vineri, 16 martie 2018

21 MARTIE - TENERIFE !!!

                                       14  Martie 2018 ,ora 21,34 !

                                       Dragii mei,

În aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune doar atat:

             "21 Martie !

În aceasta clipă, ma intrebam in gandul meu ,oare ce-o fi insemnand aceasta data, si daca se va petrece ceva undeva anume.
La doar 2 minute distanta,aud glasuri bucuroase care striga :

                "Tenerifeeeeeeeeee!"


..
Prieteni dragi, cum mai sunt aproximativ 5 zile pana la 21 martie, nu ne ramane decat sa asteptam  si sa vedem daca se va intampla ceva, daca va fi in TENERIFE sau in alta parte.

Image result for tenerifeImage result for tenerife.
Să nadajduim insa ,ca va fi ceva de bine,dragii mei.
                                             Cu dragoste,Maria.

cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...
Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- .

45 de comentarii:

  1. Da,acolo merg cei cu bani,sa se relaxeze saracii,eu n-am vazut inca nici Marea Neagră!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai linistit ca si eu am 44 de ani si nu am vazut marea .

      Ștergere
    2. După părerea mea cred,ca în Temerile va avea locul cutretur care va declanșa,,monstrul" de care ne spuneati.Eu nu vreau sa comentez ca anonim dar nu am e-mail

      Ștergere
    3. Doamneee, numai rautati debitati. Si daca nu ati vazut marea pana acum e vina celor care calatoresc?
      De ce doresti cutremur la altii? Vezi sa nu fie unul si la tine. Nu pot sa cred ce suflete mici aveti ca sa nu mai vorbesc de creier.

      Ștergere
  2. am scris acum 1 an pe blog despre un vulcan submarin f activ care daca va erupe va provoca un tsunami devastator pana in AMERICA DE NORD-este monitorizat permanent

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt trei insule vulcanice dintre care 2 cu vulcani f activi-1-vulcanul Teide din insula Tenerife de peste 3700 m care este activ si acum 2-insula GRAN CANARIA cu mai multi vulcani unii in ocean-AM SCRIS UN COMENTARIU MAI DEVREME DESPRE FAPTUL CA AM SCRIS SI ACUM 1 AN DESPRE ACESTI VULCANI SI N-A APARUT MESAJUL!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 01:18 nici nu o să apară dacă nu l jignești pe președinte!!!

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=i1VsIz0nUf0

      Ștergere
    3. Care presedinte 17:04? Exista vreunul?

      Ștergere
  4. UK vor sa inceapa razboiul pe motive mincinoase fabricate de ei.Au otravit un agent secret si au dat vina rusi .S-au "desteptat"si ei ,rupi pisica in doua si o arunci in curtea vecinului. "FABRICI DOSARE MINCINOASE (sa fi credibil pe glob-spaland creierii pe toate posturile TV mapamond),ca apoi cu aliatii sa inceapa razboiul ptr instalarea New World Order.
    Marea Britanie au atatea probleme MAJORE in interiorul tarii cu miile de refugiati-intr-un singur oras Slough se vorbesc 150 de limbi straine,cu cataclismele care ameninta toata tara lor cu inundatii catastrofale.....IAR EI(cu aliatii) NU POT DORMI CUM SA INCEAPA RAZBOIUL. Trist ca odata inceput razboiul ,o sa o ia ca tavalugul la vale,Am crezut ca sunt un popor pajnic,dar ce-i mana pe ei in lupta??? Au mai facut o gafa mare in Irak,dupa ce i-a macelarit pe irakieni, a iesit Tony Blair la TV si a spus cu gurita lui: "Uuppss, am gresit,am crezut AM CREZUT ca aveau armament nuclear ,dar nu am gasit nimic, am gresit ", deci au distrus o tara degeaba ,un milion de morti,un razboi degeaba bazat pe minciuni fabricate.
    Acum vor alt razboi,iar varsare de sange,distrugeri,morti,foamete,paduchi,spitale bombardate etc.DUMNEZEULE MARE LUMINEAZA-LE MINTILE SI POTOLESTE-I DE setea DORINTA DIABOLICA DE RAZBOI .astia au prea multe "jucarii" si sa nu rugineasca se joaca cu ele in Irak,Iugoslavia etc
    In loc de fapte bune ei fac razboaie.
    SA NE RUGAM PENTRU PACE
    ps. cine seamana vant culege furtuna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu,nicio tara nu doreste razboiul,ci doar Oculta Mondiala ( formata din ''greii''planetei,cei care nu vor aparea niciodata in topul celor mai bogati din lume,cei care stau ''in spatele liniilor'' si doar''dicteaza'').Desigur,prin intermediul politicienilor de varf,aceste marionete ale lor.Ei sunt cei care doresc reducerea drastica a omenirii,pentru ca un numar mult redus de oameni poate fi sclavizat si ultra controlat.Aceasta Oculta doreste razboiul mondial cu nr.3,desigur dupa ce se vor retrage in celebrele,deja,buncare speciale.De acolo vor urmari,cu satisfactie,cred,''spectacolul''( pentru ei exista tehnologie ultrasofisticata,pe care noi nu o cunoastem inca ).Oricum,deja nu isi mai ascund intentiile,sunt siguri de planul lor,sunt siguri ca ''turma'',adica noi,oamenii obisnuiti,nu vom reactiona in niciun fel...S-ar putea sa aiba o surpriza,Dumnezeu nu poate fi pur si simplu ignorat si poate El are alte planuri cu omenirea.

      Ștergere
    2. prietene bati campii, lasa ne cu profetiile tale, aici doar maria ghoerghiu profeteste, bine ca nu te-a sters

      Ștergere
    3. anonim care zici de uk vrea razboi, sunt 100% de acord cu tine !

      Ștergere
    4. 5.12

      Uk nu au armata serioasa , barbatii sunt de alta orientare , puturosi, si beti morti .
      Anglia acum e colonizata asa cum au facut ei odata , roata se invarte , dupa moartea Reginei , totul se va destrama , printii , printisorii vor fugi in Elvetia , musulmanii vor fi la putere cu califatul lor. Nu uitati ca primar al londrei e tot un musulman . Anglia are multe porturi in care vor debarca cei ce abia asteapta semnalul .

      Ștergere
    5. Aferim doamne, 18:24 !

      Ștergere
  5. Poate pleaca Herr Iohanis in noua vacanta .HEIL TENERIFEE,TENERIFEEE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca pe acest blog sint permise orice fel de mizerii la adresa presedintelui tarii ...

      Maria Ghiorghiu, va veni ziua cind vei raspunde pentru postarile pe care le permiti !

      Ștergere
    2. duca-se ca poate asa scapam de el !

      Ștergere
    3. Mona 16 martie 2018, 15:55

      Vom vedea dupa alegerile din 2019 cine se va duce si unde ...

      Ștergere
    4. 08:21, tu realizezi ce ai scris???? O sa te trezesti la realitate la momentu respectiv.

      Ștergere
    5. 15:41, tu vorbesti? Fa-ti o verificare a constiintei inainte.

      Ștergere
    6. Ai dreptate Mona .E mai bun Dragnea cu iubita(care o să devină PRIMA DOAMNĂ)care e mai mică ca propria fiică . Normal ar fi fost să se căsătorească cu băiatul lui Dragnea NU CU DRAGNEA !!! Dumneavoastră dna Maria ce părere aveți ????

      Ștergere
    7. Dar ce ai mai, 21:05? Ce-i cu tine? Esti gelos pe Dragnea? Ei bravo! Sau daca esti o ea ti-e ciuda ca nu vei fi tu prima doamna? Mai, dar ce ai patit? Fiecare are locul lui pe lumea aceasta, iar pe asta nu-l stabilesti dumneata. Ar trebui sa sti ca iubirea nu are varsta.
      Iubirea sustine intotdeauna pe cand conservatorismul distruge. Iubirea da viata pe cand invidia te mananca pe dilauntru precum un vierme. Lasa oamenii in pace sa-si faca viata fiecare cum crede de cuviinta nu tot comenta ca o baba invidioasa. Invata sa te bucuri de viata si de iubire si ai sa vezi ca totul se schimba iar astfel te scapi si de invidie si gelozie.

      Ștergere
    8. Anonim 21:38 asta ai înțeles tu ??? Vai de capul tău !!!

      Ștergere
    9. 21:38 daca aia e iubire, dintre Dragnea si primul copil, pardon, prima doamna atunci am ajuns rau de tot. La 30 de ani, Dragnea era satul de viata cand se nastea fatuca asta ambitioasa. Sa nu-mi spui ca una de 25 de ani crede in „valorile” PSD ca ma bufneste rasul!E clar ca ambitia o mana din spate, vrea sa ajunga departe si pentru asta se catara pe umerii lui Daddy!Nu-i proasta deloc!

      Ștergere
    10. 22:46, 00:11 cat va mai place sa judecati. Habar nu aveti ce inseamna acest sentiment unic. Habar nu aveti cine este omul pe planeta aceasta, habar nu aveti cine sunteti voi si de ce ati venit pe acest pamant. Dar din nestiinta voastra va place sa judecati. Vai de voi, aceasta trebuie sa stiti.

      Ștergere
  6. 5 12Foarte corect ce ai scris.Ai surprins niste aspecte care altora le scapa.Unii nu vad adevaratele cauze ale unor situatii si sunt usor de manipulat.Asa s-a intamplat si cu Iisus ,dupa ce i-a invatat ,i-a vindecat si a facut atatea minuni ,oamenii au cerut sa-Lrastigneasca.Asa se intampla si astazi,unii nu stiu sa discearna adevarul de minciuna , binele de rau,dreptatea de nedreptate( vezi cazurile lui Vadim T Becali cand unii mai neintelepti usor de manipulat i-au facut pe acestia nebuni ,desi mai intelepti decat barfitorii lor).Deci ,cei rai si vicleni care conduc lumea manipuleaza marea masa a "neinteleptilor" cu ajutorul carora isi pun planurile in aplicare apoi se plang(vezi cazul"Rezist")Singura credinta in Dumnezeu lumineaza mintea oamenilor,singura cale a Binelui!Doamne IISUSE HRISTOASE lumineaza mintile oamenilor spre Mantuirea lor!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vocile erau vesele !!! Probabil o să fie ceva de bine .

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau sa spun, dar in Tenerife merg doar cei bogati, bani , sex, prostitute, distractie, deci acolo Este imparatia lui Satana , se maninca bine se bea bine, o sticla de sampanie costa chiar 10.000 euro , deci acolo este distractie si sex, asa ca Dumnezeu sa ma ierte, dar cu cit vor fi mai putine persoane care traiesc farà frica de Dumnezeu cu atita mai bine pentru umanitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.43 si spui ca tu faci parte din „umanitate”? :))

      Ștergere
    2. Asta e comentariu de om crestin. Din cauza celor ca dumneata apar ateii. Dumnezeu sa te ierte.

      Ștergere
    3. Anonim 13:43, asta e iubirea fata de aproapele care ai invatat-o la biserica? Asa ai invatat tu ca trebuie sa-ti iubesti aproapele, dorindu-i pieirea? Sti dumneata ce oameni sunt in Tenerife? Ai stabilit dumneata ca acolo sunt pacatosi si gata ai pus bifa, sa piara. Dar duminica mergeti la liturghie, asa-i? Si va rugati si tineti post. Chiar in post dumneata doresti "pacatosilor" sa dispara. Sunteti crestin cu numele, nu cu inima. Dar nu va ingrijorati, ca dumneata sunt mare parte dintre asa zisii crestini. Si ma gandesc ca ascedeti la mantuire, nu-i asa?

      Ștergere
    4. Draga anonimule credincios 18:48 da-mi voie sa iti spun ca esti prost de bubui! Vb fara sa cunosti absolut nimic. Cred va abia sti care este capitala tarii in care stai. Locuiesc in Tenerife! Si nu nu este o sampanie cat visezi tu, in mamaia totul este mai scump ca aici. Mancarea este ieftina, vin aici englezii batrani si zgarciti care se bucura ca dau 1 e pe o bere. Si nu cei care locuiesc aici nu sunt destrabalati. Ba chiar au biserici si sunt muuuuuult mai credinciosi decat multi "crestini" din Romania.Oamenii muncesc aici enorm pe salarii mult mai mici decat in Spania, insula este saraca si chiar considerata defavorizata. Dar cei de aici fac rai din ce au, sunt curati, educati, cinstiti! Asa ca daca nu cunoasteti dati un pic un search pe google si aflati mai multe, inainte sa deschideti gura conectati si creierul. Ps: fata de Mamaia o camera aici o gasesti cu 50e pe noapte unele si cu 21e iar biletul de avion e ieftin dar mai bine tac sa nu dau idei prostilor ca tine

      Ștergere
  9. Cine e interesat de ultimul mesaj al Maicii Domnului pe 13 martie .Intra pe googal Gradina Maicii Domnului și pe blog Lumina pentru suflet.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ati scris despre UN TREN ÎN PERICOL DE PRABUSIRE ??? https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/un-tren-cu-38-de-vagoane-pline-cu-cherestea-a-deraiat-in-judetul-bistrita-nasaud-896001

    RăspundețiȘtergere
  11. Ati scris pe 11 martie Un tren cu 38 de vagoane pline cu cherestea a deraiat în judeţul Bistriţa-Năsăud,s-a adeverit.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa dea Bunul Dumnezeu sa auzim numai de bine doamna Maria.
    Ieri a fost la noi fulgere,tunete si o ploaie cu grindina de am crezut ca ne ia cu totul.
    Ma gandeam la norul acela negru asa era si zic gata pana aici a fost.
    Am inteles ca este pericol la barajul de la Siriu sa umplut pana sus.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  13. Astazi Maria a postat 12 poze, cred ca nr 12 reprezinta ceva, ceva care i sa transmis de la Sfintul Duh, Sau poate reprezenta cel de al 12 ceas inaintea venirii lui Isus, Sau poate au o incarcatura Spirituala pt vindecari si convertiti Amin Ika

    RăspundețiȘtergere
  14. 15,41 unde vezi tu mizerii,Iohanis a fost de doua ori acolo,iar Herr inseamna domn,cea ce ar trebui sa fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=_vzH8dNYxfg

      :))

      Ștergere
  15. Sunt oameni simpli si credinciosi acolo,tin insula in perfecta stare pentru ca traiesc din turism.Nu trebuie sa ai chiar asa multi bani sa ajungi,dar e totusi un drum cu avionul.Vulcanul Teide erupe rar,mai periculos ar fi cel din insula. La Palma.

    RăspundețiȘtergere
  16. Oare Mariei Ghiorghiu i-a fost "aratata" emisiunea aceasta, asa cum pot unii clairvoyanti sa "vada: inainte unele "filme" !
    Iata un link pe care l-am primit si eu si am ramasfoarte surprinsa, mai ales ca nu urmaream aceasta emisiune :

    https://www.youtube.com/watch?v=yrkCjZHFI-Y

    RăspundețiȘtergere
  17. Sf.Efrem grabnic ajutator, aproape in aceeasi zi intervine dupa ce va. Rugati, Doamne ajuta!!

    RăspundețiȘtergere
  18. 20,15 Daca tot vrei tu sa 'te trezesti' ,vorba imnului,citeste ziarul 'Justitiarul Sibian' pe aceasta tema,partial il gasesti si pe internet,aviz amatorilor.

    RăspundețiȘtergere