miercuri, 12 noiembrie 2014

VICTOR PONTA , PRESEDINTE ! AM PRIMIT CONFIRMAREA DE DUMINICĂ 12 NOIEMBRIE 2014 !

                                                  12  Noiembrie  2014  , ora 22,25 !


                                                                             Dragii mei, 

Cu siguranţă multi dintre voi ,ati asteptat această Dovadă; această  viitoare  confirmare! 
Iată fratilor, că în timp ce scriam aici pe Blog, am primit si numele celui care va iesi Presedintele  României , in urma votului de Duminică 16 Noiembrie 2014! 
Am curajul fratilor , ca sa va spun cine va fi Presedintele României, începând cu 16 Noiembrie 2014.
Am fost intrebata de cititorii Blogului, daca stiu cine va fi Presedinte. Fireste că le-am spus doar, că imi doresc ca sa iese VICTOR PONTA, dar ca nu am primit niciun Mesaj în acest sens,ci este doar dorinţa mea.
Şi iată fratilor, că în această seară târzie, am primit şi Mesajul mult asteptat.
                                          Citez :

                       "Victor  Ponta, va  fi  Presedintele  României !
                   Victor  Ponta  , Presedinte !"

Cu siguranţă fratilor ,că sunt si printre voi, care nu vi-l doriti pe VICTOR PONTA  PRESEDINTE, si este normal, este alegerea voastra!
Dar de astădată, Dumnezeu a ales încă de azi 13 Noiembrie 2014, ca sa avem Presedinte, pe tânărul Victor Ponta !
Mă bucur nespus, asteptam acest Mesaj, Dumnezeu ,mi l-a trimis în aceasta seara, iar confirmarea a ceea ce eu am scris aici fratilor, o veti vedea Duminică 16 Noiembrie 2014!
Nu am cuvinte de multumire, pentru acest Mare  DAR, pe care l-am primit de la Bunul Dumnezeu si cu ajutorul Maicii Domnului, acela de a cunoaste mai înainte ,cele ce urmează a se întâmpla. 
                          


                                                                     
                           ...
                                                  

Bunul Dumnezeu si Maica  Domnului, să ne ocrotească pe toţi, să-l ocrotească şi pe viitorul Presedinte al României, VICTOR  PONTA , şi să-l ajute ca sa aducă România, pe calea cea bineplăcută Domnului şi Dumnezeului nostru.
                          Doamne  Ajută !

                                     Cu dragoste si preţuire, 
                                                        Maria.  

68 de comentarii:

  1. Cînd ai să-l vezi împărat pe dottore FaPonta ??? :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luni 17. 11. 2014 o sa-l vedem toti

      Ștergere
    2. a-ti primit mesaje gresite dna Maria ,cel care va iesi presedinte este cel care face lucrurile ca la carte ,nu mai mintiti ca primiti mesaje. NU UITATI CANTECUL DESTEAPTATE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE

      Ștergere
    3. ANONIM ! De 17 ani primesc MESAJE, si nu a fost gresit niciunul ! Toate se adeveresc in timp ! Sa avem rabdare până Duminică seara după ora 21 !

      VICTOR VIOREL PONTA , VA IESI VIITORUL PRESEDINTE AL ROMÂNIEI, CU UN PROCENT CONSIDERABIL !!!

      Ștergere
    4. De data asta v-ati inselat, se intampla sunteti om.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. tata_Noe, iti pare rau ca nu ti-ai implinit misiunea si ai luat banii degeaba? Du-te pe forumul Istrate si improasca-ti veninul acolo

    RăspundețiȘtergere
  4. cat de curand vor vedea toti romanii ce ne pregateste VICTOR PONTA , SI CAT DE AMARNIC VOR REGRETA CA L-AU ALES ! NU VOIA LUI D-ZEU E PONTA CI VOIA DIAVOLULUI ! te vei convinge singura de asta , dar sa mai treaca putin timp .pana atunci mai informeaza-te despre cumetriile lui ponta cu ticalosi de generali americani pe care i-a angajat ca si consilieri personali ca sa-l invete cum sa vanda Romania mai repede americanilor :

    "Cam asa ajuta Wall Street-ul pe americanii de rind care pleaca cu sufertasul la munca dimineata si care nu doresc altceva decit sa aiba un loc de munca pentru a-si plati datoriile contractate, care din pacate pentru ei, au devenit insuportabile, alungandu-i din case si creandu-le sentimentul ca reprezinta niste numere pe o tabla de joc.
    Si acum vine cea mai interesanta parte a acestui joc capitalist murdar si ascuns. Pe cine credeti ca a angajat Blackstone, pentru a conduce afacerile corporatiei, care vedem cu ce se ocupa?
    Pe fostul consilier al lui Victor Ponta, Generalul NATO american Wesley Clark, care a dorit si chiar a reusit sa ii dea lui Ponta un punct de “plecare” in strategia dupa care va conduce guvernul iar Clark va domina piata energetica si va fura resursele … Romaniei..
    De asta ce mai spuneti, cum un “socialist” vopsit ca Ponta a ajuns sa angajeze generali americani, care la rindul lor sint angajati de cele mai frauduloase corporatii americane, care la rindul lor jefuiesc statul american si pe contribuabili.
    Pai de la asa ceva avea de invatat Ponta, cum sa isi conduca Guvernul? Dupa cum se vede treaba, cam asa si procedeaza, ba mai mult, unii romani, inca il cred pe acest mongoloid al politicii romane ca fiind subordonat intereselor rusesti in tara, ba chiar distrugand economia Romaniei la indicatiile primite de la Moscova. Dar de ce nu si-a luat consilier rus, daca chiar asa stau lucrurile si de ce a acceptat scrisoarea bascaliei data de Barroso, daca politica lui era indreptata catre est?
    http://www.antena3.ro/en/romania/victor-ponta-has-an-u-s-adviser-find-out-who-will-advise-the-prime-minister-174399.html
    Cum poti conduce o mare corporatie in SUA, facind jocul bancherilor si jupuind contribuabilii? Simplu, punind in fruntea ei, un “om de bine” de genul Generalului Wesley Clark, fost Comandant Suprem al trupelor NATO in Europa. Asta a facut Blackstone…
    http://blogs.wsj.com/moneybeat/2013/06/19/gen-wesley-clark-joins-blackstone/
    Declaratiile celor de la Blackstone, preluate Bloomberg, arata ca ei l-au angajat pe Generalul “vesnic consilier”, pentru “a conduce investitiile corporatiei in domeniul energiei”, ca si cum fraudele de proportii din domeniul imobiliarelor nu erau suficiente.
    Intr-un fel, aceasta declaratie are sens, intrucit acest General detine informatii legate de zonele petroliere, printre care si din Romania si chiar rafinarii, pentru a creiona politica de distrugere a acestor tari de catre americani.
    Este o practica des intilnita, nu numai in Romania lui Voiculescu si Basescu, ca marile corporatii sa aiba in conducere fosti ofiteri superiori ai armatei sau serviciilor de informatii, pentru a-si extinde relatiile cu guvernele pe care le santajeaza si speculeaza dupa informatiile pe care le au tot de la aceste guverne, ceea ce se intimpla si in cazul Ponta." sursa articolului : www.alternativaromaniei"

    RăspundețiȘtergere
  5. -Cred ca ti-ai facut o mie de dusmani numai pe blog,
    cand o sa iasa stirea in tot netul sa vezi injuraturi!
    -Daca se confirma o sa fii cautata de ambele
    stafuri de campanie, unii sa te felicite iar altii...
    -Eu i-ti doresc sanatate si tot ce-ti doresti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai contează! Asa se vor convinge ca DUMNEZEU EXISTĂ, si că vorbeste prin mine roaba Sa si păcătoasa de mine !
      Multumesc din suflet pentru urări !

      Ștergere
  6. Deci pot sa pariez la casa de pariuri linistit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut ! VICTOR PONTA , va fi PRESEDINTELE ROMÂNIEI !

      Ștergere
    2. Bine ca nu am pariat.... Spre norocul meu ,ca nici nu aveam bani ,dar si datorita faptului ca s-au scos de la pariuri alegerile prezidentiale, ma consider multumit.

      Ștergere
  7. Nu pot sa spun ca imi pare bine; e adevarat, Ponta este raul mai mic, dar e totusi un rau.Si daca nici de data asta nu va duce la indeplinire promisiunea de "dreptate pana la capat" s-ar putea sa aiba foarte mari probleme. Eu oricum, i-am taiat pe toti si de data asta ii voi taia pe amandoi, dar sigur, simt o oarecare usurare ca nu va iesi Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ponta e raul cel mai mic !? ... raul cel mai mare e liota de baroni din spatele lui.

      Ștergere
  8. Daca tot iese duminica Viorel, propun sa nu mai mergem la vot. Stati acasa, oameni buni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...ASTA SE DORESTE DE FAPT ! OAMENI BUNI , IESITI LA VOT ! NU LASATI FRAIELE IN MANA MAFIEI PSD CA O SA FIE VAAI DE NOI ...

      Ștergere
    2. Subscriu, mergeti la vot! Romania a iesit in strada in atatea orase sa vocifereze impotriva PSD-ului (ciuma rosie)! Ponta-i are in spate pe Bilderbergi!
      Doamne ajuta sa iasa dl. Iohannis, un om vertical, serios si cu mult bun simt.

      Ștergere
  9. Doamne fereste sa iasa Ponta!!! Oamenii cu iq mediu/mare il voteaza pe Iohannis. Pe Ponta il voteaza pensionarii speriati de minciunile lui cu taierea pensiilor si taranii carora li s-a zis la biserica sa-l voteze si care si-au primit ajutor de la UE, dar li s-a zis ca e de la Ponta!
    Doamne ce a mai ajuns biserica in ziua de azi!!!
    Fereasca sfantu' sa castige Ponta! Clar e frauda daca castiga mitomanul asta! Populatia nu-l vrea! S-a strigat in strada "jos Ponta" si nu de 2-3 persoane...
    Fereasca sfantu' sa iasa Ponta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici nu exista DOAMNE FERESTE ! Pentru că de Sus s-a hotărât ! Si haideti sa fim seriosi, POPULATIA nu inseamna cateva zeci de persoane care-l ridica in slăvi pe IOHANNIS !
      Vreti un nou BASESCU la putere, atunci votati pe IOHANNIS! Dar chiar si-asa , tot PONTA va iesi,pentru ca asa trebuie sa fie, asa este scris acolo Sus!

      Ștergere
    2. Ai dreptate.
      Populatia inseamna si milioanele de lenesi, lichele, milogi si mai ales tigani, care traiesc din ajutoarele sociale ( pensii sociale ) date de guvernul PSD ( bani care sint luati prin taxe si impozite de la ce care muncesc si nu voteaza PSD )

      Ștergere
    3. Eu am IQ mic dar inteleg care e jigodia mai mare si care e cea mica. Asa ca NU il votez pe Iohannis.
      Tiganii sunt mostenire de la Iliescu; lichelele sunt copiii nascuti in special de Basescu; nu avuseram pana acum pe cei acuzati de neofascism, prieteni la toarta cu Tokes si dand retrocedari aiurea, ca muzeul Brukental, spitalul judetean, liceul nu stiu care...Bravos natiune!

      Ștergere
    4. De unde ati tras concluzia ca asa s-a hotarat de Sus ca Ponta sa fie presedinte? Din mesaj nu reiese acest lucru, ci doar ca vi s-a spus cine va fi. Asta nu inseamna ca si D-zeu doreste acest lucru! Oamenilor li s-a lasat liber arbitru. Nu cred ca D-zeu doreste razboaie si totusi ele exista. Nu cred ca D-zeu doreste crime, violuri etc. si totusi ele exista.

      Ștergere
    5. Nimic nu este întâmplător ! Nicio frunză nu cade din copac fără ca DUMNEZEU sa stie! Niciun fir din părul capului nostru nu cade fara stirea lui DUMNEZEU !
      Aceste MESAJE pe care eu le primesc, sunt numai de la DUMNEZEU , si toare se adeveresc in timp. DUMNEZEU este Dragoste, dar fiecare dintre noi alege ce este bine pentru el; suntem liberi ca sa alegem cum sa traim. Si IISUS HRISTOS, Fiul Lui Dumnezeu şi al Maicii Domnului, a fost omorât de oamenii timpului respectiv. DUMNEZEU a lăsat ca sa se intample aceasta pentru a se implini Scriptura. Tot asa si acum, DUMNEZEU lasa sa alegem noi , dar totodata ne spune că tot VICTOR PONTA , va iesi Presedinte, indiferent de optiunea noastra. Ceea ce EL a spus, asa va fi.

      Ștergere
    6. Exact asta am spus si eu. Dvs. ati gresit cand ati zis ca se vrea de Sus ca Ponta sa fie presedinte. De unde stiti ca se vrea? Pur si simplu v-a venit mesajul ca el va fi (eu sper totusi ca NU). Deci, atentie la interpretarile mesajelor pe care le primiti!

      Ștergere
    7. http://www.stiripesurse.ro/primar-psd-catre-oamenii-lui-iohannis-va-dau-foc-ca-la-sobolani-va-elimin-din-societate_938629.html
      Mai sunt si alte stiri asemenea celei de mai sus. N-am citit nicaieri ca sustinatorii ACL-ului sa fi agresat pe cineva, ci doar PSD-istii.
      Raman la ideea mea ca "Domane fereste sa iasa Ponta!"

      Ștergere
    8. Adica vrei sa spui ca cetatenii romani care au un IQ de la mediu la peste ridicat , isi vor allege un individ cu un IQ submediu care sa le fie presedinte ??....da voi postacilor, ce IQ aveti daca ganditi asa despre ROMANI ??!!

      Ștergere
    9. NUMAI CEI FARA DE IQ VOR PLECA PT CA DOAR ACEIA VAD CA IOHANNIS "VORBESTE DUPA DICTARE"!

      Ștergere
    10. Cele cateva zeci de persoane D-na Maria sunt de fapt MILIOANE ( cateva ) care vor schimbare si ASA VA FI !

      Ștergere
  10. -Poate ca asa o sa fie.
    -Dar poporul asta nu are ceva mai bun decat imitatiile astea doua?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie ales unul din cei doi care au mai ramas ....Normal ca sint si altii mai buni decit ei! Dar care ori nu au obtinut calificarea in turul II ,ori nu au dorit dureri de cap.

      Ștergere
    2. NOI I-AM ALES NU UITA !

      Ștergere
  11. de ce injurati femeia? sunteti plini de ura, asa presedinte meritati cum sunteti si voi. presedintele reprezinta poporul. va place sau nu asta il meritam. sa fim seriosi nu suntem niciunul mai buni decit el. cine se crede sfant greseste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu vad s-o fi injurat careva.

      Ștergere
    2. Primesc multe Mesaje, in care sunt facuta cu oua si cu otet!

      Dar doresc sa spun tuturor, care nu stiu sa se exprime in mod civilizat,ca sa nu se mai osteneasca a scrie, căci MESAJELE lor le voi sterge, nu vor ajunge pe Blog! Nu este frumos si nici civilizat sa jignesti pe cineva,pentru ca are o alta părere, decât cea pe care o ai tu, sau pentru ca Dumnezeu imi arata inainte ceea ce urmeaza a se intampla! Asadar ANONIMII care nu-si tin limba acasa, si o lasa sloboda, nu se vor putea bucura de publicarea comentariilor lor, jignitoare si veninoase!

      Ștergere
    3. Mi se pare normal sa nu postati mesajele jignitoare si care va aduc injurii dvs. sau altora. Nu vad in comentarii sa va fi injurat careva, deci nu intelegeam de ce se agita luminita in halul asta :)

      Ștergere
  12. pfff, era si greu de anticipat, ce sa-ti spun... cum naiba sa refaci diferenta de 10% cu un candidat care abia leaga 2 vorbe, vine la confruntari cu mainile in buzunar, iar staff-ul e varza total. pur si simplu am impresia ca nici daca cautau alt contracandidat pt Ponta mai nereprezentativ , mai nepotrivitsi tot nu gaseau... imi pare rau ca usor usor caracatia psd-ista acapareaza total tara si deja ne intoarcem ca pe vremea lui Ceasca la un partid unic, gigant, totalitar.... dar asta este soarta noastra a romanilor sa nu scapam nici in secolul 21 de ciuma rosie, bolsevica...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe vremea lui Ceasca guvernul nu dadea ajutoare si pensii sociale lenesilor si tiganilor ( si se mai faceau si locuri de munca )

      Ștergere
    2. Aveti dreptate. Asa zicea si Iohannis. Sa nu lasam sa se ajunga la partidul-stat! Necazul este ca, chiar daca sint rosii ,tara din 1989 incoace s-a distrus si mai mult.Eu ma asteptam ca fiind un partid social -democrat sa se faca ceva pentru popor. Da`de unde... Exodul a continuat.Locuri de munca ioc,taxe si impozite noi au aparut ,iar tara nu este condusa decit formal de catre guvern ,ci de FMI,Banca Mondiala si de elita satanista ,care vrea cu orice pret sa conduca lumea.

      Ștergere
    3. Nu judecati dupa aparente . Iohannis care spuneti dvs ca abia leaga 2 vorbe este o sansa reala pt Romania de a progresa si nu regresa in viitorul tumultos care ne asteapta si trebuie sa profitam de aceasta sansa UNICA . TOTUL ESTE SA AJUNGEM LA VOT !

      Ștergere
  13. "aici nu exista DOAMNE FERESTE ! Pentru că de Sus s-a hotărât !" asa zice d-na maria , deci sa intelegem ca de Sus , de la Doamne-Doamne s-a hotarat sa fim in continuare condusi si furati de sleahta PSD-ista , indiferent cine a condus-o sau o conduce , ca-i Iliescu, Nastase sau Ponta tot acelasi blestem este , ca ei au distrus tara si industria si locurile de munca , si la inceputul anilor 90 au alungat investitorii seriosi care puteau investi in industria romaneasca ca sa poata sa capuseze ei intreprinderile cu SRL-urile lor ; dupa ce au falimentat o tara au zis hai sa privatizam , dar nu mai era nimic viabil , si ce mai ramasese a vandut Nastase de ex. Petrom, BCR, si a luat el si PSD -ul comisioanele grase ;asa si cu afacerea EADS , care a pornit tot in vremea lui nastase, sau cu dotarea armatei romane cu fregate de razboi second hand din Anglia pt care a luat comisioane G.Maior , actual director SRI, venit din PSD; si ca astea multe alte afaceri "marca" PSD care au dus tara la ruina si milioane de romani plecati in bejenie pentru un colt de paine ! Sa intelegem ca de Sus se vrea sa plece si romanii care au mai ramas , sa ramana tara goala , sa vina ovreii s-o ocupe ? ca tot zice d-na maria ca Romania va fi un al doilea ierusalim , dar gura ...... adevar graieste , ca Romania va fi la propriu un al doilea ierusalim locuit de ovrei , in care romanii nu mai au ce lucra si ce manca ci doar hotii ticalosi de PSD-isti care se imbogatesc pe seama noastra ! Dar sa vedem ce vrea cu adevarat cel de Sus , nu ce graieste .......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, fara cuvinte...Oricum votam Iohannis presedinte!!
      Ne-am saturat de hoti si mincinosi! Suntem satui de ciuma rosie! Ponta e un mitoman in stare s-o vanda si pe ma-sa numai sa-i iasa planurile diabolice. Si cica Ponta e ales de Sus, mai sa fie.
      Cunosc persoane senzitive care spun ca Ponta are o energie foarte negativa, dar nu trebuie sa fi paranormal sa observi acest lucru.

      Ștergere
    2. Da sunt sigur toti de la SRR-inforenergeticienii lui CLC sunt armata nevazuta a lui basescu,dar le-a venit timpul sa raspunda pentru tot,daca erau seriosi si cinstiti da,dar asa au fost mai rai si mai hapsani dect ai lui nastase!
      Curand o sa se arate pe fata ce au reprezentat videanu,udrea,cocos,boc,frunzaverde,ioan oltean,mru,anca boagiu,si multi altii care au fost in spatele lui basescu!
      TOTUL SE PLATESTE CU "NANA" LA LOCUL DE PRIMIT!

      Ștergere
  14. haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ponta sa ne scapi deeeeeeeeeeeeeeeeeee capuseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa te scape cu totul ... de tot ! ... Va fi vaai de mama noastra si asta vei vedea curand dupa alegeri ! Nu te bucura prea tare prietene ...

      Ștergere
  15. Dovada ca PSD cumpără votul cu 50 de lei
    http://www.youtube.com/watch?v=xX5vMaD1Rsg&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere
  16. http://www.nasul.tv/2014/11/13/tupeu-fara-limite-gest-de-violenta-extrema-al-unui-sustinator-psd


    http://www.nasul.tv/2014/11/13/incredibil-mama-lui-ponta-isi-desfiinteaza-fiul-inainte-de-alegeri

    RăspundețiȘtergere
  17. Oricare ar fi culoarea politica a celor din fruntea tarii, tot la "ciolan" se gandesc si nu la problemele noastre ale "muritorilor de rand". Asa ca va rog sa va relaxati un pic si va invit sa facem un exercitiu de imaginatie: cu V.Ponta presedinte tara va fi condusa atat de dezastruos (va exista si mai multa ura si durere...din pacate se poate) incat Dumnezeu va zice "STOP trebuie sa va invat (din nou) ce este Dragostea si Fericirea cu adevarat". Uite asa devenim cel de-al doilea Ierusalim si vom fi un exemplu pentru toata planeta. Tot raul spre bine -vb. romanului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Asadar, scorul foarte strans, multa lume nebuna dar mai ales proasta, care nu vede cine e in spatele lui Iohannis. Si ce nu vede Basescu care e in spate, este ca Iohannis daca iese presedinte, intai si intai il taie pe Basescu. Mai ca m-ar amuza sa vad asta

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa mai creada naivii ca mesajul tau vine de la Dumnezeu, de sus, acum ca s-a terminat votul si castigator e Iohannis? Nu publici decat mesajele care-ti convin, doamna prooroaca a neamului romanesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. Dragii mei,

    De data aceasta Diavolul si-a bagat coada, si nu a fost sa fie PONTA PRESEDINTE !
    Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. E ca si cum DUMNEZEU ne spune ca trebuie sa respectamcele 10 PORUNCI, dar nu toti le respectam, ci ne abatem de la ele.
    Asa s-a intamplat si acum ! Trebuia sa fie altfel, daca semenii nostri ar fi fost cinstiti si corecti.
    Cunoastem toti Clika BASISTA, de ce a fost si de ce este in stare. Pâna la urma, ne vom asuma fiecare raspunderea pentru ce si cum am votat!
    Va fi rau de Romania cu un asa PRESEDINTE! Iohannis va atrage după el toata Clika BASESCU, si vom continua s-o ducem din rau in mai rau. Cu dragoste si cu parere de rau pentru rezultat ,MARIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca era mai bine sa nu fi postat prognosticul alegerilor!
      Totusi PSD este la guvernare si doar Iohannis va contrabalansa situatia.
      Nu va fi partidul-stat!
      Si mai cred ca NIMIC nu se intimpla fara stirea si voia lui Dumnezeu. Cu o tara si un popor nu e de glumit...

      Ștergere
    2. EU NU VA ACUZ DESI DE LA BUN INCEPUT TREBUIA SA ALEGETI SA STATI DEPARTE DE POLITICA . ATI PUS PATMA PT PSD SI D-ZEU LAOLALTA CEEA CE A FOST TOTAL NEPOTRIVIT PT HARUL PE CARE-L AVETI ( SITUATIE INEXPLICABILA PT MINE IN CAZUL DVS ) SI CARE URMARINDU-VA BLOGUL DE CEVA VREME MA GANDEAM CU NECAZ DE CE FACETI ASTA .PEDEAPSA NU A INTARZIAT SI A VENIT DE SUS . DREPT CONCLUZIE CA SA FOLOSIM UN VECHI PROVERB DIN POPOR AM PUTEA SPUNE - CAND INRI IN TROC TE MANANCA PORCII - NOI CEI FARA HAR , PACATOSII DE RAND , NE MAI DORIM UNEORI SA GRESIM ( VEZI PATIMA PT ACESTE ALEGERI ) DE CE SI DVS CARE SUNTETI MULT MAI APROAPE DE D-ZEU ??? NU VA JUDEC , INCERC DOAR SA INTELEG... IN MINE AVETI IN CONTINUARE UN PRIETEN .

      Ștergere
  21. Eu cred totusi ca nu toate vocile pe care le auziti vin din cer; rezultatul de acum exact asta spune. Fiind atat de increzatoare in ceea ce priveste sursa, a fost usor sa fiti pacalita, in fapt, sa nu mai fiti crezuta. Am convingerea ca nu veti accepta aceasta afirmatie; incercati totusi si analizati ce s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa fiu crezuta ! Românii si-au vandut ŢARA precum Iuda pe Fiul Lui Dumnezeu !
      Crezi oare că voi da bir cu fugitii, ca nu s-a adeverit ? DUMNEZEU mai îngaduie si incercari, atat pentru mine care aud si scriu, cat si pentru POPORUL ROMÂN ! Nu-mi este rusine ca am postat PONTA PRESEDINTE.
      As trebuia sa fie! Dar a venit Diavolul cu sacosele cu bani si cu mancare, si si-a cumparat suflete de romani, i-a inselat sa faca voia lui si nu cum a spus DUMNEZEU. Nu trebuie sa dau nimanui explicatii, pentru ca nu s-a adeverit ! Daca Crestinii ar fi fost cinstiti si nu ar fi primit mita si pomana de la IOHANNIS, ar fi fost asa cum am scris eu. Basescu a avut grija sa-si apere spatele, dosarele care le are după fundul lui. Asa ca nu te bucura ! Diavolul urla acum si totodata chiuie de bucurie, ca a mai castigat cateva suflete.

      Ștergere
    2. Ne-am vîndut Poporul şi ŢARA , pe 30 de arginti, precum IUDA a vandut pe IISUS HRISTOS pe 30 de arginti !
      DUMNEZEU ne-a spus ce este bine pentru Romania !
      Dar o parte din poporul român a cârtit si s-a dat de partea diavolului, este mai usor si mai placut. Păcat ! ROMANIA , va fi rupta in 3 bucati ! Cum si cand, vom afla dragilor !

      Ștergere
    3. De mult se vrea chestia asta! Sper sa nu se modifice cumva constitutia incit sa ajung sa zicem , de la Cluj-Napoca la Constanta cu pasaport!

      Ștergere
    4. ROMANII , au trecut de partea Diavolului.

      Am avut un sfat de la Dumnezeu! Sa fie PONTA Presedinte! Din păcate, o parte din romani ,s-au lasat ispititi de cumplitul diavol, si i-au acceptat oferta ! Au platit cu vinderea sufletului lor ! Vom ramane cu basistii pe cap, si ne vor lua si painea de la gura.

      Ștergere
    5. Si atunci care e solutia?
      Sa vedem ce se mai intimpla....

      Ștergere
  22. Ce tot vorbesti femeie ! la usa mea au venit cei de la PSD cu sacosa si un ceas barbatesc ! nu mai vorbi ca s-au lasat romanii cumparati ! Mai bine recunoaste ca s-au saturat TOTI ROMANII DE HOTIILE CELOR DE LA PSD - TOTI BARONII LOR SANT SUPER BOGATI ! si la tine la Tecuci e la fel , dar nu recunosti ! PSD -ul nu e partidul oamenilor saraci asa cum ar trebui sa fie un partid social democrat ci e partidul CELOR MAI BOGATI ROMANI ! lasa politica si fa previziuni despre vreme ca doar la atat te pricepi draga gospodina din Tecuci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum îndrăznesti sa ma judeci ? Cine esti tu ca sa judeci pe altii?
      Judecata este numai a Lui Dumnezeu! Nimeni nu are voie sa judece pe nimeni ! Multumesc pentru recomandari,dar te asigur ca voi fi tot aici pe Blog, 24 din 24 !
      Oare din toate cate am postat pana acum ,si care s-au adeverit întocmai, nu contează ???Le aruncam la gunoi? Le călcăm în picioare ?
      Tot ce am scris si s-a adeverit nu mai au nicio valoare, pentru ca nu a iesit Ponta Presedinte asa cum am scris ? Puţina Credinţă mai ai, ca sa nu spun deloc, atat tu, cat si cei care arunca cu pietre!
      Nu-ti place ceea ce scriu? Nu crezi în ceea ce scriu? Cauta-L pe DUMNEZEU acolo unde te trage inima si sufletul. Simplu! Dă foaia mai departe ! Daca ai fost si esti orb si nu ai citit tot despre ce am scris, si despre toate cele care s-au si împlinit, inseamna ca nu mai ai in suflet ,acel sambure de Credinta , si ca Diavolul te-a acaparat cu totul.

      Ștergere
  23. Noi suntem romani ....nu basisti sau anti-basisti ..suntem romani ....oamenii s-au saturat de smecheri si de cei care ii cred prosti..Romanii nu sunt prosti ,au rabdat hotia conducatorilor ...dar pana cand...????Diaspora a inclinat balanta ,ei vad cum e sa traiesti in democratie...Ei..vor sa revina in tara la copii si la parinti .Sa ne inclinam in fata lor....Diavolul nu si-a bagat nicio coada ...A FOST VOIA DOMNULUI....Noi sa fim smeriti si cu gandul la cele sfinte....

    RăspundețiȘtergere
  24. "Cum îndrăznesti sa ma judeci ? Cine esti tu ca sa judeci pe altii?"

    dar cine esti tu ca sa inseli pe altii???

    "Oare din toate cate am postat pana acum ,si care s-au adeverit întocmai, nu contează ???Le aruncam la gunoi? Le călcăm în picioare ?
    Tot ce am scris si s-a adeverit nu mai au nicio valoare, pentru ca nu a iesit Ponta Presedinte asa cum am scris ? Puţina Credinţă mai ai, ca sa nu spun deloc, atat tu, cat si cei care arunca cu pietre!"

    nu s-a implinit nimic din ceea ce ai spus , deoarece informatia este foarte vaga si o aplici acolo unde vrei tu (ca si zona geografica)

    in fiecare zi au loc cutremure , inundatii si alte cataclisme naturale (in felul asta iti fac si eu cate proorocii vrei....)
    nu exclud faptul ca ai putea fi o inselata , auzind si vazand lucruri pe care nici un om cu adevarat credincios si le-ar dori (Sfintii Parinti respingeau orice fel de vedenie, fie ea si de la Dumnezeu , deoarece nu se considerau vrednici de asa ceva---poate ca te consideri tu mai vrednica decat acei sfinti)

    nu cred ca vei posta nici gandul asta , dar nu conteaza , fiindca l-am scris special penmtru tine (asta numai in cazul in care esti de buna credinta , fiinndca in caz contrar, Dumnezeu sa te aiba in paza!)




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca exista mai multe variante de destin asa cum exista si liberul arbitru.Nimic nu e batut in cuie,depinde de calea pe care alegem sa mergem.

      Ștergere
    2. destinul iti va fi in functie in functie de ceea ce crezi ....
      pe cale de consecinta,....nu exista destin.
      exista doar raspunsul pe care fiecare dintre noi va trebui sa il dam in fata Creatorului, si asta functie de ceea ce fiecare a crezut (si nunumai) in timpul vietii .
      notiunea de "liber arbitru" , mie personal mi se pare una abstracta si putin fortata in exprimare. de ce spun asta ?
      pai , fiindca acest "liber arbitru" al fiecaruia , va fi cercetat de Domnul Dumnezeu prin Duhul Sfant, la un moment dat , in viata fiecarui traitor pe acest pamant
      ceea ce va alege acel traitor sa faca DUPA acele momente (chemarea Domnului poate fi facuta in mod repetat), poate fi numit liberul arbitru .
      fie ca Domnul sa ia de la noi inimile de piatra, si sa ne dea inimi cu care sa putem simti Adevarul si Calea , spre a ajunge in Viata ce nu se supune timpului.
      Asa sa ne ajute Dumnezeu!

      Ștergere