marți, 4 noiembrie 2014

                                   

21 de comentarii:

  1. Ponta te-a pus sa scrii balivernele astea ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil Ponta planifica sa-l elimine "curat"..sub forma unui accident. Nu m-ar mira...

      Ștergere
  2. Chiar nu iti este rusine ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric nu ma rusinez cu MESAJELE primite din Cerul Sfant ! Sa se rusineze cei ca tine ,care nu cred în ele, si nu eu care le scriu !

      Ștergere
    2. Din pacate asa sunt oamenii,cainii latra ursul merge,dar nici raspunsul dvs nu este adecvat,ca sa nu spun altcumva!Pacat

      Ștergere
    3. Tata-noe, vezi-ti de injuraturile de pe site-ul Istrate. Nu sunt "fan" dna Maria si nici nu accept tot ce spune. Dar de aici si pana la grobianismul pe care il manifesti, e o cale lunga!

      Ștergere
    4. Ma rog daca JFK daca era atentionat de o dna ca dansa nu mai era impuscat.Hai sa ii dam lui Ponta - plagiatorul sa intre la presedentie fara sa lupte . Si asa lichelele lui au facut tara de rusine in Spania ,Italia si celelalte.

      Ștergere
  3. Cu adevarat foarte ciudat; din pacate se va specula accidentul, desi, asa cum arata el, greoi si lipsit de gandire, foarte obosit de campanie, orice este posibil, adica, poate fi prea obosit si neatent. Nu imi pare bine daca se va intampla asa ceva, dar Domnul stie de ce va fi daca va fi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inchizitia facea bine cind ii ardea pe rug pe vrajitori ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te refereai la tine? Ai amintiri dintr--o viata trecuta?

      Ștergere
  7. Stimata doamna Maria, deja ati intrat pe un teren ... hmmm ... extrem de instabil. Previziunea viitorului pentru oamenii politici este extrem de riscanta, atat pentru prezicator, cat si pentru toti ceilalti care sunt sau pot fi implicati in evenimentele prezise. Viitorul nu se cumpara si nu se vinde. Sunt lucruri deasupra capacitatii de intelegere a majoritatii oamenilor obisnuiti, de aceea trebuie sa ne incredem doar in puterea Divina si sa lasam lucrurile sa curga asa cum este sortit, pentru ca doar Dumnezeu cunoaste cu adevarat cum va fi viitorul. Sper sa nu va suparati pe mine pentru acest comentariu. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am de ce sa ma supar ! Eu cred ca este foarte bine cand cineva este avertizat asupra a ceva ce s-ar putea sa i se intample! In felul acesta poate fi mai atent si mai prevazator! Deci, nu de la mine am spus aceasta, ci numai si numai de la PUTEREA DIVINA ! Nu eu caut sa inventez, asa a fost MESAJUL de la PUTEREA DIVINA !

      Ștergere
  8. Cam ironica urarea ca "sa se bucure de cele 7 case". O ironie voalata!

    RăspundețiȘtergere
  9. -Tare si asta Maria!
    -Sanatate i-ti doresc tie si neamtului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet, Alexandru ! Da, este foarte tare !!! Dar sa ne rugam sa fie bine pentru el ! Nu trebuie sa dorim nimanui raul !

      Ștergere