vineri, 14 noiembrie 2014

CRIMINALUL SI VIOLATORUL ÎN SERIE , VA ATACA DIN NOU !



                                     Dragii mei, 
Astă noapte după ce îmi terminasem Rugaciunea  ,si ma pregateam de culcare, si precum vedem fulgerul pe Cer dragilor, asa am vazut eu cu ochii închisi, o încăpere cu geam spre Apus, şi în care încăpere se afla un tânăr , care are până în 30 de ani.
Acest tânăr are barbă pe toată faţa ; doar nasul si ochii nu-i erau acoperiti cu păr. Barba nu era lunga ci cât ar fi o jumătate de centimetru.
Tânărul are până în 1,60 m înălţime, este slab, până în 60 kg părul negru, faţa mică  usor ascutită spre în faţă, ochii mici si căprui.
Şi cred că este de etnie romă, după ochi  si nas, deoarece faţa îi este acoperită toată cu păr.
Acest tânăr este foarte recalcitrant. L-am văzut în acea încăpere, părea că mai este cu cineva, deoarece prive spre geamul din stânga sa , undeva spre în faţă privea, spre o scoală, si zice aşa :
                     "A avut noroc, că a plecat de la şcoală mai devreme.
                Că aşa îi făceam :
Şi îl văd dragilor, cum îşi pune degetul mare si pe cel mijlociu de la mâna sa dreaptă ,pe gâtul său, înfingâdu-le chiar în beregata sa, ca sa arate cum i-ar fi făcut acelei fete,sau posibil profesoară ,  dacă nu ar fi plecat mai devreme de la scoala.
Era nervos tare, pentru că-i scăpase următoarea pradă.  

Actrita violata si ucisa cu sange rece la Satu Mare - Ziare.com

www.ziare.com › Life ShowVedeteactoriTranslate this page
3 days ago - Actrita Gabriela Dorgai, in varsta de 41 de ani, a fost omorata si, cel mai probabil, violata, in centrul orasului Satu Mare. Scenele macabre au ...
You visited this page on 11/13/14.
                                  
Asadar dragii mei, s-ar putea ca acest tânăr ,să fie acelasi care a omorât pe actrita Gabriela Dorgan acum 2 zile, si care stă la pândă pentru a-si racola următoarea victimă, ce pare a fi o elevă. 
Dragii mei, acest personaj este un obsedat sexual, un drogat cred, după comportarea sa. 
Am dorit ca sa scriu semnalmentele lui, că poate va vedea cineva , care este în măsură să facă ceva în acest sens. 
Poate îl prinde înainte sa facă următoarea victimă.
                                Cu dragoste, Maria,

13 comentarii:

  1. Draga Maria,daca Bunul Dumnezeu tia aratat,poate vrea ca sa anunti politia sa dai semnalmente pt a salva acea viata.cred asta pt ca simt prezenta Duhului sfant si lacrimi imi ard ochii cand iti scriu.Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa opreasca acea persoana din a face rau.Amin.Adnana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Individul va fi prins cu siguranta, mai devreme sau mai tirziu.
    Dumnezeu nu doarme!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu cat mai tarziu, cu atat mai multe victime. Am convingerea ca acest blog este citit de foarte multe categorii de persoane, avand diferite motive. Printre acestea sunt si cei care ar putea sa faca ceva, sa directioneze cercetarile spre cautarea individului descris aici si sa nu se incapataneze, ca in cazul Cioaca, sa nu caute adevaratii faptasi.Speram...

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Maria ceva ma facut sa caut imagini cu cel ce a omarat tanara din japonia....privestel te rog.seamana cu ce ai vazut tu.de ce te intreb azi nu imi venea sa ma duc sa iau copilul de la gradi, si am tot amanat cand ma intorceam ceva ma indemna sa ma uit spre liceul de arta craiova ,la colt unde stau de regula elevele dupa ce termina scoala pt ca traverseaza spre autobuze e o intersectie la un moment dat nu stiu de unde a apart un tanar cu acele semnalnmente decrise de tine avea baraba,scund cam 60 kg si aveaa un hanorac cu glga pe cap, un pantalon de trenind larg si trns jos pe picio si adidas avea un comportament ciudat dupa ce intreba pe cei doi ce vindeau la chiosc ceva ,se tot balanganea pe marginea trotuarului asa fara nici o tinta si vorbea si zambea singur.Nu am mai stat ca a venit verdele.dar azi copii de la scoala nu venisera,nu stiu cred ca nu au avut ore pt ca este sectie de votare si se pregatea scoala.Sa ne fereasca Dumnezeu copii.vite imagine cu .taximetristulhttps://www.google.ro/search?q=taximetristul+ce+a+omorato+pe+japoneza&espv=2&biw=1280&bih=699&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=dFlmVKS7IIb5ywPktIKYBg&ved=0CAcQ_AUoAg#facrc=_&imgdii=_&imgrc=kbTfZMPXAsSOwM%253A%3BQnw2ddWIIfeBdM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ziuanews.ro%252Fstatic%252Fi%252Fimagini-articole%252Fnicolae-vlad-taximetristul-care-a-ucis-o-studenta-japoneza-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-105000-1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ziuanews.ro%252Fstiri%252Fnicolae-vlad-taximetristul-care-a-ucis-o-studenta-japoneza-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-105000%3B600%3B450

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seamana draga mea, dar nu era el ! Cel pe care eu l-am văzut era mai slab, criminalul japonezei este mai atletic.
      Dar la chip seamana ! Tipul pe care eu l-am văzut avea si ceva bleu, cred ca vreun tricou ceva, pe dedesupt. Dar la chip se asemana!

      Ștergere
  5. Da,hanoracul erea bleo,si intradevar umerii nu ereau asa ca ai acestuia,erea mai slab,dar figura cand am vazuto ceva ma trimis la acel tanar cu japoneza.si ce nu-mi da liniste este modul in care tinea pumnul drept parca strangea ceva in el.O sa- scriu directoarei azi mesaj sa solicite politiei o grupa de patrulare pt verificari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca poti sa faci ceva in acest sens, ar fi minunat ! După cum vezi ti l-am descris perfect, fara ca sa stiu ca-mi vei scrie despre el.

      Ștergere
  6. Da,acum am scris un mail sefului politiei dolj,sa dea Bunul Dumnezeu ca acesta sa dispuna masuri de verificare.

    RăspundețiȘtergere
  7. e vorba de o profesoara, nu de eleva; se pare ca a comis o crima identica in Budapesta, o femeie de 36 de ani; se compara ADN-urile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IN BUDAPESTA s-a intamplat anul trecu in 25 septembrie.

      Ceea ce eu am scris, va urma altcineva la rând, din păcate. Daca nu se ia masuri, Criminalul va ucide in continuare. Criminalul arata asa cum eu l-a descris in articol- Nu este voinic, dar se comporta ca un maniac, ca un obsedat sexual, ca un drogat! Are o satisfactie deplina atunci cand ucide! Si sta la panda in locuri dosite, chiar si de la fereastra isi pandeste urmatoarea victima! Pacat ca Autoritatile Romane, nu dau doi bani pe ADEVARUL scris de mine ! PACAT ! Mor oameni nevinovati, din pricina ca Autoritatile sunt prea orgolioase ca sa ia in considerare total GRATIS, ceea ce eu postez. Oricand le pot vorbi si faţă în faţă, si oricand as recunoaste Criminalul daca mi s-ar arata fotografii mai multe de criminali in serie ! Eu imi fac datoria si scriu, in rest....cei in drept raspund pentru nereusita lor, daca raspund. Dar in faţa LUI DUMNEZEU sigur vor raspunde. Mai mulr decat sa le dau mura in gura, ce as putea ca sa mai fac ? Sa alerg eu după Criminali ? Nu pot ! Si trupul Elodiei se afla acolo unde eu am scris ! zidit in peretele acelei case de la Tara,

      Ștergere
    2. De curând am ajutat un Tată si o Mamă ca sa-si gaseasca fiica disparuta de acasa de 2 uni de zile. Autoritatile nu au gasit-o pâna ce nu s-a dus Tatăl fetei si i-a spus unde este, dar după ce îi spusesem eu, unde s-o caute. Si a gasit-o în Germania! Iata articolul :
      luni, 3 noiembrie 2014
      DISPARITIA SI GĂSIREA UNEI TINERE ! CUM AM AJUTAT LA GĂSIREA UNEI TINERE DISPĂRUTE DE 2 LUNI !
      25 Octombrie 2014 !

      Dragii mei,

      După cum v-am mai spus ,am stat 10 zile in spital , cu o flebita urâtă la piciorul stâng. Acum ,multumesc Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului, precum şi domnului Dr, care a avut mare grija de mine, sunt bine şi ma refac treptat.
      Dragii mei, ca întotdeuna , si in seara aceasta o sa va spun O POVESTE adevărată!
      O POVESTE, la care BUNUL DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, a voit ca eu sa pot ajuta la gasirea unei tinere disparute de 2 luni de acasa, si gasita la mii de kilometri distanta.
      Pentru ca nu am cerut acordul familiei respective ca sa public durerea lor ,precum si modul cum si-au gasit fiica, o sa folosesc alte nume.
      Dar, daca vreodata familia aceasta ,pe care eu am ajutat-o ca sa-si gaseasca fiica, va dori ca sa-si faca public si numele, va fi alegerea lor.
      Tatal tinerei fete, este o persoana publica ,cunoscut si de voi toti cititorii Blogului. Iar daca veti vrea vreodata, vreo confirmare din gura sa, cu privire la ceea ce am sa va povestesc, de el va dori ca sa stie toata lumea de necazul prin care a trecut, si s-ar putea sa o faca, cu siguranţă dragilor, nu vă veti mai îndoi de toate câte scriu.
      Deci, era ziua de Sâmbătă 25 octombrie 2014 ! Stateam pe patul de spital si citeam Rugaciuni dintr-o cărticica pe care o aveam la mine.
      În timp ce ma rugam citind din carticică, văd în dreapta mea, ca si lângă tocul usii din interiorul salonului , o tânără îmbrăcată în negru, cu o glugă pe cap, cu părul roscat, tenul cu acnee, lovită peste faţă, umflată si vânătă la ochi şi buze, cu pleoapele lasate in jos, si din ai cărui ochi tumefiati, curgeau şiruri de lacrimi.
      Ţinea privirea în jos, si nu putea decat sa miste pleoapele , in rest ,părea ca este legata de ceva, si nu se putea misca. Era bătută rău peste faţă, biata de ea. Nu cred că avea mai mult de 25 de ani!
      Priveam in carticica mea, fara sa ma misc, si totodată vedeam de parca as fi avut ochi, in locul urechii drepte, vedeam pe aceasta tânără legată si bătută crunt. Era la doar 3 metri de mine!
      Si mă gândeam: oare de ce Bunul Dumnezeu imi arată aceasta tânără ,pentru că eu nu o cunosc!
      Nu stiam ce va urma, am retinut semnalmentele fetei, si am scris in caiet. După amiază însă, m-am gândit ca sa-mi sun un Prieten drag sufletului meu, pe care o sa-l numesc numai in acest articol, ca fiind Dumitru.
      Cititi tot articolul de pe Blog.

      Ștergere
    3. Articolul tot îl gasiti pe blog, publicat in 3 noiembrie 2014, cu titlul :

      DISPARITIA SI GASIREA UNEI TINERE !

      Ștergere
  8. Ati inteles gresit- crima din Budapesta a fost mai intai iar modalitatea a fost identica;individul a venit in Romania si a facut ce a facut; acum se compara ADN-ul lasat de individ pe trupul ambelor femei; daca e acelasi si dat fiind ca ambele erau femei mature si bine facute, e posibil ca el sa vaneze o profesoara, nu o eleva.
    Nu cred ca e drogat, obsedat, etc. Eu cred ca este pe deplin constient si se bucura de ceea ce face-este una din feţele răului pur.

    RăspundețiȘtergere