miercuri, 28 martie 2018

CUTREMUR ? VA FI CUTREMUR ?


                                             Noapte de 27 -28 Martie 2018,ora 1,05 !

                                                   Dragii mei,

Iata cum evenimentele triste continua.
Parca nu erau indeajuns alunecarile grave de teren, inundatiile extreme,acum ni se mai graieste si despre un posibil CUTREMUR de pămant.
Deci,in timp ce scriam aici la articolul anterior,desi eram cu ochii pe monitor,vad in stanga mea un ecran TV, iar pe burtiera a aparut scris :

                   "Va fi Cutremur!
Iar ceea ce-a apărut scris, am auzit si grait de un glas :
                       
                      Va fi Cutremur !"

Prieteni dragi, eu stiu că la auzul acestui cuvant,intram in panica fara sa vrem. 
Dar nu trebuie ! DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI si-au facut CASĂ în ROMANIA DUHULUI SFANT, si - o vor ocroti; o vor apăra de tot răul si de toti dusmanii.
Eu nu stiu unde va fi acest posibil Cutremur si nici cand se va produce.Dar stiu că vom auzi de el ,dar ,vom fi ocrotiti de DUHUL CEL PREA SFANT si de MAICUTA noastra,PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
In viata asta scurta si grabnic trecatoare,sa nu ne temem de nimic lumesc; ci numai de BUNUL DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI ca sa nu gresim cu sau fara Voia noastra. Iar daca gresim,sa ingenunchem in faţa Sfintelor Icoane si sa cerem iertare pentru gresalele noastre,si va asigur ca vom fi iertati.
Sa traim fiecare zi dragilor, ca si cum nu am pleca din aceasta viata niciodata; si sa avem grija de suflet, ca si cum am trece la Domnul in clipa urmatoare.
Sa fim curajosi,sa ne impacam bine cu toata lumea,sa ne intarim in Credinta si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Asa Îi este bineplacut Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,si asa trebuie sa procedam ca sa ne fie bine.
                                     Cu dragoste,Maria.

                    

88 de comentarii:

  1. In multe mesaje s-a anuntat cutremur. Se pare ca planeta Pamant se va reaseza in structura si in configuratia sa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, 06:22,...toate se vor reaseza in structura si in configuratia lor, asa cum au fost menite a fi, totul se restaureaza si se innobileaza cu claritate in sincronicitate.
      Va doresc sa fiti fericiti si va ofer o cantare faina !

      https://www.youtube.com/watch?v=PT4-12wRLJs

      Doamne ajuta !

      Ștergere
  2. Sa va auda Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sm visat in aceasta noapte ca va fi inundati si va incepe Rusii cu ceva entru ca am visat ca erau revoltatii rau de tot dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Rușii“ cu LITERĂ MARE??

      Ștergere
    2. Da Rusii cu litera mare si dumnezeu cu litera mica. Nemaivorbind de APARANE si restul.

      Ștergere
  4. Sm visat in aceasta noapte ca va fi inundati si va incepe Rusii cu ceva entru ca am visat ca erau revoltatii rau de tot dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreau sa explicati mai clar,doamna,as vrea sa aflu mai multe dar nu inteleg,spuneti mai detaliat premonitiile dvs.

      Ștergere
  5. Sa ne facem case pe roti, asa ne leganam cu el fara teama ca ceva se darama!
    Dar vrabia... malai viteazu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sandule, nu-i de gluma !!!
      O sa te inghita pamantul ...

      Ștergere
  6. Doamna Maria, am o intrebare pentru dumneavoastra si nu numai, dar vreau parerea d-voastra legat de masacrarea mieilor de Paste. Ce legatura are sarbatorirea lui Isus Hristos cel vesnic viu cu macelarirea fiintelor nevinovate. Faptul ca Isus a murit nevinovat inseamna ca acum noi facem reconstituirea omorand an de an fiinte nevinovate? Mieii masacrati sunt "restanta" a primitivilor evrei inchinatori lui Yahweh-Adonai. Adica daca vrem sa ne imbuibam de Pasti cu carne de miel, ok foarte bine, dar sa nu ne mai amagim ca sarbatorim invierea lui Hristos. Bagati la matz umpleti burdihanele si bucurati-va in numele a ce vreti voi dar nu mai asociati o sarbatoare eminamente spirituala cu acest ritual criminal demonic. Asta e opinia mea. O astept pe a dumneavoastra. Multumesc. Andrei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mergi la biserica sau citește noul testament și ai sa vezi de ce.Dumnezeu a lăsat animalele pe pământ pentru hrana oamenilor.Vreiese sa manaici legume și buruieni,n-ai de cât. Fii rovegan

      Ștergere
    2. Ai dreptate. Numai animalele maninca animale. Omul nu ar trebuii sa manince animale. Stii vorba aceea "Ce maninci, aia esti" sau "esti ceea ce maninci. Am dreptate ?

      Ștergere
    3. Anonim28 martie 2018, 10:17
      Andrei, oamenii sacrifica MIEI de SFINTELE PASTI ,respectand ceea ce spune in :
      Mielul de Sfintele Pasti
      Mielul de Sfintele Pasti
      Mareste imaginea.

      De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la libertate, in vreme ce pentru crestini, Pastile inseamna trecerea de la moarte la viata.

      Mielul de Pasti la evrei

      Sarbatoarea Sfintelor Pasti a fost instituita de Dumnezeu prin Moise, inainte ca poporul evreu sa treaca prin Marea Rosie.

      Pentru ca egiptenii au refuzat sa-i elibereze pe iudei din robie, Dumnezeu a trimis asupra lor zece plagi, cea mai aspra fiind moartea celor intai nascuti. Pentru a-i feri pe iudei de aceasta pedeapsa, le-a poruncit sa sacrifice un miel si sa unga cu sangele acestuia pragurile usilor si ferestrelor. Astfel, in ziua de 14 nissan (aprilie), fiecare familie iudaica a sacrificat un miel, pe care l-a mancat cu azima (paine nedospita, deoarece nu au avut timp sa lase aluatul sa creasca) si ierburi amare. Azima este simbolul robiei, al mizeriei indurate ca robi, iar ierburile amare semnifica viata petrecuta de israeliti in timpul robiei egiptene.

      In cartea Exodului ne este relatat modul in care Dumnezeu i-a cerut lui Moise sa celebreze Pastile: "Mielul sa va fie de un an, parte barbateasca si fara meteahna, si sa luati sau un miel sau un ied, sa-l tineti pana in ziua a paisprezecea a lunii acesteia si atunci toata adunarea obstii fiilor lui Israel sa-l injunghie catre seara. Sa ia din sangele lui si sa unga amandoi usorii si pragul cel de sus al usii casei unde au sa-l manance. Si sa manance in noaptea aceea carnea lui fripta la foc; dar s-o manance cu azima si cu ierburi amare. Dar sa nu-l mancati nefript deajuns sau fiert in apa, ci sa mancati totul fript bine pe foc, si capul cu picioarele si maruntaiele.

      Ștergere
    4. 18:21, Dumnezeu nu a lasat uciderea animalelor. Ce ai citit in Biblie referitor la animale este contaminare demoniaca. Nu este corect ce scrie acolo. Dumnezeu nu cere nici ucideri dar nici nu te invata sa ucizi, insa Demonul da. Cum de nu reusesti sa faci deosebirea? Animalele nu sunt obiecte de uz personal. Sunt fiinte. Trezeste-te si identifica invataturile adaugate si contaminarile. Inima ta nu poate sa faca diferenta? Spune-mi inima ta nu simte?

      Ștergere
    5. Continuare :
      Sa nu lasati din el pe a doua zi si oasele lui sa nu le zdrobiti. Ceea ce va ramane pe a doua zi sa ardeti in foc. Sa-l mancati insa asa: sa aveti coapsele incinse, incaltamintea in picioare si toiegele in mainile voastre; si sa-l mancati cu graba, caci sunt Pastile Domnului, in noaptea aceea voi trece peste pamantul Egiptului, si voi lovi pe tot intai-nascutul in pamantul Egiptului" (Exod 12, 1-11).

      Sunt persoane care sustin ca modul celebrarii este o reminiscenta a pastorilor nomazi din Orient, care se mutau dintr-un loc in altul din cauza secetei. Ei sacrificau un miel inainte de plecare, cu credinta ca vor fi feriti de duhurile rele in timpul calatoriei. Cu sangele mielului ungeau stalpii si betele de la corturi.

      In timpul regelui Iosia, pe la jumatatea secolului al VII lea i. Hr., Pastile a devenit o sarbatoare care se oficia doar la templul din Ierusalim. Mielul nu mai era sacrificat de capul familiei, ci de un preot, iar cu sangele mielului nu mai erau unse usile caselor, ci era stropit altarul.

      In cartea Misna, in partea care poarta denumirea Pesahim, ne este descris modul in care serbau iudeii Pastile, in ultimele zile ale templului lui Irod. Din aceasta carte aflam ca mieii erau sacrificati in curtea exterioara a templului. Preotii erau aliniati pe doua randuri. Pe un rand preotii aveau un lighean de aur in mana, pe celalalt rand, aveau un lighean din argint. In aceste ligheane era strans sangele mieilor sacrificati. Ultimul preot din rand avea datoria de a stropi altarul cu sangele adunat (sangele mielului simbolizeaza eliberarea de pacate).

      Dupa ce templul din Ierusalim a fost daramat de romani, in anul 70 d.Hr., s-a adoptat celebrarea Pastelui in familie, asa cum se intampla si in prezent.

      Pastile la evrei se celebreaza timp de opt zile, in perioada 15-22 Nisan.

      Mielul de Pasti la crestini

      Pentru crestini, Sfintele Pasti este tot o trecere, insa una de la moarte la viata. Prin Pasti, noi nu comemoram eliberarea evreilor din Egipt, ci praznuim moartea si Invierea lui Hristos. Profetul Isaia, vorbind despre patima Domnului spune: "ca un miel spre junghiere s-a adus...“ (Is. 53, 7). Deci, pentru crestini, Hristos devine Mielul care Se jertfeste pentru mantuirea neamului omenesc. In Denia Prohodului se spune: "Coasta Ti-au impuns, mainile Ti-au pironit, Stapane si cu rana Ta din coasta ai vindecat neinfranarea mainilor stramosilor".

      Mielul jertfit si mancat de evrei cand serbau Pastile, era o prefigurare a Mielului lui Dumnezeu Care ridica pacatele lumii (Iesirea 12, 46) si se ofera ca hrana pentru viata vesnica. Sfantul Apostol Pavel ne indeamna sa serbam Pastile intr-o noua perspectiva: "Iata Hristos, Pastile nostru, S-a jertfit pentru noi; sa praznuim, deci, nu cu aluatul cel vechi, nici cu aluatul rautatii si al viclesugului, ci cu azimile curatiei si ale adevarului" (I Cor. 5, 7-8).

      Asadar, crestinii nu sunt datori sa taie miei de Pasti, ci sa depuna tot efortul pentru a se impartasi cu Trupul si Sangele lui Hristos in cadrul Sfintei Liturghii.

      Adrian Cocosila

      Ștergere
    6. Il rog respectuos pe anonim 18:21 sa sintetizeze pentru mine si pentru toti cei interesati motivul expus in Noul Testament pentru care Dumnezeu a lasat animalele sa ne fie pranz si cina. Multumesc.

      Ștergere
    7. ANDREI, daca ar fi după mine, eu si o gaina mi-i mila sa vad cum o taie cineva,d-apoi un mielut nevinovat.
      Dar nu pot nega ca nu cumpar carne de miel, daca gasesc la HALA de CARNE. Daca nu gasesc cumpar orice carne ptr SFINTELE PASTI si nu numai.

      Da ! DUMNEZEU ne-a lasat animalele (cele comestibile ) ca sa ne hranim. Sa ne hranim cu laptele lor, sau cu ouăle pasarilor, sa ne hranim cu carnea lor, ca doar de aceea le crestem in curtea noastra. Uite o sa-ti las o pilda din SFANTA EVANGHELIE: Şi a zis cel mai tânăr dintre ei tatălui său: Tată, dă-mi partea ce mi se cuvine din avere. Şi el le-a împărţit averea. Şi nu după multe zile, adunând toate, fiul cel mai tânăr s-a dus într-o ţară depărtată şi acolo şi-a risipit averea, trăind în desfrânări. Şi după ce a cheltuit totul, s-a făcut foamete mare în ţara aceea, şi el a început să ducă lipsă. Şi ducându-se, s-a alipit el de unul din locuitorii acelei ţări, şi acesta l-a trimis la ţarinile sale să păzească porcii. Şi dorea să-şi sature pântecele din roşcovele pe care le mâncau porcii, însă nimeni nu-i dădea. Dar, venindu-şi în sine, a zis: Câţi argaţi ai tatălui meu sunt îndestulaţi de pâine, iar eu pier aici de foame! Sculându-mă, mă voi duce la tatăl meu şi-i voi spune: Tată, am greşit la cer şi înaintea ta; Nu mai sunt vrednic să mă numesc fiul tău. Fă-mă ca pe unul din argaţii tăi. Şi, sculându-se, a venit la tatăl său. Şi încă departe fiind el, l-a văzut tatăl său şi i s-a făcut milă şi, alergând, a căzut pe grumazul lui şi l-a sărutat. Şi i-a zis fiul: Tată, am greşit la cer şi înaintea ta şi nu mai sunt vrednic să mă numesc fiul tău. Şi a zis tatăl către slugile sale: Aduceţi degrabă haina lui cea dintâi şi-l îmbrăcaţi şi daţi inel în mâna lui şi încălţăminte în picioarele lui; Şi aduceţi viţelul cel îngrăşat şi-l înjunghiaţi şi, mâncând, să ne veselim; Căci acest fiu al meu mort era şi a înviat, pierdut era şi s-a aflat. Şi au început să se veselească. Iar fiul cel mare era la ţarină. Şi când a venit şi s-a apropiat de casă, a auzit cântece şi jocuri. Şi, chemând la sine pe una dintre slugi, a întrebat ce înseamnă acestea. Iar ea i-a răspuns: Fratele tău a venit, şi tatăl tău a înjunghiat viţelul cel îngrăşat, pentru că l-a primit sănătos. Şi el s-a mâniat şi nu voia să intre; dar tatăl lui, ieşind, îl ruga. Însă el, răspunzând, a zis tatălui său: Iată, atâţia ani îţi slujesc şi niciodată n-am călcat porunca ta. Şi mie niciodată nu mi-ai dat un ied, ca să mă veselesc cu prietenii mei. Dar când a venit acest fiu al tău, care ţi-a mâncat averea cu desfrânatele, ai înjunghiat pentru el viţelul cel îngrăşat. Tatăl însă i-a zis: Fiule, tu totdeauna eşti cu mine şi toate ale mele ale tale sunt. Trebuia însă să ne veselim şi să ne bucurăm, căci fratele tău acesta mort era şi a înviat, pierdut era şi s-a aflat. (Lc. 15,12-32)

      Ștergere
    8. Ce grozavii apar in biblie. Ucidere, sange, popi care dau cu sange altarul, etc. Horor. Unde-i Dumnezeu in toate aceste obiceiuri demoniace? Ala care a cerut si i-a invatat asemenea lucruri nu este Dumnezeu ci este Satan care si-a luat numele de Dumnezeu.
      Facem raul ca sa simbolizam binele? Este o contradictie aici. Nu realizam falsul acestor actiuni nicicum???

      Ștergere
    9. Iisus Hristos a copt peste la jar si l-a dat apostolilor care ... surpriza ... erau pescari.
      Petru si Pavel, ambii, arata ca toate sunt curate pentru ca Dumnezeu le Sfinteste, Pavel merge mai departe spunand ca veganul sa nu judece pe non-vegan si invers, la fel spune si despre cei ce respecta sarbatorile si cei care nu o fac.
      Oare nu-i demoniac sa fii vegan afisand femei nud, calcand porunca lui Dumnezeu si blasfemiind Numele Lui ?
      Nu-i demoniac sa urasti pe semenii tai care au Chipul lui Dumnezeu si scanteia divina in ei, dar sa iubesti sluga omului, animalul ?
      E ca si cum ai ura fata de imparat si iubesti pe cei ce ii vor moartea.
      Curentul vegan este de origine orientala, dracii nu au nevoie de hrana si tot ucigasi si plini de ura sunt, la fel ca veganii care asculta de ei hulind Numele Creatorului a toate !
      Mai bine sa va feriti inima sa nu mancati carne de om si suflete de om.
      Tineti minte ca viermele nu moare !

      Ștergere
    10. 23:57, Andrei, oare ce ai in cap? Ce treaba are un om care nu mananca carne cu femeile nud? De unde scoti tu asta???
      Iisus nu a mancat niciodata carne (nici peste). Ce scrie in biblie este contaminare grosolana. Sunt multe lucruri adaugate de om acolo. Iisus a fost esenian iar acestia nu se atingeau de nici un fel de carne.
      Interpretezi gresit. Iubirea trebuie sa fie baza pentru toti si toate. Cand vei intelege asta?
      Un om care iubeste cu adevarat nu face deosebire intre fiinte pentru ca in toti si toate este Viata, adica Dumnezeu Adevarat nu cel care se autoproclama. Tine minte: Dumnezeu Adevarat este Iubire. Iubirea este incompatibila cu crima pentru ca a ucide inseamna demonism.

      Ștergere
    11. Binecuvantat este sufletul aceluia care n-o sa manance animale oricare ar fi ele. Daca pana la Hristos, omul prin necredinciosia lui era dexlegat la anumite bucate, dupa Hristos este mai bine sa nu le manance. Ca spune biblia :omul nu v-a trai doar cu bucate ci cu cuvantul Domnului.

      Ștergere
    12. https://www.scribd.com/document/363869493/Gabriela-Dobrescu-Dumne-zeul-Satanist-Al-Bibliei

      Ștergere
    13. 23:57Andrei ai dreptate i ceea ce spui pt ca respecti ceea ce s-a aratat prin voia Lui Dumnezeu.Acum au aparut sectantii new-agi-stii si poate unii catolici care se cred mai dumnezei decat Dumnezeu si decid ei ce e bine si ce nu.Tu mergi inainte ca si Cristi si sustine adevarul.

      Ștergere
    14. Foarte interesant link-ul anonim 00:33. Ar trebui sa citeasca cat mai multi.

      Ștergere
    15. Eu nu mănânc miel . Când văd la tv , pregătirea tăierii lor , mă ia plânsul .
      Trăiesc foarte bine și fără să mănânc aceste ființe drăgălașe .👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

      Ștergere
    16. Probabil ca Andrei se refera la asa zisi yoghini a lui Bivolaru care sunt vegetarieni,dar scumpele lor femei fac prostitutie virtuala,desfraul si bolile sunt in floare!Sa nu mai vorbim de orgoliul lor imens spiritual;dar na :) ei sunt vegetarieni si isi permit sa ii priveasca cu superioritate pe ceilalti!

      Ștergere
    17. 16:17, in cazul acesta Andrei trebuie sa inteleaga faptul ca exista oameni care aleg sa nu manance carne si nu au nimic a face cu acel Bivolaru.
      Vegetarian nu inseamna Bivolaru.
      Eu de exemplu nu mananc carne pentru ca iubesc animalele dar iubesc si plantele si nu am nimic a face cu Bivolaru. Andrei sa nu faci greseala sa pui etichete pentru ca gresesti.
      Iubirea este ceva divin si este aceeasi pentru orice fiinta.
      Soarele ne da caldura sa tuturor fiintelor, nu face diferente. Trebuie sa invatam sa iubim cu adevarat, din inima nu din minte.

      Ștergere
    18. Angel nu ai dreptate. Intr-o zi, cand vei cunoaste ce este iubirea sfanta in inima si sufletul tau vei intelege care este Adevarul.

      Ștergere
    19. https://www.scribd.com/document/365092387/Gabriela-Dobrescu-Razboiul-sfant-a-asasinat-gigantii

      Ștergere
    20. S-a creat o confuzie pe undeva, eu Andrei am scris doar doua posturi la orele 10:17 si 22:06. Restul nu-mi apartin. Si doresc sa multumesc doamnei Maria pentru raspunsul elaborat.

      Ștergere
    21. Andrei sa nu faci greseala sa pui etichete. Nu inseamna ca cel ce se hraneste vegan apartine vreunei grupari (aceasta am vrut sa transmit). Este o greseala sa gandesti astfel.

      Ștergere
    22. Andrei de la 10:17(22:06), multumim pentru clarificare! In acest caz, mesajele de la 16:46(22:36) sunt pentru cel care a postat la 23:57 si care isi spune Andrei.

      Ștergere
  7. Fraților sa facem fapte bune cât mai este timp si sa lăsăm grijile ,cu niciun chip PreaSfantul Dumnezeu nu ne va lasa doar să credem,ce este oranduit să se întâmple este pentru salvarea noastra, a sufletului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca intrebi un credincios de ce crede in religia sa, de cele mai multe ori iti raspunde sigur pe el: "Pentru ca este cea adevarata". Majoritatea credinciosilor cred ca religia lor e universala si au aceasta perceptie din cauza ca de cele mai multe ori sunt majoritari in zona unde locuiesc. Le e greu sa-si imagineze ca in alte parti ale lumii ideile lor ar fi luate in ras. Fiind invatat de mic acest lucru ii este greu sa priveasca situatia dinafara, sa-si dea seama de fapt ca e vorba de o loterie, si anume loteria nasterii. Daca te-ai nascut intr-o familie crestina vei deveni crestin, daca parintii sunt musulmani vei deveni musulman, daca parintii sunt atei la fel vor fi si copiii, si asa mai departe. De fapt religia e impusa de parinti mai mult sau mai putin constient, si au urmat-o inertial fara sa se intrebe prea mult asupra motivelor sau daca e vorba de obiceiul locului. Sa-ti pui intrebari e periculos, e mult mai comod sa urmezi o rutina. A-ti pune intrebari fundamentale este necesar dar incomod, iti va afecta relatia cu cei apropiati dar si sa-ti reevaluezi convingerile. Cam asa vad eu lucrurile legate de religie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca te-ai nascut intr-o anumita religie,sau intr-o anumita familie,nu este deloc o "loterie",nimic nu este intamplator!Faptul ca gandesti astfel,asta arata ca mai ai multe de invatat si experimentat.Mult succes!

      Ștergere
    2. Asa e,daca exista Dumnezeu,dar daca nu exista?

      Ștergere
    3. Desigur ca am de invatat. Observ ca dumneavoastra, anonimul de la ora 21:31, sunteti mai evoluat, motiv pentru care va rog sa ma ajutati a intelege mai bine, si sa-mi explicati eroarea din gandirea mea expusa in postarea de la ora 11:29. Daca doar aruncati niste vorbe cumva "de sus" nu-mi sunteti de folos. Multumesc.

      Ștergere
    4. Ceea ce ai scris acolo 11:29 este realitatea. Asa este , totul tine de locul in care te-ai nascut si/sau crescut, ai imbratisat traditia de acolo. Si sedimentandu-se in anii copilariei acesta devine un adevar greu de demolat. La unii merge spre extremism. Sa crezi ca doar cei din religia ta sunt salvati iar restul condamnati tine de infantilism si de o slaba intelegere a ceea ce se intampla in jurul tau. Anonim 21:31, dumneata mai ai multe de invatat si experimentat. Sa sti ca nu tot ce-ti spune popa la biserica din satul dumitale este si adevar. Mult succes.

      Ștergere
    5. Ceea ce ai scris acolo 11:29 este realitatea. Asa este , totul tine de locul in care te-ai nascut si/sau crescut, ai imbratisat traditia de acolo. Si sedimentandu-se in anii copilariei acesta devine un adevar greu de demolat. La unii merge spre extremism. Sa crezi ca doar cei din religia ta sunt salvati iar restul condamnati tine de infantilism si de o slaba intelegere a ceea ce se intampla in jurul tau. Anonim 21:31, dumneata mai ai multe de invatat si experimentat. Sa sti ca nu tot ce-ti spune popa la biserica din satul dumitale este si adevar. Mult succes.

      Ștergere
    6. "Religia, o fraza de dansii inventata." (M. Eminescu).

      Ștergere
    7. Cei care il scoateti pe Eminescu din context, va rog sa-i studiati putin opera ca sa nu cadeti in pacatul comunistilor cu cenzura lor mincinoasa si scoaterea din context. Eminescu nu a fost ateu, a cochetat cu o miscare foarte cunoscuta azi, dar opera sa nu are nimic ateu in ea cu exceptia unor fraze scoase din context pentru a apara un punct de vedere superficial. Cel mai bun prieten, Ion Creanga, desi vulgar, a fost diacon. Cu toate ca s-au mai vazut astfel de prietenii gen Tutea/Cioran, totusi opera integrala a lui Eminescu este marturia credintei sale.
      Daca voi vreti sa credeti ca sunteti niste celule care au evoluat spontan dintr-o supa primordiala, vulcani, extremofile, si altele, e treaba voastra.
      Eu "Nu am suficienta credinta ca sa fiu ateu" - Norman Geisler si Frank Turek.
      Poate mai cautati vre-un clip din categoria "Planeta privilegiata" sau "Pledoarie pentru un Creator".
      Studiati putin despre complexitatea ireductibila, incompatibilitatea genetica intre specii, mutatiile genetice care implica modificarea numarului de cromozomi, de ce catarii sunt sterili, etc.
      Exista printre atei foarte raspandita ideea ca nici un ateu nu ar fi atat de nebun sa devina credincios ... si totusi suntem multi !

      Ștergere
    8. Andrei incurci. Una este credinta si alta este religia.

      Eminescu nu a fost ateu caci a avut credinta. Despre religie stim ce parere a avut:

      "Religia - o frază de dânşii inventată
      Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"

      Stia el bine ce stia. Nu degeaba l-au executat.

      Ștergere
  9. Ioan Istrate:
    "04.08.17: CUTREMUR LA ORA 3 NOAPTEA - ramura de copac cu fructe NEGRE ...!?
    01.09.17: ....marele cutremur de sarbatori ....!?"

    RăspundețiȘtergere
  10. Cutremurul va fi in Romania?

    RăspundețiȘtergere
  11. unde va fi cutremur si ce magnitudine doamna MAria ca stim si noi ca sunt cateva sute de cutremure zilnic pe planeta asta

    RăspundețiȘtergere
  12. Fac astia probe la noi in oras,la sirenele pentru caz de calamitate sau Doamne fereste razboi, bombardamente,in fiecare miercuri,de la orele 10.00,dar ma intreb unde sint adaposturile notate cindva cu "A",unde sa ne ascundem?!Nimic nu e gindit in ziua de azi cu cap, sa ne fereasca Dumnezeu de orice catastrofa!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragii mei ,știți cu toții căci pământul este al Dumnezeului Pământ.și când Dumnezeu Pământul îl cutremură o face pentru îndreptarea credinței voastre către ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hotaraste-te daca este Dumnezeu sau daca este pamant. Pamantul este materie iar Dumnezeu este spirit/duh, ce alegi?.

      Ștergere
  14. Semnal de ALARMĂ: Sute de MILIOANE de euro din buget, 'premii' pentru infractori. Ce deţinuţi celebri beneficiază de DESPĂGUBIRI


    Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) trage un semnal de alarmă, după anunţul ministrului Justiţiei de a "despăgubi" deţinuţii care şi-au ispăşit pedeapsa în condiţii improprii.
    Potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO, FSANP susţine că suma totală la care s-ar ridica costurile acesui demers s-ar ridica la 370 de milioane de euro, în condiţiile unei despăgubiri de 5 euro pe zi.
    În cazul în care ministrul decide să adopte varianta a doua, de 8 euro pe zi despăgubire, atunci costurile aproape că se dublează şi ajung la 550 de milioane de euro.


    "Intenția ministrului Justiției de a 'despăgubi' infractorii aflați în penitenciare în perioada 2012-2017 are, pe lângă caracterul inoportun și imoral, o importantă influență bugetară, având în vedere numărul mare de foști deținuți care vor beneficia de cei 5-8 €/zi de detenție în condiții improprii.

    Concret, la un rulaj total al deținuților estimat pentru perioada 2012 - 2017 de 92.000 de deținuți, aceștia fiind beneficiarii, costurile totale pentru bugetul de stat se vor ridica la o sumă cuprinsă între 370 milioane € (la o despăgubire de 5€/zi/deținut) și 550 milioane € (la o despăgubire de 8€/zi/deținut) .
    În estimarea costului total am introdus o valoare mediană: nu toți deținuții beneficiari fiind în sistemul penitenciar pe întreaga durată de aplicare.

    Astfel, suma maximă care ar putea fi obținută de 1 deținut pentru această perioadă de 5 ani ar urma să fie de 9.125 € (la o despăgubire de 5€/zi/deținut) sau de 14.600 € (la o despăgubire de 8€/zi/deținut). ", se arată în comunicatul FSANP.


    Reprezentanţii sindicatului susţin că banii ar fi putut fi folosiţi "la construcția a 1.500 de școli cu 8 săli de clasă sau a 11 spitale cu 450 de paturi, educația și sănătatea fiind declarate priorități naționale."

    Tot ei au întocmit însă şi o scurtă listă cu beneficiarii celebri ai acestei măsuri, dar şi sumele pe care aceştia ar urma să le primească.

    1. Beniamin Laichici (Jianu) - condamnat pe viață pentru că a împușcat mortal cinci oameni într-o singură zi și eliberat după 22 de ani de detenție (doar ultimii 5 în condiții improprii conform dlui Toader) - despăgubireîntre 9.125 € și 14.600 €.
    2. Petru Hera Cristea - recidivist condamnat pentru viol și tâlhărie, eliberat după ce a executat 1.070 de zile de închisoare - despăgubire între 5.350 € și 8.560 €.
    3. Mircia Gutau - condamnat pentru corupție și eliberat după ce a executat 851 de zile de pedeapsă cu închisoare - despăgubire între 4.255 € și 6.808 €.
    4. Gheorghe Ștefan (zis Pinalti) - condamnat pentru corupție și eliberat după ce a executat o pedeapsă de 1.278 de zile de închisoare - despăgubire între 6.390 € și 10.224 €.
    5. Mihai Stoica (zis Meme) - condamnat pentru înșelăciune și eliberat după ce a executat 713 zile de închisoare - despăgubire între 3.565 € și 5.704 €.
    6. Mircea Băsescu - condamnat pentru trafic de influență și eliberat după ce a executat a executat 860 de zile de detenție - despăgubire între 4.300 € și 6.880 €.
    7. Nicolae Dumitru (zis Niro) - condamnat pentru trafic de influență și eliberat după ce a executat 568 de zile în detenție - despăgubire între 2.800 € și 4.544 €.
    8. Gregorian Bivolaru (zis Guru) - condamnat pentru act sexual cu un minor și eliberat după ce a executat 764 de zile de închisoare - despăgubire între 3.820 € și 6.122 €.
    9. Claudiu Sibişean - condamnat pentru infracțiuni de crimă organizată și eliberat după ce a executat 1.893 zile de inchisoare - despăgubire între 9.125 € și 14.600 €.
    10. Lucian Darie - condamnat pentru infracțiuni de pedofilie si pornografie infantilă și eliberat după ce a executat 1.218 zile închisoare - despăgubire între 6.090 € și 9.744 €.

    RăspundețiȘtergere
  15. Stie careva dintre voi ce inseamna cifre in vis?

    Cifre: 368386

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adunate dau nr. 7.
      Iata :
      Arcanul Nr. 7 este Carul de Razboi pe care l-a realizat Monada pentru a putea actiona in aceasta lume cu putere, pentru a lucra in acest camp al vietii. Este Monada deja realizata manifestandu-se prin cele 7 Corpuri ale sale. Pe de alta parte nr. 7 inseamna lupte, batalii, dificultati. "Triumful" arcanului 7 se obtine prin intermediul acestor mari lupte. Triumful se dobandeste prin auto-dominarea carului Vietii, dominandu-ne pe noi insine, stiind sa manuim propria viata, adica, dirijand in mod inteligent Carul Vietii. Nr. 7 este un nr. foarte puternic. Aci gasim efortul Sufletului, al actiunii si imaginea, raspuns sau realizat.
      Saptele este nr. Victoriei. Totusi, sa o obtinem, implica mari eforturi si amaraciuni; aceasta o vedem in cele sapte pacate capitale pe care trebuie sa le transmutam in sapte Virtuti. Nr. 7 este de asemenea eficienta, integritate, concentrare, clementa, nazuinte de viata ascendenta.
      (am o carticica a celor de la AGEAC si-i spune "Simbologie Onirica", pe care mi-am cumparat-o de multi ani si pe care o consider exceptionala; de aci am scris cate ceva despre aparitia in visul tau al acestor cifre, pe care le-am adunat si a rezultat : "7"; ar fi prea mult sa-ti scriu despre fiecare in parte...dar este posibis sa fie si pe net, nu stiu!)

      Sa auzim de bine!

      Ștergere
    2. Multumesc ptr.ca ti-ai rupt din timpul tau si mi-ai raspuns!

      Sarbatori frumoase sa ai!

      Ștergere
    3. si nu era mai simplu sa viseze direct 7 ?

      Ștergere
    4. Cu drag, 08:18 !

      Multumesc, asemenea si tie!

      Ștergere
    5. 22:05, ai ingrijoreri legate de partea financiara? Nu te mai ingrjora.

      Despre secventa 368 si secventa 386 gasesti aici:

      http://portalspiritual.com/wp-content/uploads/2015/02/Doreen-Virtue-Numere-de-inger.pdf

      Ștergere
  16. Anonim 19:52...cred ca ai gresit blogul cei care trbuie sa vada nu se uita pe acest blog;Dumnezeu exista-Marturii....

    RăspundețiȘtergere
  17. Este foarte greu sa visezi cifre,daca nu sint vechi incearca-le la loto.Curios ca sint formate doar din 3,6,8.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ptr.raspuns!

      O zi frumoasa de primavara sa ai!

      Ștergere
  18. pt 28 martie 22:08 INTREBATI DACA EXISTA SAU NU DUMNEZEU--RASPUNS:DACA EXISTA DUMNEZEU CASTIGI ETERNITATEA DACA NU CREZI NU PIERZI NIMIC-vedeti ca omului ii este teama de calamitati ? de ce? pentru ca nu stie ce-l asteapta dupa moarte-saaaau pt ca se teme de durere in caz de raniri-IN LEGATURA CU SACRIICIILE DE SF PASTI- AM MAI SPUS-UN OM ANEMIC SAU CU PROBLEME DE STOMAC SI FICAT ARE NEVOIE DE PROTEINE DAAAR MAI ALES DE VITAMINA B12 CARE NU SE GASESTE IN NICI O PLANTA-TOTUL TREBUIE FACUT CU MODERATIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:37, nu-i musai sa mananci carne caci vit. B12 (ca de altfel intreg complexul de B-uri) se gaseste in drojdia de bere. Iar cura cu drojdie de bere este foarte buna si de folos.

      https://doxologia.ro/sanatate/medicina-naturista/cura-cu-drojdie-de-bere-beneficii-administrare

      Vit. B12 se mai regaseste in oua, lapte (lactate) nu este necesar sa consumi neaparat carne.
      O regasim si in alge marine, varza murata.

      http://adevarul.ro/locale/calarasi/ce-minuni-varza-murata-singurul-aliment-vitamina-b12-curata-sangele-toxine-1_57e506195ab6550cb8e9e679/index.html

      Ștergere
    2. Daca nu crezi pierzi eternitatea si ajungi in iad!Necredinciosii sunt lepadati imediat dupa fricosi!

      Ștergere
    3. Planta care ucide 98% din celulele canceroase in doar 16 ore

      Artemisia annua (Artemisinin) sau pelinul dulce

      Cancerul, boala secolului, pare ca nu mai poate fi invinsa cu terapii medicamentoase, asa incat cele mai la indemna solutii sunt remediile naturiste.
      Planta aceasta este utilizata in mod obisnuit in medicina chineza. Ea poarta numele popular de “pelin dulce" , insa denumirea ei stiintifica este "Artemisia annua" sau “Artemisinin”. In momentul in care se amesteca cu fier, cercetatorii au descoperit ca, in decurs de 16 ore, 98% din celulele canceroase au fost ucise. A fost utilizata pe toate tipurile de cancer. Artemisinin a fost folosit in trecut ca un tratament puternic anti-malarie, dar acest studiu s-a axat in special pe actiunea ei impotriva cancerului.

      https://www.youtube.com/watch?v=1YL_cNnUEIU

      Ștergere
    4. Si eu am auzit despre aceasta planta iar din curiozitate am cumparat seminte pentru plantare,poate o sa pot ajuta pe cineva.Vindeca de asemenea paludismul.Observ ca si francezii sunt interesati de aceasta planta.
      Stati departe de mine boli nesuferite.Amin! :)

      Ștergere
    5. http://www.almeea.ro/pelinita-este-planta-minune-care-poate-ucide-98-din-celulele-canceroase-in-doar-16-ore-incredibil/

      Ștergere
    6. Cei mai puternici antioxidanţi care curăţă colonul intoxicat.

      http://adevarul.ro/locale/calarasi/cei-mai-puternici-antioxidanti-curata-colonul-intoxicat-alimente-ajuta-eliminarea-reziduurilor-organism-1_5aa674c0df52022f7578a440/index.html

      Ștergere
  19. RADIOACTIVE DUST SEND TO EASTERN EUROPE AND RUSSIA BY THE ELITES.
    (by William Mount)
    Am fost "parfumati"cu praful U-238 tarile europa de est si rusia?...,noi am fost informati ca este furtuna de nisip-praful rosu venit din sahara.
    Oare care este adevarul?...ptr ca U-238 este drumul spre iad(boli incurabile,mutatii genetice,ptr zeci de ani de acum inainte)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai avem Agentia mediului, avem laboratoare mobile care ar trebui sa ia probe, sa le analizeze si sa faca publice rezultatele. Tacerea e si ea un raspuns, dar nu intr-o democratie. Aceste institutii trebuie sa fie transparente caci sunt platite de la buget.

      Ștergere
    2. Nu este numai Uraniu 238,este un adevarat "coktail" de substante toxice foarte periculoase si extrem de otravitoare care genereaza diferite tipuri de cancer precum si multe alte boli cronice!Totul in vederea distrugerii "goymilor" platitori de taxe si impozite,sclavii jidanilor,iudeo-masonilor si khazarilor...

      Ștergere
    3. Satanistii de această dată au reușit să acopere Europa de Est și Rusia de Vest cu un praf orange, radioactiv.Zapada rosie care a cazut si peste Romania, este uraniu – U-238.

      http://beforeitsnews.com/politics/2018/03/radioactive-dust-covers-eastern-europe-russia-2990560.html

      https://www.youtube.com/watch?v=z5ObpuQi1D4

      Ștergere
    4. sunt doar afirmatiile unui cretin, nu exista dovezi ca praful orange era radioactiv

      Ștergere
  20. Doamna Maria,am o nelamurire!De ce concetatenii nostrii care serbeaza Craciunul si Anul Nou pe vechi,Sfintele Sarbatori Pascale le serbeaza odata cu noi si nu tot''pe vechi''?Care este explicatia?Multumesc frumos,cu respect si stima aceeasi Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim29 martie 2018, 16:17
    Scumpa mea, multi dintre Crestinii care sarbatoreau pe stil vechi,au trecut pe stil nou si sarbatoresc odata cu noi toti.
    Iata cateva detalii>
    SĂRBĂTORI PE STIL VECHI – Creştinii ortodocşi de rit vechi sărbătoresc Crăciunul pe 7 ianuarie
    De către ActualMM.ro - 03/01/20180674
    Distribuiți pe Facebook Distribuiți pe Twitter

    SĂRBĂTORI PE STIL VECHI Crăciunul pe stil vechi 2018. Creştinii ortodocşi de rit vechi sărbătoresc Crăciunul pe 7 ianuarie.

    Calendarul iulian sau pe stil vechi este decalat cu 13 zile faţă de calendarul oficial. Biserica Ortodoxă Română a trecut la noul calendar pe 1 octombrie 1924.
    De asemenea, creştinii ortodocşi de rit vechi sărbătoresc trecerea în noul an în noaptea din 13 spre 14 ianuarie.

    Înainte de Hristos existau două sisteme de calculare a timpului unui an: unul al egiptenilor – care era mai corect, dar nici el perfect – de 365 zile, altul, al românilor, care era de 355 zile.
    Însă, rămânea anual o diferenţă de timp de zece zile între aceste două sisteme, şi chiar între fiecare dintre ele şi calendarul solar.

    După această constatare, s-a simţit nevoia de îndreptare a lor şi a punerii lor în acord cu calendarul ceresc.
    Astfel, împăratul roman Iuliu Cezar, în anul 46 i.Hr., adopta sistemul de calcul egiptean, sistem care s-a numit „calendarul iulian”.

    Acest calendar a fost folosit de întreaga creştinătate, timp de 15 secole. Şi tot de calendarul iulian s-au servit şi Sfinţii Părinţi la Sinodul I Ecumenic de la Niceea (325), la calcularea datei Paştilor.
    Deoarece între calculul calendarului iulian de 365 de zile şi 6 ore şi cel al calendarului solar de 365 zile, 5 ore, 43 minute şi 46 secunde rezulta anual o diferenţă de 11 minute şi 14 secunde, s-a ajuns după 330 de ani la o diferenţă de trei zile (cu cât a rămas în urma calendarul iulian).

    Astfel că, în vremea Sinodului I Ecumenic, echinocţiul de primăvară se afla la 21 martie în loc de 24 martie, cât a fost în anul 46 i.Hr., când împăratul Iuliu Cezar a îndreptat calendarul.
    De atunci, Sinodul a luat ca punct de plecare în calcularea datei Paştilor, ziua de 21 martie, când a fost atunci echinocţiul de primăvară.

    Specialiştii astronomi au constatat că, şi după aceea, din 123 în 123 de ani echinocţiul de primăvară retrogradează cu o zi. Acest lucru fiind constatat de-a lungul secolelor, învăţaţii vremii – în Răsărit ca şi în Apus – au sesizat faptul şi au propus conducătorilor Bisericii îndreptarea calendarului, pentru ca tabelele pascale nu mai corespundeau cu ziua lunii pline astronomice.
    .....................................

    RăspundețiȘtergere
  22. Continuare>
    La 24 februarie 1582, papa Grigorie al XIII-lea a făcut o reforma, suprimând zece zile din calendar, astfel încât data de 5 octombrie a devenit 14 octombrie. De atunci calendarul s-a numit „gregorian” sau „stilul nou”.


    Cu toate că în anul 1923, la un congres ţinut la Constantinopol, majoritatea Bisericilor Ortodoxe a hotărât să renunţe la calendarul iulian şi să adopte calendarul gregorian, data Paştilor se calculează încă pe baza calendarului iulian, în care echinocţiul de primăvară are loc cu 13 zile mai târziu. De aici neconcordanţă cu data Paştelui din Biserica Catolică.

    Între timp, s-a constatat de către astronomi ca şi între calendarul gregorian din 1582 şi cel astronomic exista o diferenţă anuală, diferenţa care, la 3500 de ani, ar face ca şi calendarul gregorian să rămână în urmă cu o zi şi o noapte. Calendarul ortodox, îndreptat în 1924, va ţine seama şi de această diferenţă.
    Biserica noastră, făcând parte din rândul Bisericilor Ortodoxe, n-a purces singura la adoptarea calendarului gregorian, odată cu adoptarea lui de către Stat, în 1919, ci abia după Consfătuirea interortodoxă de la Constantinopol din 1923, care a hotărât îndreptarea calendarului şi în Bisericile Ortodoxe, prin suprimarea diferenţei de 13 zile cu care calendarul iulian rămăsese în urma celui îndreptat (adică 21 martie în loc de 8 martie unde ajunsese calendarul iulian).

    Data echinocţiului de primăvară de la 8 martie, la care ajunsese calendarul iulian, este adusă la 21 martie, corespunzând calendarului solar, cum stabiliseră Părinţii de la Sinodul I Ecumenic de la Niceea (325).
    Calendarul iulian îndreptat la Consfătuirea interortodoxa de la Constantinopol va deveni mai corect decât cel gregorian prin adoptarea unui nou sistem al anilor bisecţi, adăugând o zi în plus din patru în patru ani, când luna februarie va avea 29 de zile în loc de 28 zile. Prin aceasta, în calendarul ortodox îndreptat, diferenţa dintre anul solar şi cel civil este redusă – prin modul de bisectare – până la un minimum de 2,02 secunde (anual), care face că abia după 42.772 de zile calendarul (îndreptat) să mai rămână în urmă cu o zi şi o noapte.

    Calendarul îndreptat, întrebuinţat de aici înainte de către ortodocşi se va numi neo-iulian sau constantinopolitan.

    Te pup si te imbratisez cu mult drag scumpa mea/.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mii de multumiri si imbratisari;Sfintele sarbatori sa va/sa ne aduca bucurie,sanatate,pace si liniste,sa ne curatim sufleteste;Duminica Floriilor sa fie plina de soare,inmiresmata;DOAMNE AJUTA-ne;Cu aceeasi stima si respect Minerva P.

      Ștergere
    2. 16:37, mentionam sursa?!

      Ștergere
  23. 29 martie 14:52-m-am documentat serios prin meseria de farmacist-DROJDIA DE BERE SE IA CU MARE GRIJA PT CA DETERIOREAZA FLORA INTESTINALA si o ingroasa-NU INCURAJEZ CONSUMUL DE CARNE CI NUMAI CU MODERATIE IAR OUALE SI LAPTELE NU PRODUC SUFICIENT B12-CEI BOLNAVI CARE NU AU CANCER DAR AU BOLI DE NUTRITIE SI DIGESTIVE POT CONSUMA CARNE SLABA-CU MOERATIE REPET-varza murata este sarata si nu este este indicata hipertensivilor -nu dati alternative daca nu sunteti siguri de efect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:55, consumata cum trebuie (cura) drojdia de bere favorizează refacerea florei intestinale, nicidecum nu-i aduce dauna.
      "Analiza biochimică a drojdiei de bere arată că aceasta conține aproape toată gama de aminoacizi esențiali (16 la număr), întreg complexul de vitamine B, vitaminele D, H, E, enzime minerale în formă asimilabilă, precum calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier dar și seleniu și crom, oligoelemente indispensabil vieții, proteine, lipide și glucide."

      In ce priveste varza murata:

      “Varza murată conţine mai multă vitamina C decât varza în stare crudă, ajutând la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, în varza murată se găseşte vitamina B12, fiind singurul aliment vegetal care o conţine, care încetineşte îmbătrânirea şi protejează sistemul nervos, prevenind pierderile de memorie. Mai mult decât atât, varza murată este excelentă în tratarea ulcerului, deoarece aceasta conţine vitamina U, vitamină antiulceroasă. Atât varza murată, cât şi cea crudă sunt recomandate în diete şi cure de slăbire datorită aportului caloric foarte redus. Persoanele hipotensive pot consuma zilnic câte un pahar de zeamă de varză murată, de asemenea şi persoanele care suferă de constipaţie”, explică pe blog-ul său dr. Cătălin Luca, medic internist, cu competenţă în apifitioterapie."

      "De asemenea, consumul de varză stimulează imunitatea la foarte multe forme de cancer. Varza este bogată în fitonutrienţi şi vitamine (A, C şi K), precum şi antioxidanţi naturali care previn apariţia cancerului, dar au un efect benefic şi asupra frumuseţii. “Cancerul este una dintre bolile în care consumul de varză are rezultate spectaculoase. Studiile efectuate au arătat că varza consumată în stare crudă, gătită rapid sau murată are efecte anticancerigene şi antitumorale. Dacă 3-5 zile pe săptămână consumăm 200 grame de salată de varză ne punem la adăpost de o multitudine de forme de cancer”, explică dr. Cătălin Luca."

      Ștergere
    2. Totusi nimic ce este in exces nu este bun. Atentie si la excesul de vitamina B12, caci am gasit urmatoarea informatie:

      "Excesul de vitamina B12 poate creşte riscul de dezvolare a anumitor celule canceroase în stadiu latent iar pentru persoanele diagnosticate cu cancer, hipervitaminoza poate duce la extinderea celulelor tumorale şi un risc crescut de crize de astm bronşic."

      Deci mare grija cu vitamina B12!

      Ștergere
  24. 30 martie 01:53-REPET-totul cu masura iar indicatiile de ocazie nu se potrivesc tuturor bolnavilor-mai ales cei cronici-si eu pot da sfaturi gratuite dar care pot crea mari efecte adverse -anonimul care da sfaturi despre consumul de varza murata uita ca saramura ridica tensiunea-eu am patit-o! varza cruda are si ea contrainicatii la persoanele cu boli digestive da balonare si uneori ,ca si fasolea-ocluzie intestinala-cat priveste vit B12 este adevarat ca nu trebuie indicata in exces-REPET TOTUL CU MASURA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai buna dovada este intotdeauna experienta proprie!De 30 de ani consum drojdie de bere proaspata si nu am nici o problema!Cand si cand fac pauza,dupa ritmul corpului.Mai sar cate o zi,sau o saptamana,apoi iau 3sau 4 zile la rand,cum am chef si am numai efecte pozitive de relatat!

      Ștergere
    2. 02:54, multumesc mult pentru marturisirea ta! Din experienta vin cele mai bune dovezi.
      01:16, anonimul de la 01:53 sunt cel care a recomandat varza murata iar respectivele randuri din reprezentarea din link sunt scrise de un medic. Eu de exemplu mananc varza murata si este foarte buna, am baut moare de varza si este exceptionala, nu am avut nici o problema, din contra.
      Cine poate sa nu manance carne bine face, nu avem nici un drept sa luam viata cuiva. Sa nu fim egoisti, totusi, caci toate fiintele au dreptul la viata pe planeta aceasta. Animalele nu sunt obiecte, ele sunt fiinte ca si noi. Sa nu uitam acest aspect.

      Ștergere
  25. Vitaminele care cresc viteza de dezvoltare celulara si pot ajuta dezv cancerului existent sint B9 ,B12-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. pt cancer americanii au descoperit VITAMINA B17 care se gaseste in samburii de migale amare-dar si in acest caz sunt controverse care spun ca extractul contine si acid cianiddric f toxic si proucerea acestei vitamine s-a stopat

    RăspundețiȘtergere