vineri, 16 martie 2018

S - A ADEVERIT ! TRENUL A DERAIAT, S -A PRABUSIT !


                                           
                                             Dragii mei,

Scriam in urmă cu doar 5 zile,un articol cu titlul :


Dumnezeu există - Mărturii.: UN TREN ÎN PERICOL DE PRABUSIRE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../un-tren-in-pericol-de-prabusire.ht...

Translate this page
5 days ago - UN TREN ÎN PERICOL DE PRABUSIRE ??? 11 Martie 2018,ora 3,00 zori de zi ! Dragii mei, Abia daca apucasem sa atipesc cand, o lumina puternică imi arata inspre Est, o zona de munte sau deal, o zona in care ,Calea ferata este facuta exact pe marginea unei prăpăstii. Cand locomotiva trenului se ..

Şi iata dragilor că,din nefericire , asa precum am scris cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant, Trenul a deraiat; s-au imprastiat vagoanele peste tot in acea zona de munte,cum de altfel si eu am postat imagini.
Va multumesc din suflet voua tuturor celor care,imi aduceti si INFORMATIILE care adeveresc cele scrise de mine si graite de Duhul Sfant.
Sa stiti ca ma ajutati tare mult si va multumesc frumos!
Iata:


Un tren cu 38 de vagoane pline cu cherestea a deraiat în judeţul ...

https://www.digi24.ro/.../un-tren-cu-38-de-vagoane-pline-cu-cheres...

Translate this page
17 hours ago - Un tren de marfă cu 38 de vagoane pline cu cherestea a deraiat, joi seară, în judeţul Bistriţa-Năsăud, fără a exista victime. Traficul feroviar este blocat între Vişeul de Jos şi Salva. Centrul Infotrafic anunţă că traficul feroviar pe linia de cale ferată 409 este blocat, joi, seară, după ce un tren de marfă a deraiat.



Un tren cu 38 de vagoane pline cu cherestea a deraiat în judeţul Bistriţa-Năsăud


Un tren de marfă cu 38 de vagoane pline cu cherestea a deraiat, joi seară, în judeţul Bistriţa-Năsăud, fără a exista victime. Traficul feroviar este blocat între Vişeul de Jos şi Salva.
Centrul Infotrafic anunţă că traficul feroviar pe linia de cale ferată 409 este blocat, joi, seară, după ce un tren de marfă a deraiat.
”Un tren de marfă (nr.4136) cu 38 vagoane încărcate cu cherestea a deraiat între staţiile Săcel şi Beclean. Nu sunt victime”, anunţă Infotrafic.
Potrivit sursei citate, traficul feroviar este blocat între Vişeul de Jos şi Salva, iar pasagerii trenurilor rămase în linie sunt transbordaţi cu autobuzele..
Tren de marfă cu 38 de vagoane pline cu buşteni a deraiat între judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş.
.

Iata si articolul meu ,mai pe larg:

                              11 Martie 2018,ora 3,00 zori de zi !

                                        Dragii mei,

Abia daca apucasem sa atipesc cand, o lumina puternică imi arata inspre Est, o zona de munte sau deal, o zona in care ,Calea ferata este facuta exact pe marginea unei prăpăstii.
Cand locomotiva trenului se apropia, am vazut cum o parte din peretii exteriori ai Căii ferate s-au rupt,s-au prabusit.

Image result for tren imagini.
Image result for tren imagini
.
Dragii mei, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca acei calatori din acest TREN, sa fie salvati si sa  nu li se intample nimic rău.
                                    Cu dragoste,Maria

cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...
Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- .

38 de comentarii:

  1. Din pacate s-a adeverit si acest accident feroviar,ma bucur mult ca va pot ajuta intotdeauna la nevoie,dar sinele divin e cel ce lucreaza in favoarea dvs nu eu personal,Monica M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, din pacate s a adeverit... e si mai bine ca nu sunt victime, dar pagube materiale sunt si atunci la ce folos...?!

      Ștergere
  2. Bistrita-Nasaud este inspre est??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conteaza acest amanunt pe care as putea sa-l trec cu vederea???
      Asa am vayut eu in acele fractiuni de secunda. Da,e undeva spre centru ! Numai un om care este lipsit de CREDINTA poate sa puna asemenea intrebare!

      Ștergere
    2. Ce legatura are credinta cu intrebarea pe care a pus-o ?! Bucurie mare ca s-a adeverit ? Ce conteaza pagubele materiale sau vietile pierdute , important este sa functioneze relatia cu "vocea" ....nu-i asa ? Trebuie sa recunoasteti , doamna Maria ,ca satisfactia pe care o simtiti , nu prea are nimic in comun cu compasiunea si iubirea aproapelui.Dar fiecare isi duce crucea , pacatele si trufia. Domnul sa ne ajute sa vedem Calea cea Dreapta.Amin

      Ștergere
    3. Anonim16 martie 2018, 19:38
      Nu stiam ca ai puterea de a sti ce simte omul in suflet,respectiv eu. DUMNEZEU sa aiba mila de sufletul tau.

      Ștergere
    4. Dar despre CREDINTA mea d-ta de unde stii?m-am lamurit acum despre smerenia si credinta acestui blog.Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de noi toti.

      Ștergere
    5. Interesanta aceasta cu "pacatele si trufia", 19:38 !

      Ziceti ceva...

      Ștergere
    6. Maria da-le pace caci ei nu inteleg nimic. De aceea Iisus le vorbea in pilde caci daca le vorbea deslusit nu ar fi inteles nici macar 1%.

      Ștergere
    7. Am raspuns 22:42 dar nu a fost postat . Sa aibe mila Domnul de sufletele noastre .Amin

      Ștergere
    8. 19:49 esti sigur in fata Domnului de ceea ce susti ? Esti fara de pacat sa arunci cu piatra ? Mai usor cu ratacirile ,dogma este una singura ....Lidia

      Ștergere
    9. Depinde de la care zona a tarii te raportezi, pentru mine de exemplu este la est.

      Ștergere
    10. Doamna Maria,va recomand sa nu raspundeti provocatorilor care sunt de rea credinta.

      Ștergere
    11. Lidia, raspunsul la intrebarea ta este DA, am aceasta siguranta, pentru ca am ales libertatea nu robia. Adevarul este ca unii nu intelegeti decat foarte putin, dovada sta faptul ca va legati de niste amanunte nesemnificative precum copii incurcati, pierzand intregul. Pentru acestia poate ca sunt mai bune pildele, precum a facut Iisus, neavand de ales.

      Ștergere
    12. 20:09 Termina cu glumele aici pe blog.Nu te mai preface. Cel fara de pacat este Unul Singur , restul sunt baliverne si profeti falsi . Cat despre Pilde , habar nu ai cum sa le folosesti. Amanuntele fac Intregul, dar Intregul il regasesti in Amanunte.

      Ștergere
    13. 23:01, asa-i ca esti contrariat? Schimba-te si iesi din robia pacatului. Schimba-te caci se poate. Lasa mediocritatea spirituala si doreste-ti altceva. Acel altceva care sa-ti redea libertatea. Fa aceasta acum. Iesi din umbra si stai in lumina. Stai in lumina caci doar acolo este totul deslusit. Nimic ascuns sa nu mai fie in tine. Caci puterea o vei capata doar asa. Nu ai cum sa vezi mai departe daca esti limitat de umbra ta.

      Ștergere
  3. Poate fii vb.despre alt tren inspre est.De ce nu avem voie sa intrebam nimic?Oricum la sfarsitul acelui vis ati spus sa ne rugam Bunului Dumnezeu pt.acei oameni din tren.Acest tren care a deraiat era cu cherestea.deci sunt doua trenuri diferite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu visez !!! Eu le vad aievea,asa cum vedem lumina zilei !

      Ștergere
    2. Doamna Maria ,totusi sunt cam putine detalii , daca sustineti ca le vedeti " ca lumina zilei "...Exista confuzii cu est ,centru ,sud ...etc.

      Ștergere
  4. Sunteti un fenomen , d-na Maria . Nota 10 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este , cu conditia sa nu mai doreasca raul celorlalti cititori ai blogului. Castiga niste avantaje materiale cu acest blog ...nu-i asa ?

      Ștergere
    2. Poti sa apreciezi si fara sa dai note, doamna Maria nu este un copil de scoala.

      Ștergere
  5. Acea cherestea taiata din padurile noastre, oare in ce tara urma sa ajunga? Daca era pt alta tara atunci, pedeapsa asta este prea mica. Ar trebuii sa fie rasturnati si banditii si escrocii din parlament. Asa ma gandesc EU.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa cit de bune sint sinele de cale ferata,sint de pe vremea... si acelea trebuie intretinute,cu aceea incarcatura de lenne nu e de mirare,cedeaza si sinele!

    RăspundețiȘtergere
  7. Era cumva o atentionare vis-a-vis de Bistrita?! Interesant !

    RăspundețiȘtergere
  8. Din pacate doar constatam ca aveti dreptate dar.....la ce ne foloseste ?si de bine si de rau doar constatam ....la ce bun sa sti daca nu poti aplana ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa luam in considerare avertismentele venite de la Dumnezeu si ca nu sunt intamplatoare evenimentele si catastrofele care vin peste noi oamenii.

      Ștergere
  9. Probabil era mina lui Dumnezeu, care doar singur EL poate ca sa mai opreasca padurile care se tau zilnic si ies afara din tara.

    RăspundețiȘtergere
  10. Izbitor de bine seamana fotografia orientativa pusa de dvs. Cu cea din articol, e clar ca despre asta e vorba, sunt avertizari ce nu.pot fi controlate, fiecare sa se controleze pe sine, acesta e mesajul

    RăspundețiȘtergere
  11. Comentariile sunt de prisos,esenta nu vine de la "receptor". Deschide mintea si nu critica "Anonimule", din toate avem de invatat,cate ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate,acesta este si rolul Mariei, de a ne deschide ochii spre ce trebuie sa vedem.

      Ștergere
  12. Doamna Maria ne mai intrebam de ce Dumnezeu ne bate cand cu una cand cu alta.
    Mai fratilor nici ceasurile nu se potrivesc la secunda.
    Nu mai despicati firul in 20 mai bine s-ai compatimim pe acei oameni saraci care cred ca s-au speriat de moarte cand au simtit ca de rastoarna trenul.
    Toata stima si respectul doamna Maria.
    Multa rabdare.
    Bunatatea unui om se termina cand incepe obraznicia celuilalt.
    Cu mult drag doamna Maria si rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dna.Maria ,de ce vedeti nimai dezastre.Ceva bun nu se intampla?Bunuö Dumnezeu ne da si lucruri care ne aduc fericire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:49, ba da dar pentru asta trebuie ca noi sa ne schimbam in bine.

      Ștergere
    2. Depinde ce latura a mesajelor îi plac ...cele bune sau ...cele mai putin bune.

      Ștergere
    3. Raul are putere mai mare de a-l indrepta pe om decat binele. Binele si confortul duce la lenevirea spiritului uman.

      Ștergere