luni, 3 noiembrie 2014

DISPARITIA SI GĂSIREA UNEI TINERE ! CUM AM AJUTAT LA GĂSIREA UNEI TINERE DISPĂRUTE DE 2 LUNI !

                                              25  Octombrie 2014 ! 

                                                    Dragii mei, 

După cum v-am mai spus ,am stat 10 zile in spital , cu o flebita urâtă la piciorul stâng. Acum ,multumesc Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului, precum şi domnului Dr, care a avut mare grija de mine, sunt bine şi ma refac treptat.
Dragii mei, ca întotdeuna , si in seara aceasta o sa va spun O  POVESTE adevărată!
O  POVESTE, la care BUNUL  DUMNEZEU  şi MAICA  DOMNULUI, a voit ca eu sa pot ajuta la gasirea unei tinere disparute de 2 luni de acasa, si gasita la mii de kilometri distanta.
Pentru ca nu am cerut acordul familiei respective ca sa public durerea lor ,precum si modul cum si-au gasit fiica, o sa folosesc alte nume. 
Dar, daca vreodata familia aceasta ,pe care eu am ajutat-o ca sa-si gaseasca fiica, va dori ca sa-si faca public si numele, va fi alegerea lor. 
Tatal tinerei fete, este o persoana publica ,cunoscut si de voi toti cititorii Blogului. Iar daca veti vrea vreodata, vreo confirmare din gura sa, cu privire la ceea ce am sa va povestesc, de el va dori ca sa stie toata lumea de necazul prin care a trecut, si s-ar putea sa o faca, cu siguranţă dragilor, nu vă veti mai îndoi de toate câte scriu.
Deci, era ziua de Sâmbătă 25 octombrie 2014 ! Stateam pe patul de spital si citeam Rugaciuni dintr-o cărticica pe care o aveam la mine.
În timp ce ma rugam citind din carticică, văd în dreapta mea, ca si lângă tocul usii din interiorul salonului , o tânără îmbrăcată în negru, cu o glugă pe cap, cu părul roscat, tenul cu acnee, lovită peste faţă, umflată si vânătă la ochi şi buze, cu pleoapele lasate in jos, si din ai cărui ochi tumefiati, curgeau şiruri de lacrimi.
Ţinea privirea în jos, si nu putea decat sa miste pleoapele , in rest ,părea ca este legata de ceva, si nu se putea misca. Era bătută rău peste faţă, biata de ea. Nu cred că avea mai mult de 25 de ani!
Priveam in carticica mea, fara sa ma misc, si totodată vedeam de parca as fi avut ochi, in locul urechii drepte, vedeam pe aceasta tânără legată si bătută crunt.  Era la doar 3 metri de mine!
Si mă gândeam: oare de ce Bunul Dumnezeu imi arată aceasta tânără ,pentru că eu nu o cunosc!
Nu stiam ce va urma, am retinut semnalmentele fetei, si am scris in caiet. După amiază însă, m-am gândit ca sa-mi sun un Prieten drag sufletului meu, pe care o sa-l numesc numai in acest articol, ca fiind  Dumitru.
Dumitru, are 3 fete si un băiat! Toti sunt la casa lor, înafara de cea mai mica care disparuse de acasa de aproape 2 luni si nu mai stia nimic de ea. Pe tânără, o s-o numesc tot pentru acest articol Gabriela!
L-am întrebat pe Dumitru, ce mai face si de ce il simt ca este tare necajit.
Mi-a raspuns ca de aproape 2 luni nu mai stie nimic de Gabriela, pentru ca a plecat de acasa de buna voie, si ca nu stie unde ar putea fi.
L-am încurajat asa cum m-am priceput si eu, apoi i-am promis ca ,ma voi ruga la Bunul Dumnezeu şi la Maica Domnului, pentru ca Gabriela sa se intoarca acasa sanatoasa.
Pe Gabriela dragilor, o vazusem de doar  cateva ori pe facebook,într-o poza micuţă de profil,  si nu mai stiam cum arata. 
Pentru ca, eu nu am cunoscut personal aceasta familie, ci am cunoscut-o din mass-media si de pe internet.
Mai spre seara însă, m-am gandit la tânara pe care eu am vazut-o in salon, si am facut legatura cu Gabriela care disparuse, si pe care familia o cauta cu disperare.
De pe facebook, o stiam pe Gabriela cu părul negru, si nu roscat cum vazusem eu acea tânără. Dar totuşi, ceva mi se părea asemănător cu Gabriela, fiica lui Dumitru. 
Mă hotărăsc şi-l sun, spunându-i că am văzut-o pe Gabi, înainte ca eu sa vorbesc cu el la telefon. 
Îi spun cu precizie, înaltimea, tenul cu acnee, îmbracamintea închisa la culoare, doar că , ceva nu se potrivea. Şi anume, părul lui Gabi ! Eu îl stiam ca fiind negru, si nu roscat!
La care Dumitru rămâne uimit, si-mi spune că Gabriela, se vopsise roscat cu doar careva zile inainte de disparitie.
Toate semnalmentele date de mine ,corespund cu Gabriela, fiica sa.
Îi spun ca Gabi, este bătută crunt, ca are chipul umflat si vânăt, că plânge continuu ,si pare ca este sechestrata intr-o camera intunecoasa.
La care Dumitru imi spune :
Maria ! Acesta este Extemporalul vietii tale ! Tu întelegi Maria?
EXTEMPORALUL  VIETII  TALE ! 
Daca eu imi voi gasi fiica, atunci....(si nu mai poate spune nimic, se îneaca in lacrimi de durere si de disperare).
Apoi continua:
Maria, daca  Gabi era batuta ,înseamnă că stiu unde o pot găsi, pentru ca a mai fost bătută de acest individ.
Îi spun sa aiba mare grija, si sa mearga la acest individ ,numai cu Politia ,si neaparat trebuie sa fie luat prin surprindere, pentru a nu-i fi pusă în pericol viata fiicei sale.
Mi-a ascultat povaţa, si a mers la Politie reclamând disparitia fetei ,si dând ca suspect, pe individul care o mai lovise pe Gabi,individ pe care eu nu-l văzusem niciodată, dar pe care Dumitru îl cunostea din anturajul fiicei sale.
Politia a mers acasa la el în România, si a constatat ca individul plecase din ŢARĂ, la mii de kilometri distanţă, cam in acelasi timp cand disparuse GABI. S-a apelat la Autoritatile Internationale, şi în circa 4 zile, Individul a fost gasit, într-unul din Statele Uniunii Europene.
S-a intrat cu forta in apartamentul în care el locuia, si acolo...surpriză ! Gabriela era tinuta ostateca ,intr-o camera intunecata, fusese bătută crunt şi obligată ca să se prostitueze.
Fireste, tipul a fost reţinut, iar Gabriela a fost salvată de chinurile la care fusese supusă si de la o moarte sigură.
A fost spitalizată , si va sta câteva zile ca sa se recupereze total, după care, va fi ajutata de Ambasada Romaniei in acel Stat al UE, ca sa se reintoarca în sânul familiei.
Dragii mei, Gabriela va avea nevoie  de multa dragoste si iubire din partea familiei si a celor dragi,  precum si de multa putere , pentru a-si recapata increderea in oameni.
Însă chinul si calvarul la care a fost supusă Gabriela, vor ramane ca o cicatrice vie, in inima si-n sufletul ei, şi de care nu va putea scapa cu adevărat niciodată.
Asadar dragilor, nu va lasati pacaliti de vorbe dulci, de daruri frumoase,de promisiuni la care ati visat toată viata, pentru că, nimeni nu vă dă nimic degeaba! 
Daca se intampla sa intalniti asemenea indivizi,  ganditi-vă de o mie de ori, si cântariti bine situatia, deoarece ,oricand puteţi cădea în plasa pestilor, care nu vor decat ca sa castige bani, din suferinta şi calvarul celor care s-au lasat purtati de vise desarte.
Cât despre mine, pot spune că am rămas uimită de felul cum am ajutat la gasirea Gabrielei, şi că, aceasta este cea mai uimitoare si cea mai palpabila Minune a Lui Dumnezeu, pe care a savârsit-o prin mine roaba Sa si păcătoasa de mine.
Dacă AUTORITĂŢILE  ROMÂNE, ar căuta trupul transat al ELODIEI  GHINESCU, în acea casa de la ţară, în care am povestit la DINCOLO  DE  POVESTIRI, cu Elena Lasconi, ar găsi sută la sută ,ceea ce a mai ramas din trupul Elodiei, zidit in peretele acelei case. 
Să sperăm dragilor că, va veni si ziua in care rămăsitele trupului Elodiei Ghinescu, vor fi scoase la lumina din zidul acelei case, si cavor fi redate Pământului ,pentru odihna de veci. 
                                        Cu dragoste pentru voi, ca intotdeauna,
                                                                   Maria!  
                         https://ailed6daena.files.wordpress.com/2009/08/ros055.gif


14 comentarii:

  1. Imi pare bine ca ati revenit. Ati trecut cu piciorul printr-o primejdie foarte mare, cred ca va dati seama de asta. Imi pare bine si ca nu v-ati "plictisit" in spital-ceea ce ati facut salvand acea fata, este mai mult decat o fapta buna. imi pare rau sa o spun dar parintii sunt in primul rand de vina pentru comportamentul acestei fete-ce este prea mult strica si ea a avut prea mult. Astfel ca Domnul i-a dat un alt aspect al acestui "prea mult"; socul e puternic si sincer, nu as vrea sa ii treaca prea curand.

    Cat despre Elodia-as zice ca doar oasele se gasesc intr-o gaura/ascunzis in peretele exterior. Totusi, am o curiozitate- nu cred ca este vinovat sotul ei, dar cred ca el stie ori banuieste despre ce a fost vorba. Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu nimic in acest sens! Nu cunosc vinovatul, dar stiu ca este zidita in acel perete exterior !

      Ștergere
  2. BINE ATI VENIT,SANATATE MULTA SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU!PRIETENUL DUMNEAVOASTRA DOAMNA MARIA SA MULTUMEASCA IN FIECARE ZI LUI DUMNEZEU PENTRU DARUL PE CARE IL AVETI SI POATE EL AR PUTEA SA INTERVINA PE LANGA POLITIE SA SPUNA UNDE ESTE ELODIA SI SA O CAUTE.BINE AR FI S- O GASEASCA ,SA SE ODIHNEASCA SI SUFLETUL EI. AR FACE UN LUCRU MINUNAT. NUMAI BINE ,CRACIUN V.

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul lucru: ma bucur ca ati revenit! Sa treceti cu bine peste asta!
    Al doilea lucru: de ce nu il contactati pe Dan Diaconescu? El s-a ocupat foarte mult de cazul Elodia... Cred ca s-ar duce acolo unde -i spuneti dvs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Nu pot eu sa-l contactez pe DAN DIACONESCU ! Daca Autoritatile nu fac nimic....! Cazul a fost prezentat in mass media si nu au tinut cont cei care puteau face ceva. Am toata nădejdea în Bunul Dumnezeu şi in Maica Domnului ,că cva veni si ziua cand,asa cum am si scris : Autoritatile au gasit Trupul Elodiei!

      Ștergere
  4. Bine ati revenit , multa sanatate sa va dea Dumnezeu , mi-ati lipsit, mereu intram pe blog sa vad daca nu ati postat ceva ; faptul ca ati ajutat la salvarea miraculoasa a fetei e semn de la Dumnezeu ca acea persoana , daca are o pozitie si influenta ar putea mijloci pe langa institutiile care cerceteaza cazurile de disparitii de persoane ca sa colaboreze cu dv. pentru gasirea persoanelor disparute; sant atatia copii si tineri care dispar si nimeni nu mai afla nimic de ei vreodata. Putina lume stie (organele de specialitate cred ca stiu) ca exista retele bine organizate de rapire copii si adolescenti pentru pedofilie si prelevare de organe si sacrificii umane sataniste.Ei vizeaza localitatile mai sarace , cu copii din paturi sociale sarace , pe care le fileaza cateva zile discret , vad ca sant copii lasati afara, pe ulita sau strada singuri , ca multumita "conducatorilor nostri iubiti" exista 300, 000 de copii fara parinti (plecati la munca in strainatate) sau lasati in grija unor rude nepasatoare sau bunici batrani. Da , nu am exagerat , e o cifra oficiala estimata declarata , va dati seama ca si autoritatile locale de protectie a copilului sant depasite de situatie .Cat bine ati putea face unor sufletele nevinovate condamnate unor chinuri ingrozitoare si mortii daca v-ar accepta colaborarea ! In SUA si alte tari europene sant astfel de colaborari ale politiei cu persoane clarvazatoare si dau rezultate foarte bune.Nu inteleg de ce la noi este atata opacitate a organelor de cercetare in privinta asta .Va asteptam cu vesti noi , sa speram bune , Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  5. Tocmai ce am vorbit de tineri disparuti si am primit pe Facebook mesaj de la o prietena ca i-a disparut varul de 18 ani din Campina jud. Prahova chiar de acasa. Va redau postarea verisoarei lui ,va rog frumos poate il puteti ajuta cumva :
    Stoian Alina cu Cornelia Burducea şi alţi 2
    ROG DIN SUFLET TOTI PRIETENII DIN LISTA SA DEA SHARE LA ACEASTA POZA...ESTE VARUL MEU UNGUREANU CRISTIAN IN VARSTA DE 18 ANI..SI DE PE DATA DE 28.10.2014 A DISPARUT DIN LOCUINTA DIN CAMPINA JUD PRAHOVA..FARA SA POATA FI LOCALIZAT PE TELEFON SAU ALT MIJLOC DE COMUNICARE..NU DETINE ASUPRA SA NICI UN ACT DE IDENTITATE..ESTE UN BAIAT FOARTE LINISTIT ,NICIODATA NU A PLECAT FARA SA-SI ANUNTE FAMILIA SAU PRIETENII..VA ROG AJUTATI-MA PRIN DISTRIBUIREA ACESTEI POZE PE PAGINILE VOASTRE...POATE CINEVA L-A VAZUT SAU IL VEDE PE UNDEVA...VA MULTUMESC!! Linkul cu poza lui este http://www.observatorulph.ro/viata-prahovei/45829-un-tanar-a-disparut-in-campina-mesajul-prietenilor

    SA-L APERE DUMNEZEU SI SA-L ADUCA ACASA SANATOS.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multa sanatate sa aveti ,va urmaresc cu interes postarile

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate ca ar trebui sa luati legatura cu avocata si mama Elodiei si sa le ziceti parerea dvs.. Poate ca ele stiu despre ce casa este vorba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Avocat al Elodiei, stie absolut totul! Tot cursul evenimentelor! Cu siguranta va intreprinde ceva din propria-i initiativa!

      Ștergere
  8. Bună seara! https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.ziarulevenimentul.ro%2Fstiri%2Fmoldova%2Fiesean-dat-disparut-cautat-de-politie--217430006.html&h=AT2tWQK8rXTjRMx4pq4w3xleSwOK3UAU8HJ_V9IrU6f_mgVs4c1Fae5Y__Eb8q8f4CjjECDuv2ksKTGi8O-C2pXlgeZZYKzqE9e5q0krCA04lZka2kry-qsbDYMcDvsknjo&s=1
    Familia este disperată.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna scumpa si de respectat si pretuit, invatati-ne sa ne rugam pentru gasirea fetelor disparute de care se vorbeste zilele astea.

    RăspundețiȘtergere