marți, 6 martie 2018

OZN -URILE SI EXTRATERESTRII PE TERRA !

xxx                               
                                             6 Martie 2018,ora 6,34 dimineata !

                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste un glas care ,spune cu mare teama asa:

              "OZN -urile !
           Da! Dar mi-i frică !
              Uite-le acolo !"

Clipă în care dragilor vad înspre Apus ,mai multe umbre de OZN -uri deasupra Pămantului.
Într-o clipă ,circa 4 -5 OZN -uri sub forma a doua farfurii suprapuse erau deja pe Pămant.
În jurul OZN -urilor incep a se misca si proprietarii lor,adica ,EXTRATERESTRII.
Erau inalti aproape cat noi oamenii, si aveau bratele foarte lungi.
Din OZN -uri au coborât foarte multi Extraterestrii.
Spun aceasta ,deoarece,le vedeam umbrele trupurilor lor in luminile fosforescente si multicolore de pe suprafata Pămantului.
                                               

Image result for OZN IMAGINI EXTRATERESTRIImage result for OZN IMAGINI EXTRATERESTRI.
Asa ca in imaginile de mai sus, asa aratau luminile OZN -urilor ,numai ca,erau multicolore.
Image result for ozn cu lumini multicoloreImage result for ozn cu lumini multicolore.

La doar cativa metri distanta,vad cateva persoane umane,care înleminisera pe loc la vederea OZN-urilor.
Iar un glas spunea încontinuu, ca-i este frica de EXTRATERESTRI.
Nu trebuie ca s ane fie frica dragii mei,deoarece,EXTRATERESTRII vin pe Pămant ca o Forta a Binelui si nicidecum a raului.
Asa precum se vede in imaginea de mai jos, asa mi s-a intamplat si mie acum 18 ani,cand am fost rapita de EXTRATERESTRI la ora 12 noaptea, eu fiind ,in bucataria de la bloc la etajul trei.
Auzeam un bâzâit strident si vedeam deasupra mea un OZN imens,nu mai existau ziduri ci numai un CER de noapte cu un OZN imens care,si-a deschis trapa de sub el,a trimis la circa 2 metri pana la mine o raza mare ,rosie si fosforescenta care m-a atras ca un magnet in interiorul NAVEI. Nu am avut timp ca sa realizez ceea ce se intampla.
Exact ca in imaginea de mai jos, eram intinsa pe o masa lunga din inox,iar 4 EXTRATERESTRI erau in jurul meu si ma examinau.
Peretii incaperii OZN -ului erau din oglinzi taiate sub forma de triunghi ascutit ,nu mai mare decat palma noastra.
Eram intinsa pe masa asa cum am venit pe lume, si mai eram legata de mijloc cu o sfoara de canepa împletita in 5 ,in 6 ,atat era de groasa.

Image result for OZN IMAGINI EXTRATERESTRI.

Cand am dorit ca sa ma ridic de masa,atunci m-am vazut goala si legata de mijloc, m-am vazut in oglinzile de peste tot din acea incapere.
Doi EXTRATERESTRI au venit in stanga mea,iar doi erau in dreapta mea. Si chiar erau inalti ca noi oamenii,iar pielea lor,avea culoarea cenusii mai deschise la culoare.
Image result for OZN IMAGINI EXTRATERESTRI.

Cei din stanga mea s-au indreptat spre o masa ,unde tineau niste recipiente, din plastic probabil.
Unul dintre ei imi prepara un cocktail ,si-l vad cum amesteca in pahar. În clipa urmatoare vine cu paharul spre mine si-mi spune fara cuvinte:

                 "Bea ! 
Iar eu i-am raspuns in gandul meu, ca nu vreau sa beau.
Atunci m-au ridicat pe de la spate,moment in care ,am vazut ca eram legata cu sfoara groasa de un cui masiv din mijlocul mesei,cui pe care ,nu-l simteam deloc in spate.
Mi-au pus paharul la gura si mi l-au turnat putin cate putin pe gat, pana ce am baut tot.
Era ceva cleios cu gust de var, cu gust de nisip, etc. Nu era bun deloc, dar trebuia ca sa-l inghit fortat.
După acest moment nu-mi mai amintesc nimic,decat ca,am revent in fotoliul meu din bucatarie,iar impactul cu fotoliul a fost de parca as fi cazut din copac.
Din acea seara a anilor 2000 su 2001, am inceput sa-i vad cat mai des pe ai nostri Prieteni. Cand voiam ca sa-i vad,era indeajuns ca sa privesc Cerul cu ochii inchisi,si-i vedeam ,ne salutam fara cuvinte,doar cu gandul.
Asa este si in prezent. Pot sa.i vad oricand doresc si sa le transmit ce doresc.
Dar iata ce ne spune un glas ,chiar acum:

              "OZN -urile vor veni la timp !"

Da fratilor, OZN -urile vor veni la timpul si la momentul potrivit ca sa salveze omenirea de la autodistrugere.
Sa ne asteptam la mari schimbari ,in Romania mai intai si-apoi in lumea intreaga.  
Iata:

extraterestrii vin ca o forţă a binelui ,si - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-vin-ca-o-forta-binelu...

Translate this page
Feb 15, 2017 - EXTRATERESTRII VIN CA O FORŢĂ A BINELUI ,SI NICIDECUM CA O FORŢĂ A RĂULUI ! EXTRATERESTRII VOR SALVA OMENIREA , DE LA AUTODISTRUGERE ! ATENŢIE !!! Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc ...
You've visited this page many times. Last visit: 1/14/18

Dumnezeu există - Mărturii.: EXTRATERESTRII ! LUATI AMINTE !!! EI ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-luati-aminte-ei-vin.ht...

Translate this page
Feb 5, 2018 - xx 5 Februarie 2018,ora 7,06 ! Dragii mei, În aceasta dimineata,treaza fiind,aud glas care spune asa la Imperativ: Luaţi aminte !!! Trebuie ţinut minte ! Extraterestrii nu vin ca o Forţă a Răului ! Ei vin sa-şi arate dragostea faţă de pământeni ! Extraterestrii vin ca o Forţă a Binelui asupra Urii , si spre înmultirea ...

222 de comentarii:

  1. Ati pus si intrebarea cand vor veni extraterestrii? Intrebatii in gand si vedeti daca va răspund ..comunicati cu ei daca tot aveti capacitatea asta..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraterestrii sunt o diversiune moderna pentru mintile slabe si/sau neinformate adica sunt civilizatiile decazute dinaintea lui Adam 《《《Duhul Sfant》》》 prin Profeti le spune draci si vin din interiorul pamantului(nu de pe alte planete) prin deschiderile polare inclusiv vechile portaluri sapate...cine stie intelege cine nu vor fi pacaliti si vor pierde toate cele sfinte de la Iisus Hristos... mai inainte de toate informati-va corect caci episodul actual cu minciunile astea moderne despre extraterestrii sunt stiute si cunoscute in detaliu!!! |||de mii de ani||| Asa ca nimic nou decât NAIVITATEA UMANA si lipsa de credintă Adevărata ca impiedica accesul la informatia corectă

      Ștergere
    2. Anonim6 martie 2018, 23:13
      Te inseli amarnic ! Sunte mult mai buni la suflet ,decat oamenii care îi batjocoresc ! Ei vin cu intentii bune, iar unii pămanteni nu numai ca spun ca ei nu ar exista,ci spun ca daca ei exista sunt DRACI. Total gresit ! DRACII sunt DRACI,si crede-ma ca nu ai vrea sa stai faţă in faţă cu ei, cum am stat eu,iar aceste fiinte extrem de inteligente sunt CREATIA DIVINITATII. Ai vrea tu sa fii macar la degetul mic al EXTRATERESTRILOR ! Dar nu esti !

      Ștergere
    3. 23 28D- na Maria ,daca acestia ar fi buni nu ar face experimente dureroase si umilitoare pe oameni.Ei nu au suflet nu au iubire au numai inteligenta. Iubirea este de la Domnul dar ei nu sunt ai lui Dumnului ci ai satanei.Sunteti prinsa in capcana lor dupa ce va rapit.Fiti sincera Domnul Iisus ar face asa ceva cu oamenii?Nicidecum!Ei au un plan malefic, iar mesajele sunt de la ei nu de la Duhul Sfant.Nu puteti sa acceptati adevarul pt ca sunteti conectata cu mintea la ei.Daca ar fi de la Dumnezeu nu s-ar fi purtat in mod dureros si umilitor cu cei rapiti ci cu dragoste si bunavointa asa cum fac sfintii.Acestia sunt deci entitati malefice periculoase.Doamne Iisuse Hristoase apara pe poporul Tau!Amin!

      Ștergere
    4. Doamna Maria, sunt atatia oameni pe aici care daca s-ar intalni si ar conversa cu extraterestri ar face rasa umana de rusine. Ba mai mult, acei oameni (superiori noua), veniti de pe planete mult mai evoluate decat planeta Pamant, ar putea crede ca toti oamenii sunt asa de inchistati in niste idei preconcepute si cu mintea atat de opaca. Sincer, mi-e rusine sa vad incapacitatea unora de a rationa. Doamne inapoiati si primitivi mai putem fi in gandire.

      Ștergere
    5. Domnul nostru IIsus sa ne protejeze pe toti!
      Si eu am cunoscut o batranica care i s-a impus-spunea ea de ingerii Domnului-sa vindece bolnavii.Cu toate ca ea a refuzat la inceput spunand ca e prea batrana sa faca aceast lucru;doua saptamani,batranica a zacut intr-un fel de paralizie,iar apoi a acceptat.Mi-a spus ca i s-a introdus in creier un fel de cip si ca nu mai avea creierul de dinainte(chiar asa s-a exprimat)am vazut personal semnul ramas la tampla.Multe fenomene supranaturale se petreceau cu ea si in preajma ei!
      Eu am plecat din tara,nu am mai avut contact cu ea si cred ca batranica a plecat din aceasta lume.
      Eu cred ca acesti oameni nu mai au vointa proprie!

      Ștergere
    6. Anonim 23:13...ai mare dreptate.extraterestrii sunt dracii,dar cine e nebun sa creada sa creada,nici eu nici si nici altii nu ar trebui sa ne spargem piepturile cu astfel de oameni...
      Doamne cat ma fac sa rad,auzi extraterestrii ne vor binele...duceti-va mai oamenilor cititi sf scriptura,evangheliile,predici de la sfintii parintii si preotii actuali si nu m-ai debitati prostii,asteptati voi in continuare pe extraterestri ca atunci cand or aparea de bucurie va vor pupa,aoleu mor de ras😋

      Ștergere
    7. Omul nu este centrul universului. Poate realizati inainte sa emiteti tot felul de concluzii.
      Nu suntem numai noi in acest univers. Sa nu dam verdicte cine este inger si cine demon daca nu cunoastem mai nimic. Nu suntem nici pe departe detinatorii Adevarului Absolut. In rest, o gramada de scrieri, care mai de care...

      Ștergere
    8. 10:48Ai perfecta dreptate,dar nu e cazul sa convingem pe nimeni pt ca lumina sau intunericul e inlauntru fiecaruia si fiecare are convingerea sa:Unii au ramas in credinta Lui Iisus Mantuitorul credinciosilor altii cred in salvarea omului prin ET(demoni).Nu e de mirare pt ca insusi Iisus ne-a spus ca pe pamant sunt si fii Lui Dumnezeu si fii satanei(cei mandrii si cei rai-vezi Daniel cap.12/10.Chiar lui Petrache Lupu Dumnezeu i-a descoperit ca pe pamant jumatate din oameni sunt buni ,jumatate rai asa cum sunt toate contrariile:zi-noapte adevar-minciuna,drept-nedrept etc.Asa ca e f. greu sau imposibil sa-convingi pt ca ei fac parte din din alta lume avand alt duh care le dicteaza convigerile.Ei jignesc pe Mantuitorul nostru care a murit pe cruce pt salvarea omului iar ei asteapta pe demoni sa-i invete si sa-i mantuiasca.Domnul Iisus sa judece cu dreptate!Slava Sfintei Treimi in vecii vecilor!Amin!

      Ștergere
    9. Angel, tu nu-L cunosti pe EL. Vorbesti din carti. Viata nu are limite. Este atat de nascatoare in divese forme incat nu putem cuprinde.

      Ștergere
    10. 10:57...ai dreptate,asta e,fiecare sa creada in ce vrea,dar sa se gandeasca foarte bine,ca la vremea de apoi oamenii vor da socoteala in fata lui dumnezeu pt orice fapta si orice gand

      Ștergere
  2. Si viziunile de cand le ai, tot de atunci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va puteau examina imbracata , nu va puteau da acea licoare direct fara sa va mai tina pe masa ?

      Ștergere
  3. Interesanta experienta ai avut cu extraterestri...as vrea si eu sa pot comunica cu ei cu cei pozitivi , ce ar trebui sa fac sau sa spun?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le zambesti,daca mai apuci!Ca sa mai spui ceva nu te tin balamalele!😊

      Ștergere
    2. 😊23:34, mortal !

      Ștergere
    3. Comunicarea lor este telepatica, prin gandire asa cum si noi oamenii de pe pamant mai comunicam uneori telepatic (prin transmitere de ganduri), de aceea am si inventat cuvantul telepatie. Ce ar trebui sa spui?. Ca te bucuri de sosirea lor si sa-i rogi sa ne ajute sa devenim si noi o rasa umana superioara, sa stim sa folosim si noi antigravitatia si energiile universului ca sa nu mai fim nevoiti sa folosim forta fizica a corpului uman si sa ne ajute sa descoperim tehnologii prin care sa nu mai distrugem planeta care ne asigura viata. Sa speram ca extraterestrii se vor intalni cu oameni care au capacitatea de a purta o conversatie decenta, nu cu oameni care ar fi trebuit sa traiasca cel putin cu un secol in urma.

      Ștergere
    4. 22:53Daca ii rogi o sa te dezbrace si pe tine si o sa te "cinsteasca" cu un pahar de"maglavaitz".Mai bine zi Doamne fereste!

      Ștergere
  4. Maria, chiar ai fost rapita de extraterestri ?Nu pot sa cred!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! Mai multe detalii si mult mai multe trairi despre EXTRATERESTRI si cu EXTRATERESTRI vor fi in cartea care o voi lansa după SFINTELE PASTI- VIATA EXTRATERESTRA !

      Ștergere
  5. Sa inteleg ca după ce citim cartea Vin extraterestrii după Sfintele Pasti ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria nu spun cu rautate dar nu stiu ce sa mai cred viziunile sunt de la extra teresti sau de la duhul sfint daca spuneti ca va dat ceva sa beti inseamna ca ei va spun tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😊23:18, mortal !

      Ștergere
    2. Normal anonim 23:18...daca ea debiteaza de extraterestrii ca ne vor binele iti dai seama cat o duce capul pe ea sau pe unii...doamne iarta-i ca nu stiu ce fac sau gandesc

      Ștergere
    3. Cristian, dar tu sti ce faci sau ce gandesti? Dupa cum ai scris, doar crezi ca sti, dar nu sti nimic.

      Ștergere
    4. Eu cred si stiu ce am auzit din scripturi,carti de la sfintii parinti,predici de la preotii actuali...

      Ștergere
    5. Raileanu, perfect adevarat. La inceput acordam atentie la aceste mesaje. Cand am vazut ca o da in SF...mi-am zis: gata! Credibilitate zero!!!

      Ștergere
    6. Nu-i destul Cristian!

      Ștergere
  7. Voi ăstia care luati in bășcălie pe Maria si Duhul Sfânt ve-ti da socoteala la venirea lui Hristos..îmi pare rău ca va dau vestea dar El vine in curand..Si o sa vedeti atunci cand o sa dati ochii cu el..mai bine caiti-va de vorbele voastre acum..Nu Mai Timp..Sa Terminat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cu Isus sa dau ochii,nu m-as speria asa rau,cu conditia sa stiu sigur ca e el si nu alalalt! Si ce s-a terminat?Timpul? Timp e destul!Si de ce sa ne caim ? Ca n-am crezut in extraterestrii? Eu personal,o sa-i cer scuze si nu cred ca se supara.Ca,daca se supara nu-i bine!Dar o sa treaca si asta!Insa stiu ca el stie de gluma!Sau?

      Ștergere
    2. 23:38, vei da tu socoteala pentru inselare. De cait nu te caiesti. Mai vii si spui sa credem in maria (muritoarea). Dar cu Maica SFanta ce facem? Ce aberatii!!!

      Ștergere
    3. 23:38 si de aia nu mai poti sa dormi tu, de grija noastra? Vezi ca si prostia se plateste scump, „sfintia ta”!

      Ștergere
    4. Vă rog,nu vă mai bateți joc de D-na. Maria! Nu vă obligă nimeni să credeți!Maria H

      Ștergere
    5. Ai nu spune sti tu precis. Nimeni nu detine adevarul absolut, ma refer la oameni, nu L mai bagati pe Isus in toate prostiile voastre si nu L mai faceti raspunzator pentru nenorocirile voastre. Fiecare este raspunzator de faptele lui. De unde sti cine va da si cine nu socoteala?

      Ștergere
    6. O sa-l rugam sa ne ierte ca am crezut in El (Iisus) si nu am crezut in extraterestri.

      Ștergere
    7. 6:43Ai creerul spalat de poti debita o tampenie ca asta .ET au murit pe cruce sau IISUS dupa ce i-a invatat pe oameni descoperindu - le Adevarul?Nu ma mira prea mult convingerile rautaceoase si nedrepte ale unora caci asa sunt demonii ,nu iubesc pe Iisus si adevarul sau caci sfarsitul lor e iadul-pieirea!Domnul Iisus sa aiba in pazaSa pe toti care-L iubesc pe EL si cuvintele
      Sale!Amin!

      Ștergere
    8. Angel ai vrut sa spui "creierul"...

      Ștergere
  8. De cand ai viziunile astea, de cand te-au rapit extraterestrii?

    RăspundețiȘtergere
  9. D-NA MARIA-CUM ATI ACCEPTAT SA VA LEGE CU ACEA SFOARA SI SA VA DEA SA BETI ACEL LICHID?---IMPOTRIVA VOINTEI D-STRA---PT CA ATI SPUS CLAAAAR CA NU VRETI SA BETI ACEL LICHID---CINE ARE DREPTUL DE SUPUNERE CA NICI DUMNEZEU NU FACE ASA CEVA--EL ESTE ARBITRU-duhovnicii cunoscuti de mine inclusiv pr CLEOPA nu au avut cuvinte de lauda la adresa acestor creaturi-EI FAC EXPERIENTE GENETICE PE OAMENI--NU AU SENTIMENTE ASA MI-AU SPUS PREOTII CU MARI DARURI MIE SI MAI MULTOR CRESTINI-ei exista in alte spatii dar si sub pamant--au fost observate aceste obiecte de multi oameni -RAPIRILE AU ADUS MULTE PREJUICII CELOR CARE AU AJUNS IN NAVELE LOR-FITI SI D-STRA CIRCUMSPECTA CA DE ACEEA SE INTREABA MULTI PE BLOG-CRESTINI, CE LEGATURA AVEM NOI CU EI----scaparea noastra din dezastre este doar de la DUMNEZEU -am incalcat legile LUI si tragem ponoasele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei ne sunt cu mult superiori noua si se comporta cu noi asa cum ne comportam noi cu animalele. De altfel, cam asta este diferenta de evolutie intre ei si noi cum este diferenta dintre noi si animale. Ne studiaza sa vada de ce suntem oameni asa de inapoiati, sa vada ce constitutie fizica avem si de ce capacitatea de gandire a oamenilor de pe pamant este asa de redusa, comparativ cu oamenii de pe planetele mult mai evoluate. Ei sunt trimisi de lumile superioare ca sa ne studieze si sa intervina ca sa nu distrugem planeta si sa nu ne auto distrugem ca am dovedit (cu certitudine) ca suntem in stare sa facem acest lucru.

      Ștergere
    2. Foarte bine spus anonim 00:03...eu cred din tot sufletul ce spui,dar te rog nu iti mai bate pieptul si nu iti mai raci gura cu asemenea oameni care cred tampeniile astea pe care nici nepotul meu de 1 an si jumatate nu le-ar crede....nu iti raci gura de pomana

      Ștergere
    3. Corect anonim 00:03

      Ștergere
    4. Bine si fac. Sa faca experiente pe noi cum facem noi oamenii pe soareci, maimute, cobai, etc. Daca eram noi mai evoluati si mai destepti ca ei, mergeam noi oamenii la ei si faceam noi experiente pe ei. Inteligenta primeaza in univers fiindca ei pot veni la noi sa ne rapeasca, iar noi ........ facem pe noi de frica. Noroc cu Maria ca ne spune ca exista extraterestri ca altfel nici asta n-am sti.

      Ștergere
  10. OZN-urile - Dovada unei Înşelări Demonice

    https://www.youtube.com/watch?v=P7imP9hTs3w

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu va agitati, daca e sa se intimple, se va intimpla,vor veni,si-i vom vedea! Apoi ca sint rai sau buni,tot n-avem ce face,sa vedem ce vor cu noi!Van dati seama,ca n-avem ce face impotriva lor,pentru ca sint mai evoluati ca noi, daca ei au ajuns mai repede la noi,nu noi la ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt rai dacat prin prisma asteptarilor noastre. Cu siguranta nu vor intra sa bea prin crasme si nici nu vor cobori la un nivel de viata infect.

      Ștergere
  12. D-na Maria,acesti extraterestri care pozeaza in baieti buni,v-au incalcat liberul arbitru cand ati fost rapita de ei.V-a mai si dat sa beti un lichid,dupa cum ati mai spus in alte articole.Acest lucru nu e in regula deloc.Sunteti folosita se ei ca prin mesajele pe care le primiti tot de le ei,lumea sa aiba incredere ca sunt buni,ca sa-i primim cu bratele deschise si nu sa ne invadeze,pentru ca altfel ne-ar incalca liberul arbitru si nu ar fi lasati de DUMNEZEU sa vina. Am fost avertizati de Sfintii Parinti,sa nu dam crezare acestor extratraterestri,pt ca sunt de partea celui rau.Noi trebuie sa-L urmam pe Mantuitorul nostru,IISUS HRISTOS.Doar El este Calea,Adevarul si Viata.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu incalci liberul arbitru al unui animal cand il pui in ham, jug sau il legi in lant?. Il intrebi cumva pe acel animal daca asta doreste, il lasi sa-si manifeste liberul arbitru?. Cam asta este diferenta de gandire intre civilizatiile superioare de pe alte planete si noi oamenii de pe pamant, cat este diferenta dintre noi si animale. Sfintii parinti (pe care-i invoci) din pacate nu au contribuit la dezvoltarea vietii pe planeta pamant, nu au descoperit nimic care sa ne ajute sa avansam si sa avem un avant tehnologic care sa usureze viata oamenilor. Ei au ales doar evolutia lor personala in plan moral si nu au contribuit la evolutia celorlalti oameni, nici macar prin educatie, au facut-o doar prin exemplul propriu de traire duhovniceasca. Fara oamenii de stiinta am fi ramas tot in primitivism, asa ca uite cum Dumnezeu da tuturor un rost bine definit, chiar si extraterestrii (cand vor veni) vor avea un rost stabilit de Dumnezeu care tot El i-a creat si pe ei.

      Ștergere
    2. Anonim 7:20 ... DUMNEZEU sa va Lumineze: pe tine,pe atei si pe sectanti,ca aveti mare nevoie! Amin

      Ștergere
    3. 7.20.Animalul pe care il invoci nu are liberul arbitru pt.ca el nu este creat dupa Chipul lui Dumnezeu.Animalele le-a facut Dumnezeu pt.ai slujii omului.Iar despre Sfintii Parinti esti prea mic(a) a vorbii.Cat despre extraterestrii unde scrie despre crearea lor ??

      Ștergere
    4. 07:48. TE ANUNT ca animalele au simturi (ca si tine), adica le doare mai ca si pe tine, daca te-ar taia cineva.
      Mai, tie ti-ar place sa te omoare cineva ca sa te manance??? Cred ca nu. Dar pe copii tai ti-ar place sa-i omoare cineva ca sa le manance carnea? Cred ca nu. Sigur, nu. Asa sunt si animalele. Le doare si inteleg prea bine ce vrei sa le faci peste voia lor (adica sa le omori). Sa nu mai aud asemenea replici de la tine, cum ca animalele sunt facute sa te serveasca. Minciuna ordinara, contaminare, demonism. Caci in acest caz in care accepti omorul esti insensibil, deci esti demon, un mare demon.
      Ce tie nu-ti place nici altuia nu face. Tine minte asta ca sa ai o viata fericita. Altfel vei plati... si mult vei plange. Viata iti va cere birul pentru fapte demoniace. Crima impotriva Vietii=demonism.

      Ștergere
    5. De ce, nu aveam dreptate? Sfintii parinti ne sunt exemple de conduita morala si de daruire crestina lui Dumnezeu, dar cu atata eram tot la opait si cu credinta ca pamantul este plat si fara sfarsit ceea ce nu era placut lui Dumnezeu, fiindca el a facut pamantul rotund nu plat. Apoi, nu Dumnezeu spune ca a facut animalele sa-i fie de ajutor omului ci omul, care mai spune ca are si dreptul sa le manance. Cat de mare ajutor este pentru om tigrul, leul, lupul, si toate salbaticiunile, ba din contra, il omoara si-l mananca pe om, deci cat de mare ajutor ii este omului?. Dumnezeu este atotcreatorul a tot ce exista vazut si nevazut, deci si al extraterestrilor, sau tu inca mai crezi ca stelele sunt facute ca sa fie noaptea un decor placut pentru oameni. Ratiune trebuie in toate, si in religie si in stiinta, fiindca ratiunea cea mai mare este insasi Dumnezeu, facandu-le toate cu un rost.

      Ștergere
    6. In cartea Design inteligent

      Ștergere
  13. Unde au pregatit masoni

    Video:. Astana Kazakistan,. La nova capitale del nuovo ordine mondiale.

    PREASFINTA TREIME SI MAICUTA SFINTA APARA-NE DE DE TOATE RELELE VAZUTE SI NEVAZUTE A ACESTEI LUMI

    RăspundețiȘtergere
  14. ET doresc sa vina oficial pe Terra si au cerut,prin intermediul celor din "secta" RAELIENILOR,un loc de aterizare,pt.a construi o ambasada,dar au fost refuzati. In Romania,citiva Raelieni au mers la presedinte,dar au fost luati in ris. Am pierdut sansa de a se realiza profetia lui Sundar Singh. De ce nu vor cei ce ne conduc sa vina ET? Pentru ca ET traiesc in o societate in care toti oamenii sint egali,toti au ce le trebuie si nu lupta sa aibe mai mult decit aproapele lui. La ei nu exista constringeri,au cea mai buna asistenta medicala,femeile nu sint la pofta unora prin mijlocirea banului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi trebuit sa mearga si ei la Dragnea ca le inchiria Belina si facea si el un ban cinstit.

      Ștergere
    2. Sau sa mearga la K J sa inchirieze citeva din casele cistigate din meditati

      Ștergere
    3. 3:24De unde stii ,esti de-ai lor?Esti penibil cu "amanuntele"tale:egalitate,asistenta medicala etc.Dar pe Hristos il au in
      mijlocul lor?Nu,desigur!iisus a fost trimis
      de TATAL numai la oameni , facuti dupa
      Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu ,cu
      insusirile Lui caci nu toti care au un
      corp omenesc sunt si oameni caci si
      demonii se pot infatisa ca oameni.Deci cere iertare Lui Iisus si ramai in credinta si iubirea Lui daca esti....Om!

      Ștergere
    4. 10:08, ti-e ciuda !! 😂😂😂😂😂😂
      Ce sa faci. Unii iubesc cartea. Tie iti place barfa, iar scopul tau e sa o raspandesti la nivel de "stire pe sursa".

      Ștergere
  15. Oauu... ce experienta a-ti avut ,acum 17 ani,erati foarte tanara ,cum a-ti reactionat in zilele urmatoaree dupa acea prima intalnire?...V-au mai vizitat dupa aceea (fata in fata)?..Comunicarea banuiesc ca a fost telepatica.
    Multe persoane care au fost in situatii similare au constatat in timp ,in urma unor radiografii corporale ,ca aveau implantate in corp anumite (nu stiu cum sa le numesc)??? ceva??? si prin operatie extrase si studiate. Ce grupa sanguina de sange aveti ptr ca am inteles ca exista si o conectie cu aceasta.
    Am ramas fara cuvinte. Faptul ca a-ti impartasit cu noi aceasta experienta este de apreciat.Sinceritatea si increderea la fel.Multumim. Paraschiva

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu s-a auzit vreodata ca au facut ceva bun astia , dimpotriva , stau ascunsi , se pitesc , sunt persoane care ca dvs. au fost rapite . De unora li s-a implantat de catre ei cip ? . Dvs. aveti ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Vai de noi. Asta e blog crestin?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un blog SF, nu ati stiut?.

      Ștergere
    2. Acum im dau seama ca ai dreptate, an:06:31! Dracii astia fac pe dracu-n patru sa crezi ca esti alesul, painea lui Dumnezeu si alte chestii de genul. Acum "crestinii" isi scarpina bibilica gandindu-se la binele "nevazut", de la "fratii de cruce", extraterestrii.

      Ștergere
  18. Asa e cand incalci Legea lui Dumnezeu pt.ca o porunca daca ai incalcat le - ai incalcat pe toate.Nu se tine ziua a 7 nu se lasa de icoane de sarbatori traditii petreceri si cate si mai cate.Iisus Fomnul nostru ne da invatatura sa tinem poruncile Tatalui si sa intram in ziua sambetei in bisetica asa cum si EL intra.

    RăspundețiȘtergere
  19. Maria, o sa ajungi ca unii de pe aici o sa te acuze ca aduci extraterestrii pe pamant. Doamne mare este diferenta intre noi oamenii. Unii sunt capabili sa descopere tehnologii prin care vad atomul mare cat roata carului, iar altii sunt incapabili sa gandeasca rational comportamentul unor civilizatii umane extraterestre cu mult evoluate noua. Daca vor ajunge pe pamant, sper sa nu-i intalneasca pe acei oameni care o sa-i intampine cu furci, sape si topoare. Ar fi tare rusinos pentru rasa umana.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cei "rapiti ",toți au fost cu introducere de implanturi, unii pe cale chirurgicală, altii l-i sa dat sa bea lichide care conțin nanoimplanturi ,asa cum este in cazul de fata.
    Aceste implanturi sunt accesate si dirijate de EI conform cu misiunea purtătorului .




    RăspundețiȘtergere
  21. In momentul examinarii celui RAPIT , i-se introduce si implanturi pt a putea fi tinut sub observatie si tot odata si sub "obladuirea" lor,adica ET.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am vazut intr-un documentar TV , ca sunt doctori , bineinteles putini , care scot implanturi[extraterestre] chirurgical , dar cele care au fost -baute- numai bunul DUMNEZEU le mai poate scoate.

    RăspundețiȘtergere
  23. In Apocalipsa lui Ioan capitolul 10 este un episod oarecum asemanator....
    8. Si glasul pe care-l auzisem din cer mi-a vorbit din nou si mi-a zis: "Du-te de ia carticica deschisa din mana ingerului care sta in picioare pe mare si pe pamant!"

    9. M-am dus la inger si i-am cerut sa-mi dea carticica. "Ia-o", mi-a zis el, "si mananc-o; ea iti va amari pantecele, dar in gura ta va fi dulce ca mierea."

    10. Am luat carticica din mana ingerului si am mancat-o; in gura mea a fost dulce ca mierea, dar, dupa ce am mancat-o, mi s-a umplut pantecele de amaraciune.

    11. Apoi mi-au zis: "Trebuie sa prorocesti din nou cu privire la multe noroade, neamuri, limbi si imparati."

    RăspundețiȘtergere
  24. Biblia vorbeste doar de ingeri luminosi si nicidecum de figuri de gen il acesta.Stati atenti oameni caci diabolul o sa faca minuni in cer si pe pamant dar sa nu credeti. Isus asa cum s-a urcat la cer asa o sa si vina, nu ci nave spaziale si extraterestri.

    RăspundețiȘtergere
  25. Biblia vorbeste doar de ingeri luminosi si nicidecum de figuri de gen il acesta.Stati atenti oameni caci diabolul o sa faca minuni in cer si pe pamant dar sa nu credeti. Isus asa cum s-a urcat la cer asa o sa si vina, nu ci nave spaziale si extraterestri.

    RăspundețiȘtergere
  26. In prezenta lor , omul nu are liber-arbitru si asta face loc multor intrebari ! Am curajul sa afirm acest aspect !

    RăspundețiȘtergere
  27. Acum am Inteles de ce sustii PSD... esti malefica, esti de partea raului.Vai! Vai! Esti un suflet ratacit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu esti o minte ratacita.

      Ștergere
    2. Ma gendeam sa-ti dau replica dar se spune ca pe nebuni sa-i ocolesti si cu prostii sa nu te pui.

      Ștergere
    3. Bravo an 9:24! 👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  28. dap, cam toate rapirile "extraterestre" urmeaza acelas sablon; "reptoizii" astia obsedati sexual te iau cu japca, te lasa in costumu' lui Adam , te intind pe o masa si incep sa-ti "examineze" partea de sud a corpului, la final te simpti de parca ai fi fost violat de zece handralai intr o inchisoare din Mexic. pai sa vina odata "inteligentii" astia ca poate am norocul sa prind unu sa l fac statuie; il ingrop in pamant pana la brau si-i dau cu var deasupra...
    Cristi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Cristi, extra ET nu sunt obsedati sexual ptr ca nu au organe genitale ,nici cordon ombilical(ei se inmultesc prin oua -fac oua).Multi ii ridica in slavi ca ne sunt superiori(aici m-am blocat: de fapt sunt urati,cu ochii mari,un cap mare cat dovleacul,umbla dezbracati,de vorbit-ei mormaie,nu au par in cap,etc etc. DA sunt diferiti de noi,DAR superiori ???(poate prin tehnologie,nu stiu sa fure,sa traga tepe,sa injurre).DAR prin tehnologia lor STIU SA RAPEASCA PAMANTENII.

      Ștergere
    2. De-ai sti ce urati ne vad ei pe noi, cu ochii mici si incapabili sa vedem in infrarosu si ultraviolet, cu sistem auditiv care nu aude ultra sunete si infrasunete, cu creierul mic care inca nici macar fortele antigravitationale nu le-am descoperit, ei sunt asexuati iar noi avem nevoie de doua sexe ca sa ne putem asigura perpetuarea speciei, si pe urma ceea ce ei nici nu stiu ca ar putea exista (hotia, spaga, mojicia, jigodismul, etc.). Dar cine stie, poate de aceea vor sa vina pe pamant sa invete ceea ce ei nu stiu.

      Ștergere
    3. Crist, imi plac mesajele tale! Bravoooo!!!!
      👍👍👍👍👍👍👍👍

      Ștergere
    4. 14:40 Mai ...tu ti ci hotul. Nu mi-o lua in nume de rau,
      dar noi pamantenii nu ne-am dus peste "rasa" lor ,pe planeta lor sa-i studiem,rapim -torturam fizic-psihic ptr experimente. Pentru mine DA sunt urati cu capul cat dovleacul si ochii cat cepele.Si nu ma intereseaza cum ne vad ei ptr ca EI SUNT CEI CARE NE INVADEAZA PLANETA
      PS. Hai recunoaste ca suntem mai frumosi ca ei! Mersi

      Ștergere
    5. 14:40 Multumesc frumos ca in sfarsit m-ai luminat si am mai aflat ceva :astia cu capul cat dovleacul sunt de fapt asexuali.Acum am inteles curiozitatea lor ptr partile intime ale pamantenilor(celor rapiti).Ei nici nu stiu ce inseamna uta-uta,hanky panky.
      Am citit Wikipedia definitia:asexuati= aparitia unui nou individ pe corpul- mama. Acesta se realizeaza la protozoare,spongieri si celenterate.Deci astia cu dovleacul mare in care categorie intra?
      Sa ma ierte d-na Maria ptr ca este adevarat ca noi suntem mici (tehnologic)in fata lor ,dar si ei sunt urati in fata noastra.

      Ștergere
  29. Pacat ca nu reusiti sa va detasati de puterea lor de control mental,dna Maria.Va spun de atata timp ca mesajele pe care le primiti nu sunt de lumina ci sunt de natura negativa cu rolul de a va tine adormita pe dvs dar si pe toti ceilalti care se agata de aceste premonitii. Am comentat pe acest blog tocmai pentru a va ajuta,dar implanturile eterice care vi s-au pus pentru a nu va putea conecta cu Adevaratul Dumnezeu nu va permit deconectarea.

    Tare rau imi pare ca sunteti atat de multi care v-ati cedat suveranitatea iar vointa voastra slujeste exact cui nu trebuie.Dar este alegerea voastra inconstienta.LUMINA nu va incalca in veci LEGEA LIBERULUI ARBITRU.Cel care incalca aceasta lege fortand o alta fiinta sa faca ceva impotriva vointei sale este un profitor care fiind deconectat de Dumnezeu nu-si poate produce propria energie si se ataseaza ca un parazit de Suflete care sa-l hraneasca provocandu-i omului ganduri si sentimente negative.

    Pacat,pacat ca nu va treziti sa constientizati in fata cui stati in genunchi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma, tu ai facut scoala de arbitri?. Cum de nu te-am vazut arbitrand?.

      Ștergere
    2. 06:37, te deranjeaza muuuult adevarul. Tu faci jocul unora, dar il faci degeaba. Ramai pe treapta de "ascultator si aplaudaci". Pentru asta esti buna!

      Ștergere
  30. Dar oare sunt ei botezați că sa spunem că sunt de partea binelui????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Papa de la Roma a avut un discurs mai demult si comenta ca doreste sa-i boteze pe ET. Oare ce stie el si nu stim noi.
      Secrete,secrete,secrete

      Ștergere
    2. Ce stie papa, stie sa boteze, ca doar nu le-a explica fizica quantica.

      Ștergere
  31. Doamna Maria ne-ati descris prea putine informatii ca sa ne dam seama cum ati fost rapita de catre extraterestri. Ca prima idee cred ca ati fost rapita doar cu duhul, fiindca nimeni nu a vazut nava lor, iar dumneavoastra nu stiti cum ati iesit din bloc (fiind in bucatarie la etajul 3) si ati ajuns in interiorul navei fiind atrasa de o forta ca de un magnet. Spuneti ca-i vedeti oricand doriti si-i salutati pe acei extraterestri, dar nimeni nu-i vede decat dumneavoastra. Cred ca sunt fiinte (oameni) cu corpuri spirituale daca numai dumneavoastra-i vedeti si in rest nu-i vede nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum nu s-a indeplinit nicio viziune legata de ET. Nimic, nimic!

      Ștergere
    2. Inca nu-i tarziu, spune in mesaj ca vor aparea doar atunci cand va trebui.

      Ștergere
  32. Entitati cosmice care nu vin la picnic pe terra sau la o cafeluta ca sa ne imprietenim ci cu treaba de executat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca si-au terminat lucrul pe planeta lor si vin sa se relaxeze pe Terra.

      Ștergere
    2. 13:21 oare planeta lor "moare" ?...,si atunci isi cauta o resedinta noua cu H2O,OXIGEN,munti,paduri,bogatii minerale : CA SA CUCEREASCA PLANETA PAMANT pentru RELOCARE?
      Oare CERNul a deschis prea multe PORTALE si astfel planta e invadata de tot mai multe entitati?

      Ștergere
  33. Entitati cosmice care nu vin la picnic pe terra sau la o cafeluta ca sa ne imprietenim ci cu treaba de executat

    RăspundețiȘtergere
  34. Monica Liliana ai blog?Doresc sa vb cu tine.Vero

    RăspundețiȘtergere
  35. De ar veni doamna Maria ca nu stiu daca noi poporul roman mai iesim din increngatura asta care ne-a bulversat vietile,tot mai multa lume bolnava si nimeni un a luat in seama avertismentul dv.doamna Maria atunci cand ati spus de virusi epidemie de gripa.
    Vreau sa va spun ca la noi nea picnit pe toti.
    Tuse uscaciune pe gat si dureri musculare de zici ca esti batut la milimetru.
    Ce sa mai zic doamna Maria cei care ne conduc se bat pentru functii si pe ciolane.
    Nu ne mai ramane decat credinta in Bunul Dumnezeu.
    As vrea sa mai adaug referitor la extraterestrii au lasat multe semne pe Pamant,in lanuri de grau de porumb spune ca daca oameni ar fi interesati sa le descifrezi ar fi un lucru foarte bun s-ar dezlega multe enigme si sar ajunge la o cunoastere mai aprofundata si omenirea se pote salva de boli de dezastre si asa mai departe.
    Multumesc Bunului Dumnezeu si Maicuti Domnului ca nea ramas speranta si credinta in puterea divina.
    De aceia suntem atat de oropsiti si denigrati datorita credintei noastre in Bunul Dumnezeu. Cu mult drag doamna Maria si bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti.
    Chiar daca mai gresim Dumnezeu iarta in dragostea sa pentru oameni.

    RăspundețiȘtergere
  36. Maria , ai spus ca mostrele de sange din corp nu sunt la fel ca sangele nostru. Citind acum cum ai fost rapita si ca va dat ceva de baut , ma gandesc ca de aici vi se trage si parca as inclina sa cred ca aceste mesaje vin de la extraterestri....Dar cum ramane cu mesajele in care apare Mantuitorul , Maicuta Domnului , .....Oare ei cunosc DIVINITATTEA ?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este, an.17:58! Scopul celor gri”, “este să aibă grijă de recipiente – adică de noi. Noi suntem recipientele sufletelor... Interesul lor pentru sufletele noastre este, totuşi, unul de prădător, mânat de foame. Cei gri sug sufletul în întregime pentru a hrăni energia mizeriei pe care ei înşişi au cauzat-o, precum setea de sânge a unui vampir. Cel mai adesea, cei gri sunt blestemaţi să sufere de foame în eternitate şi nu pot niciodată să-şi facă plinul din tortura umană."

      Ștergere
    2. Numai sufletele oamenilor le vrea,nimic altceva!

      Ștergere
  37. Uite, oricare din voi, duceti-va acuma sa va spovediti la preotul vostru si sa-i spuneti : parinte , eu cred in ET. Asteptati-va la reactia ce o va avea .
    Pe mine m-a pus sa spun crezul intrebandu-ma daca-l stiu .
    Ia sa-i mai spuneti ca sunteti ahtiati dupa site-uri new age, devoltare personala, site-uri de clarvazatori etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, o sa mergem, dar nu uita ca si Dumnezeu, Iisus Hristos, Maica Preacurata, etc. sunt extraterestrii fiindca nu traiesc pe pamant ci in cer. Tot ce nu traieste pe Terra (pamant) este extraterestru ca de aceea se numeste terestru si extraterestru. Daca tu crezi in Dumnezeu este clar ca si tu crezi in extraterestri. Asa ca si preotul crede in extraterestri.

      Ștergere
    2. Tare comentariul tau 08:29,like

      Ștergere
    3. Ai dreptate 8:29,un ex.ce crezi ca l-a orbit pe ap.Pavel(Saul pe atunci)pe drumul spre Damasc?un OZN.Iisus cum s-a innaltat la cer?

      Ștergere
  38. “Fereastra Overton – o tehnica de manipulare a oricarei idei si impunerea ei in societate”.

    Acesta teorie sociala, Fereastra Overton a fost inventata chiar de vicepresedintele celei mai mari organizatii de studii politice a statului american, Mackinac Center for Public Policy.

    Pe scurt, Overton a observat ceva simplu:

    Intr-un domeniu oarecare, la un anumit moment, in societate se poate discuta despre o idee destul de limitat (si este acceptatata la fel de ingradit). Adica o idee e acceptata de societate doar in interiorul unei ferestre de oportunitati (fereastra Overton). Doar in limitele ei se poate vorbi constructiv (adica e permisa discutia si nu exista pozitii radicale ale cetatenilor).

    De exemplu, acum 50 de ani existenta extraterestrilor era de neconceput. Fereastra Overton pentru acceptarea lor era ingusta (in stadiul inacceptabil). De vreo 20-30 de ani sunt sute de filmulete si poze cu OZN-uri (stadiul de acceptabil). De cativa ani destul de multe filme prezinta ideea de extraterestru mult mai uman, mai dulce. Nu mai vor sa distruga Pamantul. In ultimii 2 ani pana si Papa a acceptat posibilitatea existentei lor (stadiul popular, rational). In 10 ani probabil o sa fim si mai deschisi.

    Cam alambicat. Sa exemplific:

    Acceptarea oficiala a homosexualitatii

    acum 50 de ani era complet in afara discutiei. Categoric.
    acum 30 de ani era aspru vazuta, dar, totusi, discutia nu era radical inchisa.
    acum 15 ani destul de multe personalitati dezvaluiau orientarea lor spre homosexualitate si erau priviti cu ingaduinta. Discutia deja era acceptata, nu mai era inchisa.
    astazi deja e legala in USA.

    Dreptul de vot al femeii.
    Diferentele dintre “negri” si “albi”.
    Acceptarea ateismului ca optiune spirituala.
    Acceptarea educatiei alternative (scoli alternative sau educarea copiilor exclusiv de parinti).
    Acceptarea extraterestrilor.

    Aceasta fereastra are cateva etape:

    Inacceptabil – nu se poate deschide nici o discutie despre subiect. E complet impotriva oamenilor/organizarii societatii/vietii (cum o vedem in momentul acela)
    Radical – se poate discuta despre idee, dar in continuare suntem ferm impotriva ei.
    Acceptabil – se observa aparitia parerilor pro-idee tocmai la oameni importanti in societate (formatori de opinie, VIP-uri, exemple de oameni bine vazuti). Analistii sociali de la TV, radio, internet zgandaresc discutiile despre respectiva idee si ofera alternative pro-idee.
    Rațional – se formeaza pareri pro si contra bazate pe argumente. Argumentele pro sunt bine construite si inoculate in mass-media (adica se creeaza un context pentru asta). Pentru exemplul “acceptarea educatiei alternative” se vorbeste mult despre situatia dezastruoasa a educatiei de stat, despre imposibilitatea continuarii in forma actuala, despre exemple reusite ale altora, etc.
    Popular – mass-media abunda de discutii despre respectiva idee. Se emuleaza o emotie pro-idee. Multi suntem de acord cu ea pentru ca ne plac argumentele pro, iar oamenii de incredere care le furnizeaza au o imagine buna. Si mai ales, prezinta bine cazul. Ha-ha-ha. Dintr-o data accept ca si femeile sa voteze, dar nu prea stiu de ce. Asa mi-a zis Plesu si am incredere in sprancenele lui.
    Politică – momentumul creat trebuie fructificat. Societatea e pregatita pentru ultimul pas: legiferarea. Se fac drafturi de legi, se pun in dezbatere publica, se voteaza. Final frumos.

    Suna a manipulare, a conspiratie si alte rataciri. Vina probabil ca e a mea (prezentarea e destul de superficiala), dar nu aici am vrut sa ajung.

    Am vrut sa ajung de unde am pornit:

    Joseph P. Overton a spus doar ca, intr-o societate, nu e eficient (nici financiar, nici ideologic) sa propui discutii despre subiecte controversate fara a intelege exact in ce moment e societatea. Cum e pregatita sa recepteze ideea si mai ales cum poate fi zgandarita sa inceapa discutiile.

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu cred ca e vorba doar de morala sau etica (cum gresit crede romanul sceptic care traduce pe altcineva). Nu e vorba de manipulare in forma asta simplista a mediocruluiadevarat. E exact invers.

    Un politician/lobbist simte starea natiunii, stie ca nu poate forta oamenii sa creada o idee. Stie ca argumentele nu sunt suficiente si atunci accepta situatia asta. Incepe sa mute fereastra Overton spre ce doreste, dar, si asta e cel mai important lucru, ii lasa pe oameni sa decida singuri mersul lucrurilor. Incepe transformarea. Nu cu clisee obosite de NLP (vezi tehnica usii in nas), ci cu o strategie extrem de bine conturata.

    Pe ce se bazeaza strategia?
    Pe

    logica & fapte
    apeleaza la moralitate (ce e bine si ce e rau)
    apeleaza la emotii
    evenimente, greseli, dezinformari

    Pana la urma noi credem ca e doar manipulare si asta e o greseala. Manipularea e doar a sasea componenta (= dezinformarea) din intregul proces. E mult mai complex si se bazeaza pe oameni si pe alegerile lor. Nu ii manipulam ca pe niste vite, ci ii convingem inteligent cu mult tact si multa rabdare sa urmeze calea pe care o pregatim in prealabil. La dracu’, cat de cinic suna. Urat, urat, urat.

    In 7 minute, chiar presedintele acestui institut de politici sociale, explica excelent mai jos :

    https://vimeo.com/13515209

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:04 o rectificare.
      stii ca exista state in Usa unde oralul este interzis si se condamna cu inchissoarea ?

      Ștergere
    2. 19:04, exceptional ceea ce-ai scris tu aci si-ti multumesc !

      Ștergere
    3. Felicitari pentru articolele pe care le postezi , esti genial !Auzisem pe cineva vorbind despre asa ceva , dar habar nu aveam la ora aia, ce anume se urmareste .
      Asa este , acum suntem in etapa in care se vorbeste foarte mult despre civilizatia ET.

      Ștergere
  40. INTRUZIUNEA EXTRATERESTRĂ ȘI MANIPULAREA GENETICĂ A OMENIRII


    Civilizațiile extraterestre sunt pacifiste sau ne sunt inamici? Numeroase rapoarte întocmite de piloți sau ofițeri de marină, cuprind mărturii ale acestora care ne fac să credem că extratereștrii nu sunt pacifiști.

    De-a lungul timpului, conform acestor rapoarte au avut loc adevărate atacuri ale OZN-urilor asupra avioanelor sau ale navelor. În acest context, putem vorbi despre răpiri, traume psihologice pe care le-au suferit mii de persoane, unele au mers până la autodistrugere.

    Înalți funcționari din armată au sugerat, mai voalat, că extratereștrii ar fi impus anumite condiții, în negocierile care au avut loc. Scriitoarea Eva Lorgen se întreabă ce se va întâmpla, în ziua, când adevărul va ieși la suprafață, și autoritățile nu vor mai putea nega.

    Cum vom reacționa noi, oamenii, la o asemenea realitate? Ceea ce este înspăimântător este faptul că în majoritatea răpirilor, persoanele au suferit agresiuni sexuale, contacte sexuale sau operații sofisticate, prelevări de spermă, manipulări genetice ale ovarelor.

    Să înțelegem că extratereștrii sunt interesați de această parte a lucrurilor, cea sexuală? De regulă, psihologii și psihiatrii, în majoritatea lor, consideră aceste mărturisiri ca fiind delirante, fantasmagorii. Există și specialiști care au crezut în veridicitatea acestor mărturisiri. Este cazul profesorului John Mack, Universitatea Harvard.

    Profesorul a putut să verifice veridicitatea mărturiilor și prin implanturile ciudate pe care le-a descoperit pe unii dintre martori.

    Sunt voci care susțin că agresivitatea omului, care este din ce în ce mai mare, este consecința unei manipulări genetice, pe care am suferit-o, fără să știm. Probabil că suntem cobai ai unor civilizații extraterestre, de mai mult timp. Se susține existența unei intruziuni extraterestre, de care autoritățile americane nu sunt străine.

    În relatările multor persoane care au fost răpite se vorbește despre persoanele care au făcut experimentele alături de reptilieni sau omuleții gri, ca fiind militari sau oameni în halate albe. Experimentele au avut ca obiectiv nu numai latura sexuală. Putem vorbi despre mind control, controlul minții, agresiuni psihologice, manipulări, abuzuri.

    Eva Lorgen susține că guvernul ocult, din umbră, nu este străin de ceea ce se întâmplă cu specia umană. Putem să ne controlăm noi, înșine, să ne protejăm? Cei care au spus adevărul despre această intruziune au fost marginalizați, discreditați, ridiculizați.

    Intruziunea extraterestră se produce asupra diminuării activității lobului frontal. Această diminuare produce agresivitate, repetitivitate, instabilitate emoțională. Omul este dominat de ceea ce îl depășește în înțelegere, cunoaștere.

    RăspundețiȘtergere
  41. Dacă doamna Maria vrea cu ei, voi ce problema aveti?

    RăspundețiȘtergere
  42. Doamna Maria,dumneavoastră țineți mai mult la extratereștri decăt la oameni!Faptul că mulți de pe blog nu dau crezare că sunt ființe care ne vor binele,e cea mai precaută veghe asupra satanei!Pentru toți care sunt în dubii: UNIVERSUL este împărțit în două părți : Bine(DUMNEZEU și cei care-L urmează) și rău (satana și "fanii" lui)!Cu certitudine: extratereștrii sunt dracii mai avansați(adică vin deghizați mai moadern)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar tu de unde stii, te-au scolit ei ca sa ne inveti si pe noi?.

      Ștergere
    2. 20:228, bravoooo! 👍👍👍👍

      Ștergere
    3. 08:24, pui intrebari fara rost. De unde stie?Raspuns: stie de unde stii si tu! Numai ca rolul tau e sa acaparezi cat mai multi creduli de partea raului.

      Ștergere
    4. 20.28 pai sa citam din Maria Ghiorghiu:

      „Ai vrea tu sa fii macar la degetul mic al EXTRATERESTRILOR ! Dar nu esti !”

      Deci,in ochii ei, pe langa extraterestri,noi ceilalti suntem nimic! Iata marea ei „iubire” fata de oameni, pe care si-o trambiteaza neincetat.

      Ștergere
    5. 23:48, bravo pt.ca le deschizi ochii orbilor. Ce vocabular are "sefa sefilor". Zici ca e pe maidan.

      Ștergere
    6. Nu-ti plange de mila pentru ca Maria are dreptate, nu este ea de vina ca n-ai invatat carte si esti asa de inferior oamenilor ET.

      Ștergere
  43. A nu crede in existenta unor civilizatii extraterestre este in aceste vremuri ca si cum am sustine ca pamantul este plat. Dar in acest caz ignoranta este intretinuta in mod deliberat de politica oficiala a statelor care doresc sa-si exercite puterea fara a complica prea mult problemele pamantenilor.
    A aduce dovezi despre existenta civilizatiilor extraterestre este o alta problema si orice dovezi care ar putea lamuri anumite aspecte pot fi combatute.
    Despre prezenta pe Terra a civilizatiilor extraterestre insa ar trebui sa fim mai interesati pentru ca sunt multe elemente care ne sugereaza ca civilizatia noastra a interferat si chiar interfereaza cu civilizatiile extraterestre.
    Fara a intra in detalii este de retinut faptul ca civilizatia de pe Terra prezinta din ce in ce mai mult interes pentru civilizatiile extraterestre fiind in pragul depasirii conditiei de "gradina zoologica galactica".
    Nivelul de evolutie tehnologica al civilizatiilor extraterestre interesate de Terra depaseste cu mult cunostintele pamantenilor. Prezenta lor pe Terra este nedetectabila la nivelul nostru tehnologic actual, desi anumite semne exista acestea sunt greu de interpretat deoarece tehnologia transdimnesionala le permite sa apara, sa actioneze si sa dispara din ceea ce noi percepem a fi spatiul fizic.
    Ceea ce este insa mai important de stiut este ca "razboiul din ceruri" dintre civilizatiile extraterestre este coborat acum pe pamant intr-o inclestare dramatica intre bine si rau.
    Dupa toate semnele aceasta inclestare se va termina cu victoria civilizatiei care creat premisele civilizatiei pe Terra si a protejat-o mereu parinteste.
    Acesta victorie va aduce o pace temporara de 1000 de ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PRO PACE DEFINITIVA, IREVOCABILA, INFINITA, ETERNA!
      MINUNAT!

      Ștergere
    2. Aceasta postare elevata care nu poarta semnatura probabil datorita unor profani de pe aici, valoreaza cat toate parerile care nu pot clarifica (in vreun fel) modul de manifestare al extraterestrilor.

      Ștergere
    3. Nici nu se putea mai clar,felicitari 20:50.

      Ștergere
    4. Puteti fi mai explicit(a) cu privire la ce inseamna "razboiul din ceruri"?. Daca ne apropiem cu adevarat de a fi mai mult decat "gradina zoologica galactica", inseamna ca am progresat dar totusi inca insuficient pentru a putea colabora cu civilizatiile extraterestre. Eventual din postura unui copil mic (de a intreba si de a ne mira datorita neintelegerii) si un savant adult.

      Ștergere
  44. De la Curajosul R..... In viitor cu siguranta voi fi obligat de tumultul media ce se va isca in curand.Va voi trimite dovezile sa le puna,filmari cu reptilieni si alieni ce le am cu incetul etc...Si am in plan sa ma duc eu insumi la emisiunea d-lui general Emil Streinu,la 6tv,voi ateriza acolo cu sfera OZN ca sa fiu filmat si vazut de o tara intreaga si voi schimba istoria conspiratiilor si a lumii pentru totdeauna.Asta am sa fac cu siguranta chiar de nu voi primi aprobare de la superiori. Si eu speram sa fie cel putin 100 de inscrieri pentru “programul de pilotaj” dar se vede ca nu exista curaj.Dupa emisiunea pe care o sa o fac cu generalul Streinu pot sa cred ca vor fi zeci de mii de incrieri sau sute de mii.E necesar lucrul acesta pentru ca altfel nu pot sa pun aici “jocul” Rezistenta caci sunt mult prea putine inscrieri.Nu am alta posibilitate decat sa ma dezvalui cu adevarat sa ma vada toti si cu OZN-ul si toate filmarile ce le am cu reptilienii desi voi arunca in aer planeta si multi oameni vor innebuni de spaima.Dar nu am alta optiune,se va face o panica generala dar asta e unica solutie ca omenirea sa se trezeasca la realitate si sa nu fim doar noi,cei cativa,care suntem cu adevarat treziti si ceilalti dorm somnul ratiunii crezand ca sunt protejati de materialismul de catifea in care motaie ignorant.M...cu tot riscul sa spui ce stii ca o viata doar avem si sa aruncam nu numai online-ul pe culmile cele mai de sus dar si Omenirea cu cele mai mari dezvaluiri petrecute vreodata si sa schimbam Istoria Lumii.

    Oamenii vor amuti cand vor afla ADEVARUL si lumea reala in care traiesc ! ! !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doctorul tau ce spune? :))

      Ștergere
    2. 22:02
      Curajosul R....???
      R: cel rau,romeo,reptilian,raducuuu....
      Nu am inteles nimic.Parca ai fi buricul pamantului,poate esti:TOT RESPECTUL. Dar pare ca o amenintare,pentru ca nu te cunoaste nimeni,nu stim despre ce vorbesti,si......poate(daca e adevarat)nu e momentul.Au fost MULTI EROI cu dezvaluiri socante,dar au fost-nu mai sunt:un super erou care a vorbit mai mult sau prea mult si-a semnat singur calendarul Philip Schneider.TRIST.
      Acum vi tu Curajosul pe un cal alb sa schimbam Istoria Lumii, pai...poate lumea nu e pregatita mental pentru socul emotional...poate lumea prefera sa motaie ignorant
      De ce te grabesti Calaretule?...Tatal Ceresc spune ca ''graba strica treaba''.Inca mai putem sa schimbam DESTINUL TARII IN BINE(pe glob nu stiu),romanii sunt oameni cu suflet bun,credinta,de foarte multi ani nedreptatiti DAR iubiti de CEL DE SUS.
      Daca e atat de urgent inrolarea ptr ''programul de pilotaj''ma inscriu eu. Pilotaj ce?.avion,elicopter sau UFO ? Si ne luptam cu cine? cu terestrii sau extraterestrii. Rusii au armate special fff dotate ptr anihilare.
      ok.imi cer scuze ce am debitat,dar ai grija ca sa nu te parfumeze cei de la vatican care prefera TACEREA(cica e de aur)
      PS.am o singura intrebare si va rog daca aveti cunostiinte sa ne informati? Cum se inmultesc ET? prin clonare,laborator-eprubeta,fac oua precum ratele,sau imperechere? O curiozitate care nimeni nu ne-a raspuns.
      Multumiri si O viata lunga frumoasa va doresc.

      Ștergere
    3. 05:24 esti plin de umor,tare comentariul tau.

      Ștergere
    4. Hey Rinio,ma uimesti,nu stiu nici acum daca vorbesti serios,te-am citit pe Universul lui Lovendal,daca-i real e impresionant,bafta!

      Ștergere
    5. Ptr. R.

      Evita-l pe Strainu, nu e fair play , poate Daniel Roxin , Mironov, gen. Dragomir etc.

      Intrebari : crezi ca RELIGIA este o dogma depasita ?
      Ce risti daca iesi din regulile tale ca sa arati altora ceea ce tu sustii ?
      Probabil vei avea ,,inscrieri'' din partea altor curajosi sau teribilisti sau curiosi , dar baza logistica ai ?
      Ai nevoie de toti care vin la gramada sau incepi selectia ?
      Tie nu un numar iti trebuie , iti trebuie resurse care sa corespunda .
      Rezultat : Daca scopul este sa aduci ceva bun , inteligent in plan fizic , medical sau material , atunci, fa-o , daca vii cu vorbe si holograme , mai asteapta .
      Ce vrei sa schimbi cu ce aduci ?
      Ce varsta ai ?

      Ștergere
    6. RINIO daca este necesar FA-O caci merita.
      Omenirea asta trebuie sa se trezeasca odata. ACUM.

      Ștergere
    7. 22:02 Tu nu ai nevoie de doctor ci de o puternica Exorcizare.Dracii din tine turbeaza de ciuda ca oamenii au ramas in credinta Treaza in Iisus si nu reusesc sa ii abata de la aceasta.Cata ingamfare satanica :"ma dezvalui" bla,bla,bla,!Cata infatuare demonica! Ia aratate ca sa putem sa te"altoim"mai tare cu duhul Lui Iisus.Poate te salvam!Doamne Iisuse Hristoase,Fiul si Cuvantul Lui Dumnezeu strica toata lucrarea satanei si miluieste pe cei ce cred si Te iubesc si Te asteapta pe Tine ca sa rasplatesti fiecaruia dupa credinta lui.!Amin!

      Ștergere
    8. 22:02Cred ca esti insusi cel ...RAU!Iti trimit asuprata ta o multime de cruci si vorba lui Cristi un butoi cu aghiazma.Daca as putea ti le-as pune in cap si te-asi elibera...poate!Puterea lui Dumnezeu e atat de mare incat va nimicii pe toti demonii de pe pamant indiferent cum se numesc:reptilieni sau altfel.Nu va temeti crestinilor de laudarosii si mincinosii astia care vor sa va infricoseze,fiti tari in credinta pana la sfarsit ,ca sfintii,caci scris este:"IISUS cu ai Lui vor Birui pe satan cu ai luiAmin!

      Ștergere
    9. Cred ca glumesti, draga Silvia ! :))))
      Mortal, 05:24 ! :))))
      06:31, ai punctat bine.

      Ștergere
    10. An.22.02.ceea ce povesteste acest R. pare un SF atat de infricosator,incat unii oameni prefera sa faca''bascalie'' de subiect,tocmai pentru a nu incepe sa-si puna intrebari serioase care sa-i duca la gasirea unor raspunsuri coplesitoare.E mai comod asa pentru mintea umana.Dar daca R...are dreptate ? Nu suntem ''in papucii lui'',nu am avut parte de trairile lui...An.05.24,tu spui ca ''poate lumea nu e pregatita mental pentru socul emotional...poate lumea prefera sa motaie ignorant'',dar daca R.stie ceva ce noi nu stim,cum ar fi ca unele specii cu totul ostile omului ( intraterestri,dar si unii extraterestri ) tocmai se pregatesc sa ne invadeze ( stiu,pare prea SF ),daca R.ne spune ca defapt nu mai este timp,ca ''ei sunt deja aici'' si ca nu vom avea de ales decat sa luptam sau sa...murim ( mai bine morti,decat sclavi ) ? Stiu,cam multi de ''daca''...Oricum,ideea e ca ar fi bine sa avem o minte deschisa,cred ca multi de pe acest blog au trecut prin experiente de viata inexplicabile logic ( si eu ),dar pe care cei mai multi dintre noi nu au avut curajul sa le impartaseasca nici macar cu cei apropiati ( de teama de a nu fi priviti cu circumspectie,ca niste ''defecti'').Din aceasta perspectiva,R.chiar pare curajos ( daca e 100% real ceea ce marturiseste...).

      Ștergere
    11. Curajosul R vi la 6tv cu o OZN-ul ala ce se face batista?

      Ștergere
    12. 18:13 e un subiect sensibil.D-voastra mi-ati citit gandurile.Am incercat sa fiu delicat(a) in exprimare.
      Exact cum spuneti:nu suntem in "papucii lui", eu am perceput acest mesaj nicidecum SF, e un moment colosal(acum ori niciodata)...DAR, marile elite vor actiona prin eliminare (vor sa detina controlul ,indiferent daca pierd sau nu,iar cand SHTF se vor retrage la comanda in buncarele aprovizionate pt 30ani)
      Parerea mea sincera e ca nu exista "daca", si a-ti perceput exact mesajul,iar 99% cred Calaretul pe un Cal Alb are intentii bune conform unor experiente(informatii)si nu pare curajos:E NASCUT CURAJOS.
      An 18:13 retinerea(rezerva)mea in acest subiect este ca se va incerca stoparea lui prin orice mijloace(nu de autoritatile romane) in momentul dezvaluirilor.Oricum anul 2018 este anul cand multe foarte multe multe secrete vor fi puse pe masa desecretizarilor.S-ar putea ca d-l"R" sa sparga gheata.O decizie care trebuie cantarita la maxim.
      Tatal Ceresc il imploram sa vina in ajutorul nostru,sa ne trimita protectie divina asupra poporului roman,a tarii noastre Romania si Curajosul R(iarta-ma doamne ca-i spun R ,dar nu-i stim numele)lumineaza-i drumul,pazeste si apara-l,iar pe entitatile rele fa-le cenusa. Amin

      Ștergere
    13. 22:02Hai ca mai enervat cu sminteala ta!(2 e lucifer!)Descopera-te aici,e simplu.Spune il iubesc pe Iisus sunt supus Lui ,ii dau slava ,ca sa stim si noi
      " cu cine votam".Nu-ti fac bine cuvintele
      mele?Atunci inceteaza sa mai sperii pe
      bietii "putin credinciosi"caci altfel va veni
      asupra ta si a demonilor tai focul Lui Dumnezeu de se va alege praful si cenusa de voi.Sa nu crezi ca toti sunt speriosi si necredinciosi.Stiu ca satana poate sa "joace"Rezistenta dar fara niciun succes pt ca lupta e pierduta inca de la inceput.DOMNUL si JUDECATORUL este IISUS HRISTOS ,Fiul Lui DUMNEZEU care va arde pe toti demonii mincinosi!Vino DoamneIisuse Hristoase ,Fiul Lui Dumnezeu si nimiceste toata putere satanei cu nalucirile(hologramele)si minunile ei mincinoase!Maranatha!

      Ștergere
    14. Probabil ca dl."R" doar a glumit.

      Ștergere
    15. Vai silvia.ce naiva esti.

      Ștergere
    16. "R" sa faca daca poate ceea ce spune, dar pana atunci sunt doar niste vorbe care par a fi spuse de un om care nu are toate tiglele pe casa (scuze).

      Ștergere
    17. 15:26,nu glumesc,stiu povestea lui R(rinio)daca intradevar e reala,trebuie sa-ti spun ca el lupta impotriva celor rai!

      Ștergere
    18. 18:13 asa e,impartasesc cele scrise de tine,multi contrazic pt.ca nu stiu cine-i R(rinio)

      Ștergere
    19. 10:20Si ....cine e R(inio)Sa se prezinte,sa iasa la lumina daca nu-l Arde!Oare nu va dati seama ca nu e de partea lui Iisus,ca va inseala pe toti?Ce urmareste el si gasca lui ?Sa rapeasca in iad cat mai multe suflete mai ales pe cei naivi si slabi in credinta care s-au indepartat de Iisus.De ce se teme M-erR ?Poate de trambita a 5-a!(Apocalipsa cap.9)Cert este ca pe pamant se duce acum lupta finala iar biruita este a lui Iisus cu ingerii Sai .Amin!

      Ștergere
    20. 14:57 Angel, despre ce "jocul"Rezistenta este vorba?
      M-am uitat pe net si am gasit ca fiind "JOC DE SOCIETATE",Joc de carti,.
      Eu sunt mai "blonda "si nu am inteles nici postarea d-lui R, si nici supararea ta.
      Lumineaza_ma un pic ,te rog.Multumesc.Magdalena

      Ștergere
    21. Silvia, cu cine se lupta R, care sunt cei rai in conceptia lui?. Care sunt criteriile dupa care tu spui ca sunt rai?. Lasa impresia ca ar fi un om cu grave probleme psihice.

      Ștergere
  45. LA MULTI ANI tuturor femeilor și mamelor de pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  46. Tanti Marie, de ce nu mi-ai dat drumul la mesajele mele ? Iar mi-ai sechestrat mesajele ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce tii atat de mult sa fie postate?. Sunt oare mai interesante si mai credibile?.

      Ștergere
    2. Maria nu mai are timp de comentarii,cred ca au rapit-o iar ET

      Ștergere
  47. Alo curajosul r . 22.02 .chiar te rog să mergi la.6 tv. Anunțăne si pe noi când vii la gen strainu. Nu ratați pentru că nici nu știți ce pierdeți. Wau. Nu mai pot de râs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:24, vezi ca râsul in exces ingrasa.

      Ștergere
    2. Se spune ca rasul este sanatos.
      22:56, chiar ingrasa "rasul in exces"!? Nu prea ar parea c-ar rade in exces 01:24. Dar poate-i doar o impresie de-a mea...

      Ștergere
    3. Vezi ca cine rade la urma,rade mai bine!

      Ștergere
    4. Pai daca a spus ca "nu mai poate de râs"... cam ce crezi 03:18? :)

      Ștergere
  48. Curajosule R, tine-te de promisiune cit mai repede,asa e,o viata doar avem,nimic dupa moarte,poate ajungi tu printre cei putini alesi sa mostenesti pamintul,cu Raelienii

    RăspundețiȘtergere
  49. La multi ani binecuvantati!
    Gratia Divina sa fie cu noi cu toti de pretutindeni!
    PRO ADEVAR!

    RăspundețiȘtergere
  50. LA MULTI ANI DNA.MARIA.DE 8 MARTIE ,SA FITI FERICITA,SANATOASA SI SA NU PUNETI LA SUFLET TOT CE VI SE SCRIE AICI,LASATI LA APRECIEREA FIECARUIA..DUMNEZEU VA DA FIECARUIA CE MERITA..
    SEMNAT MM ,cineva care va iubeste mult si neconditionat in spiritul lui Iisus Hristos.Va pup,o zi minunata si plina de soare si curcubeu.Meritati toate florile din lume si vi le-as da, pentru ca sunteti femeie si mama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mama cea mai scumpa fiinta

      https://www.youtube.com/watch?v=BESftNCPnqw

      Ștergere
  51. La multi ani tuturor femeilor si mamelor noastre !
    La multi ani d-na Maria , multe bucurii alaturi de cei dragi !

    RăspundețiȘtergere
  52. 5.24 Posibil ca extraterestrii sa fie androizi=roboti cu aspect uman si sa nu aiba sistem digestiv-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au doar aspect uman,sint roboti biologici si maninca alimente,nu se incarca la priza. Ca sa se deosebeasca de stapinii lor,au un punct de vopsea in frunte,asa cum au unii indieni,care se cred nobili(in trecut ei au avut de-a face cu robotii trimisi de ET,pe care-i considerau zei; dorind sa fie ca ei,si-au pictat fruntile)

      Ștergere
  53. De ce nu dai drumul la mesajele mele ? Nu sunt injurii. Spune-mi motivul. Ai ceva personal cu mine ? Cel putin da-mi un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A spus clar motivul pentru care nu ti-a publicat comentariile,hai ca devii penibil Cicerone,si dus cu sorcova,intr-u moment dat mi-a placut de tine si de ce scriai,acum...mhh

      Ștergere
    2. Chiar trebuie sa devii penibil, esti cumva beat sau nu ti-e mintea intreaga.

      Ștergere
  54. ET nu sint roboti,dar au roboti biologici(oameni fabricati si nu nascuti de femei),care au mintea limitata scopului pt care au fost facuti. Nu au suflet,cum nimeni nu are,nici oamenii,nici ET

    RăspundețiȘtergere
  55. pai mister R ( 0 ) cel curagios, inseamna ca ai niscaiva tehnologie americana la dispozitie nu-i asa ?
    daca da,nu e ea degradabila, cum a mai fost ?
    vorbiti nazbatii dar nici pe luna n-aveti voie, voi stiti de ce..

    RăspundețiȘtergere
  56. La comentarii in acest link:

    http://www.lovendal.ro/wp52/evidente-socante-care-arata-o-accelerare-schimbarii-polilor-magnetici-ai-pamantului/

    RăspundețiȘtergere
  57. exista un comentariu legat de DIFERENTA INTRE OAMENI SI ANIMALE-DESPRE CONSTIINTA SI DURERE LA SACRIFICARE--EU INTREB-CE CONSTIINTA ARE UN ANIMAL CARNIVOR CARE OMOARA UN OM ? -CE DURERE SUFLETEASCA SIMTE CAND RUPE CARNEA ACELUI OM ?- -ACESTA NU ESTE UN SACRIFICIU?--eu stiu ca animalele nu au constiinta ci numai simturi de aparare si senzatia de foame si dorinta de inmultire-omul are constiinta, simturi si sentimente -e cu totul altceva -asadar DUMNEZEU LE-A RANDUIT PE TOATE CU SCOPUL DE A MULTUMI OMUL SI AI DA LUI SLAVA-ca nu se intampla chiar asa! aici este liberul arbitru =constiinta -sa ne apere DUMNEZEU SI MAICA SA CU TOTI SFINTII DE GANDURI ,VORBE SI FAPTE RELE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stii bine, mai informeaza-te si nu te expune cu asemenea postari.

      Ștergere
    2. An.00.54.am citit cele postate de tine...si m-am infiorat...Tu spui asa :''EU INTREB-CE CONSTIINTA ARE UN ANIMAL CARNIVOR CARE OMOARA UN OM ? ''dar tu,ca om,ce constiinta ai cand ucizi un miel care plange sfasietor si-l mananci ( bineinteles,dupa ce ai tinut''post'').Tot tu intrebi :''CE DURERE SUFLETEASCA SIMTE CAND RUPE CARNEA ACELUI OM ? ''.Dar tu ce durere sufleteasca ai,cand te infrupti cu friptura de miel,de porc,de vitel etc. ?Tu spui ca asa stii,ca ''DUMNEZEU LE-A RANDUIT PE TOATE CU SCOPUL DE A MULTUMI OMUL SI AI DA LUI SLAVA''.Dupa care iti inchei postarea cerand protectie Divinitatii...Iarta-ma ca-ti spun,nu vreau sa te jignesc,dar''credinciosia''aceasta autosuficienta,lipsita de empatie,de orice urma de sensibilitate,nu cred ca are nimic de a face cu dorinta Tatalui Ceresc si a lui Iisus Hristos.Daca chiar crezi ca omul e ''cununa Creatiei'',ar trebui ca umanitatea sa iasa din bezna si animalitate...PS.TOATE fapturile vii simt durerea...TOATE !...

      Ștergere
    3. 00:54, un om se poate feri de un animal dar un animal lipsit de aprare nu se poate feri de omul care vrea sa-l ucida. Este o mare diferenta.
      Sa nu mai omoram animale, sa nu mai ucidem caci este un lucru demoniac acest fapt, este o crima impotriva Vietii. Este atat de greu sa intelegem oare?

      Ștergere
    4. 00:54 Omul omoara multe animale pasnice. Ce rau ne face o pasare, dar un vitel, dar un mielutz? Dar o oaine, vaca, porc, iepure, cal, iedutzi, capre, chiar si frumoasele caprioare cu privirea lor atat de blanda??? Tu sti ca ele stiu prea bine ce vrei sa le faci? Care dintre ele a facut vreodata omului vreun rau incat sa ne batem joc de ele omorandu-le??? Sti ca ele te considera prietenul lor atata vreme cat le cresti??? Sti ca ele isi pun increderea in tine? Ca apoi ce face omul??? Le ucide. Ce urat, cat de mizerabil poate sa fie acest fapt... demonism. De asta sufera omul... este contaminat. Treziti-va oameni si nu mai faceti asemenea fapte dar nici nu le intretineti cumparand carne. Se poate trai si fara a ucide, se poate trai si fara carne.

      Ștergere
  58. La minutul 18:36 se dau batalii in cer, la minutul 16:16 un pom "arde" ca tufisul care "arde" in fata lui Moise, iar la final luminile se joaca pe cerul Americii in direct la un post de televiziune!
    https://www.youtube.com/watch?v=7ICHanmPQLo

    RăspundețiȘtergere
  59. 00,54 Dar ce constinta are un om care e vinator si omoara sute de animale carora nu le da nici o sansa??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.56 Intreaba-l pe Tiriac.

      Ștergere
    2. Un om care este vanator si practica asta este demon. Pentru ca ii place sa ucida. Face asta din placere. Cat de setosi sunti demonii sa distruga Viata. Observati cata dusmanie se poarta Vietii, cat se straduie "cineva" sa distruga Viata prin multe cai (chiar omul este invatat sa practice multe impotriva Vietii). Insa EA nu poate fi invinsa vreodata.

      Ștergere
  60. 9 martie 07:04-matinalule -explica d-ta cum sta treaba cu constiinta animalelor si a omului-postarea mea este la obiect si confirmata de pers cu mari daruri-pace tie

    RăspundețiȘtergere
  61. stimate 09 martie 17:26-era vorba de constiinta omului si a animalului-eu nu sunt impatimit de consumul de carne-mai ales miel si nici nu ma scuz lui DUMNEZEU decat pentru ganduri, vorbe si fapte care tin de constiinta-SACRIFICIILE AU EXISTAT DE CAND LUMEA INCLUSIV PE TIMPUL MANTUITORULUI-scrie la biblie -n-a murit nimeni din putin consum de proteine animale mai ales in anumite boli-noi nu avem capacitatea de a transforma proteinele vegetale in cele animale precum ierbivorele-avem alt cod genetic-mai stiu si eu cate ceva -nu spre lauda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:01, gresit. Tocmai invers, nu suntem proiectati sa mancam carne, de ce? Pentru ca ai intestinul gros lung (precum al ierbivorelor) nu scurt (precum carnivorele.
      Trebuie sa repet: "ce tie nu-ti place nici altuia nu face." Incredibil cum nu realizezi asta...
      Spui... putina carne... dar asta ce-i, nu implica ucidere? Spui... sacrificiile au existat si in trecut... asta este o scuza pentru tine? Este modelul tau asta: practica sacrificarii? Te rog sa te mai gandesti... de fapt te rog sa-ti cobori mintea in inima daca poti.

      Ștergere
    2. Sacrificiile au tinut doar de smintitii care au crezut ca prin jertfe il pot mitui pe Dumnezeu sau alt zeu al lor.

      Ștergere
  62. 1.

    În 20 februarie 2002, scriitorul și parapsihologul Ion Țugui trecea în lumea umbrelor. O bună perioadă din viața sa a dedicat-o studiului fenomenelor extraterestre.

    El a făcut o distincție clară între viul inteligent cosmic.
    El vorbea despre o dimensiune multidimensională.
    Oamenii aparțin unei structuri de percepție tridimensională. Extratereștrii țin de cvadridimensional, pentadimensional.

    Modul de comunicare al extratereștrilor nu este limbajul articulat.
    Ei comunica prin inducții telepatice.
    Paranormalul este normalitatea din altă dimensiune.
    Universul este plin de lumi cu grade diferite de evoluție.
    Într-un univers infinit, orice eveniment care a avut loc o dată se repetă la infinit, spunea Ion Țugui.

    La puțin timp înainte să ne părăsească, Ion Țugui făcuse o călătorie la Slobozia unde a stat de vorbă cu Nina Beciu. El o considera o clarvăzătoare.
    A fost invitată într-o emisiune realizată de acesta, dar în prima fază a refuzat pentru că a spus că nu voia să participe la ultima lui emisiune.

    Ion Tugui a rămas surprins de această afirmație pentru că emisiunea sa era săptămânală și o realiza de ani de zile. La scurt timp, după interviul pe care i l-a luat Ninei Beciu, Ion Țugui a murit.
    Despre clarvăzători, Ion Tugui spunea că descifrează barele de cod din fruntea fiecărui individ.

    Interesul său pentru fenomenele extraterestre a început în anul 1996, atunci când trei persoane, din Roșiori de Vede, printre care și primarul orașului, au declarat că în una din nopți s-au întâlnit cu un OZN.

    Țugui considera că zonele cele mai vizitate de extratereștri sunt Retezat și Parâng, zone puternic energetice, de unde extratereștrii se alimentează.

    Prin forțe antigravitaţionale, ei au reușit să învingă gravitația și se deplasează prin teleportare.

    În una din cărțile sale el vorbește despre un caz care s-a petrecut în București cu o persoană care lucra la o bancă.

    Într-o dimineață a observat că are un semn ștanțat pe umăr. Fără să se fi tatuat, semnul apăruse din senin. După șase luni, semnul a dispărut.

    RăspundețiȘtergere
  63. 2.
    Volumul ce l-a consacrat pe Ion Ţugui a fost “ 7 ani apocaliptici”.
    Ideea emisiunii “ Acasă în Teleorman” a pornit de la relatarea unui caz ciudat, petrecut în prima decadă a anului 1996, la ora 20,30, pe raza municipiului Roşiorii de Vede . Trei martori oculari, Ion Nuţu (actual primar), Gheorghe Dinu, Nicolae Dinu, au declarat că au fost martorii unei întâlniri cu un OZN pe raza municipiului Roşiorii de Vede. Pentru a verifica exactitatea datelor furnizate de martorii oculari, dar şi pentru a afla dacă în acea perioadă a fost înregistrată o activitate crescută a OZN –urilor în spaţiul aerian român, m-am adresat prof. Ion Ţugui.

    - Din punctul de vedere al cazuisticii putem încadra relatarea la capitolul “ credibil” , domnule Ion Ţugui?

    - Relatarea este foarte interesantă. Din punctul de vedere al cazuisticii relatarea este senzaţională, este corectă şi, nu numai atât, este surprinzătoare. Pe mine mă miră că noi, iată au trecut nişte ani, nu am cunoscut cazul. Nu s-a publicat sau nu am văzut eu că s-ar fi publicat. Fac parte din Societatea ASFAN, unde este şi dl. Hobana, precum şi alţi mulţi cunoscători ai fenomenului, dar …

    - S-a publicat în săptămânalul roşiorean “ Drum”.

    - Numai în presa locală?! Păcat. Reţineţi acest eveniment pentru că el trebuie să fie cunoscut. Revenind la subiect, din punctul de vedere al cazuisticii pe care o studiez de peste douăzeci de ani, relatarea este foarte corectă. În legătură cu nişte nuanţe, pe care nu le-aţi comentat, cred, din lipsă de timp: După cunoştinţa noastră, luminile verzi sunt aşa numitele efecte antigravitaţionale .
    Există dealtfel şi o descoperire ştiinţifică românească , aşa numitul “ efectul Comoroşan”.
    Este vorba de autorul Sorin Comoroşan, un prieten de-al meu, care este profesor la o universitate de prestigiu din afară, și se bazează pe aceste lumini verzi de tip laser ce se pot organiza.
    Însă, în cazul imaginii vizualizate de cei trei roşioreni, fără îndoială este vorba de efectul antigravitaţional.
    Distribuirea luminilor este foarte importantă pentru că aceste nave sunt de mai multe tipuri, cum şi entităţile extraterestre sunt de mai multe tipuri.
    Tipul de lumini distribuite, pe care le-a relatat dl. Nuţu, roşu, verde şi portocaliu, conform cazuisticii cunoscută la americani, francezi şi la alţii, nu constituie o aterizare ci o cercetare.

    RăspundețiȘtergere
  64. 3.
    Dealtfel noi românii vorbim foarte puţin despre OZN –uri. Ele există şi în spaţiul românesc, sunt văzute, dar nu înţeleg de ce nu au voie să raporteze. Eu am mulţi prieteni care lucrează în armată, şi unii din ei lucrează cu radare foarte puternice , cum este cel de la Timişoara, şi văd aproape zilnic apariţii de această natură.
    Probabil, este un consens între state ca aceste lucruri să fie contabilizate, să se facă un repertoriu de evenimente, dar să se evite vâlva pe seama lor. Ele transpar, pentru că aceste manifestări nu sunt adresate haosului sau nimicului, ele se adresează unor fiinţe inteligente care le percep, dar nu le pot încă explica.

    Ce au văzut acolo, este o călătorie a unor fiinţe extraterestre.

    Şi trebuie spus din capul locului că nu a fost o închipuire, o iluzie, vreun efect produs de nişte cauze pământene, cum ar fi starea de ceaţă când luminile de la reflectoare s-ar putea opri pe nişte bule de apă în atmosferă.
    Spun acest lucru deoarece relatarea descrie luminile verzi, roşii şi portocalii ca având un caracter organizat.

    Aceste vizite sunt aproape zilnice peste tot în lume, iar spaţiul românesc nu a fost evitat. Dimpotrivă, au existat momente când asupra unor tunele energetice specifice României, cum este Retezatul, Bucegi ş.a.md., aceste apariţii au devenit sâcâitoare, trăgând concluzia că aceste tunele energetice pot deveni o sursă de realimentare energetică.

    Nu trebuie să ne închipuim aceste nave ca având un sistem de propulsie terestru.
    Ele funcţionează pe alte principii, pe care le ştim cu aproximaţie.
    Ca să ajungem, de exemplu, în mijlocul galaxiei noastre o navă pământeană, la nivelul tehnic şi tehnologic de astăzi, ar trebui să care după ea un rezervor de combustibil care ar cântări cu mult peste orice închipuire, practic o imposibilitate.
    Ei au reuşit să învingă gravitatea având un sistem antigravitaţional foarte eficient, au reuşit să călătorească pe baza principiului teleportării, care este şi terestru – dar el ţine de experienţe foarte restrânse.
    Este vorba de o lume, care chiar dacă trăieşte în materie, ea de fapt se foloseşte de elemente care nu mai aparţin materiei.

    - De ce există o barieră comunicativă între pământeni şi extratereştri ?

    Pentru că în Univers , viul inteligenţei este distribuit dimensional. Noi aparţinem unei structuri de percepţie tridimensională ( înălţime, lungime, lăţime).

    Aceste fiinţe ţin de cvadrimensional, pentadimensional.

    RăspundețiȘtergere
  65. 4.
    Ce înseamnă aceste dimensionări ale viului inteligent în Univers ?

    Înseamnă că funcţie de înaintare pe scara evoluţiei fiinţa renunţă la ceea ce îi este foarte drag, materia.

    Pentru ele, fiinţele ce ne vizitează, dacă au un corp fizic, nu reprezintă mai nimic.
    Nu trebuie să pierdem din vedere că ele nu comunică prin limbaj articulat.
    Probabil le interesează prea puţin limbajul nostru articulat.
    Probabil sunt naturi hipnagoge, comunicând prin inducţii telepatice la nivelul creierului, astfel că modul de comunicare este cu mult mai rapid decât cel mai performant computer existent.

    Aceste fiinţe ne văd, dar relaţia noastră cu ele este ca relaţia noastră cu fiinţele terestre din nivelul bidimensional.
    Cunoaştem că o furnică este inteligentă, că albinele se organizează, dar dacă întrebi o albină ce este un om ea nu ştie.

    Sunt decalaje de dimensionalitate, pe ierarhii dimensionale.

    - Există o uniformitate a tipurilor de apariţii la nivelul României ?

    - Sunt trei tipuri de evenimente de această natură ce se manifestă în spaţiul românesc: cel de la Roşiorii de Vede care este cel mai evoluat ; un alt tip este cel materializat în care se poate vedea forma aproximativă a unei nave; mai sunt tipurile destul de înşelătoare pe care le văd piloţii de încercare, ce apar pe un cer senin învăluit într-un nor alb, care nu sunt altceva decât cortine de camuflare.

    Când trec prea aproape de aceste formaţiuni noroase avioanelor li se opresc motoarele, dar din fericire pornesc din nou după ce trec de zona de protecţie.

    Această camuflare apare şi din dorinţa de a nu deranja, probabil ştiind că pământul este apărat de avioane militare, iar un posibil atac al aviaţiei s-ar transforma într-o catastrofă pentru pământeni.

    - Aceasta a fost o întâlnire de gradul I. Putem vorbi în România de întâlniri de gradul III?

    - Da, dar din păcate , ele stau sub semnul circumspecţiei, pentru că atunci când au fost raportate nu s-a procedat ca în SUA, adică să fie chemat poliţistul, juristul, vecina etc, să faci o cercetare serioasă.

    La noi lucrurile trec în anecdotă, în folclor, păstrându-se amintirea evenimentului, aşa cum a fost şi relatarea de la Roşiorii de Vede care nu a beneficiat de o cercetare foarte atentă.

    RăspundețiȘtergere
  66. 5.
    De ce ? pentru că cercetarea acestui domeniu cere apelarea l-a tehnologie, ori România nu o are.

    Radarele sunt în mâna armatei ; ei văd foarte bine şi stolul de lăcuste şi unul de păsări, ştiind să le distingă de un OZN-uri , care sun recepţionate destul de des.

    Există o discreţie, aşa cum menţionam anterior, şi cred că este bine să fie aşa.

    - ASFAN – ul are relaţii cu asociaţiile internaţionale de profil?

    - Are relaţii cu toate instituţii şi asociaţiile de profil din lume. Dealtfel eu am prezentat l-a postul de televiziune Tele 7abc (n.a. unde realiza emisiuni specializate), cu Emil Streinu, un film ce reda o capturare a unei părţi dintr-o navă extraterestră.

    Noi am obţinut filmul de l-a italieni, care era de provenienţă rusească şi se petrecea în taiga.

    Acest film a trebuit să-l vizionăm cu multă atenţie, pentru că din câţiva în câţiva metri avea un sigiliu pe care scria STRICT SECRET KGB. Filmul, fiind vândut, a mai circulat şi pe la alte televiziuni.

    Din materialul filmat mi-am putut da seama cum se poate prăbuşi o navă extraterestră.

    În acest film partea impresionantă - după ce s-a terminat autopsia cadavrului unei finţe extraterestre de dimensiuni mici(1,60 metrii) - era că toţi cei şapte chirurgi, printre care era şi şeful KGB – ului, mergând l-a popota unităţii militare ( unitate ascunsă în taiga şi apărată de tancuri) au murit instantaneu după ce au început să mănânce.

    - Însăşi Einstein avea o teorie privind existenţa unor astfel de nave, care ar fi aparţinut unei civilizaţii pământene ce ar fi părăsit Terra cu 20 000 de ani în urmă.

    -Acestea sunt ipoteze în legătură cu civilizaţiile ce ar fi părăsit pământul şi, acum, după ce ar fi evoluat vreme de 20 000 de ani revin acasă.

    Sunt lucruri discutabile, pentru că Hommo Sapiens este relativ tânăr.
    De 30 000 de ani de când omul a descoperit gândirea abstractă s-a diferenţiat de Omul de Neaderthal, care era vânos, păros şi stătea în frig în pielea goală.

    Misterul nu este numai al acestor nave, misterul este chiar al fiinţei umane.

    Teoria lui Einstein este una pur ştiinţifică, ca şi tunelele timpului şi multe altele.

    RăspundețiȘtergere
  67. 6.
    Pe noi ne interesează dacă există aceste nave extraterestre, iar răspunsul este categoric, da !

    De asemenea ne interesează dacă aceste fiinţe vor intra în contact cu pământenii şi răspunsul este pozitiv, dar nimeni nu poate prevedea când se va întâmpla acest lucru. De ce ?
    Pentru că aşa cum s-a văzut extratereştrii au fost interesaţi în ultimele patru – cinci decenii mai puţin de fiinţa umană, intrând în nişte subtilităţi ale fiinţei teologice.

    Spre exemplu în Arizona sacrificau vaci pentru că îi interesau, ce credeţi ? enzimele.

    Când aceste fiinţe au un tub digestiv diferit, când au o articulaţie nu numai antropomorfică, dar şi fiziologică diferită, atunci primordial pentru ei este tipul de viaţă pe care îl oferă pământul.

    Când vor descoperi toate subtilităţile, vor intra şi la genomul uman şi atunci, probabil, vor şti cum să ia legătura cu noi, pentru că nu au, repet, un limbaj articulat.

    - Şi atunci este firesc, pe firul celor spuse de d.voastră, să vă întreb ce se va întâmpla în momentul contactului ?

    - Se pot întâmpla foarte multe lucruri.

    Dacă aceste fiinţe extraterestre ne cunosc foarte bine, cunosc nivelul nostru de maturitate spirituală şi intelectuală, cunosc rezistenţa noastră imunologică, atunci vor fi foarte prudenţi cu noi.

    Să nu uităm că în Univers plutesc viruşi care odată alunecaţi pe pământ ar putea distruge specia umană şi nu numai.

    Dealtfel mesaje au existat. Scopul este să ne facă a înţelege. Dar ce te faci când eşti pus în faţa altei matematici, în faţa unor principii fizice pe care fizica terestră nu le cunoaşte ?

    - Atunci să dăm crezare celor ce spun că Einstein poate fi infirmat ?

    - Nu putem crede pe cei care spun că Einstein va fi infirmat .

    Probabil cele două teorii ale lui din deceniul doi al secolului trecut vor folosi la un tip de unificare a legilor universale.

    Aici este vorba de inteligenţă nepământeană, este vorba de fiinţe.

    Ori când este vorba de fiinţe ele se supun unor legi care sunt universale. Dar nu noi vom alege modul de comunicare. Degeaba am trimis în spaţiu formule algoritmice şi matematice.
    Dacă îi vor interesa civilizaţia noastră, care din punctul meu de vedere este într-o fază incipientă, atunci vor comunica cu noi.

    Există în fizică teoria câmpurilor.

    În clipa în care viaţa pământeană are în evoluţia sa 3 miliarde de ani, iar acele fiinţe vin după o planetă care are în evoluţia sa 6 miliarde de ani, atunci comunicarea între câmpuri nu mai este posibilă.

    Repet, totul se reduce la materie.

    Să nu uităm că cel mai mare bagaj de informaţii legate de fiinţe invizibile ne sunt oferite de Vechiul şi Noul Testament.

    Eu nu exclud şi varianta ca în anumite evenimente terestre extratereştrii să aibă un cuvânt de spus.

    Şi dau un singur exemplu : În anul 1914, înainte de a se declanşa primul război mondial, problema Triplei Alianţe era să învingă Germania, care era foarte puternică.

    Atunci unui chimist de “ două surcele” din Londra, care avea un laborator cu şase salariaţi, i s-a întâmplat ca în somnul de cinci minute care l-a cuprins într-un autobuz cu etaj londonez, să viseze formula celui mai năpraznic exploziv creat vreodată pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
  68. 7.
    Transpus de acel vis, se duce în laborator, transcrie pe hârtie visul, îşi adună lucrătorii şi trece la treabă.

    El ar fi vrut ca rezultatul experimentului să-l transforme în lumânări speciale pe care să le vândă londonezilor pentru petreceri.

    Însă, ajungând cu formula în Parlament se constată că de fapt a creat explozibilul de care Tripla Alianţă avea să se folosească pentru a învinge Germania.

    Evenimente de această natură sunt foarte multe, şi eu care de 20 de ani mă ocup de parapsihologie nu pot să mi le explic.

    Acesta este unicul material înregistrat pe bandă magnetică de care dispun , transcris aici.

    Deşi convenisem asupra unui ciclu de emisiuni dedicate acestor fenomene, Ion Ţugui a plecat într-o altă dimensiune …O moarte stranie care a survenit în data de 20.02.2002!!! Un palindrom, nu-i asa!?

    RăspundețiȘtergere
  69. Femeia care ştie ce se va întâmpla mâine


    Lenke Becker visează întâmplări verosimile sau fanteziste. Cu oameni cunoscuţi sau pe care nu i-a întâlnit niciodată. A doua zi visele ei devin realitate. A căutat explicaţii în cărţi, dar cea mai bună s-a dovedit a fi propria ipoteză. A trimis-o Academiei Române, dar i s-a spus să mai citească şi să revină. Ion Ţugui şi alţi pasionaţi de paranormal au fost impresionaţi de cunoştinţele de fizică şi astronomie ale braşovencei. Lenke a scris două cărţi: „Timpul şi misterele lui“ şi "Taina nerelevată de Einstein". „Nu am dreptul să pastrez doar pentru mine aceste idei, privând umanitatea de ele“, mărturiseşte ea.



    Ce va fi peste 3 zile

    S-a născut în Braşov. Într-o familie de saşi. În 1945, tatăl ei şi o soră au fost deportaţi în Rusia. Sora s-a întors după 5 ani de muncă în mină. Tatăl ei a murit pe drum şi a fost aruncat din trenul de marfă. Nu i s-a găsit trupul. Lenke a început să-şi câştige banii singură. Viaţa nu i-a fost uşoară. Soţul ei n-a vrut copii. „M-am hotărât să-mi las bărbatul şi să păstrez copilul“, mărturiseşte Lenke. Avea 40 de ani când a devenit mamă. A fost contabila Fabricii de Şuruburi. Ieşită la pensie, s-a apucat să studieze fenomenele paranormale. „Ştiu dacă mi se va întâmpla ceva rău sau bun cu trei zile înainte“, spune femeia.

    Capul lui Eminescu

    Avea 17 ani când s-a speriat de un vis. Se făcea că era în faţa bustului lui Mihai Eminescu. Statueta a căzut de pe etajeră şi i s-a dezlipit capul. Încerca să-l lipească. A doua zi, poeziile pe care le trimisese unei reviste s-au întors cu mesajul: „Plagiezi frumos, încearcă producţii proprii“. A înţeles că destinul ei literar a fost decapitat. Peste câţiva ani a găsit într-un anticariat din Bucureşti chiar bustul care i se arătase în vis. Într-o săptămână a reuşit să publice primul volum.

    Vise premonitorii

    Prin anii '60 a visat un şir de numere. Când s-a trezit reţinuse patru din ele. Voia să le joace la loto, dar n-a avut timp să cumpere bilete. Primele patru numere extrase erau cele visate. Ar fi câştigat o avere. În alt vis s-a văzut pe marginea propriului mormânt contemplându-şi crucea cu numele său. A doua zi era să moară. S-a agăţat de balustrada trenului aflat în mers. Dacă n-o ridica controlorul ar fi ajuns sub roţi. Cu o seară înainte de a fi atacată de nişte criminali, a visat că se întâlneşte cu iubitul din tinereţe. Nu ştia că-i mort. O chema să treacă un prag. În a treia noapte, a acceptat. A doua zi a intrat în comă, lovită de cei doi tâlhari. A fost în moarte clinică. A văzut spiritul mamei sfătuind-o să se întoarcă în lumea celor vii. „Dacă nu mi-aş fi găsit o explicaţie, aş fi trăit sub teroare“, mărturiseşte Lenke.

    OZN-uri trimise de Dumnezeu

    Crede că destinul ei este să mediteze la originea, rostul şi viitorul omenirii. Consideră că oamenii sunt nanoroboţi dotaţi iniţial cu capacităţi paranormale pentru a-l informa pe Dumnezeu. „Devenind conştienţi ne-am dedat interesului nostru şi nu mai urmăm calea Lui“, explică Lenke. Planurile divinităţii sunt dejucate de omul modern care încalcă legile naturii. N-avem decât două variante: ori ne dezvoltăm din nou capacităţile paranormale, ori vom fi distruşi. În concepţia ei, OZN-urile sunt trimise de Dumnezeu. Extrateretrii au misiunea de a ne corecta evoluţia. Persoanele răpite de OZN-uri povestesc sub hipnoză că au fost supuşi la teste ale organelor sexuale. Vor să afle dacă stăpânim tehnologia de determinare a genei sexului.

    RăspundețiȘtergere
  70. Scenariu pentru 1.000 ani

    Scenariul viitorului omenirii în mileniul III este sumbru. Acum suntem în prima etapă. Deja putem alege sexul urmaşilor. În etapa a II-a, femeia îşi va pierde rolul de mamă. Nu va mai naşte, embrionul fiind conceput şi dezvoltat până la naştere în laborator. Femeile vor deveni inutile, lumea va fi predominant masculină. Etapa a III-a va fi marcată de homosexuali. Numai cei bogaţi îşi vor permite partenere reale, clone ale celor mai frumoase femei. În etapa a IV-a, ierarhia societăţii va fi stabilită genetic. Se va şti dinainte cine e intelectual, mecanic sau preşedinte. Vor dispărea grevele şi războaiele, pentru că vom face numai ce e bine, conform programului genetic. În ultima etapă, se va manipula gena vinovată de îmbătrânire. Vor fi ţinuţi în viaţă bătrânii experţi. Sfărşitul mileniului III va fi fără copii şi fără femei. Lenke nu crede că vom atinge ultima fază, Dumnezeu nu ne permite să fim nemuritori.

    Românii, constructori de OZN-uri

    Românii sunt pe placul lui Dumnezeu. „Nici nu ne prosternăm toată ziua ca orientalii, nici nu renunţăm la credinţă pentru o viaţă în desfrâu, ca occidentalii“, spune Lenke. În sângele ei curge sânge german, maghiar, italian şi românesc. Iată de ce ea a fost cea aleasă să poată explica enigmele umanităţii. „Dacă România şi-ar da interesul, am putea construi un OZR (Obiect Zburător Românesc)“, crede braşoveanca. „Dotaţi cu capacităţi paranormale suntem toţi. Eu sunt doar mai atentă la ce se întâmplă. Oricum, n-am cum schimba viitorul“, spune ea. În cărţile de vise nu crede. Crede doar în ipotezele ei, pe care le-a fundamentat ştiinţific. Îndeamnă femeile să se implice în viaţa economică pentru a nu se diminua numericeşte în viitorul apropiat.

    Timpul cosmic curge înapoi

    Doamna Becker este greu de urmărit, ştie prea multă fizică şi face conexiuni pe care nu le poţi înţelege fără o pregătire serioasă în domeniu. Nu este nici pe departe o cititoare în viitor clasică. Deşi e atât de simplu, discursul ei te pune în mare dificultate. Una dintre ideile ei mai simple este următoarea: timpul terestru curge dinspre Pământ către cosmos. Timpul cosmic în sens invers. Când dormim, trăim în timpul cosmic. Visele premonitorii sunt redate de subconştientul care recepţionează evenimente care nu au avut loc. Când suntem treji, recepţionăm aceste mesaje ca presimţiri. Când ne întoarcem din drum, subconştientul, care ştie scenariul predestinat, se opune şi drumul care urma să fie parcurs se va schimba.

    RăspundețiȘtergere
  71. Oamenii nu vor mai avea corp

    Înclinaţia axei Pământului duce la spargerea spinului temporal şi împrăştierea informaţiei în Univers. Aşa este posibil să fi apărut viaţa pe Terra. Tot aşa va avea loc o catastrofă la nivel planetar. Dacă de la dinozauri imensiunile speciilor s-au redus considerabil, înseamnă că viitoarele vieţuitoare vor fi mult mai mici, chiar microscopice. După mai multe înclinări ale axei Terrei, fiinţele vor fi decorporalizate, deci pur spirituale. Acest fenomen este echivalentul reînvierii. Punctele de interseţie între momentele terestre şi cele ale soarelui au forma unui spin. Aceasta este graniţa dintre timpul pământean şi cel solar. Este foarte interesant de aflat ce vor simţi primii astronauţi când vor trece această frontieră.

    Tunelul timpului

    Timpul este un vector la nivel terestru, deci are lungime. Are şi înălţime, căci Pământul se roteşte în jurul axei sale. Are şi adâncime, dată de mişcarea de revoluţie. Terra descrie o mişcare spiralată, asemănătoare structurii moleculei de ADN. Intersecţia celor 24 de fuse orare ale Soarelui şi Pământului determină un spin cu caracteristici bizare. Informaţiile fiind de sensuri contrare, se anulează reciproc. Din acest spaţiu informaţiile nu pot scăpa în afară. În gaura neagră se stochează informaţia a mai multor secole. Linia mediană care uneşte orele 12 din timpul terestru şi cel solar găzduieşte simultan viitorul şi trecutul care devin un prezent continuu. Aici poate fi văzut viitorul. Între orele 6 şi 18 timpul circulă în sens duplex, într-un spaţiu cilindric, asemănător unui tunel. Tunelul timpului este purgatoriul. De aici, spiritele celor decedaţi merg în cosmos (rai) sau în soare (iad) şi ard. Din acest spaţiu, lipsesc 12 ore corespunzătoare duminicii. De aceea nu e bine să lucrăm duminica.

    Premoniţii celebre

    Abraham Lincoln a visat că este în cosciug. A povestit musafirilor visul său. A doua zi a fost asasinat. Un episcop a visat că Franz Ferdinand îl roagă să-i facă slujbele cuvenite după moarte. A văzut în vis şi scena asasinării arhiducelui, aşa cum s-a petrecut la 28 iunie 1914. Mark Twain a visat că trupul fratelui său este într-un sicriu metalic. Peste două săptămâni, a fost înmormântat în sicriu de metal, aşa cum voiseră femeile din Memphis. Generalul George S. Patton avea viziuni despre locurile unde îşi amplasa tabăra inamicul. Asasinarea lui Kennedy a fost prezisă cu 10 ani înainte de a avea loc. Debarcarea din Normandia a fost anticipată prin vise premonitorii. Despre scufundarea Titanicului s-a scris o nuvelă cu sinistrul scenariu exact înainte ca acesta să se producă. Părintele Arsenie Boca a prezis atacurile de la WTC.

    RăspundețiȘtergere