vineri, 16 martie 2018

S - A ADEVERIT DIN PĂCATE ! INCENDIUL URIAS S -A PRODUS !

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..

                                                                Dragii mei,

Scriam în urma cu doar 2 zile,un articol cu titlul :


Dumnezeu există - Mărturii.: INCENDIU URIAS ÎNSPRE VEST ! (N -V )

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../incendiu-urias-inspre-vest-n-v.htm...

Translate this page
2 days ago - INCENDIU URIAS ÎNSPRE VEST ! (N -V ). 14 Martie 2018,ora 6,12 dimineata ! Dragii mei, Treaza fiind in aceasta dimineata, vad stand in pat cu ochii inchisi,vad un INCENDIU URIAS. Fumul la acest INCENDIU era de ... Inca un INCENDIU urias,va avea loc tot inspre Nord ! Publicat de Maria Ghiorghiu la ...

Şi din nefericire dragilor, ceea ce am scris cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant, s -a adeverit astazi dimineata in judetul Suceava dar si in ARAD.
Va multumesc din suflet dragilor, pentru ca mi-ati trimis linkuri si Informatii si despre adeverirea acestui INCEDIU URIAS.
Iata:

Incendiu puternic la Broşteni. Acoperişul unui complex... - RTV.net

https://www.romaniatv.net/incendiu-puternic-la-brosteni-acoperisul...

Translate this page
7 hours ago - Cinci autospeciale ale pompierilor din Vatra Dornei şi ale servicilor voluntare intervin, vineri dimineaţa, în oraşul Broşteni, judeţul Suceava, unde acoperişul unui complex comercial a fost cuprins de un incendiu puternic.

Incendiu puternic în Broşteni. Un complex comercial a luat foc - Ziare ...

ziarero.antena3.ro › Locale

Translate this page
9 hours ago - Incendiul a cuprins acoperişul unui complex comercial din oraşul Broşteni. Este localizat şi se lucrează la lichidarea ultimelor focare. Din fericire nu s-au înregistrat victime. La faţa locului intervin cinci autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri din Vatra Dornei şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de ..
gheretă


Alertă în Arad! Un incendiu uriaș a cuprins o piață - Antena3

https://www.antena3.ro/.../alerta-in-arad-un-incendiu-urias-a-cuprin...

Translate this page
6 hours ago - Incendiu uriaș la o piață agroalimentară din Arad.Pompierii intervin pentru a stinge focul care a izbucnit la piaţa Agroalimentară Vlaicu. Desfăşurarea de forţe este una masivă, în condiţiile în care...

Incendiul de la Piața Agroalimentară Vlaicu ar fi pornit de la o gheretă

 De Ioana Costas
Reactualizat la:
5Comentarii

Incendiul de la Piața Agroalimentară Vlaicu ar fi pornit de la o gheretă
© FOTO: V. Obsitos şi V. Goran
Primele cercetări ale pompierilor în ceea ce privește stabilirea cauzei producerii incendiului de la Piața Agroalimentară indică faptul că focul ar fi pornit de la o gheretă – din interiorul halei pieței – în care se prepară langoș.
Incendiu puternic în Broşteni. Un complex comercial a luat foc 16

Ultima ora local: Incendiu puternic la Complexul comercial din ...

https://www.monitorulsv.ro › Ultima ora local

Translate this page
3 hours ago - Vineri, 16 Martie 2018 - Ultima ora: Un puternic incendiu a izbucnit in dimineata zilei de vineri la Complexul Comercial din centrul orasului Brosteni. ... partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu ...

Local: Un scurtcircuit a dus la izbucnirea unui incendiu la o fabrica de ...

https://www.monitorulsv.ro › Local

Translate this page
3 hours ago - Vineri, 16 Martie 2018 - Un incendiu izbucnit miercuri la pranz, in interiorul unei hale apartinand unei fabrici de prelucrare a lemnului, a distrus tavanul si a degradat peretii, creand pagube importante. Flacarile au izbucnit in jurul orei 11.50, incendiul fiind anuntat imediat la 112 de catre un angajat al firmei.

Incendiu puternic la Complexul comercial din Broșteni

Vineri, 16 Martie 2018 (11:05:10)de 
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a izbucnit în dimineața zilei de vineri la Complexul Comercial din centrul orașului Broșteni. Primii martori au observat flăcările în zona acoperișului, alarma la 112 fiind dată în jurul orei 5.30. La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Vatra Dornei, cu 5 autospeciale cu apă și cu o autoscară mecanică. De asemenea, acordă sprijin echipaje de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Broșteni, Crucea și Borca. Incendiul a fost localizat la acoperișul clădirii care are în jur de 1000 mp. Primele evaluări de la fața locului arată cu au ars aproximativ 1200 mp de acoperiș și 400 de mp de la etajul clădirii. Cauza incendiului este în curs de stabilire și fiecare proprietar de spațiu comercial urmează să-și evalueze pagubele suferite.


Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2018-03-16/Incendiu-puternic-la-Complexul-comercial-din-Brosteni#ixzz59uZqrp59
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook


cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...
Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- .

22 de comentarii:

  1. bună ziua
    Un alt incendiu major s-a produs la Arad. previziunea se potrivește mai degradă în legătură cu acest incendiu pentru Aradul se află în vestul țări.
    https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incendiu-puternic-in-arad-o-piata-a-fost-distrusa-de-flacari.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum se explica de ce am vazut cum INCENDIUL a fost mutat din partea xde mai sus,inspre stanga.
      Da! Chiar daca nu am scris in articol, vedeam cum o forta nevazuta muta INCENDIUL dinspre Nord, înpsre Vest.
      Din acest motiv,am mai adaugat : Nord -Vest ! Multumesc pentru Informatie.

      Ștergere
  2. Degeaba v-a dat o marire , daca acum o sa va ia de 6 ori !

    DOCUMENT - Guvernul transmite o CIRCULARĂ către primari, pentru creșterea impozitelor



    Guvernul plănuiește o creștere a impozitelor prin ”Codul finanțelor publice locale”.


    ”O adresă a Ministerului Dezvoltării Regionale, trimisă primarilor din țară, le cere acestora să-și exprime punctul de vedere cu privire la propunerea de ”stabilire a unor cote/nveluri unice la nivel național” pentru impozitele locale pe proprietate.

    Informația a fost făcută publică de colegul Florin Roman, care a băgat zâzanie între aleșii locali pentru că manevra a fost gândită de fapt de către primarii PSD care s-au văzut cu bugetele tăiate după așa-zisa revoluție fiscală. Pentru a compensa reducerea sumelor primite din impozitul pe venit, primarii PSD au cerut Guvernului să majoreze taxele locale pentru ca ei să spună după aceea că au fost obligați de lege.

    În prezent, primarii pot stabili o cotă de impozitare pentru clădiri rezidențiale între 0.08% și 0.2%. Noua propunere Ministerul Dezvoltării este o cotă unică iar primarii PSD au propus plafonul maxim de 0,2%. Asta înseamnă o creștere de trei ori a impozitelor locale pentru clădirile rezidențiale persoanelor fizice.

    Pentru clădirile nerezidențiale, acum, impozitele locale au marjă între 0,2% și 1,3%. Și aici, Ministerul Devoltării a propus o cotă unică de impozitare iar primarii au cerut nivelul maxim de 1,3% ceea ce însemnă o majorare și de șase ori a taxelor locale.

    Ceea ce PNL a avertizat, iată, se întâmplă! Harababura fiscală cu transferul contribuțiilor taie banii primăriilor din impozitul pe venit și acum primarii sunt nevoiți să majoreze taxele și impozitele locale din cauza PSD”, arată Ionel Danca, pe pagina personală de Facebook.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate domn, acesta nu este un blog pentru politica si nici un loc pentru vrajba si inversunarea politicienilor romani. Nu ne place caracterul infect al multora dintre oamenii poltici, dar macar pe acest blog am vrea sa nu-l invadeze.

      Ștergere
    2. 06:02 anonimul respectiv este un troll de la pnl+usr. Asa fac ei, paraziteza bloguri. Sufoca cu tot felul de informatii care nu au a face cu subiectul disctutat. Este plin netul cu ei. Face parte din strategia politica a celor care l-au pus sa scrie.

      Ștergere
    3. 18:34, asa este! Cu o mana iti da si cu amandoua ia.

      Ștergere
  3. Sintem rai,lumea nu se schimba,continuam sa mergem pe acelasi obiective,vremea schimbarii a inceput deja,dar nu ne lasam de lucrurile-obiceiurile vechi,de aceea se intimpla si se vor intimpla mai multe.Am inceput si anul acesta,credeam ca va fii totusi mai altcumva, mai bine ca ceilalti ani,dar nu e asa,din pacate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Video youtube

    2018 IS STRANGE Parte. 2 - Feb/March
    Deci traim ceea ce spune Maria, dar putini cred, cind vor crede ceilalti, va fi prea tirziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Degeaba ar crede daca nu-si schimba felul de a fi si nu urmeaza indemnurile Mariei la rugaciune, iubire de Dumnezeu si de semeni si la fapte bune.

      Ștergere
  5. Buna ziua Dna Maria, și celor ce vin pe acest blog. Dna Maria, voi face o remarcă importantă la una din exprimarile dv. In ultima vreme, când un mesaj se confirma in realitate, dv începeți așa: "Iată ca și acest mesaj sa împlinit cu Voia și cu Puterea lui Dumnezeu". Privind în duh și adevăr lucrurile, și din perspectiva relației lui Dumnezeu cu oamenii, aceasta expresie e total falsă. Nu știu ce ata voit sa exprimați, dar Dumnezeu nu împlineste astfel de mesaje prin puterea Lui. Tragediile, atrocitățile, tot ce este negativ, sau se întâmplă rău în omenire, nu este lucrarea și creația lui Dumnezeu.acestea se întâmplă ca El îngăduie și în atotstiiato Lui ,știe că SE POATE IINTAMPLA. Nici nu e musai să se întâmple. Actele teroriste, pot fi violuri in masa, alte atrocități, daca dv le vedeți, și apoi ceva de genul se întâmplă, dv scrieti , iată că și această sa întamplat prin puterea lui Dumnezeu?! Cris

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cris, dar potopul cine l-a dat? Mai gandeste-te.

      Ștergere
    2. Prin confirmarea (adeverìrea) evenimentelor din mesajele transmise, Maria vrea sa ne atentioneze si sa ne avertizeze ca de la Duhul Sfant sunt transmie, sa credem in Dumnezeu Tatal si sa avem credinta.Chiar daca uneori exprimarea Mariei nu este cea mai perfecta, important este mesajul ei care este in denumirea blogului si anume ca Dumnezeu Exista.

      Ștergere
    3. Anonim 17 martie și anonim 18 martie, scuze că poate o să deranjez un mod de a vedea lucrurile,pe care eu nu îl consider evoluat. Convingerea omului că Dumnezeu există nu cred că se formează prin frică și pedeapsa. Aceasta e o viziune specifica celor ce trăiau în vremea vechiului testament, viziune ce din păcate, planează asupra noastră și în aceste timpuri. Nu intenționez să discreditez nici câtuși de puțin ce face Dna Maria, doar vreau să spun că există în lume ,in noi oamenii doua viziuni. De fapt sunt doua categorii de persoane, unii cred in Dumnezeu prin iubire, alții ajung sa creadă în Dumnezeu prin frică. Și Sf părinți spun că "frica de Dumnezeu este inceîncep inteînțelepci unii". Este adevărat, este începutul, însă nu culmea înțelepciunii, care este iubirea. Cris

      Ștergere
    4. Din cauza acestor două viziuni, să crezi in dDumneze prin frică, și să crezi in Dumnezeu prin iubire, există în lume și două categorii de profeți, profeți care prezic nenorocirile, și profeți care conduc sufletele prin iubire spre Dumnezeu. In Istoria biblică ultimul profet a fost Ioan Botezătorul. El la prezentat lumii pe Cel ce avea să fie Cel care implineste legea, desavarsindu-o prin iubire. Eu consider că numai dacă am citi și am urmări modul cum a trait și a predicat Isus , vom dobandi pe o cale simplă, credință în Dumnezeu Tatăl. El este începutul și sfârșitul profețiilor. Cris

      Ștergere
    5. Cei care vin în numele lui Isus, sunt îndrumători, cei care indică un drum spre El. Citind mai bine,am observat că Dna Maria s-as-a expri corect, adică a spus că mesajele primite prin voia și puterea Lui Dumnezeu, s-au împlinit. Asta în ultimele postări. Însă era o postare mai veche in care se exprimă așa cum am spus. Am tot respectul pentru sufletul Mariei, dar nu pot să nu Remarc tendința spre autosuficienta in ce privește lucrarea ei. Duhul sfânt este cel care doar prin mesajele ce le primeste dânsa, face lucrarea cea mai măreața. De multe ori a spus asta în diferite moduri. Însă nu este așa. Cris

      Ștergere
    6. Cristi, bravoooo! 👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  6. D-na, ați auzit de probabilitate ?
    Toate previziunile dvs. sunt bazate pe probabilitatea extinsă la nivel mondial .
    În lume poate în fiecare minut se întâmplă ceva, dvs. nu faceți decât să armonizați, să corelați "previziunea" cu acel eveniment.
    Vă spun eu sigur ca D-zeu nu vă transmite moartea !!!!!
    Singurii care au acest har sunt călugării dar ei nu-şi fac popularitate !!!!
    Să auzim de bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu crezi, macar ai putea sa nu fii acid in exprimare. Maria nu obliga pe nimeni la nimic, ea doar transmite mesaje si informatii venite din lumea eterica (nevazuta).

      Ștergere
    2. 15:26, asa este! Foarte adevarat punctul tau de vedere.

      Ștergere
    3. 06:25, daca ti-ar fi placut matematica, cand fusasi eleva, acum mancai pe paine teoria probabilitatii. Dar asa, pentru tine e credibila "lumea nevazuta". Si totusi, si in acest caz ai nevoie de matemtica!

      Ștergere
    4. 15:26, ai zis bine.

      Ștergere
  7. Ati prezis anul trecut un bloc turn in flacari

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/search?updated-max=2017-08-26T23:14:00%2B03:00&max-results=7&start=18&by-date=false

    S-a adeverit azi dimineata , in sudul capitalei la un bloc cu 19 etaje :

    https://www.click.ro/news/national/incendiu-intr-un-bloc-turn-din-sudul-capitalei-oamenii-au-fost-evacuati

    RăspundețiȘtergere