joi, 15 martie 2018

S - A ADEVERIT DIN PĂCATE ! PODUL S - A RUPT ÎN MIAMI !


                                                       Dragii mei,

Scriam în urmă cu 5 zile,un articol cu titlul din linkul de mai jos:

un pod sau o strada asfaltata va ceda , la presiunea apelor extrem de ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../un-pod-sau-o-strada-asfaltata-va-c...

Translate this page
5 days ago - UN POD SAU O STRADA ASFALTATA VA CEDA , LA PRESIUNEA APELOR EXTREM DE MARI SI ÎNVOLBURATE ! 9 Martie 2018,ora 5,11 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata foarte devreme,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare si astfel, vad stand cu ochii inchisi (eu asa vad cel mai bine )o ...

Din nefericire dragilor, ceea ce scriam atunci ,s-a adeverit astazi din păcate.
Podul s-a rupt nu asa cum eu am crezut ,adica la presiunea apelor, ci a fost o PASARELA PIETONALA din MIAMI.
Va multumesc prieteni dragi,pentru faptul ca ,mi-ati trimis INFORMATIA,chiar daca este extrem de trista.
Imi sunteti de mare ajutor si va multumesc din suflet!
Iata si informatia trista:


VIDEO / O pasarelă s-a prăbușit în Miami, peste o șosea intens ...

https://www.libertatea.ro › Ştiri › Stiri externe

Translate this page
2 hours ago - O pasarelă pietonală s-a prăbușit în Miami peste o șosea intens circulată. Numeroase echipaje au intervenit la fața locului, mai multe mașini fiind strivite de pasarelă. Autoritățile au anunțat că cel puţin o persoană a murit şi alte şase au fost transportate la spital. UPDATE 22:17. Primul bilanţ al ...


O pasarelă pietonală s-a prăbușit în Miami peste o șosea intens circulată. Numeroase echipaje au intervenit la fața locului, mai multe mașini fiind strivite de pasarelă. Autoritățile au anunțat că cel puţin o persoană a murit şi alte şase au fost transportate la spital.
Incidentul a avut loc în apropiere de Universitatea Florida International. Pasarela s-a prăbușit peste mai multe mașini, iar mai multe persoane și-ar fi pierdut viața, potrivit CNN. Autoritățile americane nu au anunțat încă un bilanț, căci operațiunea de salvare este încă în desfășurare. De astfel, operațiunea se anunță a fi una dificilă.
Pasarela nu era încă deschisă circulației, iar cauza accidentului este încă necunoscută.
UPDATE 22:17. Primul bilanţ al victimelor este de un mort şi şase persoane rănite, care au fost transportate la spital, a anunţat prrimarul Carlos Gimenez, potrivit CNN. Acesta a mai spus că opt maşini au fost strivite de pasarelă.
UPDATE 20.43: Cel puțin șase mașini au fost strivite de pasarelă. Mai multe persoane sunt prinse sub dărâmături, însă nu este clar numărul acestora.

O pasarelă pietonală s-a prăbuşit în Miami

Mai multe persoane au murit după ce o pasarelă pietonală s-a prăbuşit în Miami, la Florida International University.
Mai multe maşini se află prinse sub construcţia de beton, care cântărește 950 de tone.
Pasarela fusese ridicată sâmbătă și se afla încă în lucru. Potrivit CNN aceasta fusesese proiectată pentru a fi utilizată cel puțin 100 de ani și să reziste la uragane puternice.

Operațiunile de salvare a persoanelor care ar putea fi prinse sub dărâmături sunt în desfășurare la această oră.
Opt persoane au fost transportate în stare gravă la spital, iar autoritățile confirmă un deces, în timp ce presa americană vorbește despre mai multe persoane care și-ar fi pierdut viața la prăbușirea pasarelei din campusul Florida International University.

Image result for o pasarela pietonala sa prabusit..
FOTO VIDEO Mai mulţi oameni au murit în Miami, Statele Unite, după prăbuşirea unei pasarele pietonale aflate în construcţie.

Iata si articolul meu,mai pe larg:

                    9 Martie 2018,ora 5,11 dimineata !

                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata foarte devreme,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare si astfel, vad stand cu ochii inchisi (eu asa vad cel mai bine )o sosea asfaltata inspre Est,posibil chiar Sud-Est, o şosea mai inalta. Soseaua părea fi deasupra unui pod, sau pur si simplu,putea sa fie locul mai inalt pe acolo.


Image result for PODURI DIN PIATRA...

Masinile circulau foarte intens pe acea strada aglomerata.
Brusc fratilor, soseaua asfaltata cedeaza,se rupe pur si simplu,iar masinile coborau acum ca intr-un subsol. 
Masinile care veneau cu viteza,soferii masinilor nu au observat ca soseaua s-a scufundat, ci mânau nebuneste intrand una după alta sub daramaturile strazii.
Asa ca in imaginea de mai jos pe care ,am luat-o de pe net ca pe un mic exemplu a ceea ce mi s-a aratat.
Image result for APELE AU DISTRUS POD IMAGINI.

Masinile toate intrau in groapa imensa ca intr-u subteran.
Daca nu mi se arata mai inainte de toate ,soseua perfecta,daca nu as fi vazut aievea cum s-a surpat,poate ca as fi inclinat sa spun ca ,asa era firesc deoarece,  era o sosea subterană.
Dar totul mi s-a aratat pas cu pas,iar drumul s-a rupt ca de pe un pod,atat de mare era groapa.
Prieteni dragi, vom auzi de o asemenea mare TRAGEDIE, dar trebuie sa ne rugam ,ca nu cumva oamenii sa-si piarda viata in aceasta prabusire a strazii.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ocroteasca pe noi toti Fiii Săi,oriunde ne-am afla pe acest Pămant.
                              Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. De vazut ! https://www.dzr.org.ro/2018-anul-in-care-statul-paralel-din-romania-va-fi-destructurat/#

    RăspundețiȘtergere
  2. Pasarela nu s-a prăbușit ,ci nu a mai fost purtată de DUMNEZEU PĂMÂNTUL.știm cu toții căci nici noi nu pășim pe pământ, ci pașii noștri sunt purtați de DUMNEZEU PĂMÂNTUL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus, am crezut la inceput ca spui in gluma, dar tu tot insisti si asta arata ca pot fi probleme cu unele conexiuni ale creierului. Si glumele au rostul si timpul lor, daca sunt spuse continuu si in orice context, nu mai sunt glume sunt doar vorbe de prost gust care irita si creeaza alte impresii despre tine.

      Ștergere
    2. Buna concluzie,bravo 07:17,o si buna!

      Ștergere
    3. Nu mă interesează impresiile despre mine

      Ștergere
    4. Madus nu glumeste...Cel putin eu asa am inteles.El a mai povestit aici pe blog despre anumite trairi cu totul deosebite,pe care le-a avut inca din copilarie,intrand in legatura cu constiinta planetei Terra.Madus a precizat atunci,ca pentru a ajunge la Dumnezeul Creator al Universului,mai intai trebuie sa facem pace cu constiinta planetei noastre ( care e VIE ! ),sa o iubim si ocrotim cu dragoste si daruire,sa rezonam cu ea,pentru ca noi suntem pentru ea ca si copiii ei.Cel putin eu asa am inteles,il rog pe Madus ca sa ma corecteze daca gresesc...PS.Am expus asa,in linii mari,ceea ce vrea Madus sa ne spuna,problema e mai complexa,el cred ca va lamuri mai bine situatia...Inca ceva : el numeste DUMNEZEUL PAMANT aceasta constiinta a planetei noastre si a explicat de nenumarate ori,ca daca nu facem pace cu ea si nu vrem sa o intelegem,nu putem sa pretindem a ajunge ''mai Sus'' si riscam chiar disparitia noastra,a omenirii.Eu il cred aici,pentru ca nu poti sa pretinzi a fi mantuit fara a intelege ca planeta e o entitate vie si trebuie tratata ca atare,cu iubire,grija si empatie fata de toate formele vii de viata de pe planeta.

      Ștergere
    5. Merci pentru intervenție 11.02.Ai înțeles ceea ce vreau să punctez.Eu nu mai încerc să mă justific în fața celorlalți pentru că depinde de nivelul fiecăruia de a înțelege lumea în care trăiește.multă sănătate îți doresc ție și celorlalți.

      Ștergere
  3. vai MADUS ce explicatii!DUMNEZEU PAMANTUL ESTE ASA DE MARET CA CEL UNIVERSAL? visezi omule

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este mult mai măreț decât voi.și pentru că nu vă ridicați la măreția lui o să primiți mereu pedepse.

      Ștergere
    2. Tu esti un specimen aparte ,esti exteriorizat asa te simti?

      Ștergere
    3. Nicidecum.sunt soț și părinte a doi copii minunați,iar toți cei din jurul meu mă iubesc și mă respectă.sunt un simplu mecanic și lucrez într-un colectiv numeros.niciodată nu mi-am ascuns credința și colegii mă respectă.

      Ștergere
  4. Maria, e prosteală pe față expresia " s-a adeverit " alăturată de diferite viziuni ce le ai,pentru că așa consideri.
    O spun pe de-a dreptul!

    Lasă pe alții să ajungă la concluzii. Nu le impune. Dacă vrei să fii corectă și imparțială.
    Este ultima dată când îți dau un sfat prietenesc. Folosește-ti capacitățile constructiv. Știi foarte bine că primești ceea ce semeni.
    Madus, e expert în exprimare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16 martie 2018, 18:10
      Nu ti-a cerut nimeni sfatul tau ! Pastreaza-l pentru tine !
      Abia astept sa vina vremea ca sa culeg ceea ce am semanat !
      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI au vazut si vad ca am semanat GRAUL cel bun. Te rog sa nu mai vii cu indicatii ! Este BLOGUL meu, si scriu ce vreau cand vreau, si cum primesc PORUNCA de la DUHUL SFANT !

      Ștergere
  5. pt 16 martie 18:10 si pt MADUS care este REPTILIAN (a recunoscut el insusi ) SI PARCA SE BUCURA SPUNAND CA NE ASTEAPTA PEDEPSE PT CA NU NE RIDICAM LA MARETIA DUMNEZEULUI UNIVERSAL-ce specie de om poti fi sa nu te bucuri de sufletele care-si doresc iubire DE SF TREIME SI MAICA DOMNULUI!

    RăspundețiȘtergere
  6. Lasa/i MADUS ! Asa imi scriu si mie ca ma bucur de TRAGEDIILE care se adeveresc ! Numai BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI cunosc inima si sufletul fiecaruia. Cu drag,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Numai BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI cunosc inima si sufletul fiecaruia."
      Mare adevăr ai spus aici!
      Chestiunea este că Dumnezeu se află în fiecare, doar că trebuie descoperit!
      Te las cu bine!
      Fiecare are propria cale de evoluție,uneori chiar de involuție, sau repetare!
      Continuând a te citi, aș bate pasul pe loc.
      Dacă uneori mi se părea interesant,datorită faptului că am găsit pe cineva care vede în nevăzut, cum am văzut și eu de extrem de multe ori, acum este prea puțin.
      Dar,și blogul acesta are rolul lui, de un început pe cale!
      Acela de a trezi interesul asupra celor nevăzute celor mai mulți.
      Totuși, cei mulți devin din ce în ce mai puțini.

      Ștergere
    2. Inainte de a ne lasa cu bine,spune-ne ce ai vazut in nevazut si de ce acum nu mai vezi!. Dupa cine sa ne para rau?(ai fost anonim sau ai folosit un nume?).toma

      Ștergere
  7. Aș pune un zâmbet larg, dar nu am emoticon!

    Multe! Dar doar evenimenteler cu impact major le-am dat atenție și care au putut fi identificate fără tăgadă!!!Altfel, în lume, se întâmplă atât de multe, iar dacă nu ai elementele exacte de a le identifica, nu poți ști la care din ele se referă
    viziunea. Deci, mă abțin!
    De regulă Anonim! Dar cine știe, ve-ȚI mai auzi de
    JE SUIS J

    Probabil că trebuia să-ți răspund de am revenit pe această pagină.
    Doar atât.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca n-am intrebat: Ce se intimpla dupa moarte?(poate stii). Toma

      Ștergere
    2. "Dumnezeu se află în fiecare"- poate insemna ca sintem urmasii unor ET care au colonizat planeta

      Ștergere