sâmbătă, 10 martie 2018

UN POD SAU O STRADA ASFALTATA VA CEDA , LA PRESIUNEA APELOR EXTREM DE MARI SI ÎNVOLBURATE !


                                      9 Martie 2018,ora 5,11 dimineata !

                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata foarte devreme,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare si astfel, vad stand cu ochii inchisi (eu asa vad cel mai bine )o sosea asfaltata inspre Est,posibil chiar Sud-Est, o şosea mai inalta. Soseaua părea fi deasupra unui pod, sau pur si simplu,putea sa fie locul mai inalt pe acolo.


Image result for PODURI DIN PIATRA...

Masinile circulau foarte intens pe acea strada aglomerata.
Brusc fratilor, soseaua asfaltata cedeaza,se rupe pur si simplu,iar masinile coborau acum ca intr-un subsol. 
Masinile care veneau cu viteza,soferii masinilor nu au observat ca soseaua s-a scufundat, ci mânau nebuneste intrand una după alta sub daramaturile strazii.
Asa ca in imaginea de mai jos pe care ,am luat-o de pe net ca pe un mic exemplu a ceea ce mi s-a aratat.
Image result for APELE AU DISTRUS POD IMAGINI.

Masinile toate intrau in groapa imensa ca intr-u subteran.
Daca nu mi se arata mai inainte de toate ,soseua perfecta,daca nu as fi vazut aievea cum s-a surpat,poate ca as fi inclinat sa spun ca ,asa era firesc deoarece,  era o sosea subterană.
Dar totul mi s-a aratat pas cu pas,iar drumul s-a rupt ca de pe un pod,atat de mare era groapa.
Prieteni dragi, vom auzi de o asemenea mare TRAGEDIE, dar trebuie sa ne rugam ,ca nu cumva oamenii sa-si piarda viata in aceasta prabusire a strazii.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ocroteasca pe noi toti Fiii Săi,oriunde ne-am afla pe acest Pămant.
                              Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Ar putea fii la noi cu atitea inundatii de primavara,probabilitatea ar da un riu puternic ca Muresul care trece pe sub multe poduri si drumuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce infrastructura are Romania ...nu e de mirare .

    RăspundețiȘtergere
  3. D-na Maria ati masurat vreodata zona energetica din preajma dvs. , adica a casei ? Nu e exclus sa va aflati intr-o zona cu potential energetic ca cea din anumite sate din Buzau .

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria mai scrieti-ne despre extraterestrii , e foarte interesant ce ati scris recent . Pana iese cartea mai spuneti-ne ce mananca, ce activitati au, ce doresc sa ne invete si sa ne aduca din lumea lor .

    Suntem mult in urma lor ca specie evolutiva ? Stau toti la un loc sau si ei au planete diferite in care locuiesc ca o comunitate ?
    Ei cand vin aici la noi unde stau , unde isi pun baza ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt doua carti care prezinta viata ET. Una se numeste Profetia de oe Thiaoouba si alta Design inteligent. Sint pe net,citeste si alegi una din ele

      Ștergere
    2. 23.25 multumesc , le voi cauta .

      Ștergere
  5. Doamna Maria, nu trebuie sa justificati nimanui nimic, iar acei derbedei care va jignesc, o sa-si primeasca ceea ce merita de la Dumnezeu. Va recomand sa nu cititi si sa nu publicati acele postari care vin de la oameni fara Dumnezeu. Dupa ce vor vedea ca jignirile si injuraturile nu le mai sunt publicate vor abandona acest blog si toti vom fi castigati nu numai dumneavoastra. Va rog sa nu spurcati acest blog facand public jigodismul din inima unora care se cred semenii nostri. A-i ignora este cel mai bun lucru si de asemenea va rog sa nu faceti publice atacurile la persoana, indiferent la adresa cui sunt si de la cine vin. Celor care nu pot avea un minim respect pentru ceilalti si nu au capacitatea de a se exprima civilizat, sa nu li se publice postarea. Doamna Maria, va rog sa nu mai fim agresati pe acest blog cu uraciunea din sufletul unora. Domnul sa va ocroteasca si sa va binecuvinteze, caci prin multe incercari ale vietii ati trecut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai "Anonim10 martie 2018, 22:18", gandesti ft gresit. Daca nu ai publica mesajele cuiva, acel cineva o va blestema si spurca pe dna Maria si iar asi va mai rupe o mana sau vreun picior. Daca va publica mesajele jignitoare atunci, noi il vom putea judeca pe Acela. Si eu am o idee ft mare. Sa publice mesajele celor care au cont in google pt ca sa stim cui sa ai dam raspunsul inapoi. Daca este anonym fricos, atunci cui ai voi da raspuns ?

      Ștergere
    2. 22:18, tare mult urasti viata...culoarea...etc... Te deranjeaza! Poate locul tau nu e in secolul asta(al vitezei). Te avantajeaza epoca de piatra. Ah, te atentionez: Jignirile si injuraturile au luat nastere in acelasi timp cu lumea!

      Ștergere
    3. Cicerone baga la cap !

      Se sta in anonimat tocmai pentru unii ca tine care isi permit magarii la adresa altora , apostrofari gratuite pe principiul ,,care pe care''.
      A da raspuns unui anonim sau lui Mihai Viteazu care e problema ?
      Modul in care te raportezi la semenul tau este important . Indiferent cine e pe partea cealalta a tastaturii ...ca e fricos, curajos, corect etc. asta nu iti da dreptul sa afirmi ca daca nu e ca tine ,,isi vor rupe mainile si picioarele ''. Niciodata nu stii cu ce energii te intalnesti , nu mai fa pe desteptul , e loc pentru toti in Univers.

      Ștergere
    4. 22:18 vezi-ti de pacatele tale si nu mai face pe justitiarul acolo unde nu e cazul!

      Ștergere
  6. Acum în Miami un pod s-a prăbușit peste o șosea. Nu se cunoaște numărul victimelor.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.facebook.com/spynewsromania/posts/1682869921759659

    RăspundețiȘtergere