sâmbătă, 22 noiembrie 2014

CUMPLIT !!! S - A ADEVERIT ! CĂLATORII AUTOBUZULUI AU FOST ÎMPUSCAŢI !


                                                      22  Noiembrie  2014  !

                                   Dragii mei,  

Din nefericire, s-a implinit si aceasta proorocire !
Scriam în data de 9 septembrie 2014 , despre " Soldati înarmaţi , care vor da jos călătorii  unui autobuz şi că-i vor împusca.
Din păcate fratilor, astazi s-a implinit si aceasta proorocire.
Dumnezeu sa-i odihneasca în pace, iar pe noi robii Săi,sa ne întareasca în Credinţă si să nu ne lase ca sa ne dezbinăm între noi.
Iata Dovezile:

Cel puțin 28 de oameni și-au pierdut viață în Kenya după un atac armat asupra unui autobuz care se îndrepta către Nairobi.

10 septembrie 2014


SOLDAŢI ÎNARMAŢI , VOR DA JOS CĂLĂTORII UNUI AUTOBUZ , SAU AUTOCAR !

                            9 Septembrie  2014 ,ora 6,48 dimineaţa !


Ca de fiecare dată, lumina alba orbitoare lumineaza noaptea albastraşi ochii mei închişi, şi astfel vă dragii mei spre Est, un Autobuz sau Autocar, oprit în mod forţat şi tras pe dreapta, din care călătorii coboară unul câte unul, având ţi jurul lor, multi soldaţi cu arma în mână şi îndreptată spre ei.
Calatorii erau legati cu mainile la spate, o parte din ei, si erau condusi cu arma in spatele lor pe un câmp!
Soldatii le tinea vârful puştii lor ,in coasta fiecarui calator.
Era cumplit ceea ce vedeam si mai cumplit ceea ce urma sa se intample cu acesti oameni complet nevinovaţi.
Din păcate fratilor, vom auzi de o asemenea tragedie cumplita, de un asemenea masacru.
Ce pot să mai spun? Ma doare sufletul cand vad atâta cruzime şi atâta ură în Lumea asta mare.
Dragilor ! Cât timp trăim pe Pământ, să traim frumos si sa umblam numai in Căile Domnului; sa respectam Poruncile Sale, şi să dăruim Dragoste sufletească Aproapelui nostru.
Numai făcând aşa, ne vom dobândi mântuirea sufletului !

                                  Cu dragoste, Maria.
Cel puțin 28 de oameni și-au pierdut viață în Kenya după un atac armat asupra unui autobuz care se îndrepta către Nairobi.

Un atac armat asupra unui autobuz în Kenya s-a soldat cu 28 de morți.

                  

Cel puțin 28 de oameni și-au pierdut viață în Kenya după un atac armat asupra unui autobuz care se îndrepta către Nairobi.

Potrivit autorităților, un grup de persoane înarmate, cel mai probabil membri ai grupării extremiste Al-Shabab, a oprit un autobuz și a cerut pasagerilor să părăsească locurile. Toate persoanele de altă naționalitate decât somaleză au fost împușcate pe loc.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_11_22/Un-atac-armat-asupra-unui-autobuz-in-Kenya-s-a-soldat-cu-28-de-morti-6336/

2 comentarii:

  1. Doamne ajuta,
    Doamna de ce unele vedenii se implinesc si altele nu?
    De ce aveti o atitudine pozitiva asupra OZN-urilor pentru ca eu cred ca acestea sunt inselari diavolesti. Diavolul de-a lungul timpului si-a schimbat tactica. In trecut intre posesie si epilepsie nu vedeau oamenii diferente. Oamenii puteau fi usor manipulati fizic de catre Diavol. Cu timpul cu cat stiinta si comunicarea s-au dezvoltat e clar ca Diavolul nu mai intervine asa vizibil caci cea mai mare arma a Diavolului e inselarea ca el nu exista. Acum vedem ozn-uri si creaturi interdimensionale.
    Am pacatuit mult si am un copil cu probleme de vorbire. Mai multi duhovnici imbunatatiti mi-au zis ca va fi bine. Acum am niste probleme financiare si totul s-a rupt in inima mea. Era un timp cand ma rugam si Domnul imi lumina calea. Acum simt o singuratate spirituala. Ce as putea sa fac?
    Domnul sa ne ierte greselile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte adevarat! S-a intamplat Dna Maria precum ati proorocit in acel articol mai vechi care s-a si confirmat.Si sa stiti ca eu mereu am crezut in tot ceea ce spuneti pe blog pentru ca multe sunt experiente pe care si unii dintre noi le-am experimentat,si de aceea multe lucruri sunt palpabile care se adeveresc mai devreme sau mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere