duminică, 9 noiembrie 2014

ROMÂNIA VA FI RUPTĂ ÎN TREI BUCĂŢI !

               Zori de 8 noiembrie 2014, ora 4,28 !
                         
         
             
                                                         
                                                               Dragii mei,

Voi dormiţi la această oră din zori de Duminică 9 noiembrie 2014, şi bine faceti!
Eu însă, cu bucurie in suflet spun, trebuie sa scriu ceea ce Bunul Dumnezeu îmi îngaduie a auzi si a vedea.
Iată dragilor, ce spunea un glas, in zori de 8 noiembrie 2014.
                            Citez :

          "Harta  Ţării , nu se va rupe  în două!
            Ci se va rupe în trei ! 
                        Maghiaro...., şi  două părţi...!"

Iar glasul nu mai spune nimic!
Se pierde ca un ecou!
Dragii mei, ne asteapta vremuri foarte grele!
Revin si spun, aveti mare grija pe cine votati ca viitor Presedinte al României, în 16 Noiembrie 2014.
Aveti mare grija, ca nu cumva ROMÂNIA noastra scumpă, sa fie sfârtecată ,în două, în trei...!
                         
                   
Copiii nostri, au dreptul sa traiasca într-o Românie întreaga, si plina de dragoste intre semeni! 

Aceasta-i ROMÂNIA  noastră, şi  aşa trebuie  să  rămână !                                                                                   
                                                                   Cu dragoste,
                                               Maria.

10 comentarii:

  1. Indiferent cu cine votam, rezultatul va fi acelasi. Amandoi slujesc la acelasi stapan. Prostimea se zbate si crede ca alege, dar ei sunt acelasi, nu sunt doi. Cat despre ce se va intampla cu Romania, acum foarte multi ani, pe vremea cand Ceausescu era la inceput, s-a dat publicitatii o harta ruseasca-sef al URSS era Hrusciov, cu Romania rupta in 4-Ardealul la unguri, Moldova la Rep Moldova, Dobrogea la bulgari iar Romania era redusa la ceea ce era inainte Tara Romaneasca. Dupa ce si URSS s-a "rupt" in statele componente, Jirinovski, extremist agresiv si fara cap, urla la noi ca vom vedea, vom ramane doar cu Bucurestiul si cu ceva pe langa.Ardealul este oricum dat, pamantul a fost vandut piatra cu piatra. Nu degeaba vine Charles la prietenul lui ungur si se plimba ca un stapan in Transilvania.Nu am avut si nu am nici o iluzie privind "alegerile". I-am taiat pe toti si am suparat pe multi care credeau prosteste intr-unul sau altul. Singurul lucru pe care l-am fi avut de ales ar fi fost intre alb si negru.Dar romanii au pariat di pacate, mereu pe negru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cumva maghiaro-german? Madhiaro-austriac? maghiaro-sasesc? maghiaro-nu stiu ce natie este Ponta.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Gheorghiu, sa stiti ca este in Codul Penal un articol care sanctioneaza difuzarea de informatii false.
    Cum demonstrati ceea ce spuneti ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UN ADEVĂR , care urmează a se împlini în timp, nu are nicio legatura cu, Codul Penal lumesc ! Eu scriu după LEGILE si PORUNCILE LUI DUMNEZEU, si nu lezez în niciun fel Legile Lumesti in Democratie !

      Ștergere
  4. Nu e nevoie sa demonstrez nimic ! Ceea ce scriu se adeveresc în timp !În CREDINŢĂ logica este pe ultimul loc!
    La câtee minciuni se spun în Lumea asta mare si nimeni nu-i pedepseste, de ce m-as teme eu când am lângă mine, întru mine, pe DUMNEZEU?
    Asa ca nu merge cu intimidarea! DUMNEZEU ESTE CEL ATOTPUTERNIC, si vorbeste prin mine roaba Sa si păcătoasa de mine ! Cui nu-i place Blogul meu, sa nu mai citeasca!!! Aici MINCIUNA are picioare scurte ,sau deloc! Daca Minciunile domina printre oamenii politici si nu numai, DUMNEZEU are grija ca sa mi le descopere mie roaba SA, iar eu nu mă înfricoşez de nimeni si de nimic lumesc, si dau în vileag totul, si astfel fac VOIA SA ! Cred ca m-am facut mai mult decât înţeleasa! Cunosc si eu Codul Penal! În caz că nu stiti, am absolvit si Facultatea de Drept, si mi-am luat si Licenta! Nu o spun ca o lauda, ci doar ca sa ma fac inteleasa ! Cred ca dvs, sunteti cel dezimformat si nu eu !

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria, viziunea dumneavoastra ma face sa cred ca suntem aproape de momentul implinirii profetiei parintelui Arsenie Boca."Odata mi-a zis ca, intr-o noapte, catre ziua, ne vor ocupa trei tari: Ungaria, Bulgaria si Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or sa ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”. (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mures) Dumnezeu sa ne fereasca !

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă moldovenii și mai ales muntenii nu îi vor respecta pe ardeleni, aceștia din urmă ăși vor pierde răbdarea. Răbadarea ardelenească se oprește cam la o sută de ani de infestare cu fanariotism, ortodoxism, corupție și slugărnicie. Extracarpaticii înțeleg să fie dependenți, să fie ca un ciorchine de strugure, ardelenilor le place să fie ca prunele.

    RăspundețiȘtergere
  7. O singura concluzie se impune , gradina Maicii Domnului se va reduce la cateva hectare , asa iubire mai zic si eu din partea Maicii Domnului .Ar trebui sa renunte patriarhul la construirea catedralei neamului , ca nu va mai fi nici un neam dupa viitorul aratat d-nei Maria . Trebuie sa recunosc ca a avut "grija" de noi si parintele Arsenie Boca si Dumnezeu daca e sa ni se intample asta !

    RăspundețiȘtergere