 06.47, 07.05 Maria s-a amestecat si se amesteca in politica aratand de partea cui trebuie sa fim. Nu constientizeaza ca fiind persoana publica si devenind (fara sa inteleaga asta) un fel de lider de opinie in grupul ei de sustinatori, isi asuma automat si riscul de a se expune unor comentarii nedorite, respectiv, injurii. Nu cred ca e in regula sa manipulezi opinia publica prin sugestii subtile sau mai putin subtile, de partea carui partid trebuie sa fie folosindu-se de Dumnezeu si de cele sfinte. Si nici sa rada si sa ironizeze pe cei care aleg sa-si strige in strada nemultumirile, incitand astfel la ura impotriva lor. Cate comentarii jignitoare n-am citit pe aici la adresa tinerilor care ies in strada si Maria nu s-a mai scandalizat asa ca acum.Ea se scandalizeaza numai cand e vorba de ea insasi. Daca Dumnezeu te inspira atunci cum poti sa inciti oamenii la ura?

      Ștergere
    5. 23:04, fiecare are dreptul la o opinie, chiar si Maria. Care este problema? Pentru ca este persoana publica nu are voie sa se exprime? Chiar nu te inteleg. Esti culmea.

      Ștergere

    6. Anonim15 martie 2018, 00:09
      Ai perfeceta dreptate !
      Dar persoana care spune ca nu am dreptul sa ma implic (ea spune)in politica si ca instig...., se vede ca nu citeste blogul deloc,sau,il citeste intr-o secunda.
      Ca sa fiu mai explicita, ma acuza pentru ceea ce nu am scris,pentru ceea ce nu am facut. DUMNEZEU s-o ierte !

      Ștergere
    7. Amin, Maria!
      Persoana aceea are viziunea limitata la un anumit nivel. Nu prea ai ce-i face decat sa-i intelegi neputinta in intelegerea lucrurilor.
      Ii doresc acestei persoane multa intelepciune dar una nelumeasca care sa o ajute sa patrunda catre Adevar, catre Acela care Este, Cel Vesnic Viu si Neschimbator.

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. https://www.comisarul.ro/articol/imagini-explozive-cu-prima-tiitoare-a-romaniei!-in_936868.html

      Ștergere
    2. „Dacă vor să vorbească Maior şi Coldea, mâine Dragnea face 150 de ani de puşcărie”

      http://www.gandul.info/politica/ponta-il-ameninta-pe-dragnea-cu-secretele-fostilor-sefi-sri-daca-vor-sa-vorbeasca-maior-si-coldea-maine-dragnea-face-150-de-ani-de-puscarie-17063394

      Ștergere
    3. 12:29, oare? Hai sa o vedem si pe asta.

      Ștergere
  8. https://stiridecacao.ro/un-preot-spune-ca-a-descoperit-secretul-focului-sacru-din-biserica-sfantului-mormant-adevar-sau-blasfemie/

    RăspundețiȘtergere
  9. Fara suparare,
    eu cred in Dumnezeu, dar eu in bisericile lor nu mai calc.
    poate data viitoare zice glasul si cand incepe filmul horror, ca m-am saturat sa stau la casa de bilete.
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu numai politicienii sunt injurati si criticati, dar si IIsus a patimit de la nastere si pana la 33 ani. S-a nascut in ieslea animalelor, a fost fiu de tamplar, a facut vindecari si numai bine in preajma lui, a inviat si mortii, si cu toate astea a fost rastignit in final. Singura lui fraza a fost " Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac". Asa ca cu totii avem de invatat sa fim toleranti, rabdatori, si mai ales fara a dori sa ne razbunam pe cei care nu sunt de acord cu noi. Amenintarile si razbunarea nu au ce cauta la oamenii care se pretind cu dragoste pt semenii lor. Meditati la aceste lucruri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maica Sfanta a fost si ea foarte mult ocarata si atacata pe toate planurile. De fapt, chiar se spune ca a existat si exista inca multa dusmanie, la adresa acesteia, din partea multora.

      Ștergere
    2. 05,55 foarte corect! Ce nu intele Maria e ca Dumnezeu ii da si ei lectii de invatat. Desi ea se crede gata mantuita.Asta e lectia rabdarii. iubirii neconditionate si a toleranteu, Asta inseamna a intoarce si celalalt obraz, asa cum a spus Iisus. Lectii de viata, Maria! Trebuie sa te ridici la inaltimea rolului incredintat de Dumnezeu, asta daca ceea ce traiesti tu este din sursa divina pentru ca si necuratul poate face asemenea „minuni”.

      Ștergere
    3. 23:09, de ce inventezi? Credintele tale nu le pune asupra altora pentru ca nu reprezinta ceea ce este in fapt. Ceea ce tu crezi despre cineva este doar ceea ce tu crezi, iar asta nu inseamna ca este si adevarat. Reflecta mai bine asupra acestui lucru.

      Ștergere
    4. 11:52 e ceea ce am citit scris de Maria, nu e vorba de credinta mea. Degeaba ii iei apararea ca o disperata, ea cu mana ai a scris toate astea. De aia cenzureaza comentariile ce o dau de gol, ca asa ar mai deschide ochiii si altora. E atat de „corecta” ca nu mi-a publicat replicile la comentariile ei. E clar ca o macina constiinta!Altfel nu ar avea nimic de ascuns.

      Ștergere
    5. 23:43, iti garantez ca nimeni nu se crede "gata mantuita" precum te-ai exprimat tu.
      Disperata? Te inseli 23:43! De ce disperata? Te asigur ca nu este asa. Te intreb, de ce incrancenarea aceasta din partea ta? Esti in vreun razboi sau intrecere? Este vreun premiu sau trebuie sa fie vreun castigator? Cred ca nu ar trebui sa-ti pui problema astfel.
      Cuvantul "cenzureaza" nu este cel corect atata vreme cat unele comentarii sunt lipsite de substanta (asta ca sa nu spun josnice). Nici eu nu le-as publica, crede-ma. Sti de ce? Din respect pentru cititorii blogului. Iar Maria procedeaza corect nepublicand mesaje nesimtite.
      Ce vreau eu sa te mai intreb pe tine... De ce ai vrut sa-ti fie publicate neaparat replicile catre ea? Caci ce ai vrut sa-i spui Mariei i-ai spus. Mesajul tau a ajuns la ea. Nu asta ai vrut?

      Ștergere
    6. 01:31, hai ca o dai de gard.

      Ștergere
    7. 20:30, cauta sa-ti raspunzi tie la intrebarile pe care ti le-am pus. Daca esti sincer cu tine (si sper aceasta) raspunsurile te vor ajuta sa te cunosti mai bine.

      Ștergere
    8. 21:23 vezi ca nu sunt eu la 20.30.
      Vorbesti mult si prost. Nici tu nu crezi in „argumentele” tale. N-am de gand sa iti raspuns la vorbe goale.

      Ștergere
    9. 00:48, dar cine ti-a cerut tie parerea anonimule? Daca nu esti parte din conversatie gaseste-ti ceva de facut in caz ca nu ai.

      Ștergere
  11. Doamna Maria faptul ca acea voce radea o mai fi vorba de atac terorist?
    S-au Necuratu se bucura la cea ceface omenirea din ziua dr azi.
    Atatea crime,violuri si multe alte atrocitati. Bunul Dumnezeu sa le lumineze mintea la cei care nu mai au nimic sfant si bun in ei.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  12. "Să vezi ce-i asteapta pe oameni, asa râzând!
    Horrorul Horror,din Ţara asta Horror !"
    Sa fie un eveniment pe 1 aprilie cand isi vor face glume unora altora,si vor rade,si atunci sa-i prinda ceva tragic? Horror inseamna ca ceva va urma de groaza.. In alt mesaj ati scris,prevestim pentru Romania panica si groaza.Sunt legate aceste mesaje trebuie doar sa le deslusim.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa nu fie ceva rau de Paste Catolic?
    Dumnezeu,sa ne arate minuni?
    Sau poporul Roman,se trezeste la adevar? Se leapada de minciuna,si suferinta?

    RăspundețiȘtergere
  14. 23,04 Toata lumea are dreptul dar chiar mai mult si obligatia sa-si spuna parerea despre orice doreste.Cind nu v-om mai avea acest drept inseamna ca am reajuns in DICTATURA si nu putem sa ne mai numim CETATENI.Iar manifestatiile facute prin manipulare financiara sau politica din exterior trebue deconspirate ca atare stiind ca Romanul se caracterizeaza prin NAIVITATE,trebue deconspirate ca si abuzurile institutiilor statului sau a oamenilor care folosesc aceste institutii in interes personal.Doamna Maria sau toti am fii vinovati doar daca nu am avea nici o parere =ATITUDINE fata de ce se intimpla in aceasta Tara,abia atunci nu v-om mai fii o TARA ROMANEASCA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Cristoiu spune ca s-au facut cereri si presiuni la CNA pentru a nu se mai difuza episoadele din interviul cu Sebastian Ghita.In seara asta va fii episodul 2 la ora 21 ,in care v-a fi vorba de implicarea serviciilor secrete straine in politica interna a ROMANIEI-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Reprezentanti ai PNL-ului vor difuzarea interviului lui Cristoiu doar cu 3 SURSE.E de NOAPTEA MINTII altfel spus reprezentantii 'LIBERALISMULUI'vor CENZURA-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, de cand e Ghita sursa adevarului pentru tine? Chiar asa ai ajuns, sa crezi in vorbele unui infractor?

      Ștergere
  17. Concluzia lui Cristoiu dupa 4 ore de emisiune in seara asta la Antena 3; 1 -Ghita e mai inteligent decit pare dupa interventia socrului sau care confirma poza de pe filmul la chef cu Kovesi.2-Sintem in aceiasi situatie cu securitatea din anii 50. Si 3-actiunea serviciilor de destructurare a trusturilor de presa probabil stimulata si din exeriorul tarii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. 23,45 Cristoiu e cel mai mare ziarist al Romaniei,singurul care are curajul sa se decclare comunist si care-mi place din milioanele de comunisti vopsiti,inclusiv Io-ha-ha-nis.

    RăspundețiȘtergere
  19. Iohannis, ultima mutare în scandalul DNA. CSM a trimis la Cotroceni motivarea avizului negativ la cererea de revocare a lui Kovesi.

    http://www.gandul.info/stiri/iohannis-ultima-mutare-in-scandalul-dna-csm-a-trimis-la-cotroceni-motivarea-avizului-negativ-la-cererea-de-revocare-a-lui-kovesi-document-17067207

    RăspundețiȘtergere
  20. Ponta in seara asta;Daca as spune ADEVARUL[in sensul de tot],nu stiu daca ar fii OK

    RăspundețiȘtergere
  21. Tot in seara asta TUDOREL TOADER spune;'Realitatea este mult mai ampla,ne pregatim pentru sesizarea Curtii Constitutionale'[vizavi de revocarea lui Kovesi],iar CRISTOIU a spus ca;'Unii procurori se pricep ca si ciobanii'

    RăspundețiȘtergere
  22. Tot ieri Ministrul justitiei a spus ca luni impreuna cu prim ministrul va cere desecretizarea protocoalelor SRI-ului cu celelalte institutii ale statului.Ce va spuneam eu ,sa va puneti caschetele.

    RăspundețiȘtergere
  23. Deci indirect PONTA recunoaste ca sintem in plina EPOCA a MINCIUNII,nu degeaba am ajuns ultima tara din Europa dupa PROHIBITIA ADEVARULUI de 80 de ani.Astfel se explica de ce Romania a pierdut in ultimii 25 de ani mai mult de 5 milioane din populatie formata din 4 milioane din emigrare si peste un milion din pierderea de NATALITATE.

    RăspundețiȘtergere
  24. Lupta mare care se da nu este intre justitie si coruptie sau hotie ,ea este intre MINCIUNA si ADEVARUL- care umbla de mult cu capul spart iar minciuna- se lafaie in PALATE.
    Deci cauza HORORULUI HOROR in care ne aflam putem spune ca este una data de abdicarea de la ideile mai Spirituale care tin chiar de lipsa noastra de cultura de baza,devenita o boala cronica si molipsitoare in care ne balacim si o ingaduim de majoritate in societate.
    Spre deosebire de noi in occident minciuna este considerata foarte GRAVA si persoanele publice,politice ,prinse cu minciuna sint obligate repede sa demisioneze si sint anchetate indiferent de pozitia lor ,cum a fost cazul Clinton.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Nita Cristian patonul care a pus artificiile la Colectiv,unde au murit arsi 65 de oameni are aprobare sa plece din tara in insula Mauritius.Procesul nu e inceput si nu e nici o persoana inchisa.

    RăspundețiȘtergere
  26. Becali spune ca desi a fost achitat in cele trei dosare,ulterior un judecator si-a dat demisia din justitie pentru ca au primit ordin din exterior de la Bruxelles sa-l condamne,.Marturie facuta avocatului lui Becali si confirmata de o adresa de 4 pagini de acum 6 ani primita de la Baroso,lista pe care mai figureaza alti 8 condamnati ulerior printre care Nastase si Copos.La afirmatia lui ca asa ceva nu trebue sa faca Romania Judecatorul ia spus avocatului sau ca ROMANIA NU MAI EXISTA.Eu as spune ca acum e mai rau cu un presedinte ca asta,vinzator de c....

    RăspundețiȘtergere