sâmbătă, 24 martie 2018

MARE MINUNE ! LA BUNA VESTIRE , ÎNGERUL GAVRIIL ȘI FECIOARA MARIA AU VENIT LA MINE ÎN CAMERĂ !


                                  25 Martie 2016,ora 6,23 dimineața !

                                          Dragii mei, 


                                     Image result for buna vestire...
                               
                                                   
În aceasta dimineață mare si Sfântă, mă trezeste un glas care spune asa:
                ” Astazi ,Buna Vestire!

Moment in care, m-am trezit si vedeam sub plafonul camerei mele, deasupra patului in care eram, vedeam un dreptunghi care stralucea precum argintul în soare.
Acest dreptunghi mare cât o palma de adult, respira,pulsa încontinuu. Inchid pleoapele,pentru a vedea ce se află în spatele acelui dreptunghi pe care-l vedeam cu ochii firesti, si astfel, vad cu ochii inchisi ,văd ceva dumnezeiesc.
Imi aud propriul glas, fara ca eu sa deschid gura mea, era glasul sufletului meu, care spunea asa:
                 Eu Te iubesc Dumnezeul meu, 
                           si Măicuța mea!   
Și văd dragii mei, pe Arhanghelul Gavriil cu o floare alba în mâna Sa stângă,părea a fi un Crin;  iar  dreapta Sa  o întinde până aproape de umărul Sfintei Fecioare Maria. 
Arhanghelul Gavriil Îi spune Prea curatei Fecioare așa:

"Bucura-Te Prea Curată Fecioară MARIA, că vei naste pe Fiul  LUI DUMNEZEU.
Domnul este cu Tine !"
             .
Așa ca in imaginea de mai sus,vedeam eu cu ochii închisi. Un alt glas dragilor, spune :
                 Să cânte Psalmi! Sâ cânte Psalmi !”
Și continui sa vad dumnezeiasca arătare a Arhanghelului Gavriil in camera Prea Curatei Fecioara Maria, totul era aievea si nu doar imagine. Maica Domnului vorbea,Arhanghelul Gavriil de asemenea. Era multa lumină si multa stralucire divină.  
Arhanghelul GAVRIIL dragilor, după cum stim cu totii din Cartile Bisericesti ,s -a adresat PREA CURATEI FECIOARE  asa: 
                ”Bucura-Te ceea ce esti plină de HAR,Domnul este cu Tine. Binecuvântată esti tu intre femei.
Iar Prea Curata Fecioară,a raspuns Îngerului:
                       Iată roaba Domnului !Fie mie după Cuvântul Tău!”
Iar toata stralucirea divina a disparut precum se topeste un fulg de nea in palma noastra.
Acum insa, mie mi s-a aratat si-am auzit aceste Cuvinte:
"Bucura-Te Prea Curată Fecioară MARIA, că vei naste pe Fiul  LUI DUMNEZEU.

Domnul este cu Tine !"
Dragii mei, fiecare dintre noi poate trai asemenea MINUNI, de va avea Credință măcar cât un graunte de mustar.   
Să ne plecam genunchii fratilor în Fața Prea Sfintei Treimi si a Prea Curatei Fecioare Maria, care ne -a adus mântuirea noastra a tuturor,prin nasterea Domnului si Mântuitorului nostru IISUS HRISTOS,Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea Amin !   
                                 Cu dragoste,Maria. 


11 comentarii:

  1. Deci intamplarile de zi cu xi ce vi se arata sunt reale Dumnezeu ne arata dar ce trece peste poruncile lui Dumnezeu e de la necuratul.Credinta nu e cu Maica Domnului sau cu alti sfinti caci sta scris numai Lui sa ii slujim si sa ne inchinam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inchinarea era mult mai comuna in VT, veti vedea multe exemple, inclusiv ale proorocului/imparatului David.
      Inchinarea e de mai multe feluri, cea practicata in VT era inchinarea pana la pamant, cum exista astazi la ortodocsi ca metanie mare si la musulmani similar.
      In NT exemplele sunt mai rare:
      - Sutasul Corneliu se inchina lui Petru care din smerenie spune: "scoala-te si eu sunt om".
      - Ap. Ioan Teologul vrea sa se inchine ingerului care il opreste si ii spune ca este impreuna slujitor si sa se inchine lui Dumnezeu.
      In NT apare conceptul de constiinta/incredintare, ca orice sa se faca ascultand glasul constiintei, pentru a nu cadea sub judecata.
      In crestinism a existat miscarea iconoclasta care a dus la schisme si morti, dar Sfintii au stabilit la sinoade restabilirea cultului Sfintelor icoane cu observatia ca noi nu cinstim/sarutam lemnul ci persoana reprezentata.
      Cine nu intelege conceptul, sa incerce sa foloseasca poza mamei/sotiei/copilului ca hartie de WC, un iconoclast nu ar avea probleme de constiinta.
      Omul modern este cel mai idolatru pentru ca da din timpul sau ca sa se uite la icoanele vorbitoare moderne: TV, PC, telefon inteligent.
      Imaginile sunt peste tot si tinerii chiar ii numesc idoli.
      In inteles spiritual omul este icoana(poarta eikon=chipul) lui Dumnezeu, adica privind omul trebuie sa poti aprecia maretia Creatorului Dumnezeu.
      In VT apare expresia: "Dumnezeu a facut ... si a vazut ca era bun", afirmatia este supusa interpretarilor negative, poate induce ideea de experiment. Evreei spun ca intelesul lui bun este mai degraba "vrednic de maretia lui Dumnezeu".
      Este important sa intelegem ca il veneram numai pe Dumnezeu la modul absolut, Sfintilor le acordam o cinstire diferita de a lui Dumnezeu, ca sa nu-L provocam la manie. Asa cum Regelui i se acorda o cinste mai mare decat unui general.
      Cititi/ascultati cu atentie Biblia, veti observa multe lucrui importante si subtile care se releva cu timpul. Veti vedea ca Naaman Sirianul cere de la Proorocul Elisei dezlegare/derogare pentru a pacatui, inchinandu-se cu stapanul sau, stiind ca acela este un zeu fals.
      Ce se face cu smerenie si respect/teama si dragoste de Dumnezeu nu este pacat, mai ales daca se cauta respectarea lui Dumnezeu, a legilor Sale si glasul constiintei.

      Ștergere
  2. Adevarat unuia Dumnezeu ii slujim ! Sf Maria a fost dată noua la cruce ca e scris: femeie iata fii tai ! Ne inchinam Mariei ca a nascut pe fiul lui Dumnezeu, e aparatoarea noastra, mijlocitoarea noastra si grabnica ajutatoare ! I se cuvine acesta cinste !

    RăspundețiȘtergere
  3. Inchinarea noastra la maica Domnului nu e ca unui Dumnezeu, Maria a spus :iata roaba Domnului !Ea este m-ai marita decat heruvimii si m-ai slavita fara asemanare decat serafimii !Asa e onorata Maria in cer si pe pamant si inchinarea noastra e pentru o viata sfanta a Mariei inchinata Dumnezeirii !

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria,ce parere aveti referitor la ultimile doua comentarii ?

    RăspundețiȘtergere
  5. asa-i v-a deranjat intrebarea-si care-i minunea? MINUNILE SUNT ACELEA PROBATE IN PREZENTA MAI MULTOR PERSOANE ATUNCI POTI SPUNE FARA ECHIVOC -ESTE O MINUNE-SI CARE INE E LA PERSOANE CARE NU-SI AROGA SFINTENIA

    RăspundețiȘtergere
  6. Orice marturie pe care o facem catre oameni(legat de minunile care ni se arata de la Dumnezeu) de fapt noi il marturisim pe Dumnezeu !Aceste minuni vin ca urmare a credintei noastre,credinta inseamna sacrificii,daruire,munca !Nu e pacat sa ne laudam ca suntem credinciosi caci toate le-am dobandit prin harul lui Hristos!Mandria e atunci cand spunem ca suntem credinciosi prin propriile puteri!Eu am citit ca vedeniile acestei femei au venit prin harul Duhului Sfant!O vedenie de la Dumnezeu e o minune chiar daca e cu caracter particular,nu in grup !E adevarata fericire sufleteasca, parerea mea !

    RăspundețiȘtergere
  7. Minumea e cá va mai rabda atata batjocura,ma slugoi intunecati,.ah.greu'i de zadit sj jesne"i de huluit si de hulit sfinte nascatoare in viata.la múlti ani.surioara marioara!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  8. si daca exista oameni simpli sau chiar invatati care au vazut minuni cu ochii si in prezenta multor crestini-ce veti spune?-daca multi n-au trait asemenea intamplari cine este vinovat?!

    RăspundețiȘtergere