sâmbătă, 3 martie 2018

S - A ADEVERIT DIN PĂCATE ! 30 MORTI SI ZECI DE RANITI !

Image result for LUMANARI.


                                                   Dragii mei,

Scriam în urma cu doar o zi,un articol cu titlul:

            

TRAGEDIE CUMPLITA ! 30 MORTI SI 20 RĂNITI  !


Din nefericire dragilor,aceasta cumplita Tragedie s -a intamplat in Franta. 
Si precum mi-a grait acel glas,sunt 30 de morti si zeci de raniti.
Iata linkul dragilor:

TRAGEDIE CUMPLITA ! 30 MORTI SI 20 RĂNITI - Dumnezeu există ...

https://mariaghiorghiu.blogspot.com/.../tragedie-cumplita-30-morti-...

Translate this page
1 day ago - 1 Martie 2018,ora 4,45 zori de zi ! Dragii mei, Astazi dimineata in zori ,m-a trezit un glas care spunea ceva cutremurator. Glasul spunea asa: " 30 morti si 20 (posibil peste 20răniti !" După care,glasul nu a mai dat detalii. Dragii mei,vom auzi de o cumplita Tragedie in care isi vor pierde viata30 de oameni,iar ...


Asa cum spuneam si la AGENTIA VIP -ANTENA STARS,Franta va fi din nou îngenuncheata.
Iata :

Clarvăzătoarea care a prevestit tragedia din Colectiv a avut, din nou, dreptate? La doar câteva zile de la previziunea făcută în direct, la Agentia Vip, avionul din…
ANTENASTARS.RO
TERORISTII nu vor ezita sa faca ,cat mai multe victime.
Iata dragii mei si crunta INFORMATIE:

Atentat terorist la ambasada Franței dintr-un stat din Africa. Zeci de ...

https://www.antena3.ro/.../atentat-terorist-la-ambasada-frantei-dintr-...

Translate this page
2 hours ago - Un atentat terorist, în care au murit 30 de oameni și câteva zeci au fost răniţi, a avut loc vineri în centrul oraşului Ouagadougou, capitala statului Burkina Faso. Potrivit presei internaționale, cel puțin

Atentat terorist la ambasada Franței dintr-un stat din Africa. Zeci de morți și zeci de răniți


DE 02 MAR 2018   •   23:15
Atentat terorist la ambasada Franței dintr-un stat din Africa. Zeci de morți și zeci de răniți 127
Foto: Agerpres/Xinhua
Un atentat terorist, în care au murit 30 de oameni și câteva zeci au fost răniţi, a avut loc vineri în centrul oraşului Ouagadougou, capitala statului Burkina Faso.
Potrivit presei internaționale, cel puțin șase bărbaţi înarmaţi au ieşit dintr-un autovehicul şi au început să tragă, la întâmplare, în trecători.
Timp de câteva ore, s-au auzit focuri de armă şi zgomote de explozii în apropierea clădirii Statului Major al Armatei, lângă Ambasada Franţei şi Centrul Cultural Francez, dar şi la intrarea in clădirea Guvernului, informează news.ro.
Iata si articolul meu mai pe larg,in care scriam exact 
numarul mortilor :
                                    1  Martie 2018,ora 4,45 zori de zi !

                                             Dragii mei,

Astazi dimineata in zori ,m-a trezit un glas care spunea ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:

                " 30  morti  si  20 (posibil peste 20) răniti !"
După care,glasul nu a mai dat detalii.
Dragii mei,vom auzi de o cumplita Tragedie in care isi vor pierde viata 30 de oameni,iar alti 20 (posibil peste 20 daca am inteles eu bine )vor fi raniti.
Ce se va intampla anume  si unde, eu nu cunosc.
Dar ne putem ruga pentru acesti Semeni ai nostri, pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULJUI sa-i apere si sa inlature de la faţa lor acest "pahar" al suferintei.
                                   Cu dragoste,Maria.

P.S.

Prieteni dragi,

Sa nu va indoiti de toate cate eu scriu aici pe Blog!

Nu de la mine putere scriu ! Ci numai cu Voia si cu Puterea 

DUHULUI SFANT !

Toate se vor adeveri, la timpul orânduit de BUNUL 

DUMNEZEU !

15 comentarii:

 1. La teoría de la conspiración de los chemtrails (rastros químicos) defiende que, a través de productos químicos rociados desde aviones, el gobierno intenta controlar el clima para favorecer el turismo, aunque esto provoque sequías y gotas frías. La élite mundial de científicos atmosféricos desmintió en 2016 la existencia de esta práctica, pero eso no ha logrado acabar con el mito. Este febrero ha resucitado una de las cadenas más populares del bulo, que afirma que trabajadores del Instituto de Meteorología han reconocido que España entera está siendo fumigada.Doamna Maria, ati publicat ca vi s. A aratat un avion care imprastia fum.
  In textul pus mai zus din spaniola, reiese ca :Institutul de Meteorologie din Spania a recunoscutrca s. Au imprastiat pt. A provoca seceta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Speculatii ale celor ce traiesc dupa nr. de accesari al stirilor din mediul online. Nu vedeti ce titluri aiurite si continut aiuristic sunt in unele articole cu scopul de a fi accesate de cat mai multi creduli. Ei incaseaza bani dupa numarul de accesari a articolului respectiv.

   Ștergere
 2. Încă un mesaj adeverit..par din ce in ce mai clare si se adeveresc mai repede.Cred ca timpul este scurt si trebuie sa se împlinească toate.

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Se po@te vedea video-ul cum se imprastie "fumul" din avion

   Ștergere
 4. Au fost 4 morti. Am impresia ca nu esti bine informata. Ai gasit un articol mincinos.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De ce te impinge rautatea sa jignesti si sa fii ironic?. Oare ce ai pierde daca ai fi si tu mai omenos?. Potrivit mai multor surse de securitate chestionate de AFP, circa 30 de membri ai forţelor de securitate şi-au pierdut viaţa şi există cel puţin 85 de răniţi. Oare mai are importanta daca numarul de morti este strict cel aratat in mesaj sau mai important ar fi sa vedem rautatea oamenilor care omoara alti oameni si apoi ne miram de cate ne da Dumnezeu.

   Ștergere
  2. 07:50, asa este!

   Ștergere
 5. Sigur ca se adevereste fiindca sunt evenimente si lucruri care s-au intamplat si se vor intampla cat va exista lumea. Faptul ca doamna Maria le spune dinainte creeaza senzationalul, dar daca nu le-ar spune le-am privi cu normalitate, fiindca zilnic se intampla evenimente in lume. Aceste evenimente sunt date de sus ca sa trecem prin ele in viata pe care noi oamenii o traim pe pamant. Fac parte din scoala pe care o parcurgem pe Terra. Doamne da-ne putere sa trecem prin toate cate ne sunt harazite noua si intelepciune sa invatam ce trebuie din ele.

  RăspundețiȘtergere
 6. Prin ceea ce spune Maria, si se intimpla, Este numai un avvertiment, pt a intelege ca toate se adeveresc, prin aceasta Dumnezeu vrea sa ne faca sa intelegem ca cei ce cred se vor salva, asa cum sint si mesajele de la Medjugorje, unde Fecioara Maria trimite mesaji, si anunta ca intr-o zi va veni necazul cel mare , anuntat si in apocalisse, Cei ce vor crede la vocea SPIRITULUI SFINT SE VOR SALVA.
  ACUMA ESTE DOAR O PROBA PENTRU A VEDEA CA MESAJELE SINT ADEVARATE, IAR ATUNCI SA CREDEM.
  PT cei ce nu cred, cind vor crede va fi prea tirziu.

  RăspundețiȘtergere
 7. 21:12 prea tarziu pentru ce?

  RăspundețiȘtergere
 8. 21:12 cred in Dumnezeu, nu in Maria! Nu crezi ca e suficient?

  RăspundețiȘtergere
 9. Da an 21;12 , trebuie sa discernem ce este de la DUMNEZEU , si ce este de la opusul lui .

  RăspundețiȘtergere